Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 03, 2013

Μονή Αγνούντος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα θύματα των συμμοριτών - Άρον άρον έφυγε ο βουλευτής της ΝΔούλας

Την Μνήμη περισσοτέρων των 100 αμάχων, γερόντων, γυναικών και παιδιών που βρήκαν φρικτό θάνατο από την δολοφονική μανία των κομμουνιστοσυμμοριτών στα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου του 1944 κοντά στη Μονή Αγνούντος της Νέας Επιδαύρου τίμησε σήμερα η Χρυσή Αυγή. Στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στη Μονή παρευρέθηκαν δεκάδες συναγωνιστές  από την Τ.Ο Αργολίδας, ενώ στο Μνημείο που βρίσκεται απέναντι της Μονής και αναγράφει τα ονόματα των...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

mixaloliakos-600x398
Άρθρο με το οποίο περιγράφεται η σημερινή πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, εγράφη στο προχθεσινό φύλλο της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Καθημερινή». Στο άρθρο, υπό τον τίτλο «Πλήρης πολιτική αμηχανία», απομυθοποιείται η δήθεν αντισυστημικότητα του νέου ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ), που χαρακτηρίζεται «συστατικό στοιχείο του συστήματος, με ρόλο διακριτό και προκαθορισμένο». Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται «φορέας ανατροπής» και «απειλή της υφιστάμενης πολιτικής τάξεως», ενώ ο Γ.Γ. Ν. Μιχαλολιάκος «καταστροφέας του συστήματος». Αν και η όλη φιλοσοφία του άρθρου μιας εφημερίδας που απευθύνεται στο σκληρό πυρήνα του συστήματος, είναι ξεκάθαρα εχθρικός προς το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει πως λέει την αλήθεια. Ιδού:

"Γύφτοι" κατά το λαό, "Ρομά" για τη μπουρζουαζία έκλεβαν ρεύμα από τη ΔΕΗ, τους συνέλαβαν, σάπισαν στο ξύλο υπαλλήλους της ΔΕΗ και τελικά τους άφησαν ελεύθερους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Ευνομία παντού", όπως λέει και ο Δένδιας

Ελεύθερα με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, τα τρία αδέλφια, τσιγγάνοι, οι οποίοι την Τρίτη επιτέθηκαν σε υπάλληλο της ΔΕΗ Καλαμάτας που πήγε να κόψει το ρεύμα που έκλεβαν από κολώνα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr τα.....

Gustave Le Bon : "Η διάλυση των Εθνών από την εισβολή των αλλόφυλων"

"Η βαρύνουσα επίδραση των ξένων αποτελεί αλάνθαστα διαλυτικό στοιχείο για την ύπαρξη των Κρατών. Αφαιρεί από ένα λαό ό, τι πιο πολύτιμο έχει: την ψυχή του. Όταν οι ξένοι έγιναν πολλοί στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, έπαψε να υπάρχει. Υποθέστε ένα έθνος όπως το δικό μας(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γαλλικό), όπου ο πληθυσμός παρακμάζει , περιτριγυρισμένο από χώρες των οποίων ο πληθυσμός αυξάνει συνεχώς. Αν ανεχθούμε την μετανάστευση αυτών των ξένων λαών, θα είναι τελικά ολέθρια. Καθόλου στρατιωτική θητεία, λίγοι ή......

Μάρτυρα υπεράσπισης της 17Ν έβαλε υπεύθυνη Δικαιοσύνης ο Τσίπρας! Το κόμμα των τρομοκρατών ο ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι πραγματικά εγκληματίες οι απανταχού μεγαλοδημοσιογράφοι που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό.. Το ίδιο προδότες και εγκληματίες είναι και οι "ελαφροδεξιοί' και λοιποί "ελαφροπατριώτες" που λένε ότι το εθνικιστικό κίνημα είναι "αντιδημοκρατικό" και "αντισυνταγματικό", άρα και παράνομο και αυτοί μαζί με τα αριστερά κόμματα είναι οι υπερασπιστές της "Δημοκρατίας", της ευνομίας, της ειρήνης και της τάξης...

Γιατί τα λέμε όλα αυτά για το δήθεν "Συνταγματικό Τόξο"..

Πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας διόρισε υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης και Δικαιωμάτων την Μάνια Μπαρσέφσκι της συνιστώσας "ΡΟΖΑ", την οποία ίδρυσε μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο.

Η Μπαρσέφσκι και ο Γιαννόπουλος ήταν μάρτυρες...

ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ): ΚΡΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΚΑΙ «ΕΥΠΑΘΩΝ», ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.

kratikirimada__article
Από το Ethnikismos.Net

Ανεβαίνει συνεχώς η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και των «ευπαθών» κι έχουν απελπιστεί οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της αριστεράς (και της… προόδου), γιατί μαζί με την εγκληματικότητα ανεβαίνει και ο «ρατσισμός» των Ελλήνων καθώς και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Με τι μούτρα, λοιπόν, να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους, όταν βοά ο κόσμος; Τι σκέφτηκαν, λοιπόν, τα… σαΐνια της (τέως…) κυβερνώσας αριστεράς ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), για να αποφύγουν το σκόπελο; Ζήτησαν από......

Το καθεστωτικό ΒΗΜΑ αποθεώνει τον ανθέλληνα προδότη ψευτοεθνάρχη Καραμανλή - Μια απάντηση στους ανιστόρητους

Μια απάντηση στον ανιστόρητο αρθρογράφο του «Βήματος» για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Με ένα πολύ επιθετικό κείμενο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή και Κύπρος: στο σπίτι του κρεμασμένου…» ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαλούχος, διαμέσου της ηλεκτρονικής έκδοσης του ‘‘Βήματος’’, δίνει κι αυτός το δικό του δείγμα στην παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας. Πατώντας πάνω στα γνώριμα, όσο και βαρετά, στερεότυπα της καθεστωτικής προπαγάνδας ο συγκεκριμένος κονδυλοφόρος αναμασά τα γνωστά ψεύδη και μισές αλήθειες περί αποκλειστικής ευθύνης του Στρατιωτικού καθεστώτος, την πλήρη αθώωση του Καραμανλή, το μη αξιόμαχο του Ελληνικού Στρατού.

Όλα αυτά, βεβαίως, γαρνιρισμένα με μπόλικο αντιναζισμό της κακιάς ώρας, μπαγιάτικο ως συνήθως. Αν πάντως ο δημοσιογράφος αυτός θέλει να απευθυνθεί σε συνεργάτες των Γερμανών ή ανθρώπους της Χούντας δεν χρειάζεται ούτε να ψάξει πολύ ούτε να απομακρυνθεί αρκετά από το γραφείο του. ‘‘Το Βήμα’’ την περίοδο της κατοχής, υπό τον τίτλο ‘‘Ελληνικό Βήμα’’, εξέφραζε τις απόψεις των κατακτητών, ενώ ο εργοδότης του Σταύρος Ψυχάρης μπορεί άνετα και άριστα να τον ενημερώσει τόσο για την θετική στάση των ‘‘Νέων’’ απέναντι στους Συνταγματάρχες όσο και την...

Έγινε και αυτό στο...Ελλαδιστάν!! Χρυσαυγίτες εθελοντικά έτρεξαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς στο Μαρκόπουλο και η Αστυνομία (με εντολή Δένδια) τους το απαγόρεψε!!!!!!!!!!!!


Πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο: ΜΑΤ εναντίον της Πολιτικής Προστασίας της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Μετά την άθλια απαγόρευση της διανομής τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου, το ξεφτιλισμένο ανθελληνικό κράτος ξεπέρασε πάλι κάθε όριο αθλιότητας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες ΜΑΤ απαγόρευσαν στην εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας της Χρυσής Αυγής να μεταβεί στις εστίες πυρκαγιάς του Μαρκοπούλου.
Την ώρα εκείνη ο συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης βρισκόταν στο σημείο που επιχειρούσαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος επί λέξει του είπε: "Χρειαζόμαστε προσωπικό, φέρτε πάνω τους δικούς σας".
Η εθελοντική ομάδα πυρασφάλειας της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενη από.....

ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ: "Αν γίνουν εκλογές καλύτερα να έχουμε και ένα διαβατήριο μαζί μας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το έχουμε γράψει πολλάκις...Διαβατήριο και λεξοτανίλ θα χρειαστείτε εκείνη την ημέρα. Και γυαλιά ηλίου φυσικά γιατί η Αυγή που θα ξημερώσει θα φωτίσει το σκότος που έχετε μάθει να...έρπετε!

Image
Παρότι η κυβερνητική προπαγάνδα του…  success story καλά κρατεί, δεν την πιστεύουν πλέον ούτε οι ίδιοι οι φανατικοί νεοδημοκράτες. Που τρέμουν τις εκλογές όπως ο διάβολος το λιβάνι.  Αλιεύσαμε, λοιπόν, και σας μεταφέρουμε αυτούσια επιστολή… φόλα νεοδημοκράτη σε ιστοσελίδα της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ, στην οποία μιλάει με τρόμο για τις εκλογές και προτείνει στους υπολοίπους του φυράματος να ψηφίσουν με τα διαβατήρια στο… στόμα και μετά να πάνε στα αεροδρόμια, με εισιτήρια στα χέρια και βουρ για το εξωτερικό. Αν είναι καλά τα αποτελέσματα να βγάλουν εισιτήρια επιστροφής και να γυρίσουν στα σπίτια τους, αλλά αν είναι δυσάρεστα να μείνουν… αυτοεξόριστοι εκεί, στα Λονδίνα και στα Παρίσια.  Πολλά είπαμε, σας αφήνουμε τώρα να απολαύσετε με την ησυχία σας την επιστολή… απόγνωσης:
“Εκβιαστές”, “Τοκογλύφοι”, “Ευρωναζί” λοιπόν αυτοί… Και.....

Στο χέρι κάθε πατριώτη και ελληνόψυχου η"ΕΜΠΡΟΣ"...Δεν τη ζητάμε..Την απαιτούμε

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 7)
Διαβάστε στο έβδομο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός":
  • Μετράει μέρες ο Σαμαράς - Τελειώνει η συγκυβέρνηση του Μνημονίου
  • Εθνικιστές Οδηγοί Ταξί: Τα χρέη πνίγουν τους Έλληνες αυτοκινητιστές
  • Χρυσή Αυγή στη Βουλή: Να ανοίξει ΤΩΡΑ ο φάκελος Κύπρου
  • Το "συνταγματικό τόξο" και το σύνθημα "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"
  • Ιωάννης Βουλδής: "Οι δήμοι στους δημότες, όχι στους ιδιώτες"
  • Το Εθνικό κράτος της 4ης Αυγούστου
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι.....