Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συντρίβει το καθεστώς σε ακόμα μία συνέντευξη - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στο κεντρικό δελτίο του EnaChannel Καβάλας. O συναγωνιστής...

ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι προφανές, ότι τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση Σαμαρά στήνει σκηνικό πρόωρων εκλογών, με αφορμή τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων για νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Νέα μέτρα, που έχουν προαποφασιστεί και υπογραφεί!

Ποια είναι η πραγματικότητα; Αυτή τη στιγμή, σε όλες τις δημοσκοπήσεις...

ΒΗΜΑ: «Όλοι μαζί εναντίον της Χρυσής Αυγής για το συμφέρον μας»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Το «Βήμα», η «ναυαρχίδα» του μνημονιακού μπλοκ και του «Συνταγματικού τόξου», στην διαδικτυακή της έκδοση δημοσιεύει ένα κείμενο με τίτλο «Το κοινό μέτωπο απέναντι στους νεοναζί». Ήδη, από την αρχή, η φωνή του καθεστώτος έχει λανθασμένη διάγνωση : «Είναι η πρώτη φορά, εδώ και πάρα πολύ καιρό που...

Το κόμμα του Καμμένου διαλύεται και τα στελέχη που αποχωρούν δηλώνουν θαυμαστές της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη..

 Η εξέλιξη της αποχώρησης ακόμη 35 πολιτευτών από το (από)κομμα του Καμμένου δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν ακόμη σπασμένο κρίκο στην αλυσίδα της πνευματικής - ιδεολογικής σκλαβιάς που προσπάθησε να βάλει το καθεστώς στους υγιώς σκεπτόμενους πατριώτες..

Όσο και να προσπαθεί να κρύψει την αιτία της απόσχισης του πατριωτικού μέρους του κόμματος του ο Καμμένος, με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ βεβαίως η αλήθεια είναι απλή.

Οι αγνοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αξίες όπως η "Τιμή", η "Πατρίδα", "Κοινωνική Δικαιοσύνη" στρέφονται στη μόνη Δύναμη ανατροπής. Τη μόνη Εθνική Ελπίδα.
Τη Χρυσή Αυγή!

Αναπαράγουμε λοιπόν το κείμενο - non paper που μοίρασε στους δημοσιογράφους ο σκαφάτος Πρόεδρος:

ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Από το ..... περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γίνονται γνωστά τα εξής:... 

 Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό τα .......

Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις των κομμουνιστών της "Εφημερίδας των Συντακτών" το παραδέχονται..."Διψήφια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν μπολσεβίκοι (Εφημερίδα Συντακτών), καπιταλιστές (GPO-Mega) και ελαφροδεξιοί (Rass) δείχνουν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ούτε στο ελάχιστο το ποσοστό του Εθνικιστικού Κινήματος αυτό δείχνει ότι ο Λαός μας έχει Τιμή και Αρετή...Και η Χρυσή Αυγή δεν θα τον προδώσει ΠΟΤΕ! 

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι στην πρωτοπορία του αντιχρυσαυγίτικου αγώνα. Είναι η εφημερίδα που παρουσίασε ακόμα και φωτομοντάζ, προκειμένου να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει επίσης πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκειται ανεπιφύλακτα στον χώρο του αριστερισμού, επιδεικνύοντας μία απερίφραστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις πιο ακραίες συνιστώσες του εν Ελλάδι αριστερισμού. Συνεπώς, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι μία δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η εν λόγω εφημερίδα θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και σε αυτό το σημείο είναι που......

Defencenet: Κατέρρευσαν οι κατηγορίες κατά των Εθνικιστών στην συνείδηση των πολιτών - η Χρυσή Αυγή έχει ήδη επαναφέρει τα ποσοστά της

Η ωμή πραγματικότητα αποκαλύπτεται μετά την επικοινωνιακή καταιγίδα που συνόδευσε την επιχείρηση και τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Οι αξιώσεις της τρόικας για νέα και μάλιστα οριζόντια μέτρα εκθέτουν την κυβέρνηση και «ανεβάζουν» το Λαϊκό Σύνδεσμο που παραμένει τρίτο κόμμα και μάλιστα κοντά στο...

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: "Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την Πίστη στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό"!

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολις» και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

Κύριε Μιχαλολιάκο, πριν «ανοίξουμε» την κουβέντα μας, πείτε μου σας παρακαλώ τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό που...

Σε πείσμα της προπαγάνδας, ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της


Ο Λαός επιλέγει Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και την ιδεολογία της

Έχουν λυσσάξει τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια του συστήματος περί των δήθεν ανύπαρκτων θέσεων της Χρυσής Αυγής. Αναλύσεις επί αναλύσεων έχουν γραφτεί για το πώς θα καταφέρουν τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου να υφαρπάξουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος μάλιστα ο Πρετεντέρης απεύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους μας να πάνε να ψηφίσουν ένα οποιοδήποτε κόμμα του συστήματος. Οι αναλύσεις τους, φυσικά, διαψεύδονται συνεχώς και οι ίδιοι βρίσκονται σε απελπισία, αφού πλέον τους.....

Ένα από τα σημαντικότερα φύλλα της "ΕΜΠΡΟΣ" με το πολιτικό μήνυμα των Εθνικιστών από τα κελιά της Τιμής προς όλους τους Έλληνες: "Ούτε βήμα πίσω...Η Ελλάδα θα νικήσει"

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 17)
Διαβάστε στο 17ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί αύριο:
  • Έρχεται το τέλος Σαμαρά - Αποδομείται από δελφίνους και δανειστές ο υπό προθεσμία πρωθυπουργός
  • Ν. Γ. Μιχαλολιάκος - Μετά τις τηλεδικές η βουλή
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χρήστος Παππάς: Είμαστε η φωνή του ελληνικού λαού
  • Νέο «φέσι» στο ΙΚΑ από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ
  • Απαγορεύουν την .....