Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Πανικός στην εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" στην Κομοτηνή... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ή με τους "Γκρίζους Λύκους" ή με τους Εθνικιστές... Αυτές είναι οι εναλλακτικές των Ελλήνων ψηφοφόρων στις 18 Μαΐου στην Θράκη.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου, η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης", παρουσία και τριών υποψηφίων Ευρωβουλευτών, στην Κομοτηνή.

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Filia στην Κομοτηνή για να ενημερωθούν για τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με.....

Μη χάσετε την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη και καλεσμένους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννου Άγγελο (Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου) και Κοσμά Θωμά (Εκδότης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής)

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

"ΠΑΡΟΝ": "Τέλος... Η ΝΔ το πήρε απόφαση..Η Χρυσή Αυγή είναι εντός εκλογών ότι και να γίνει..."

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" για το ενδεχόμενο, που τόσο καιρό διακινούσε το καθεστώς με σκοπό να τρομοκρατήσει και να φοβίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής, να τεθεί εκτός νόμου του Εθνικιστικό Κίνημα, και που τελικώς η ΝΔ αποφάσισε να.... οπισθοχωρήσει, υπό τον φόβο της διαπόμπευσής της με ορατό όμως πια τον κίνδυνο να διασυρθεί στις εκλογές.. 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις επικείμενες εκλογές. Η ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις ευρωεκλογές αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι τις 11 Μαΐου, αλλά όλα συγκλίνουν στο ότι δεν πρόκειται να.......

Τα “μαζεύουν” οι δημοσκόποι ενόψει του εκλογικού θριάμβου της Χρυσής Αυγής

Δεν μείνανε ούτε πολλές μέρες, ούτε πολλές ευκαιρίες δημοσκοπήσεων και έτσι οι δημοσκόποι βλέποντας τα στοιχεία των πραγματικών δημοσκοπήσεων, μαζεύουν άρον - άρον τις «μαϊμού» δημοσκοπήσεις που ούτε ο Χατζηνικολάου θέλει να δημοσιοποιήσει.

Έτσι ύστερα από τα γέλια των ποικιλόχρωμων εριφίων που προσέφερε αφειδώς ο Μπόμπολας, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και τα κομματικά στελέχη του Θεοδωράκη που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, ήρθε η ώρα για μία άλλη δημοσκόπηση που δεν πλησιάζει καν την πραγματικότηταόμως διατηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες της σοβαρότητας, ώστε να μην τους πάρουν με τις τομάτες μετά τις εκλογές.

Η Pulse σε αντίθεση με τις εταιρίες που τα παίζουν «όλα για όλα», γράφοντας τόνους φαιδροτήτων και παρουσιάζοντας μία αδιευκρίνιστη ψήφο στο 30%, επιλέγει να μειώσει τους «αναποφάσιστους» στο 13,5% και να εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα με διψήφιο ποσοστό.

Αυτό εμπεριέχει την μισή αλήθεια, αφού η Χρυσή Αυγή όντως έχει διψήφιο ποσοστό, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερο από το 11,6% που παρουσιάζει η εν λόγω δημοσκόπηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την δημοσκόπηση της Pulse, τα ποσοστά μετά την αναγωγή έχουν ως εξής:...

Οι δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις παράνομες πολιτικές διώξεις... "Ο Ελληνικός λαός το έχει καταλάβει και θα μας δώσει τη Νίκη". 5 Βίντεο

Οι απολογίες για τις πολιτικές διώξεις κατά των Συναγωνιστών βουλευτών θα συνεχιστούν μετά τις εκλογές, όπου τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο ελληνικός λαός θα έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και των επιόρκων.
Οι δηλώσεις των βουλευτών:

Ελένη Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου..

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ομολογεί: "Η Χρυσή Αυγή δε γίνεται να αποκλειστεί από τις εκλογές, ούτε και να κηρυχθεί εκτός νόμου"

"Τέλος" στο ρεσιτάλ προπαγάνδας και φόβου έδωσε, εμμέσως, ο Γραμματέας της ΝΔ, Α. Παπαμιμίκος σχετικά με το αν η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει κανονικά στις ΕΥΡΩεκλογές.

Όντας καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε τα εξής:

"Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης α λα καρτ και πρέπει να τις σεβόμαστε και να μη τις αμφισβητούμε.....Είναι λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές. Πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά. Θα σεβαστούμε την απόφαση του Αρείου Πάγου, πολιτικά όμως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το μόρφωμα" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπαμιμίκος. 

Είχε προηγηθεί παρόμοια συνέντευξη του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Τύπο της Κυριακής που....

Μπουκοτάζ Χατζηνικολάου και Παπαδάκη στις δημοσκοπήσεις για.... να μην ξεφτυλιστούν το βράδυ των εκλογών!

"Ράπισμα" στο σύστημα, από το ίδιο του το προσωπικό, αποτέλεσαν οι σημερινές δηλώσεις Χατζηνικολάου και Παπαδάκη σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και την... εγκυρότητά τους.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πως τα μέσα τα οποία εκπροσωπεί δεν πρόκειται να μεταδώσουν καμία δημοσκόπηση μέχρι το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαϊου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η Realnews, ο Real FM, το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν, μέχρι τις ευρωεκλογές καμμία δημοσκόπηση».
 
Το πρωί ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη, που.....

Προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές πήραν οι 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Προθεσμία για μετά τις ευρωεκλογές πήραν οι 4 Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Ελένη Ζαρούλια πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις εκλογές στις.....

Δημοσκόπηση γειτονικής χώρας προαναγγέλει μάχη σώμα, με σώμα Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στις εκλογές

kalpi250112 
Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.

Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την Τετάρτη.
Φυσικά, τα αποτελέσματα που.....

Εκατοντάδες Έλληνες αυτή την ώρα βροντοφωνάζουν έξω από τον Άρειο Πάγο: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές... Η Ελλάδα θα νικήσει"


Συμβαίνει τώρα: Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις της χούντας Σαμαρά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επιβάλλεται όλοι να βρεθούν έξω από τον Άρειο Πάγο (Μετρό Αμπελοκήπων), ακόμη και τώρα, για να διατρανώσουν πώς οι Εθνικιστές δε λυγίζουν.

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο όπου καλούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος, Δημήτρης Κουκούτσης να απολογηθούν για ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες που......

Ξεράθηκε το «ποτάμι» και δεν ποτίζει την «Ελιά» – Αγωνία στους «νταβατζήδες»


Ξεράθηκε το «ποτάμι» και δεν ποτίζει την «Ελιά» – Αγωνία στους «νταβατζήδες»

Τα κανάλια, οι εφημερίδες και οι δημοσκόποι έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για τον πολιτικό εκμηδενισμό της κεντροαριστεράς και τον οριστικό ενταφιασμό του ΠΑΣΟΚ. Έχουν δε εστιάσει τις προσπάθειες τους στην ανασύσταση αυτής της κλεπτοκρατικής συμμορίας, δια της κατασκευής και προώθησης ψευδοκομμάτων που στην ουσία είναι η μεταμφίεση διάφορων συνιστωσών του ΠΑΣΟΚ.
Πέρα από τα πολύωρα και πολυσέλιδα εγκωμιαστικά ρεπορτάζ υπάρχουν και οι στημένες δημοσκοπήσεις από το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ και από την ντροπή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που εμφανίζουν τα εν λόγω αποκόμματα ως επιτυχημένα. Βέβαια αμφότερα είναι παντελώς απόντα από την κοινωνία, αφού ο κόσμος τα έχει αναγνωρίσει ως μετενσαρκώσεις του ΠΑΣΟΚ, όμως οι δημοσκόποι επιμένουν και θα επιμένουν, μέχρι να διαψευστούν στις εκλογές. 
Οι ίδιες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις προσπαθούν να......

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες»


Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Το ομολόγησε η Μαρία Σπυράκη: Έκρυψαν από τον λαό σε προεκλογική περίοδο ότι μετέφεραν με αεροπλάνα ευρώ από την Ιταλία στην Ελλάδα
Η ομολογία της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Mega Μαρίας Σπυράκη ότι τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 αεροπλάνα μετέφεραν χρήμα για τις τράπεζες από την Ιταλία στην Ελλάδα και ότι το γεγονός αυτό το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ από τον λαό σε άλλη χώρα θα είχε δημιουργήσει κυριολεκτικά έναν πολιτικό σεισμό. Περισσότερο χαρακτηριστικό παράδειγμα διαμορφώσεως ενός.....

Ο «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ» ΕΠΑΙΝΕΙ (ΞΑΝΑ!) ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

1623220_664603810245467_1557313524_n
Τις τελευταίες ημέρες, το σουξέ όλων των κυβερνητικών (νεοδυστυχιτών, ποταμίσιων, κλεφτοπασόκων και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων»…), είναι ένα βίντεο του ΚΚΕ, στο οποίο ένα… μωρό γελάει ακούγοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι και ο εμφανιζόμενος ως αντικομμουνιστής Άδωνις («Μπουμπούκος») κατενθουσιάστηκε από το κουκουέδικο βίντεο και δεν κρατήθηκε, αποδίδοντας τα εύσημα στα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter:
«Ότι θα έφθανα στη ζωή μου να πω εύγε στο ΚΚΕ πραγματικά δεν το περίμενα… Αλλά, με συγχωρείτε, σε αυτό έχουν δίκιο».
Εδώ ο «Μπουμπούκος» (της Ευγενίας του…) ψεύδεται ασυστόλως. Είναι τουλάχιστον η......

Στις 9:30 βροντοφωνάζουμε έξω από τον Άρειο Πάγο: "Όχι στις στημένες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής"

Οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Δημήτρης Κουκούτσης, καλούνται σε απολογία για ανυπόστατες κατηγορίες, χωρίς να αναφέρονται τα ονόματά τους στην δικογραφία που έστησαν τα υπόγεια του Μαξίμου, όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Είναι χρέος όλων μας να.....

Τιμώντας τα Ηρωικά Αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο.

Την Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014, συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την άνανδρη δολοφονία των δυο γενναίων Συναγωνιστών μας, από τα κόκκινα σκυλιά του παρακράτους και του ηθικούς αυτουργούς αυτής, που δεν είναι άλλοι από την προδοτική κυβέρνηση και σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», που με τα ψεύδη και το μίσος τους για τους Έλληνες Εθνικιστές όπλισαν το χέρι των δυο άνανδρων εκτελεστών. Ημέρα ορόσημο για.....