Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

Προσκλητήριο προς όλους τους Εθνικιστές...Αύριο στις 14:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων συγκέντρωση συμπαράστασης στους εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής



Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Εθνικιστές - ελληνόψυχους και πατριώτες να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου οι βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος θα βρεθούν ενώπιον ανακριτών και εισαγγελέα γιατί έκαναν το έγκλημα να να πιστέψουν στην Ελλάδα.

Ενάντια στο ψέμα και στη σκευωρία απαντούμε πως η αλήθεια θα λάμψει...

ΣΤΙΣ 14:00 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Η Νίκη θα πλησιάσει όσο θα ....

Κασιδιάρης στην έκθεση εξέτασης: "Διώκομαι για πολιτικούς λόγους"

Ο Ηλίας Κασιδιάρης διατρανώνει την αλήθεια

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κατηγορείσαι ήδη για τις πράξεις που σου γνωστοποιήθηκαν ανωτέρω. Τι απολογείσαι;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ "Ανθρακες ο θησαυρός" του "κοριού" της ΕΥΠ - Αθωώνει αντί να ενοχοποιεί!

Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα.

Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή ξεκίνησε μετά από το έγκλημα (πρέπει να είναι το σαββατοκύριακο μετά την δολοφονία όταν στον Τύπο είχε ξεκινήσει "μαύρη θύελλα" κατά του κόμματος με αποκαλύψεις των ονομάτων των συνομιλούντων και η συζήτηση για να βγει το κόμμα εκτός Βουλής).

Διαβάστε ολόκληρους τους "σοκαριστικούς" διαλόγους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα που πρέπει:...

ΚΟΛΑΦΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !! – ΚΡΑΞΙΜΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ…NTOY ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μπούμπερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση η συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτό προκύπτει απ’ όλες τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο και καταδεικνύουν την καχυποψία μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού ότι η υπόθεση ήταν στημένη, υπό το φόβο...

Μήνυμα αγώνα του Χρήστου Παππά μέσα από τη ΓΑΔΑ: "Πυκνώστε τις γραμμές μας... Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί..."

Μήνυμα του βουλευτή Χρήστου Παππά μέσα από τη ΓΑΔΑ:


Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το “αντισυνταγματικό τόξο” ενάντια στη λαϊκή βούληση. 

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως...

Ο Φανούρης τρέμει τις εκλογές, γιατί ξέρει τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Σε μια μη ηθελημένη ομολογία της πραγματικότητας προχώρησε ο επικεφαλής της θνησιγενούς ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, που παραδέχτηκε στην ουσία πως το επικοινωνιακό σόου με τις συλλήψεις και ο οχετός ύβρεων και λασπολογίας δεν πιάνει τόπο.

Παρά την ενορχηστρωμένη επίθεση κομμάτων και καναλιών με στόχο την αποδόμηση του λαϊκού εθνικιστικού Κινήματος που έφτασε μέχρι και την παράνομη σύλληψη του Γενικού Γραμματέα και ακόμα 5 συναγωνιστών-βουλευτών, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν! Ο ελληνικός λαός έχει πια αντίληψη και δεν πιστεύει τα.....

Παραδοχή και από τους Financial Times:"Η δίωξη των Χρυσαυγιτών είναι καθαρά πολιτική γιατί το Εθνικιστικό Κίνημα έχει γιγαντωθεί"

Η σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι κεντρικό θέμα στους Financial Times, οι οποίοι σε άρθρο τους αναφέρονται... στους λόγους της ανόδου του ακροδεξιού κόμματος και την είσοδο του στη Βουλή.

Σε δημοσίευμα τους, οι FT αναφέρονται στις συλλήψεις Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά, Παναγιώταρου, Λαγού και Μίχου, τις οποίες χαρακτηρίζει ως «την μεγαλύτερη πολιτική δίωξη από την πτώση της Χούντας το 1974», ενώ παραθέτει και τις δηλώσεις του Χρήστου Παππά έξω από την ΓΑΔΑ και αργότερα κατά τη μεταφορά του στην Ευελπίδων.

Ετσι ανέβηκε το ακροδεξιό κόμμα

ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


ΛΕΤΣ ΓΟ
Το ότι η όλη χθεσινή επιχείρηση καταστολής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οργανώθηκε και διατάχθηκε από το εξωτερικό, είναι τόσο σίγουρο όσο ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Αλλά, η παρέμβαση του ξένου παράγοντα δε σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Newsit του Ευαγγελάτου, οι ξένοι αναμίχθηκαν και στην εκτέλεση της επιχείρησης:

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως για να συλλεχθούν τα στοιχεία που οδήγησαν στο μπαράζ συλλήψεων της ηγεσίας και βουλευτών της Χρυσής Αυγής βοήθησαν και μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών».
Ποιών χωρών τις μυστικές υπηρεσίες λέτε πως εννοεί το δημοσίευμα;

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στέλνει μήνυμα Ελευθερίας και Αγώνα από τη φυλακή...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ! 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! 


Ο Ελληνικός ΛΑΟΣ δίπλα στους Εθνικιστές....Τηλεθεατές στο Extra3 διαλύουν την προπαγάνδα του καθεστώτος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λαός δεν ξεχνά ποιός έχει σταθεί εμπράκτως δίπλα του και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΛΛΑΔΑ θα νικήσουν!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΛΛΑΔΑ θα νικήσουν!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, το απύθμενο βάθος της σαπίλας που διέπει το μεταπολιτευτικό καθεστώς. Η πρωτοφανής διαδικασία κατακρήμνισης κάθε ανθρωπίνου και νομικού δικαιώματος των συλληφθέντων Χρυσαυγιτών δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι ηγούνται της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι ξεπουλητές της Πατρίδας, οι εξαθλιωτές του Λαού, είναι εντελώς αδίστακτοι και το μόνο που τους νοιάζει είναι.....