Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Θλιβερή - εμετική προπαγάνδα από τον ΔΟΛ κατά των μελών και των φίλων της Χρυσής Αυγής!


Σε ακόμα μία κατάπτυστη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε χθες η εφημερίδα "Τα Νέα" μέσω μιας γελοιογραφίας του Δημήτρη Χαντζόπουλου. Στην παραπάνω γελοιογραφία απεικονίζονται πίθηκοι να φοράνε τον "Μαίανδρο" στο μπράτσο και να συνομιλούν για την διάσπαση των... Νεάντερταλ. Πέρα από το γεγονός πως.....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Ν.ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ; "Πως τρώγανε τα λεφτά του κοσμάκη τα αριστερά λαμόγια"

Την εποχή της παντοδυναμίας του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για να εδραιώσει την παρέμβαση του στο σύστημα εξουσίας κατάλαβε ότι για να διευρύνει την «ασυλία» του προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητα τις δραστηριότητες του, θα έπρεπε εκτός από την διείσδυση στα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα να αποκτήσει και μια ισχυρή πρόσβαση στο ποδόσφαιρο.
Αγόρασε το 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην συνέχεια το.....

H "Ομόνοια" καταγγέλλει την επιχειρούμενη προβοκάτσια με τα αποτελέσματα της δήθεν γενικής απογράφης στην Αλβανία!!

Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της Γενικής Απογραφής 2011 απ’ τη Στατιστική Αρχή της Αλβανίας επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας ότι πρόκειται για τεχνητά στοιχεία τα οποία καταρτίστηκαν χωρίς πραγματική συλλογή. Ευκαιρίας δοθείσης να επισημάνουμε άλλη μια φορά ότι σε ότι αφορά το περιεχόμενο τους μας αφήνει αδιάφορους.

Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα συμμεριζόμενη την.....

ΗΠΑ: «Χριστουγεννιάτικη» διαφήμιση κατά των Χριστουγέννων!!!

Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει, όπου θέλει ή να μην πιστεύει. Το να «χτυπιέται», όμως, η οποιαδήποτε πίστη χλευαστικά, παραπέμπει σε σκοταδιστικές μεθόδους... οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους, προκειμένου να φοβούνται να πουν την άποψή τους, μήπως και χαρακτηριστούν από τους ξερόλες του πλανήτη.

Οι Αμερικανοί αθεϊστές, μια… μη κερδοσκοπική οργάνωση (Ποιά είναι αυτή η οργάνωση και ποιός τη διοικεί ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

Ο Ε-Β-Ρ-Α-Ι-Ο-Σ(φυλετικά) "Άθεος" των ΗΠΑ δηλώνει: «Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί»)

ξεσήκωσε τους......

Δείτε πώς φαντάζονται το "διάλογο" οι....προοδευτικοί της Αριστεράς..!!

Πλήρες ρεπορτάζ και για τις σχέσεις με τους τουρκοπράκτορες στο επίσημο site του Εθνικιστικού Κινήματος:

Ο Καμίνης μαζί με μια ΜΚΟ του SOROS (τυχαίως με εβραίο πρόεδρο) επικεφαλείς της αυριανής πορείας κατά του "ρατσισμού" και "νεοναζισμού"

Συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος Βάσης (EGAM) (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ τι εστί EGAM) πραγματοποίησε ο δήμαρχος των Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στις 13.30 το μεσημέρι.
Ο Δήμος Αθηναίων και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου(Υπάρχει τέτοια υπηρεσία του Δήμου που πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ;) μαζί με το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα, θα πραγματοποιήσουν πορεία το Σάββατο 15 Δεκέμβρη, στις 3 το μεσημέρι, (μαζί με άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις όπως το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡ-CIA)από την Βουλή μέχρι την Ακρόπολη, εναντίον των ρατσιστικών επιθέσεων και κατά του αντισημιτισμού(έπρεπε να υπάρχει η πινελιά του "περιούσιου" χορηγού) και του νεοναζισμού. Στην διαμαρτυρία θα συμμετάσχει φυσικά και ο δήμαρχος κ. Καμίνης.

 Σε πορεία κατά της βίας που δέχονται οι Έλληνες θα πάτε κύριε Καμίνη;
 Στις οικογένειες των.....

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα - Μέγαρα 15/12 11 πμ (Ομιλητές: Κασιδιάρης, Λαγός)

Δολοφονία ανηλικού σε καταυλισμό ρομά  - Η εγκληματικότητα στην περιοχή των Μεγάρων είναι εκτός ελέγχου, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει...
 

Ο Πυρήνας Μεγάρων της Χρυσής Αυγής καλεί όλους τους .....

Κασιδιάρης για ΑΟΖ και Ορυκτό Πλούτο:"Έχουμε τη δύναμη να κινήσουμε τον κόσμου"..Ματθαιόπουλος για Ιράν - Ισραήλ:"Ουδετερότητα σε ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν...Πώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της Ελλάδος στη συνεργασία με το Ισραήλ;"

Δείτε τα βίντεο από τη Βουλή:

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! Φριτζ Μπρόις: "Αν πετύχει το πείραμα στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη!"

«Η Ελλάδα είναι πλέον ένα οικονομικό και πολιτικό πειραματόζωο στο εργαστήρι του ευρώ και αν επιτύχει το πείραμα (δηλαδή αν έχουν αποτέλεσμα οι μεταρρυθμίσεις και η χώρα επανέλθει σε βιώσιμη ανάπτυξη), τότε η Ελλάδα θα αποτελεί πρότυπο επιτυχούς εξυγίανσης χωρίς έξοδο από την Ευρωζώνη και χωρίς χρεοκοπία», τονίζει ο γνωστός καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Φριτζ Μπρόις, σε σημερινό του άρθρο στην αυστριακή εφημερίδα «Die Presse».
Πρότυπο γίνεται κάτι το οποίο θα.....

Προσπαθούν να βιάσουν το παιδί σου και αντιδράς; Είσαι ρατσιστής!

Προσέξτε τον υπότιτλο του καναλιού: "Φαινόμενα ρατσισμού στο Βασιλικό.."

Οι Αλβανοί λοιπόν θα μας πηδάνε και εμείς θα το βουλώνουμε μην τυχόν και μας πούν ρατσιστές!! Εκεί μας έφθασε η τρελή αριστερή ιδεολογία που κυριαρχεί στη χώρα και η θολοκουλτούρα!

πηγή

Η αόρατη, τρομακτική πλευρά του Διαδικτύου

Το Dark Web είναι η αόρατη (για τους πολλούς) πλευρά του Διαδικτύου... Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο Διαδίκτυο από εκείνο που ήδη γνωρίζετε και βλέπετε;
Στην πραγματικότητα, το “ορατό” στρώμα του ιστού που μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης είναι μόνο το ένα μέρος του Διαδικτύου. Το κρυμμένο Διαδίκτυο είναι το περιεχόμενο που δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο, γνωστό και ως DEEPNET (μερικές φορές αποκαλείται darknet, ή Deep Web ή Hidden Web). Το περιεχόμενο αποτελείται μόνο από ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν και δεν ανακαλύπτονται από τις μηχανές αναζήτησης και πρόσβαση έχουν μόνο μια χούφτα άνθρωποι. Υπάρχουν βέβαια και μερικά μέρη του που είναι κρυμμένα πολύ βαθύτερα.
Ένα μέρος του....

Δεν μπορούν να το χωνέψουν... Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!


Ακόμα μια σφαλιάρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο δίνει η δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύτηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στην πρόθεση ψήφου δίνονται τα εξής ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 26%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΑΝΕΛ 9%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΔΗΜΑΡ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%
Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι.....

Βίντεο αφύπνισης: Εκτός Νόμου

Δείτε το βίντεο...