Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

Με "Ορθόδοξες" αρχές το κόμμα του Καρατζαφέρη...
Ή έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Καλιρρόης ή προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παρουσία του Χρίστου Γούδη ως κεντρικού ομιλητή σε εκδήλωση της Μασονικής Στοάς -τον οποίο κάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- έρχεται τώρα και το... κομάντο Κωστής Αϊβαλιώτης να παρουσιάσει το βιβλίο "Η δύναμη της θρησκείας και η θρησκεία της δύναμης" του Νικόλαου Λάου, την Παρασκευή 27 Μαίου. Ποιος είναι ο Νικόλαος Λάος; Όχι απλά πανεπιστημιακός διακεκριμένος όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, αλλά και ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι! Για να μη λέτε ότι εμείς είμαστε... εμπαθείς, διαβάστε τι έγραψε η Espresso στις 15 Νοεμβρίου του 2009:

Αφήστε μας να ζήσουμε αλλιώς θα σας...

Αυτό είναι το σύνθημα γραμμένο σε πανό μπροστά στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης που αναρτήθηκε από την αρχή της εκδήλωσης η οποία συγκέντρωσε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων…
Πολλοί νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι βρίσκονται ακόμη εκεί, μητέρες με παιδιά και παλμός, χωρίς κομματικές ταμπέλες, συνδικάτα και φυσικά χωρίς έκτροπα. Μόνο μερικές ελληνικές σημαίες, αγανάκτηση αλλά και πίστη ότι αν ο κόσμος θελήσει μπορεί να ανατρέψει πολιτικές που καταδικάζουν τους Έλληνες στην μιζέρια και την δυστυχία.
Μόλις επέστρεψα σπίτι από τον Λευκό Πύργο και νοιώθω ότι...

Τα συνθήματα της σημερινής συγκέντρωσης....

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ”!
‘Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”!
“ΑΝΤΕ Γ**** ΠΑΓΚΑΛΕ!!!”

“ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” Το σύνθημα που επίσης δονεί την ατμόσφαιρα. Ελληνικές σημαίες, νοικοκύρηδες, Ελληνίδες περήφανες και Έλληνες… Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
“Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ”
“ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η **** ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ”!
“ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡ’ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!” 
“ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΜΟΥ!”

Το κόλπο των Τούρκων με την...δήθεν ματαίωση των ασκήσεων στο Αιγαίο!

Μην τσιμπάμε σαν χάνοι στα επικοινωνιακά κόλπα των Τούρκων!

Βγήκαν και ανακοίνωσαν ότι σταματάνε λέει τις ασκήσεις Θαλασσόλυκος και Εφές και τα σενάρια -κάποια απερίγραπτα γραφικά αλλά και επικίνδυνα- άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν!

Από “κίνηση καλής θέλησης των Τούρκων” έως …επικείμενη εισβολή των “κακών” στρατηγών που την σταμάτησε ο “καλός φίλος” Ερντογάν!!!

Τι ΔΕΝ έκαναν οι Τούρκοι;

Κρίμα Μαρία...Κρίμα...

Tου Αντώνη Δελλατόλα

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας είναι το ευρώ…».
Τάδε έφη Μαρία Δαμανάκη σε ένα ξέσπασμα αγωνίας για την τύχη της χώρας, όπως η ίδια τη βιώνει στις Βρυξέλλες από την καλοπληρωμένη θέση – προστατευμένη από κάθε είδους λόμπι, πολιτικό και οικονομικό – του επιτρόπου της Ε.Ε.
Και η διάλυση του κοινωνικού κράτους;
Τα ρημαγμένα νοικοκυριά;
Οι...

Πάλι μουσαφίρηδες μας φέρνει ο μπεκρο-Γιάννης (Μπουτάρης)

Το έκανε το "θαύμα" του πάλι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης... Αυτή τη φορά μας φέρνει εξέχων "φίλο" στη Θεσσαλονίκη..Ποιόν;

Οι μύθοι για το περιβάλλον

Όλοι θα πρέπει να ανησυχούμε για το περιβάλλον και να θέλουμε να το προστατεύσουμε. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Πρώτα απ όλα, δεν υπάρχει ένα και μοναδικό παγκόσμιο κλίμα. Στη πραγματικότητα, και σύμφωνα με τη κατηγοριοποίηση Koppen-Geiger, υπάρχουν 29 διαφορετικά σημαντικά παγκόσμια κλίματα. Παράλληλα, υπάρχουν χιλιάδες μικροκλίματα.
Στο παρελθόν υπήρξαν εποχές πάγου και εποχές θερμότητας. Όπως αλλάζει καθημερινά, κάθε λεπτό, ο καιρός, έτσι και τα κλίματα αλλάζουν κι αυτά. Δεν μπορούμε ούτε να...

Ησυχία. Μην ξυπνήσουν οι Έλληνες

Δεν γνωρίζουμε, αν  πράγματι, το παραπάνω, είναι γραμμένο σε πανώ σε Ισπανική πλατεία, όπως ειπώθηκε. Αλλά σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να εκφράζει την  σημερινή πραγματικότητα.
Ενώ έχουν συμβεί πολύ σημαντικές αλλαγές, ο κόσμος φαίνεται να  μην αντιδρά. Η κυβέρνηση, παίρνει    εναντίον μας,  το ένα μέτρο μετά το άλλο. Καταλύθηκε η Εθνική μας ανεξαρτησία (όση υπήρχε δηλαδή). Ήρθαν και επίσημα και εγκαθίδρυσαν τη δικτατορία τους, στην Αθήνα. Παίρνουν τις αποφάσεις εκείνοι, απροκάλυπτα πια. Στην τελευταία σύνοδο στην Ε.Ε. ενημερώθηκαν για...

Στέφανός Χίος τα χώνει στο "Ράδιο Αρβύλα"

Ποιανού είναι το μαγαζί στην Ικτίνου;

Σήμερα η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ξήλωσε ένα παρτέρι στην οδό Ικτίνου 22, όπου βρίσκεται το καφε-μπαρ ROOM 22, ιδιοκτησίας της "ΔΩΜΑΤΙΟ 22 ΕΠΕ", για να αναπτύξει το συγκεκριμένο μπαράκι περισσότερα τραπεζοκαθίσματα.

Μέτοχος της εταιρείας είναι ο...

Ιράν: «Αβάσιμες» οι κατηγορίες της ΙΑΕΑ Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ανέφερε ότι το πυρηνικό της πρόγραμμα έχει στρατιωτικούς σκοπούς.

Τύμπανα πολέμυ στη Μέση Ανατολή από το ΙΡΑΝ, μέχρι τη Συρία και την Παλαιστίνη
Το ΙΡΑΝ από την πλευρά του μιλά για "αβάσιμες κατηγορίες"
Το Ιράν χαρακτήρισε σήμερα «αβάσιμες» τις κατηγορίες που διατυπώνονται στην τελευταία έκθεση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) σχετικά με τις πιθανές στρατιωτικές πτυχές του αμφιλεγόμενου πυρηνικού προγράμματος της χώρας.
«Σε αυτή την έκθεση αναφέρονται τα ίδια επαναλαμβανόμενα και κουραστικά ερωτήματα, τα οποία στηρίζονται σε αβάσιμες κατηγορίες και υποθέσεις σχετικά με κάποιες δραστηριότητες που έχουν στρατιωτικό σκοπό», δήλωσε ο Αλί Ασγκάρ Σολτανίεχ, εκπρόσωπος του Ιράν στην ΙΑΕΑ, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Irna.
«Χωρίς καμία αμφιβολία,

Τελεσίγραφο Κίνας προς ΗΠΑ: "Αιτία πολέμου για εμάς οποιαδήποτε αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων του Πακισταν"

Η Κίνα έχει θέσει -επισήμως- ενώπιον των ευθυνών τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή τη σχεδιαζόμενη επίθεση της Ουάσινγκτον στο Πακιστάν, η οποία ερμηνεύεται ως πράξη επιθετικότητας κατά του Πεκίνου.
Αυτή η ωμή προειδοποίηση αποτελεί το πρώτη -γνωστό- στρατηγικό τελεσίγραφο, που έλαβαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, εδώ και μισό αιώνα, μετά τα τελεσίγραφα της  Σοβιετικής Ένωσης, κατά τη διάρκεια της κρίσης του Βερολίνου (1958-1961) και δείχνει το σοβαρό κίνδυνο ενός γενικού πολέμου, που μπορεί να ξεσπάσει με αφορμή την πιθανή αντιπαράθεση ΗΠΑ-Πακιστάν.
"Οποιαδήποτε επίθεση στο Πακιστάν, θα εκληφθεί ως επίθεση κατά της Κίνας"
Απαντώντας στις φήμες ότι η Κίνα ζήτησε από τις ΗΠΑ να σεβαστεί την κυριαρχία του Πακιστάν, στον απόηχο της επιχείρησης Μπιν Λάντεν, ο Κινέζος ΥΠΕΞ, Jiang Yu, έδωσε συνέντευξη Τύπου, στις 19 Μαΐου, για να τονίσει -κατηγορηματικά- πως....

Φάσκελα να σας δώσουμε όσα θέλετε, συναίνεση όμως ΟΧΙ!

Γράφει ο Δευκαλίων

Όπως ήταν αναμενόμενο οι συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στέφθηκαν από πλήρη αποτυχία. Ακόμα και οι γνωστοί έμμεσοι υποστηρικτές της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου (Γιώργος Καρατζαφέρης και Φώτης Κουβέλης), διαφώνησαν. Και πως ήταν δυνατόν άλλωστε να συμφωνήσει κάποιος ελάχιστα λογικός και άνθρωπος, με τον απόλυτο παραλογισμό που διέπει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου;
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο "ΧΧΧ" Λοβέρδος μιλάει στη ΝΕΤ με φόντο τσόντα...

Ο Καμμένος, το ψαροντούφεκο και η ντουντούκα

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη

Επανήλθε στην πολιτική επικαιρότητα εξαιτίας ( ή καλύτερα χάριν) του «έμμισθου μπρόκερ» πρωθυπουργού, του «υπαλλήλου»  Παπακωνσταντίνου, του «δευτέρου βιολιού» Γιώργου Πεταλωτή και του «τσάμικου της διαπλοκής», που υποστήριξε ότι χόρευε ο Γιώργος Σιουφλιάς.

Προβάλλοντας ένα προφίλ ιδιαίτερα μαχητικού βουλευτή, που βομβαρδίζει με αλλεπάλληλες κατηγορίες  τους υπουργούς της κυβέρνησης και προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, Πάνος Καμμένος έχει προκαλέσει εκτός από την προσοχή των ΜΜΕ και αναστάτωση στη Βουλή.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι...

Κάποιοι "γραφικοί" τα φώναζαν εδώ και πολύ καιρό...

Ποιός τους άκουγε όμως;

Μια παραγωγή ΓΑΠ και ΔΝΤ...

Με την υπογραφή των "Ράδιο Άρβυλα"

Το Ελληνικό μυστικό των Ισπανικών συνθημάτων...

Σάββατο βράδυ 21/5. Όλη η ελληνική blogοσφαιρα ασχολείται και θαυμάζει το κίνημα των “ Αγανακτισμένων” στην Ισπανία. Σχόλια επί σχολίων ακολουθούν κάθε ανάρτηση σχετικά με το θέμα. Κύριο ζήτημα η σύγκριση με τους “ καναπεδάτους¨ Έλληνες που ζουν τα χειρότερα παρ’ όλα αυτά όμως δεν αντιδρουν δυναμικά.
Τότε δέχτηκα ένα e-mail από τον συνεργάτη του ιστολογίου ΙΩΑΝΝΗ στο οποίο ρωτούσε αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με Ισπανούς μπλόγκερς και να τους προτείνουμε να βγάλουν συνθήματα όπου καλούν και τους Έλληνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Προώθησα την ιδέα στον άλλο...

Από ποιόν είχε παραγγελθεί η δημοσκόπηση - ανατροπή

Θυμηθείτε τη δημοσκόπηση ΕΔΩ
Η αποκάλυψη, για την παραγγελία της, με το σχόλιο...