Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η Χρυσή Αυγή προελαύνει στις πραγματικές δημοσκοπήσεις

O Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Νέα ομολογία Βορίδη: Δεν περιμένουμε την Δικαιοσύνη, εμείς θα βγάλουμε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!
  • Καταρρέει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή σε όλες τις ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις
  • Συνεχίζεται δυναμικά ο πολιτικός Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλη την επικράτεια παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις – Νέα παρουσιάσεις αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων
  • Το παραδέχθηκε και ο Βούτσης: Η ΝΔ θέλει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή για τις ψήφους
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Σαν σήμερα το 1943 περνά στην αιωνιότητα ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. 
Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Σαν σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου του 1943, φεύγει ο Μεγάλος Έλληνας Ποιητής Κωστής Παλαμάς. Γεννηθείς στις 13 Ιανουαρίου του 1859 στην Πάτρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι αποτέλεσε, μέχρι την στιγμή του θανάτου του, την ζωντανή και ωδική φωνή του Έθνους και του οράματος του, της Μεγάλης Ιδέας. Πλαισίωσε με τα ποιήματα του, την αυθεντία του και την ομορφιά των έργων του τον Αγώνα ενός ολόκληρου Λαού σε μια εποχή πολύ σημαντική, που περιέλαβε δύο παγκόσμιους πολέμους, δύο βαλκανικούς πολέμους και την Μικρασιατική Καταστροφή.

Όμως, πραγματικά, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κάποιος για αυτόν τον Μεγάλο Έλληνα, για αυτόν τον Φλογερό Πατριώτη, για αυτόν τον Εθνικιστή. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος "ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής".

Διαβάστε οπωσδήποτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το έργο του μεγάλου μας εθνικού ποιητή...

Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ: Ιδεολογική απόφαση οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με στόχο τις ψήφους - BINTEO

Ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός πατέρας ληστή παρακρατικού, δεν κρατήθηκε και από το βήμα της βουλής, του ξέφυγε και είπε την αλήθεια. Ότι δηλαδή οι διώξεις είναι ιδεολογική απόφαση και πως η κυβέρνηση μεθοδεύει να βγάλει από τη μέση τη Χρυσή Αυγή για τις ψήφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Την Κυριακή στην Πελοπόννησο παρουσιάζεται ο νέος (υποψήφιος) Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου από τη Χρυσή Αυγή....


Παρουσίαση υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου - Κυριακή 2 Μαρτίου, Τρίπολη, 19:00

Οι παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.
Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής και αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο".
Την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 19:00 στην.....

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

960027_224675611031229_1647427822_n
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές (δηλαδή η συντριβή τους και ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής…), τόσο περισσότερο λυσσάνε από το κακό τους τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη. Και βρίζουν, καταριόνται και απειλούν (με φυλάκιση…) τους μοναδικούς αντιπάλους τους, τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, αλλά και τον κόσμο που ακολουθεί τους εθνικιστές. Διαβάστε ένα μανιασμένο άρθρο του σαμαρικού antinews, σχετικά με την παρουσίαση του εθνικιστικού ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Κρήτης, για να καταλάβετε την απελπισία τους: 
«Θαυμάστε Έλληνες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Θαυμάστε τους βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης που.....

Νέα ομολογία Βορίδη: Δεν περιμένουμε την Δικαιοσύνη, εμείς θα βγάλουμε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!


«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», έλεγε ο λόγιος του 18ου αιώνα και από ότι φαίνεται αυτό ισχύει πλήρως για τους ταγούς της μνημονιακής συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού. Έχει γίνει αντιληπτό στην Νέα Δημοκρατία ότι η κυριαρχία τους τελείωσε και προσπαθούν να μηχανευτούν τρόπους ώστε να συνεχίσουν να «κάθονται στο σβέρκο» του Ελληνικού Λαού με τα χέρια τους βουτηγμένα στο «μέλι» και τις συμβάσεις δημοσίων έργων.
Είδαμε τις προάλλες το ξεφτίλισμα που επεφύλαξε Έλληνας πολίτης στον Βορίδη, όταν αυτός σε διάλλειμα εκπομπής παραδέχτηκε την αντισυνταγματική εκτροπή και τις σκέψεις της ΝΔ, ώστε να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Είχε πει τότε ο Βορίδης ότι....

Κυριαρχία της Χρυσής Αυγής σε όλες τις δημοσκοπήσεις..... 20% και πάνω η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

Καταρρέει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές!
Η έγκυρη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Μακελειό“ επιβεβαιώνει απόλυτα τα λεγόμενα μας για ραγδαία άνοδο και αποδοχή των Ελλήνων Εθνικιστών από την κοινωνία και δικαιολογεί απόλυτα την απόγνωση του καθεστώτος που προσπαθεί να βγάλει με την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με συνταγματική εκτροπή.
Στην διαδικτυακή δημοσκοπική έρευνα που ακολουθεί κατά γράμμα τον τρόπο διεξαγωγής δημοσκοπήσεων που ακολουθείται αυτό τον καιρό στην Αμερική και διενεργήθηκε σε......

Χείμαρρος Αρβανίτης κατά της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά: "Θα λογοδοτήσετε τιποτένιοι..Είστε ένοχοι για εσχάτη προδοσία"

Δείτε το βίντεο....

ΜΑΪΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!....(μήπως και σωθούν από την ξεφτύλα...)

maimou__main
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ύστατο προπαγανδιστικό εργαλείο χειραγώγησης της κοινής γνώμης επιστρατεύεται για να σώσει το καθεστώς από τη συντριβή... Ακόμη και έτσι όμως ο όλεθρος για το σύστημα έρχεται..
 
Μέσα στην απελπισία της για την επερχόμενη συντριβή του Μαΐου, η μνημονιακή-κατοχική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας επιχειρεί να βρει σωσίβιο στις εταίρες δημοσκοπήσεων.
Έτσι, ο υπουργός Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμόReal, ανήγγειλε ότι (με «εντολή Σαμαρά» βεβαίως…) θα κατατεθεί άμεσα στη βουλή νόμος που θα αίρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.
«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα.....

Μια... μαύρη για τον Αρούλη!

arapina
 σ.σ. Έχει πέσει "μαύριτσα" στην ψοφοδεξιά.....

Γράφει ο Αντίοχος.
Τα μάθατε τα νέα; Χαράς ευαγγέλια για τους πάσης φύσεως αντιρατσιστές (εσωτερικού κι εξωτερικού…). Ο Αρούλης ο… πολυπολιτισμικός, λοιπόν, βρήκε μια κοπέλα από την Κένυα για υποψηφία στον συνδυασμό του για τον δήμο Ναϊρόμπι, ε συγνώμη, Αθήνας ήθελα να γράψω και μου… ξέφυγε, την οποία μάλιστα προορίζει για υπεύθυνη αθλητισμού στην (απίθανη, τόσο απίθανη όσο κι αν ο ήλιος αρχίσει να βγαίνει από τη… δύση) περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος. Ιδού η «διαρροή» από το καθεστωτικό φερέφωνο «Βηματοδότης»:
«Μια Κενυάτισσα για τον Άρη
Έψαχνε πολύ όλο αυτό το διάστημα ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος να κάνει τη....

Έναν ανύπαρκτο μνημονιακό στέλνει η ΝΔ εναντίον του Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής


Έναν ανύπαρκτο μνημονιακό στέλνει η ΝΔ εναντίον του Παναγιώταρου στην Περιφέρεια Αττικής

«Λευκή πετσέτα» φαίνεται ότι πετάει και στην Περιφέρεια Αττικής η Νέα Δημοκρατία. Αφότου ναυάγησαν λοιπόν οι προσπάθειες της κυβέρνησης να κατεβάσει τον Σγουρό ή τον Δήμαρχο Περιστερίου, η ΝΔ παραιτείται από την Περιφέρεια Αττικής, κατεβάζοντας ως υποψήφιο έναν ανύπαρκτο, μη αναγνωρίσιμο υποψήφιο, ο οποίος επιπλέον αυτού είναι ισχυρά μνημονιακός και ως εκ τούτου αντιπαθής. 
Πριν αναφερθούμε στον κ. Κουμουτσάκο που εν τέλει είναι ο εκλεκτός του Σαμαρά. Ας αναφερθούμε στους προφανείς τακτικισμούς της ΝΔ, η οποία αφήνει ανοιχτό το δρόμο, με αυτή την υποψηφιότητα, για......

ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

propaganda-mme-20100626
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.

Το ψέμα και η συκοφαντία έχουν γίνει δύο θανάσιμα όπλα στα χέρια των κατοχικών αρχών που επιχειρούν να διασπάσουν τον ελληνικό λαό και να ποδηγετήσουν τις επιλογές του στον ρυθμό της νεοταξικής υποταγής. Η επιλογή των πρόθυμων δωσίλογων που θα διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό και την συνοχή της Ελληνικής Φυλής σε γεωπολιτικό επίπεδο είναι το ζητούμενο της κατοχικής προπαγάνδας. 
Οι κατήγοροι του λαϊκού εθνικισμού μας αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι...