Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

Η Χρυσή Αυγή απαντά στους ψεύτες και τους προπαγανδιστές...


σ.σ.ΠΑΣΑΠΡΤΟΥ: Απάντηση προς όλους τους λασπολόγους η παρακάτω ανάρτηση

Η ηρωική και επική αντίσταση στα οχυρά της γραμμής Μεταξά είναι ένα ακόμη φωτεινό ορόσημο στην Ιστορία του Έθνους

«Από τους αντιπάλους οι οποίοι μας αντιμετώπισαν ήταν ιδιαίτερα ο Έλληνας στρατιώτης που πολέμησε με παράτολμο θάρρος και ύψιστη περιφρόνηση προς τον θάνατο…» – 6 Απριλίου 1941: Η Βέρμαχτ εισβάλλει στην Ελλάδα. Ο Ελληνικός Στρατός αμύνεται σθεναρά και σταματά τη γερμανική προέλαση, προκαλώντας μεγάλες απώλειες στον εχθρό. Για εκείνες τις ηρωικές ημέρες, όταν οι Έλληνες ήταν αντάξιοι της τεράστιας Ιστορίας τους, έχει μεγάλη αξία να μιλήσουν πρώτοι οι αντίπαλοι: «Εκλεκτά ελληνικά στρατεύματα υπερασπίστηκαν με εντελώς ξεχωριστό ηρωισμό τα οχυρά της γραμμής Μεταξά. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Φωτογραφία ντοκουμέντο...Όταν ο Βενιζέλος χαιρετούσε ναζιστικά!

Να και η φωτό-σοκ
φωτό από hellas-orthiodoxy

Καταλαβαίνετε ελπίζουμε την ειρωνική διάθεση της ανάρτησης, που σκοπό έχει να καταδείξει ότι ο χαιρετισμός με τεντωμένο το δεξί χέρι είναι πανάρχαιος και φυσικά είχε υιοθετηθεί από όλους τους πολιτισμένους λαούς, όπως οι Έλληνες, οι Ρωμαίοι και μετέπειτα οι Βυζαντινοί...

Τώρα αν μερικοί ηλίθιοι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες ενοχλούνται γιατί και ο Χίλτερ χαιρετούσε με τον ανάλογο τρόπο (οπότε και είναι αποτρόπαιος και καταδικαστέος)....ΞΥΔΑΚΙ!

Υ.Γ.
Η Μαρξιστική λαίλαιπα έχει επιβάλλει στην ανθρωπότητα να....

Σκληρή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την εισβολή αναρχικών στο Ήπειρος TV1

 Θρασύδειλη επίθεση παρακρατικών στον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας που έδωσε βήμα (για λίγα λεπτά) σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής


Πριν από μία εβδομάδα, ο τηλεοπτικός σταθμός Ήπειρος TV1 έδωσε τον λόγο για 8 λεπτά στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Επρόκειτο για τη μοναδική φορά που στέλεχος της Χρυσής Αυγής εκλήθη σε κανάλι της περιφέρειας για να παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος. Εκτός των άλλων τόνισε ότι.....

Ω τι θαύμα!Το 81% των εβραίων στις ΗΠΑ είναι υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εκφυλισμός=Σιωνισμός

Δεν είναι κάτι νέο το ότι οι Εβραίοι της Αμερικής υποστηρίζουν συντριπτικά τη νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων. Όμως μια νέα έρευνα βάζει το επίπεδο της στήριξης στο 81%, υψηλότερα από προηγούμενες δημοσκοπήσεις.
Μια παλαιότερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο από την ίδια ομάδα δημοσκοπήσεων, την Public Religion Research Institute, έδειξε το ποσοστό των Εβραίων της Αμερικής που ποστήριζε τον «γάμο» των ομοφύλων στο 76%.
Σήμερα,

ΕΚΛΕΨΑΝ... ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μοναχοί και λαϊκοί το θέαμα που αντίκρισαν προ ημερών στην Ιερά Μονή Ρέθα, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Ανοιξιάτικο Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr το ιερότερο προσκύνημα της περιοχής της Αμφιλοχίας έγινε στόχος ληστών, οι οποίοι εισήλθαν στη Μονή και δεν δίστασαν να αφαιρέσουν λειψανοθήκες Αγίων! 

Στο εν λόγω μοναστήρι υπάρχουν λειψανοθήκες που περιέχουν οστά των Αγίων Χαραλάμπους, Τρύφωνος, Παρασκευής, Κοσμά και Δαμιανού, Προκοπίου, Νικήτα, Βαρβάρας, Παντελεήμωνα, Βαρβάρας. Αναστασίας καθώς και ανωνύμων Αγίων.

Λέγεται μάλιστα ότι....

Μια ηλιαχτίδα φωτός: Οι Έλληνες ακόμη στην καρδιά τους έχουν τα Ιδανικά και την Φυλετική ψυχή

Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι Εθνικιστές, είτε έχουν συνείδηση της ιδεολογικής τους επιλογής, είτε όχι. Υπάρχει όμως κλίμα Εθνικισμού στην Ελλάδα; Πριν λίγα χρόνια είχε δημοσιευθεί μία έρευνα που έγινε σε φοιτητές. Σύμφωνα με αυτήν:

«Οι Έλληνες φοιτητές πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους: Το 53,6% θεωρεί ότι «η Ελληνική Σημαία είναι η πιο ένδοξη από όλες». Οι φοιτητές εμφανίζονται επίσης προσηλωμένοι στα εθνικά ιδανικά και Πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους: Οκτώ στους δέκα πιστεύουν.....

Αυτή η πόλη(Αθήνα) θεωρείται Ελληνική; Εικόνες σοκ με λαθρομετανάστες στο κέντρο της πρωτεύουσας

Ελάτε τώρα Αριστερομπολσεβίκοι να μας πείτε "φασίστες" και "ρατσιστές"...
Ευτυχώς όμως έχουμε ακόμη υπομονή...Η Νέμεσις έρχεται

Εθνική Αντίσταση:"Όσο μας πολεμούν, μόνο ισχυρότεροι γινόμαστε"