Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Αγέρωχοι οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στην Βουλή - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο



Κάποιοι δεν λυγίζουνε ποτέ! Η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε με σκοπό τα ψηφαλάκια και εξελίχτηκε σε έναν εκβιασμό για στήριξη. Όπως σημείωνε ευστόχως σε παλαιότερο άρθρο του ο Σταύρος Λυγερός, που μόνο ως Χρυσαυγίτης δεν μπορεί χαρακτηριστεί, είχε γράψει ότι «το έδαφος είχε στρωθεί λόγω της απροθυμίας του Νίκου Μιχαλολιάκου να λειτουργήσει ως δεκανίκι της ΝΔ»

Στην εκλογή για τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι.....

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ!

maimou__main
Γράφει ο Αντίοχος

Στις 11 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε τα παρακάτω:
Η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» ειδοποιεί τρομοκράτη με «διαρροή» στα ΜΜΕ: Κρύψου πριν σε πιάσουμε
Βίντεο με τον τρομοκράτη που τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Κ. Παλαιολόγου, στο Χαλάνδρι, «διέρρευσε» στα ΜΜΕ, ότι έχει στα χέρια της η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική»: «…Ο μηχανισμός τους δεν λειτούργησε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην αντιτρομοκρατική να τον έχει σχεδόν αυτούσιο στα χέρια της. Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Εκτός από την τράπεζα – στόχο στο σημείο υπάρχει και.....

"Μας αφήνει ώρες" το ΠΑΣΟΚ... Ο ΓΑΠ βγάζει εκτός βουλής τον Βενιζέλο κάνοντας δικό του κόμμα!

Γράφει ο Αινείας

Σήμερα λίγο πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο ΓΑΠ μαζί με τον Βενιζέλο είχαν συνάντηση με σκοπό να μεταπειστεί ο πρώτος και να μην προχωρήσει στη δημιουργία δικού του κόμματος.

Ο Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες κυριολεκτικά παρακαλούσε τον Jeffrey να μη δημιουργήσει το δικό του κόμμα και μάλιστα έφθασε στο σημείο να του υποσχεθεί τη θέση σε επόμενη Κυβέρνηση που θα συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ (Το χούι του "ρουσφετιού" δεν κόβεται στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ).

Για κακή του τύχη όμως ο ΓΑΠ ήταν αμετάπειστος και αυτό φάνηκε και στο....

Ο ολιγάρχης Ψυχάρης πάει για… κουμπάρος στον (πολίτικο) γάμο νουδούλας-σύριζα

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν εγκαταλείπει, ο ολιγάρχης Ψυχάρης, το μεγάλο του όνειρο (και συνήθως του συγκεκριμένου του βγαίνουν τα όνειρα…), να γίνει… κουμπάρος σε πολιτικό γάμο νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Οι σαράφηδες περιμένουν», συνεχίζει τα… παντρολογήματα:
«Υπάρχουν ορατές θεμελιώδεις διαφορές ανάμεσα στον κ. Αντ. Σαμαρά και στον κ. Αλ. Τσίπρα; Βεβαίως και υπάρχουν, αλλά στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα…
Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν τα....

Ο Βενιζέλος ομολογεί ότι πέφτει η χούντα Σαμαρά: "Δεν υπάρχει βεβαιότητα για την εκλογή του Προέδρου..."

Έντονος ήταν ο σκεπτικισμός και η δυσφορία του Βενιζέλου μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας καθώς καταλάβαινε και ο ίδιος ότι ο πολιτικός του χρόνος και..... χώρος φθάνει στο τέλος του.
Οι 180 ψήφοι είναι απαγορευτικός αριθμός με βάση και τα σημερινά αποτελέσματα και οριστικοποιείται το τέλος της Χούντας Σαμαρά.

Ο ίδιο δε έκανε και μια ειλικρινή δήλωση για το τι θεωρεί ότι θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου, ημερομηνία της τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας:

"Έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την...

Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Λαού και της Ιστορίας...(Αλεξόπουλος και Μπούκουρας)

"Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης"

Ιωάννης Καποδίστριας

Τουλάχιστον η δεύτερη ψηφοφορία φανέρωσε όλες τις πτυχές τις προδοσίας των Χ.Αλεξόπουλου και Σ. Μπούκουρα, καθώς επίσης και του γεγονότος ότι η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι μόνο πολιτική καθώς δέχθηκαν ακόμη και ασπασμούς για την "πράξη" τους, από τους άλλοτε διώκτες τους...

Ο υφυπουργός Ενέργειας Νίκος Ταγαράς έσπευσε μετα το ....

Ξένα ΜΜΕ: "Απέτυχε ο Σαμαράς... Θα έχουμε εκλογές στην Ελλάδα.."

"Οι Έλληνες βουλευτές δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή προέδρου στη δεύτερη ψηφοφορία με τον Αντώνη Σαμαρά να χρειάζεται άλλες 12 ψήφους στην τελική, τρίτη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην ελληνική βουλή προκειμένου να αποφύγει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών", αναφέρει το Reuters. "Συγκεντρώνοντας 168 ψήφους , ο Σταύρος Δήμας, ο.....

Δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας: "Μέχρι την Τελική Πτώση της Χούντας Σαμαρά"

"Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.
Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο."

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Νέο βατερλώ Σαμαρά: 131 ΟΧΙ στην Χούντα - Ολοταχώς για εκλογές!

Οκτώ επιπλέον βουλευτές στήριξαν τον υποψήφιο της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σταύρο Δήμα, σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης. Μεταξύ αυτών σε περίοπτη θέση οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, τους οποίους όλως τυχαίως η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη έχει αφήσει ελεύθερους διότι έχουν αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή!

Παρά την καταφανή παρέμβαση της δικαστικής εξουσίας στην πολιτική ζωή, ανταλλάσσοντας την ελευθερία βουλευτών με την ψήφο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μετρά μόλις 168 ψήφους, 12 λιγότερους από τους απαιτούμενους 180.
Χαρακτηριστικό της φαιδρότητας των αθλίων του αντισυνταγματικού τόξου, το γεγονός της αλλαγής στάσης πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων απέναντι στους.....

Τέλος του Σαμαρά και επίσημα σήμερα... Και μια πρόβλεψη!

Γράφει ο Αινείας

Λόγω της ημέρας είπα να ανοίξω τηλεόραση και να παρακολουθήσω λίγο τις πολιτικές συζητήσεις και να πάρω "μυρωδιά" για το τι θα γίνει σε λίγο στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι ανέμενα.
Η κατήφεια και η απαισιοδοξία "γέμιζαν" το είναι κάθε "νεοδημοκράτη" που βρισκόταν στα πάνελ, οι πασόκοι ήδη διαχώριζαν τη θέση τους και άρχιζαν αντιπολίτευση σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και....Ποτάμι και οι ΣΥΡΙΖΑιοι με ιδιαίτερο σκεπτικισμό ανέμεναν τα μελλούμενα.

Το σκηνικό λοιπόν είναι προεκλογικό.
Ας....

Antinews: "Ακόμη και οι "σαμαρικοί" βουλευτές ξεκίνησαν τη διαδικασία διαδοχής του Σαμαρά!"

Μπορεί σήμερα να ψηφίζει η Βουλή για δεύτερη φορά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσδοκώντας ο Σαμαράς, περισσότερους από 167 ψήφους, οι δελφίνοι όμως της ΝΔ έχουν βγάλει ήδη... αποτέλεσμα και σκέφτονται την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

Ο Σαμαράς για όλους τους βουλευτές της ΝΔ θεωρείται "καμμένο χαρτί" και είναι ετοιμόρροπος, ενώ είναι τετελεσμένο ότι αν πάμε σε εκλογές η θέση του στην αρχηγία του κόμματος καταργείται.
Για αυτό και οι μελλοντικοί.... Σαμαράδες ήδη κάνουν τις κινήσεις τους και τις συναντήσεις για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μέλλον.

Ένα τέτοιο περιστατικό εξιστορεί το....

Guardian προς διεθνείς τοκογλύφους: Δικός μας ο ΣΥΡΙΖA, δυστυχώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!

Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το άρθρο της βρετανικής – καπιταλιστικής εφημερίδα «Guardian» σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σε πλήρη αντίθεση με την τρομολαγνία των εν Ελλάδι μέσων ο “Guardian” καθησυχάζει τις «αγορές», δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους, λέγοντας ότι ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προκαλέσει καμία διαφορά, για την οποία θα πρέπει να ανησυχούν.
Ύστερα απ’ αυτό ο αρθρογράφος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι αυτή αποτελεί τον μοναδικό κίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Στην προσπάθειά του ο Guardian να δημιουργήσει τον τρόπο γύρω από.....

Ο Μπογιόπουλος κάνει… μνημόσυνο στον κουβανικό κομμουνισμό - Άντε και στα δικά σας σύντροφε!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Το… μνημόσυνο της κομμουνιστικής Κούβας κάνει στον αστικό τύπο που δουλεύει ο εκδιωχθείς από τον «Ριζοσπάστη» μπολσεβίκος Μπογιόπουλος, με τίτλο «Πατρίδα ή θάνατος» (που αν κανείς το χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα θα ήταν από τους πρώτους που θα τον χαρακτήριζε «φασίστα», «ναζιστή» κ.τ.λ.)! Έτσι, αφού απαριθμεί τα… επιτεύγματα της εφαρμογής του κομμουνισμού στην Κούβα (αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί στα παιδάκια που ζητιανεύουν στο δρόμο καραμέλες από τους τουρίστες και σε άλλα τέτοια φαινόμενα… ευημερίας), καταλήγει ως εξής:

«Το Κουβανικό σοσιαλιστικό κράτος στα 55 χρόνια της ύπαρξης του,...