Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 10, 2012

Το όραμα του ΚΚΕ

Πόσο σας είπαν ότι μειώθηκαν τα χρέη μας...Πόσο; Διαβάστε και κλάψτε...

Η ιστορικών διαστάσεων αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πραγματοποιήθηκε. Μαζί πιστοποιήθηκε και credit event δηλαδή επισημοποιήθηκε η χρεοκοπία ενώ πληρώνονται και τα CDS.
H αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι η μεγαλύτερη του πλανήτη αλλά το μείζον ερώτημα είναι επαρκής αυτή η αναδιάρθρωση και πόσο ωφέλησε την Ελλάδα;

Ξεκινώντας από το ερώτημα των ωφελειών, σε αντίθεση με αυτά που επίσημα η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δηλαδή το όφελος είναι 100 δις ευρώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Η Ελλάδα ωφελήθηκε μόλις...

Πάνος Καμμένος: Ο νέος «σωτήρας» της χώρας!

Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Πατρίδα μας, φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ; Όχι ασφαλώς! Φταίει και η Ν.Δ. και που ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίζεται ως απόλυτος «επαναστάτης» και «ανατροπέας» όλα αυτά τα χρόνια; Όλοι γνωρίζουμε πως ήταν στην Ν.Δ.
Έγινε, μάλιστα,

Πόσο δίκιο ο Δαρβίνος...Δεν θα αλλάξουν ποτέ οι ουνομογγόλοι Τούρκοι!

Λίγο πρὶν τὰ μεσάνυχτα τῆς 15ης Φεβρουαρίου σ᾿ ἕνα σκοτεινὸ πάρκο τῆς Βὸρμς (Worms) οἱ ὑπὸ τοῦ προδοτικοῦ καθεστῶτος φερμένοι καὶ ἀποθρασυμένοι Τοῦρκοι τῆς Εὐρώπης ἔδωσαν ἕνα ἀκόμη δεῖγμα τῆς ἀληθινῆς καί, μάλιστα, μὴ δυναμένης κἂν χάριν τῶν προσχημάτων νὰ παραλλαχθῇ, φύσεώς τους:

Διαβιώντας στὴν Γερμανία, μὲ ὅλα τὰ προνόμια τοῦ ἐκεῖ γεννημένου «γερμανοῦ πολίτου» - ἀλλὰ καὶ μὲ πολλὰ εἰδικά, ἀκόμη, τῶν ὁποίων εἰδικῶς οἱ ἐν δημοκρατικῇ Εὐρώπῃ ἀλλόφυλοι ἀπολαύουν - , τρία νεαρὰ τουρκογενῆ τέρατα, 17, 17 καὶ 19 ἐτῶν, ἐπετέθησαν σὲ νεαρὸ διερχόμενο κορίτσι 16 ἐτῶν καί, ἀφοῦ τὴν ἐκακοποίησαν καὶ ἐβίασαν πολλαπλῶς, ἐχρησιμοποίησαν φιάλην διὰ τὴν συνέχισιν τῆς ἀπίστευτης κτηνῳδίας τους!

Όμως δὲν ἔμειναν οὔτε ἐκεῖ:

Οι Σκοπιανοί αναζητούν τον Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά; Γιατί άραγε...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υοθετούμε πλήρως τα γραφόμενα αλλά το ερώτημα του τίτλου παραμένει...Και η απάντηση για τους υποψιασμένους...εύκολη!

Ο τίτλος της συγκεκριμένης είδησης μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικός, αλλά σε αυτην την περίεργη εποχή που ζούμε όλα να τα περιμένουμε! Η φωτογραφία που βλέπετε σε αυτήν την ανάρτηση έχει δύο περίεργα για μένα στοιχεία που χρήζουν ανάλυσης. Αρχικά,

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Σαμοθράκης και Λαδόξερας-Τουρκική Ακταιωρός κατά Λιμενικού σκάφους !!

Ένα ακόμη θερμό επεισόδιο είχαμε στο Θρακικό Πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.faros24.gr, Τουρκική Ακταιωρός προσπάθησε δύο φορές να εμβολίσει το σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης, γιατί ζήτησε από δύο Τουρκικές μηχανότρατες να μην ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι όταν 6,5 μίλια από την Σαμοθράκη και 4 από την βραχονησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) εμφανίσθηκαν δύο Τουρκικά αλιευτικά.
 
Το Περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σαμοθράκης που έκανε περιπολία στην περιοχή ζήτησε την απομάκρυνσή τους όπως είχε κάνει καιτις προηγούμενες ημέρες. Η Τουρκική Ακταιωρός (308) σε λίγα λεπτά έφτασε στην περιοχή και στράφηκε κατά του Περιπολικού του Λιμενικού Σώματος που με ελιγμούς γλύτωσε τον εμβολισμό.

Στο σημείο για βοήθεια στο σκάφος του Λιμεναρχείου πήγε και....

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - Χ ΓΙΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ !!

Έλληνες, οι μέρες πλησιάζουν γοργά στην ημερομηνία της εθνικής μας παλλιγενεσίας, όταν ο Ελληνικός λαός τότε όπως και σήμερα υπέφερε υπο το καθεστώς του δυνάστη. Ένα έθνος που επι 400 χρόνια δοκίμασε αμέτρητες φορές να αποτινάξει τον ζυγό, έφτασε σε εκείνη την ημέρα οπου στα Καλάβρυτα τα όπλα των Ελλήνων, ευλογημένα απο τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, σηκώθηκαν με εντολή να νικήσουν ή να πεθάνουν. Ύστερα απο ποταμούς αίματος, δακρύων και πόνου η λεφτεριά ήρθε και τότε ξεκίνησε απο την δοτή Βαυαρική κυβέρνηση το κυνηγητό των ηρώων... 
 
Εκείνοι που ελευθέρωσαν την πατρίδα πήραν αυτό που τους ''άξιζε'' -φυλακές, δικαστήρια, εγκατάλειψη και τα παραδείγματα πολλά.Στην Ελλάδα του 2012 λοιπόν το μόνο που άλλαξε είναι τα ρούχα μας καθώς και η φανερή έλλειψη του ηγέτη. Βλέπουμε τους υπουργίσκους του Παπαδήμου να κάνουν δηλώσεις για κατάργηση της μιας παρέλασης λόγω ''οικονομικής κρίσης'', όμως δεν μας είπε κανείς τι περικοπή έγινε ακριβώς στους μισθούς και τις συντάξεις των ομοίων τους.. Ζητούν απο τον Έλληνα να ξεχάσει, να σβήσει απο το μυαλό του τον Γέρο του Μοριά, τον Νικηταρά, τον Παπαφλέσσα και τόσους άλλους, να γίνει ένας άνθρωπος της μάζας χωρίς ιστορική, πολιτισμική και φυλετική συνέχεια, να γίνει πολίτης του κόσμου και να πάψει να είναι Έλληνας...

Ξυπνήσετε, Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας και εις τα Παραδείσεια Ελληνικά Νερά.Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος κάνει αυτό που.....

Όταν ξεχνάς τους Ήρωές σου είσαι καταδικασμένος να....πεθάνεις!

ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

η συνέχεια εδώ