Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 25, 2014

Μήνυμα Νίκου Μιχαλολιάκου: Η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος νικητής - Είμαστε οι ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί μου Έλληνες και Ελληνίδες

Χαιρετώ και τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Σας τιμώ γιατί αντισταθήκατε στην τρομοκρατία και τις συκοφαντίες σε βάρος όλων μας. Γιατί δεν πιστέψατε τα ψέματα της διεφθαρμένης εξουσίας, που μόνο στόχο έχει να υπηρετεί την ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων.

Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη και η άνοδός μας είναι ραγδαία. Νικήσαμε το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου μέσα σε ένα ανελέητο κύμα διώξεων, φυλακίσεων, δολοφονιών νεαρών Ελλήνων, που τόλμησαν στα χρόνια της προδοσίας να αγωνιστούν για την Πατρίδα.

Η πολεμική του κατεστημένου απέδειξε στον ελληνικό λαό πως είμαστε η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Μας φυλακίζουν, μας φιμώνουν και μας συκοφαντούν, γιατί μας φοβούνται. Γιατί όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου...

Πρώτο Θέμα: Απογοήτευση στο "συνταγματικό τόξο" για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή βγαίνει τρίτο κόμμα, κόντρα στην πολεμική και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος. Το συστημικό protothema.gr εκφράζει την ανησυχία του κλεπτοκρατικού τόξου για το εκλογικό αποτέλεσμα, με το εξής άρθρο:

«Σύμφωνα με τα πρώτα exit poll, η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει την απειλή και τους φόβους των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών ότι...

Defencenet: Νίκη της Χρυσής Αυγής - Τρίτο κόμμα και οδεύει προς διψήφιο ποσοστό

Η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής αποτυπώνεται και στο exit poll για τις Ευρωεκλογές. Οδεύει προς διψήφιο ποσοστό (8%-10% είναι η πρόβλεψη) και προκαλεί...

«ΒΗΜΑ»: ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ «ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ» (ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ… ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ – ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…

Γράφει ο Αντίοχος.

Τέρμα τα ψέματα! Εκλογές σήμερα… Και τι προβλέπουν (ή καλύτερα τι γνωρίζουν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων – κάποιες εκ των οποίων γίνονται για λογαριασμό τους…) οι ξένοι πρεσβευτές (οι δυτικοί, εννοείται…) στην Ελλάδα; Τι φοβούνται;

Μας αποκαλύπτει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής»:

«Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής λειτούργησαν μάλλον καθησυχαστικά. Ωστόσο, μια σειρά χαρακτηριστικών της ελληνικής πολιτικής ζωής εξακολουθούν να προβληματίζουν τις ξένες πρεσβείες, τις σημαντικές ξένες πρωτεύουσες και φυσικά τις Βρυξέλες. Το πιο σημαντικό είναι η εντυπωσιακή...

Ή Τώρα ή Ποτέ.... Όλοι στις κάλπες να μεγαλώσουμε τον θρίαμβο και να προστατεύσουμε την ψήφο μας..

Προδιαγράφεται ένα μεγάλο πλήγμα για το καθεστώς από την άνοδο της Χρυσής Αυγής..

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μοναδικό κόμμα που θα αυξήσει τα ποσοστά από τις εκλογές του 2012 (πλην ΚΚΕ) και θα βρεθεί στην τρίτη θέση.

Οφείλουμε όλοι να κινητοποιήσουμε φίλους και γνωστούς για να πάνε να ψηφίσουν και στη συνέχεια να βρεθούμε πάνω από τις κάλπες για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος διασφαλίζοντας τη βούληση του ελληνικού λαού..

Η Χρυσή Αυγή θα ανατείλει αν.... ξυπνήσουμε εμείς πρώτα!

Μέρκελ: Μην ψηφίζετε εθνικιστικά κομματα - Ένας λόγος παραπάνω για ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ευρωβουλή θα βρεθούν Εθνικιστές και αυτό κάνει τους υπαλλήλους των τοκογλύφων να αγχώνονται!

Μηνύματα προς τους Ευρωπαίους πολίτες εν όψει των ευρωεκλογών, απέστειλε το ορφανό της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους (η φράου Μέρκελ) και ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, με τα οποία ζητούν από τους  ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν τα εθνικιστικά κόμματα.

«Οι πολίτες πρέπει να με την ψήφο τους να συμβάλλουν ώστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους να εξακολουθήσουν να ζουν με ειρήνη, ελευθερία και ευημερία» δήλωσε η απεχθής φράου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την άνοδο της ψήφου διαμαρτυρίας από την περιφερειακή εφημερίδα Passauer Neue Presse. «Χρειαζόμαστε μια μεγάλη συμμετοχή ώστε το όριο που θα πρέπει να φτάσουν τα λαϊκιστικά και εθνικιστικά κόμματα για να...

Ηλίας Παναγιώταρος στο elnewsgr: “Η αρχή έγινε… Τώρα δίνουμε την χαριστική βολή. Ακούστε τι λέει η Ελληνική ψυχή σας και πράξτε αναλόγως!!”

Mια χούφτα εθνικιστών έξω από την βουλή για την προδοσία των Ιμίων. 2014 μισό εκατομμύρια Έλληνες στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Να σας διορθώσω; Σήμερα, οι Έλληνες που βρίσκονται κοντά μας ξεπερνούν το εκατομμύριο…  Και τα συναισθήματα χαράς και δικαίωσης του πολύχρονου αγώνα όσων ακολουθήσαμε τον Αρχηγό Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, στον αγώνα του και στην υπεράσπιση της Πατρίδας, εναλλάσσονται με τα συναισθήματα ευθύνης για την αμέριστη εμπιστοσύνη. 

Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι: “Μην στηρίζετε την Χρυσή Αυγή, γιατί πίσω από τα καλά λόγια τους για την Πατρίδα, κρύβεται ένα νεοναζιστικό μόρφωμα”. Τελικά, κρύβεται κάτι πίσω από τα “καλά λόγια για την Πατρίδα”;

Κρύβονται όλα όσα...

Πρετεντέρης: "Δυστυχώς αποτύχαμε με τη Χρυσή Αυγή... Οι ψηφοφόροι της εκφράζονται από αυτή"

pretenteris-papagalos-Loumidi
Γράφει ο Αντίοχος.

Την πλήρη απογοήτευσή του για τα αποτελέσματα της κατασταλτικής πολιτικής του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής (στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με ρόλο πρωταγωνιστικό…), εκφράζει με άρθρο του στο «Βήμα», στο παρά ένα των εκλογών, ο γνωστός Πρετεντέρης. 

Ιδού:
«Δυστυχώς αποτύχαμε
Αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι με τους εαυτούς μας πρέπει να ομολογήσουμε ειλικρινά ότι η δημοκρατική πολιτεία απέτυχε ως τώρα να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Όποια μέθοδο κι αν δοκίμασε… Τη Χρυσή Αυγή στηρίζει ένα......

Τα ρεζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ - Βίντεο

Δείτε το βίντεο..

Ώρα να προστατεύσουμε την ψήφο μας και να γιγαντώσουμε τα ποσοστά μας... Όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι

Το καθεστώς έχει μόνο ένα τρόπο να ανακόψει την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος προς τη δόξα,...

Τη νοθεία και την λαθροχειρία..


Επικοινωνήστε άμεσα με την Κεντρική Διοίκηση της Χρυσής Αυγής στα τηλέφωνα

ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

Καμία ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 2106985121 (εσωτ. 301) - 6945142409

Είναι το τελευταίο βήμα πριν το θρίαμβο!

"Νέοι Ψηφοφόροι και Συσπειρώσεις θα κρίνουν τςι Ευρωεκλογές", άρα έρχεται θριάμβος της Χρυσής Αυγής!

"Νέοι ψηφοφόροι και συσπειρώσεις θα κρίνουν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών", τιτλοφορείται άρθρο του newpost μια ημέρα πριν το άνοιγμα της κάλπης.
Το άρθρο εστιάζοντας στα κρίσιμα ζητήματα που έχουν τα κόμματα λίγο πριν την ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές, καταλήγει ότι τα σημαντικότερα θέματα είναι οι "νέοι ψηφοφόροι" και οι "Συσπειρώσεις".
Επικεντρώνοντας κυρίως στη Νέα Δημοκρατία ο αρθρογράφος θεωρεί ότι αυτά είναι ουσιώδη θέματα που θα την απασχολήσουν κατά την αυριανή ημέρα και εν τέλει θα κρίνουν και την πορεία της.

Αντί να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε θα παραθέσουμε κάρτες που προδιαθέτουν για το αυριανό αποτέλεσμα....

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Τελευταία δημοσκόπηση της zougla.gr


ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

10341449_1411086615842082_2278502208161373754_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Αύριο το βράδυ, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας θα κάνει «ταμείο». Αν η ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πετύχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα, είναι σίγουρο πως μας περιμένουν μαύρες μέρες. Οι Σαμαροβενιζέλοι θα πάρουν αέρα και θα μας ταράξουν στους φόρους και στα χαράτσια. Αν φάνε μαύρο, ή θα καταρρεύσουν και θα πάμε σύντομα σε βουλευτικές εκλογές ή θα κυβερνήσουν σα βρεγμένες γάτες. Επίσης, αν κερδίσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ακόμα κι αν δε θέλουν οι Σαμαροβενιζέλοι να επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια, θα υποχρεωθούν να το κάνουν από την τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους. Διότι θα τους πούνε: «κύριοι, μας λέγατε ότι....

Ξεκίνησε η επιχείρηση αλλοίωσης του αποτελέσματος από το καθεστώς Σαμαρά αλλά η Χρυσή Αυγή και οι αντιπρόσωποί της τον αντιμετώπισαν.... ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


Άρχισε τη νοθεία το παρακράτος Σαμαρά: Την αντιμετωπίζουν επιτυχώς οι αντιπρόσωποι της Χρυσής Αυγής

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:
Στα παρακάτω τμήματα με το που ξεκίνησε η διαδικασία, τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή βρέθηκαν κατεστραμμένα. Ο δόλος ήταν προφανής, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος έπρεπε να προβαίνει στην αντικατάσταση του όποιου κατεστραμμένου ψηφοδελτίου, χωρίς να περιμένει να παρατηρηθεί από κάποιον τρίτο.
Εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αντελήφθησαν την παράνομη μεθόδευση και.....

Αρχηγός της Χρυσής Αυγής: "Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για μια Ελλάδα Νέα και Εθνικιστική"

"Μετά την υπερήφανη Νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014, από την οποία εκλέχτηκαν περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μετά από αυτήν τη Νίκη, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά σοκ και δέος στα μαντρόσκυλα της αντεθνικής εξουσίας, έρχεται η 25η Μαΐου.

Η ξενόδουλη εξουσία, η χούντα του μνημονίου πρέπει επιτέλους να πληρώσει! Και ο καλύτερος τρόπος για να πληρώσει είναι μία δυνατή, μία ελεύθερη και εθνικιστική Χρυσή Αυγή.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ως προς την.....

Γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Άρθρο της υπ. Ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην εφημερίδα "Εμπρός".

Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είμαι Έλληνας. Γιατί πιστεύω στις δυνάμεις του Έθνους μου, αντλώ δύναμη από την Ιστορία και τον Πολιτισμό μου και ατενίζω με Πίστη και Αυτοπεποίθηση το Μέλλον.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί τα κόμματα του κατεστημένου διχάζουν τον λαό μας. Ο Εθνικισμός μας ενώνει γιατί για μας πάνω απ’ όλα είναι η Πατρίδα.
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι το πολιτικό κίνημα που διώκεται από ένα σύστημα διεφθαρμένων και πολιτικών που διαπλέκονται με μεγαλοεργολάβους και ΜΜΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων».
Ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί.....

Σήμανε η Ώρα του Αγώνα... Σήμανε η Ώρα της Αντίστασης του Ελληνισμού... Ευρώπη Ερχόμαστε!

Η στιγμή έφθασε...

Η Ελλάδα σήμερα επιλέγει να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Το πατριωτικό καθήκον επιβάλλει την ψήφο στο κόμμα που θα υπερασπίσει τα δικαιώματα του λαού μας απέναντι στους τυράννους των Βρυξελλών και των υποτακτικών τους της Αθήνας.

Καλό Αγώνα και Καλή ψήφο