Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 19, 2016

Ορεξάτος Κασιδιάρης προς Συριζαίους: Με το προδοτικό Μνημόνιο ολοκληρώνετε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την προδοτική συγκυβέρνηση, η οποία με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο ολοκληρώνει το ξεπούλημα της Πατρίδας που ξεκίνησαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Η προδοτική νεομνημονιακή συγκυβέρνηση του Σύριζα ξεπουλά μέσω του υπερταμείου αποκρατικοποίησεων στην κυριολεξία τα πάντα: ύδρευση, δίκτυα μεταφορών, αεροδρόμια, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας.
Μέσω του προδοτικού Μνημονίου οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν πλήρως την εθνική οικονομία και τις ελληνικές τράπεζες.

Δείτε το βίντεο...

Μάχες της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο ενάντια στο αριστερό Μνημόνιο - 4 ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή αντιπαράθεση με τους ανθέλληνες νεομνημονιακούς συριζαίους που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου ήρθε το πολυνομοσχέδιο - έκτρωμα. Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης είχε φραστικό επεισόδιο με τον συριζαίο προεδρεύοντα Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος καταστρατήγησε όλες τις διαδικασίες και το Σύνταγμα.

Η συζήτηση συνεχίζεται σε κλίμα έντασης λόγω των συνεχόμενων παραβιάσεων του κανονισμού και των διαδικασιών από τους συριζαίους. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να διακοπεί άμεσα η παρούσα προδοτική διαδικασία.

Δείτε το βίντεο...

Το πολυνομοσχέδιο τερατούργημα ξεπουλά τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους


Το πολυνομοσχέδιο τερατούργημα ξεπουλά τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους

Το χρονικό ενός προαναφερθέντος θανάτου. Έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε χθες στην Βουλή και αποτελεί ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο, που ετοιμάζουν για την Πατρίδα μας.
Έτσι, λοιπόν, την μεταφορά σχεδόν όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου για 99 χρόνια στο Κατοχικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που θα ονομάζεται Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας, αλλά στην πραγματικότητα θα διοικείται από τους Ευρωπαίους δανειστές μας, προβλέπει το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο.
Ο νέος φορέας θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 40.000.000 ευρώ και μορφή εταιρίας συμμετοχών, με άμεσες θυγατρικές το...

ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, ΜΟΝΟ «ΔΙΩΞΕΙΣ» ΜΕ… ΤΑΞΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!

genoktonia_607_486_577_324
Γράφει ο Αντίοχος

Την επέτειο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ποντίων έχουμε σήμερα, την οποία προσβάλλουν βάναυσα οι λυσσαλέοι ανθέλληνες του σταλινισμού!
Οι οποίοι, όταν προέκυψε το θέμα με τον διακηρυγμένο αρνητή της γενοκτονίας, σύντροφό τους Φίλη, είχαν εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση: «Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους – κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Έλληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε....

Ιωάννης Αϊβατίδης: Ο Πόντος ζει! - ΒΙΝΤΕΟ

19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Πέμπτη 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου, Αχαρνές, 20:00 
Κεντρικός ομιλητής: Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Η Γενοκτονία του Πόντου (1916-1923) με περισσότερους από 353.000 νεκρούς αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη γενοκτονία του αιώνα μας. Ο Ποντιακός ελληνισμός από την πτώση της αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας (1461) γνώρισε συνεχείς διωγμούς, σφαγές, ξεριζωμούς και προσπάθειες για τη βίαιη συστηματική και μεθοδευμένη εξόντωση των Ελλήνων. Η συστηματική εξόντωση των Ποντίων ήταν ένα μελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα.
Η απόφαση πάρθηκε από....

ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

castro8

Έτσι, μετά τους θερμούς εναγκαλισμούς των Κουβανών συντρόφων με τον Ομπάμα, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις ελληνόφωνες μούμιες του Στάλιν.
Πιο συγκεκριμένα, ο βαθύπλουτος εγγονός του comandate Φιντέλ, Τόνι, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κομμουνιστικό παράδεισο του παππού του και να μεταναστεύσει εις Παρισίους, για να εργαστεί ως μοντέλο για τον οίκο μόδας Chanel.
Ακολουθώντας το παράδειγμα της....

19 ΜΑΪΟΥ: ΜΝΗΜΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

19_mai-pontos_(1)__article

Γράφει ο Νικόλαος Λεμοντζής

Η 19η Μαΐου μέρα είναι ημέρα μνήμης, ημέρα οργής, ημέρα που αποτελεί πένθους και αδιάσειστο επιχείρημα κατά της υπερπροβεβλημένης υποτιθέμενης ελληνοτουρκικής φιλίας.
Μια μέρα χαραγμένη στο ελληνικό υποσυνείδητο.
Στις 19 Μαΐου του 1919, ο σφαγέας του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ, που κάποιοι θέλουν να ονομάσουν και έναν κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης από το όνομά του…εισέρχεται στην Σαμψούντα, δήθεν με την εντολή να σταματήσει τις αναταραχές που υπάρχουν εδώ και τρία χρόνια.
Αντί αυτού, οργανώνει τις.....