Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ!

Όπως διαβάζουμε εδώ,στο συνοδευτικό σημείωμα του τεύχους Δεκεμβρίου του ενημερωτικού δελτίου ΑΠΟΨΕΙΣ που εκδίδει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ αναγράφονται τα παρακάτω:

"Ο ιδεολογικός εξοπλισμός και η σωστή πληροφόρηση όλων μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την διεξαγωγή του πολιτικού αγώνα. Για το σκοπό αυτό η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού επιλέγει άρθρα από τον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία δημοσιεύονται στη παρούσα μηνιαία έκδοση. Κριτήριο της επιλογής των άρθρων συνιστά το υψηλό επίπεδο της ανάλυσης και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμεριζόμαστε όλες τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτά. Ως Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού πιστεύουμε, όμως, ότι η μελέτη τους θα είναι...

Ναυπηγούμε γεωτρύπανα...;Γιατί..;Τυχαίο ότι όλοι ενδιαφέρονται για τα πετρέλαια του Αιγαίου;

Αν νομίζουν  κάποιοι ότι ο σχεδιασμός της συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων του  Αιγαίου είναι πρόσφατος, απόρροια  της πολιτικής του κ. Παπανδρέου κάνουν λάθος.
Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είναι «απόρροια» του σχεδιασμού για  την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου!
«Τοποθετήθηκε» ( μη ρωτάτε ΠΩΣ , μεγάλα παιδιά είστε και άλλωστε τα έχω γράψει πολύ πριν …  «τοποθετηθεί» τον Οκτώβρη του 2009) για να φέρει εις πέρας την τελική φάση του σχεδιασμού.
Το ερώτημα το σημερινό όμως είναι άλλο.  Είναι τυχαίο ότι όταν η κυβέρνηση της ΝΔ  στο πλαίσιο της διπλωματίας των αγωγών  άνοιξε το....

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΗΡΥΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ο νεοραγιαδιασμός του ΓΑΠ συνεχίζεται...Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χωρά;

Διαβάστε το δημοσίευμα της κρατικής ΕΡΤΞέρετε για που ετοιμάζεται πάλι ο μεγάλος στοχαστής;
Κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει που λέτε;
Σε ετήσια σύσκεψη (στις 6/1/2011 στο Ερζερούμ) 200 περίπου Τούρκων διπλωματών, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης εξωτερικής πολιτικής, υπ την αιγίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ !!!
Τον κάλεσε ο "πασάς" Ερντογάν...

Λέτε να μην πάει ;;
Το θέμα είναι τι...

Έτσι είναι ο σοσιαλισμός: Οι φτωχοί πληρώνουν πολλά και οι πλούσιοι λίγα

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς, απ' το ΠΑΣΟΚ, για 5 εκατ. νοικοκυριά, με αυξήσεις 2%-14% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Οι μικρές καταναλώσεις θα χρεώνονται 14% ακριβότερα και οι μεγάλες 14% φθηνότερα, ενώ οι απλήρωτοι λογαριασμοί έχουν φτάσει τα 200 εκατ. ευρώ. Σαν να μην έφτανε αυτό,

Ωραία κάρτα έβγαλε η Αννούλα... τηρεί το ISO της Bilderberg

http://www.esos.gr/images/stories/x-mas_ad_2010.fv.jpgΕυχές για τα Χριστούγεννα απέστειλε η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου χρησιμοποιώντας μια πολλή όμορφη κάρτα... βγαλμένη από τα πρότυπα της λέσχης Bilderberg... Κάποιος υποψιασμένος εύκολα παρατηρεί πως σε αυτήν την ευχετήρια κάρτα δεν υπάρχει κανένα χριστιανικό σύμβολο που να...

Ποιόν συκοφάντη - εκβιαστή blogger 'δίνει' ο Μουζάκης; Έλα ντε; Δυσκολαυόμαστε να τον βρούμε

Ποιό αρχιλαμόγιο
Ποιόν "αποκαλυπτικό" συκοφάντη;
Ποιόν ελεινό ψεύτη;
Ποιόν άθλιο blogger να εννοεί το δημοσίευμα;

Απέρριψαν δάνειο 50 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,8% οι δοσίλογοι του ΠΑΣΟΚ

Έχουν πολλά γραφτεί και ειπωθεί για την όλη μεθόδευση που ακολούθησε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προκειμένου να μας οδηγήσει αναγκαστικά στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της «τρόικας».
Έχει υποστηριχτεί, με σοβαρότατα επιχειρήματα, ότι δεν ήταν αναπόφευκτη η προσφυγή, αλλά μεθοδεύτηκε, με κινήσεις του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, ώστε να καταστεί στο τέλος αναπόφευκτη και να βρει συμμάχους-συνενόχους ο πρωθυπουργός στα σχέδιά του. Σήμερα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» προβαίνει σε άλλη μια αποκάλυψη, που...

Μια σημαντική αποκάλυψη από την "ΑΞΙΑ" που πέρασε στα ψιλα...!

Οι ιδιοκτήτες του ΔΟΛ- MEGA Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης συναντήθηκαν στο στρατηγείο του πρώτου με σκοπό να μελετήσουν τις επόμενες κινήσεις τους στο ΜΜΕ και ειδικότερα το MEGA.
Ο Ψυχάρης,με τον οποίο συμφώνησε και ο Μπόμπολας, τάχθηκε υπέρ των απολύσεων και του εκσυγχρονισμού, σε αντίθεση με τον Βαρδινογιάννη που...

Ποιά 40 σημαντικότερα επαγγέλματα 'ανοίγουν'

ΕΘΝΟΣ

Παίγνια, εν κρυπτώ, στο Αιγαίο…

«Πράματα και Θάματα», όπως θα ‘λεγε και ο Μπαρμπα-Γιάννης Μακρυγιάννης, σκιάζουν, κατ’ αυτάς, τον γαλανό ουρανό της υπό τριπλή κατοχή Ελλάδας.
Εν αρχή, στο περικαλλές μέγαρο της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και στις συνθήκες του «αδιανόητου τίποτα», που κυριαρχεί στις αίθουσές του, το διπλωματικό προσωπικό, όλων των βαθμίδων, σε μια προσπάθεια «αυτοπροστασίας» του (!), διοχετεύει ότι η μυστικότητα των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων έχει κορυφωθεί και εν αγνοία της Βουλής των Ελλήνων η χώρα δεν αποκλείεται να ευρεθεί προ οδυνηρών εκπλήξεων!
Οι υπό το πρόσχημα...

Η αλήθεια του Δημόσιου χρέους

Όλη την αλήθεια για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους μπορείτε να το δείτε παρακάτω και να ......