Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Λίγα μέτρα από το Δημαρχειακό Μέγαρο εκεί που χτυπά η καρδιά της Αγοράς (Βαρβάκειος) η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται από το Λαό - ΒΙΝΤΕΟ


Κλιμάκιο υποψηφίων της "Ελληνικής Αυγής" μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη επισκέφθηκαν σήμερα την Βαρβάκειο αγορά για να μιλήσουν με τους επαγγελματίες και τους πολίτες και να ακούσουν τα προβλήματά τους.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Αθηναίοι στο κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" ήταν θερμότατη, καθώς και η σιγουριά όλων πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι νικηφόρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη - Απαντήσεις για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία" Νικόλαο Κουρκούτα έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης μιλώντας για τις εκλογές και τις παράνομες διώξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Δυναμική πολιτική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας


Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πτοείται ούτε από τις φθηνές απειλές, ούτε από τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια των προδοτών και των απατεώνων που παριστάνουν την άρχουσα τάξη της πατρίδας μας. Αντίθετα, εναντιώνεται στη χούντα που έχουν επιβάλλει, χωρίς να κάνει βήμα πίσω.

Έτσι, το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, το Μέτωπο Νεολαίας...

Συνταγματολόγος Κατρούγκαλος: Επικίνδυνα παιχνίδια από την Κυβέρνηση - Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου!

Πληθαίνουν οι φωνές έγκριτων συνταγματολόγων και νομικών, οι οποίες λένε το αυτονόητο. Ότι, δηλαδή, οποιαδήποτε απόπειρα απαγόρευσης καθόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ευρωεκλογές είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος με άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία» είναι σαφής στο τι ορίζει ο νόμος, γκρεμίζοντας τις αυθαιρεσίες του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα, ο Κατρούγκαλος σε κάποιο σημείο του άρθρου του, το οποίο τιτλοφορείται «Παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία», λέει τα εξής:

«Ακόμη πιο επικίνδυνα φαίνεται να είναι τα παιχνίδια που επιχειρεί η κυβέρνηση να παίξει με τον Άρειο Πάγο σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Εδώ τον πρώτο ρόλο έχουν αναλάβει, ως φερέφωνα, οι συστημικές εφημερίδες, οι οποίες ήδη ανακοινώνουν, ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, την επικείμενη απαγόρευση λειτουργίας του νεοφασιστικού κόμματος ή τη μη αναγόρευση υποψηφίων του λόγω των ποινικών διώξεων εις βάρος της ηγεσίας του. Κάτι τέτοιο, όμως,...

Ποτάμι ανθελληνισμού: Να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”! Συνεργασία με όλους εκτός από Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ιδρυτικό μέλος του νέου τηλεκόμματος ο γνωστός αηδιαστικός ανθέλληνας Νίκος Δήμου. Το παίζει και "συγγραφέας" με βιβλία του όπως "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας", "Η απολογία ενός ανθέλληνα" και άλλα παρόμοια. Επαγγελματίας ανθέλληνας.

Τα πρώτα δείγματα γραφής πολιτικαντισμού και ανθελληνισμού έδωσε ο Νίκος Δήμου, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος των νταβατζήδων "Ποτάμι".

Ο συγγραφέας, γνωστός για τις ανθελληνικές και αντικοινωνικές του θέσεις δήλωσε χθες στον ΣΚΑΪ για την ονομασία των Σκοπίων: "Θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα το χειρίστηκε με λάθος τρόπο η κυβέρνηση από την αρχή. Είναι ένα θέμα, το οποίο το έχουμε ήδη χάσει. Όταν το 95% των κρατών σε όλο τον κόσμο έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Στην διευκρινιστική ερώτηση δε του Νίκου Ευαγγελάτου: "Άρα, λέτε να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια. Κι αν θέλουν "Μακεδονία" να ονομαστούν "Μακεδονία" ο Νίκος Δήμου απάντησε ανερυθρίαστα "Ναι"!

Όσον αφορά τις συνεργασίες ο Δήμου ήταν και εκεί ξεκάθαρος: "Για το θέμα συνεργασίας. Δεν έχουμε κανένα κανόνα να αποκλείει κάποιον, εκτός από την Χρυσή Αυγή".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Νέα ομολογία Αθανασίου: Με εντολή Σαμαρά οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη


Νέα ομολογία Αθανασίου: Με εντολή Σαμαρά οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη

Μετά από έναν οχετό ψεύδους στον οποίο έχει επιδοθεί επί μήνες, ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει φυσιολογικότατα απολέσει κάθε έννοια μέτρου, επιτυγχάνοντας κατά τρόπο εντυπωσιακό, να αυτοδιαψεύδεται διαρκώς!
Μετά από την πρωτοφανή ομολογία του από βήματος της Βουλής πως τηλεφώνησε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη, μεσούσης της ανάκρισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, γεγονός το οποίο από μόνο του συνιστά πολιτική παρέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης -υποτίθεται- Δικαιοσύνης, ο υπουργός της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά προχώρησε σε ένα ακόμη φιάσκο, παίρνοντας σαφώς και ξεκάθαρα θέση στην υπόθεση του πρώην υφυπουργού και γενικού γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκη, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ.
Επί της απόφασης της Δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερο τον Καρχιμάκη, επιβάλλοντάς του χρηματική εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ο Χ. Αθανασίου δήλωσε: «ως πολίτης, τις βρίσκω υπερβολικές, οι δικαστές όμως....

Ο «Κ. ΤΙΠΟΤΑ», Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ»

pagkalos 
Μπορεί να μην τον κάλεσαν τον χοντρο-Πάγκαλο στη μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σε «Ελιά» (για να μην το γνωρίζουν οι ψηφοφόροι…) και να έμεινε παραπονεμένος (εξέφρασε τα παράπονά του στο mega…), αλλά υπήρξε κάποιος που άκουσε τα παράπονά του και τον κάλεσε να  εκπροσωπήσει την ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνέρχεται την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.
Κι αυτός ο «κάποιος», δεν είναι άλλος από τον «κύριο Τίποτα» (όπως τον αποκαλούσε ο Πάγκαλος το 1994, όταν διεκδικούσαν και οι δύο τον δήμο Αθηναίων), Δ. Αβραμόπουλο, υπουργό Αμύνης.
 Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, για την… προσωπικότητα του χοντρο-Πάγκαλου: «Στη συνάντηση αυτή, κατά παράδοση, προσκαλείται σε γεύμα εργασίας μία.....

Απίστευτη γιούχα σε Αρούλη - Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν πουθενά οι ψοφοδεξιοί


Απίστευτη γιούχα σε Αρούλη - Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν πουθενά οι ψοφοδεξιοί

Στην αντίπερα της εικονικής πραγματικότητας όχθη, εικονική πραγματικότητα την οποία επιχειρούν να διαμορφώσουν καλοπληρωμένοι δημοσκόποι και βολεμένοι λακέδες της δημοσιογραφίας, βρίσκεται η αλήθεια της καθημερινότητας την οποία βιώνει τόσο ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, όσο και τα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.
Καθώς φαίνεται, τα συστηματικά και συνειδητά ψεύδη καναλιών και φυλλάδων γίνονται πιστευτά μόνο από τους πολιτικάντηδες των κομμάτων της μίζας και της διαφθοράς. Λησμονούν όμως πως είναι άλλο πράγμα η σκόπιμη και μεθοδική παραπληροφόρηση των δημοσιογραφικών οργανισμών με στόχο την εξαπάτηση της κοινής γνώμης και άλλο η πραγματική ζωή, εκεί όπου οι συμμορίες της κλεπτοκρατίας έχουν χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα.
Το περασμένο Σάββατο διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής εκδήλωση του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών. Ως συνηθίζουν οι κομματικοί τσαρλατάνοι έσπευσαν να.....

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ!

Themos River 1

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρείς, ούτε τέσσερις… Οκτώ ολόκληρες σελίδες αποθέωσης για το Ποτάμι από τη γνωστή φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» του Θέμου Αναστασιάδη, γνωστού και ως «Κομιστή».

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη από τη γνωστή φυλλάδα «Πρώτο Θέμα», η οποία αποτελεί και το πλέον συστημικό ΜΜΕ της χώρας χάρη στην......

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

1508601_1451865881712423_746269333_n
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι στο μάτι της Τρόικα έχουν μπει η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και το ασυμβίβαστο κρατικών αξιωματούχων. Μάλιστα, έχει παραδοθεί ήδη σχετικό έγγραφο με προτάσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο έγγραφο, προτείνονται αλλαγές στο πλαίσιο χρηματοδότησης των κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών, θέσπιση κώδικα δεοντολογίας, αλλά και ρυθμίσεις με στόχο τη διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις. Δηλαδή, όλα τα… δύσκολα για τη συγκυβέρνηση κι ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα!
Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο η Τρόικα είναι .....

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο κανάλι "Ε"... "Ο επίορκος Υπουργός Αθανασίου και η κυβέρνηση Σαμαρά παίρνουν εντολές από ξενά συμφέροντα..."

Ολιγόλεπτη παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο του καναλιού "Ε" έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σχολιάζοντας τον ανεκδιήγητο Υπουργό Δικαιοσύνης και τις νέες εμετικές δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή...

Όπως τόνισε ο Κασιδιάρης η Χρυσή Αυγή διώκεται κατ' εντολή ξένων, σιωνιστικών, κέντρων εξουσίας που σκοπό έχουν να φιμώσουν τη μοναδική ελπίδα του Έθνους μέσω των εντολοδόχων τους πολιτικών του "συνταγματικού τόξου".

Δείτε το βίντεο...

Βίντεο ξεβράκωμα για τα χρεή των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" και της κλεπτοκρατίας.....Ασύλληπτα νούμερα!

Το αποκαλυπτικό βίντεο δημιούργησε η "δράση" και αναφέρεται στα ποσά που έχουν δανειστεί τα κόμματα και δεν πρόκειται να αποπληρώσουν ποτέ μετακυλίοντας το χρέος στους Έλληνες πολίτες (PSI - ανακεφαλαίωση τραπεζών κτλ)....

Δείτε τα ποσά που έχουν καταχραστεί τα ρεμάλια που έχουν το θράσος να αποκαλούν και τους εαυτούς τους "δημοκράτες"....

OTAN TΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ…

284abb2acff9fb10e3d31009f15c8be7_xl__article
Είμαστε αυτοί που πάντοτε βρισκόμασταν στην αντίπερα όχθη. Στον μαγικό εκείνο κόσμο που ταξιδεύαμε κάθε μέρα νοερά, για να μπορούμε να αντέχουμε την σήψη και την αλητεία τους. Αγωνιζόμασταν πάντοτε για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας. Ποτέ δεν ζητιανέψαμε τίποτα, αλλά ούτε και ζηλέψαμε την φανταχτερή, μα κίβδηλη και κενή ζωή τους. Έτσι, καταφέραμε να διατηρήσουμε κατάδικο μας, το μεγαλύτερο αγαθό, την Ελεύθερη Ψυχή μας. Δεν την πουλήσαμε και δεν σκύψαμε το κεφάλι. Άλλωστε, τα εφήμερα και τα ασήμαντα ποτέ δεν ήταν του γούστου μας.
Διαβήκαμε το μονοπάτι της επιβίωσης, περνώντας από.....