Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

Οι Financial Times προειδοποιούν τους διεθνείς τοκογλύφους: Στηρίξτε τον Σύριζα γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Η αποτυχία του συστήματος να αντιπαλέψει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, οδήγησε στην διενέργεια της σκευωρίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το γεγονός ότι και αυτή δεν κατάφερε να περιορίσει την Χρυσή Αυγή έχει πλέον πυροδοτήσει σωρεία δηλώσεων από διάφορους «διαννοούμενους», προκειμένου να στηριχτεί ο Σύριζα με κάθε τίμημα, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.
Πέραν του Τσόμσκυ, του Γκρέυ, του Κρούγκμαν και άλλων, πλέον έρχεται να προστεθεί και δημοσίευμα της άκρως συστημικής και μνημονιακής εφημερίδας των ΗΠΑ, των Financial Times, σε άρθρο της οποίας σημειώνεται:...

«Τα Νέα» παραδέχονται: Το πολιτικό σύστημα άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και απέτυχε οικτρά

Εξασέλιδο αφιέρωμα φιλοξενεί σήμερα η φυλλάδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», σχετικά με την επικείμενη δίκη και το πολιτικό σκηνικό πέριξ της Χρυσής Αυγής. Στα πέντε άρθρα που απαρτίζουν το σύνολο του «αφιερώματος» υπάρχει πληθώρα ομολογιών και δακρύβρεχτων αναλύσεων σχετικά με την αποτυχία της κλεπτοκρατίας να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή.

Παραμερίζοντας τις εκλογολογικές αναλύσεις και τις πολλαπλές άσκοπες παραθέσεις γεγονότων άσχετων προς την Χρυσή Αυγή, που σκοπό έχουν την προπαγάνδα, μπορούμε να εστιάσουμε σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που περικλείει το εν λόγω αφιέρωμα:
  • Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και ουδεμία σχέση έχει...

Μήνυμα συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή από Ιταλό Ευρωβουλευτή ενόψει της ενάρξεως της δίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Βιντεομύνημα αλληλεγγύης στο κίνημα της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο ευρωβουλευτής της Lega Nord, Mario Borghezio...


Κτηνωδία φιλησύχων λαθρομεταναστών: Έριξαν στην θάλασσα τους χριστιανούς για θρησκευτικούς λόγους!


Κτηνωδία φιλησύχων λαθρομεταναστών: Έριξαν στην θάλασσα τους χριστιανούς για θρησκευτικούς λόγους!

Οι φιλήσυχοι και κατατρεγμένοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι εισρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες στην χώρα μας, ίσως είναι λίγο πιο... επικίνδυνοι από όσο διατείνονται οι ψευδοανθρωπιστές του "δημοκρατικού τόξου".
Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη γειτονική Ιταλία για να καταδείξει πόσο σοβαρό για την εθνική ασφάλεια είναι το πρόβλημα των κάθε λογής λαθρομεταναστών, τους οποίους διακινούν κυρίως Τούρκοι δουλέμποροι.
Σύμφωνα λοιπόν με την Corriere della Sera, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 15 λαθρομεταναστών, οι οποίοι έριξαν στη θάλασσα 12 ανθρώπους, επειδή ήταν χριστιανοί! Το δημοσίευμα που επικαλείται μαρτυρίες διασωθέντων, οι 15 μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο ίδιο πλοιάριο με τους χριστιανούς, ενώ έπλεαν ανοιχτά της Σικελίας, δεν δίστασαν να....

"Σύμπτωση"...Καταδικασμένος και νωρίτερα αποφυλακισμένος αναρχοκομμουνιστής εγκληματίας ανάμεσα στους καταληψίες συλληφθέντες του ΕΚΠΑ

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/537310_125527700948828_2106389898_n_(1).jpgΣτα "ψιλά" της ειδησιογραφίας πέρασε το "σπάσιμο" της κατάληψης του ΕΚΠΑ και οι συλλήψεις των "γνωστών - αγνώστων" που είχαν παραμείνει στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών περίπου ένα μήνα, προκαλώντας με τις πράξεις και τα εμετικά τους συνθήματά το δημόσιο αίσθημα.

Τελικώς όμως από τις συλλήψεις αποδείχθηκε ότι δεν είναι και τόσο "άγνωστοι" οι καταληψίες καθώς πολύ εξ αυτών έχουν ξανασυλληφθεί και καταδικαστεί για διάφορες ποινικές - κακουργηματικές πράξεις, όπως τρομοκρατία, απαγωγή, ληστεία κτλ.

Αναφερόμαστε φυσικά στον....

Ομολογία του “προοδευτικού” Πανούση: «Οι μαφίες μισθώνουν τους μπαχαλάκηδες»


Ομολογία του “προοδευτικού” Πανούση: «Οι μαφίες μισθώνουν τους μπαχαλάκηδες»

Δεν χρειαζόταν να κάνει δηλώσεις για την κατάσταση στα Εξάρχεια ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την λεκτική και νοηματική απάτη των “αντιεξουσιαστών”.

«Μακάρι να ήταν οργισμένοι νέοι που ήθελαν να εκτονωθούν» είπε χαρακτηριστικά για τα Εξάρχεια και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν είναι έτσι –είναι πολύ μπερδεμένο. Δείτε ποιος ελέγχει τα Εξάρχεια, γι’ αυτό λέω πως είναι και πολιτικό και κοινωνικό το ζήτημα. Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες. Ξέρετε ότι μισθώνουν “μπαχαλάκηδες”; Πολλοί “μπαχαλάκηδες” είναι μισθωμένοι, μπορεί κάποιος να μισθώσει “μπαχαλάκηδες” για να κάνει επεισόδια στα γήπεδα, να κάνει επεισόδια  ανταγωνιστικά σε μια επιχείρηση. Η Αστυνομία ξέρει 10 πράγματα. Δεν είναι δηλαδή οργισμένοι νέοι, είναι .....

El Mundo προς "συνταγματικό τόξο": "Κάντε κυβέρνηση συνεργασίας γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν..."

Γράφει ο Αινείας

Πληθαίνουν κάθε μέρα τα δημοσιεύματα του διεθνή τύπου για το "ελληνικό πρόβλημα" και το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους Ευρωπαίους εταίρους αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.
Έτσι άρθρο φιλοξενούσε και η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας "El Mundo" η οποία και ασχολήθηκε ενδελεχώς με μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος και τις συνέπειές της στη χώρα.

Ξεκινώντας λοιπόν από τις συνέπειες ανέφερε ότι χρεοκοπία της Ελλάδος ισοδυναμεί με παγκόσμια αναταραχή και γενικευμένη κρίση, κάτι που θα οδηγούσε απρόβλεπτες καταστάσεις την παγκόσμια οικονομία.

Το "ζουμί" όμως του άρθρου ήταν στο "τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα".
Ο αρθρογράφος λοιπόν θεωρεί "σωτήριο" για τη χώρα την έλευση μιας....

Υπουργός Καταπολέμησης Διαφοθοράς (Νικολούδης): "Η Κυβέρνηση Σαμαρά δεν δέχθηκε 1,4 δις ευρώ από τα μαύρα χρήματα των Ελλήνων νταβατζήδων στις Ελβετικές Τράπεζες"

Ο Υπουργός Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κος. Νικολούδης που είχε το σθένος και την τιμιότητα να παραδεχθεί την πολιτική σκευωρία που στήνεται από το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής, παραδεχόμενος ότι "Ένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι εγκληματική οργάνωση" προέβη αυτή τη φορά σε μια ακόμη σημαντική αποκάλυψη.

Σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για τους οικονομικούς στόχους της προσπάθειας καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και γιατί δεν έχουν συντελεστεί ιδιαίτερες πρόοδοι, έδωσε στη δημοσιότητα μια τρομακτική πληροφορία που καθιστά όχι απλά υπόλογους τους Σαμαρά (ΝΔ) Βενιζέλο (ΠΑΣΟΚ) και τον "αριστερό" Κουβέλη, αλλά ποινικούς εγκληματίες...

Ανάφερε λοιπόν ότι....

ΒΗΜΑ: "ΚΟΜΜΑ ΣΕ… ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ"

samaras_16__article
Ενώ ο φον Αντωνάκης δε λέει να παραδεχτεί την δεινή ήττα του και ονειρεύεται την… μεγάλη επιστροφή, «προβληματισμός και κινητικότητα» υπάρχει στη νουδούλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου σε κάτι τέτοια (λόγω εσωτερικής πληροφόρησης…) «Βήματος».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νουδούλα είναι «κόμμα σε απόγνωση»: «Είμαστε ένα κόμμα σε απόγνωση και αυτό φαίνεται παντού και κυρίως το έχουν αντιληφθεί οι αντίπαλοί μας και το έχουν σχεδόν αποδεχθεί οι φίλοι και τα στελέχη μας» τονίζει στο «Βήμα» κεντρικό στέλεχος της ΝΔ με μακρά διαδρομή».
Επίσης, τονίζεται ότι τη φήμη περί…

ΚΟΤΖΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΟ… STATE DEPARTMENT (ΚΑΙ ΤΙΣ....ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ)!!!

kotzias
Γράφει ο Αντίοχος

Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα 20 Απριλίου, ο παλιός κνίτης και υμνητής των ερπυστριών των τανκς του Πολωνού δικτάτορα Γιαρουζέλσκι, Νίκος Κοτζιάς. Κατ’ αρχάς, θα συναντηθεί, στο State Department (ε ρε μεγαλεία…), με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, John Kerry και στη συνέχεια με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Susan Rice και με ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Την Παρασκευή 24 Απριλίου, θα έχει συναντήσεις, στη Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Ban Ki-moon και με τον κ. Matthew Nimetz, τον  Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρώην κνίτης θα....

Τα έργα των Μνημονίων: Ανεβαίνει το χρέος, υποβαθμίζεται η οικονομία, πεθαίνουν οι Έλληνες


Στοιχεία περί του δημοσίου χρέους έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΣΤΑΤ. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν την πορεία του δημοσίου χρέους και άλλων στοιχείων της Ελληνικής Οικονομίας, από το 2011 μέχρι και το 2014. Στα στοιχεία αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της μνημονιακής διακυβέρνησης, της λιτότητας, αλλά και των περιβόητων «επιτυχιών», όπως το PSI.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία το χρέος βαίνει διαρκώς διογκούμενο, τόσο σε απόλυτη τιμή, όσο και σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, ενώ αντιστοίχως οι δαπάνες (δηλαδή το κοινωνικό κράτος), όσο και τα έσοδα του κράτους συνεχώς μειώνονται. Όσον αφορά το...