Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την εορτή των Χριστουγέννων

Δείτε το βίντεο...

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο φον Αντωνάκης να λέει δημοσίως ότι δεν ανακατεύεται και δεν υποστηρίζει κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο μνηστήρα της νουδούλας, αλλά ψεύδεται! Ως γνωστόν, στον Α΄ Γύρο υποστήριζε –μέσω αχυρανθρώπων του- όχι μόνο έναν αλλά δύο υποψηφίους (τον «άφθαρτο Τζίτζι» και τον Μπουμπούκο – του αρέσει βλέπετε να τρέχει με δύο… άλογα). Τώρα, στον Β΄ Γύρο δυσκόλεψαν τα πράγματα (γιατί τα «άλογά» του αποδείχθηκαν… κουτσά), αλλά και πάλι την έκανε την επιλογή του! Που δεν είναι άλλος από τον Κούλη τον γουρλομάτη! Μπορεί να φαίνεται σχήμα οξύμωρο ο Σαμαράς να....

40 λεπτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Extra3 - BINTEO

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, σε μία συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης, αναφέρθηκε: 

– στην στάση των κομμάτων σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης 
– στην συμπόρευση του Σύριζα με την Νέα Δημοκρατία 
– στην πολιτική διαφθορά
– στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης 
– στα κρίσιμα εθνικά θέματα
και παράλληλα παρουσίασε τις βασικές θέσεις του κυβερνητικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ελλάδα. 

Δείτε το βίντεο...

Τελικά ο Σαμαράς είναι μέλος της ΝΔ ή όχι...;!;!

samaras_pios
Γράφει ο Αντίοχος

Η είδηση προέρχεται από τον «Βηματοδότη» και δεν διαψεύστηκε:
«Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην εφορευτική επιτροπή όταν έψαχναν και έψαχναν και έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στους εκλογικούς καταλόγους. Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο εκλογικό τμήμα στην Καλαμάτα μαζί με την σύζυγό του Γεωργία για να ψηφίσει, αλλά από την στιγμή που δεν τον έβρισκαν αναγκάστηκε να συμπληρώσει αίτηση επανεγγραφής στο κόμμα! Κι αυτό, γιατί μόνο έτσι είχε δικαίωμα να ψηφίσει».
Μάλιστα! Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό: ούτε καν μέλος της....

ΈΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΔΟΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ

2015-12-15-Pelletier-B
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες Ιερείς ας παραδειγματιστούν από το σθένος και την πυγμή αυτού του σύγχρονου μάρτυρα - σταυροφόρου του Χριστιανισμού, ας βγάλουν τις παρωπίδες της "ηθικής θεώρησης" και ας οδηγήσουν το ποίμνιο σε θέση μάχης ενάντια στην παρακμιακή - αντιχριαστινική παγκοσμιοποίηση και τους ενορχηστρωτές της.

Στις 11 Νοεμβρίου, ο πρόσφατα χειροτονημένος πατέρας Jacek Międlar από το Ρζέσζοβ απευθύνθηκε σε ένα πλήθος 70.000-100.000 Πολωνών πατριωτών – εθνικιστών την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη Βαρσοβία. Η ομιλία του άγγιξε τα πλήθη, (που κατά κύριο λόγο, αποτελούνταν από άτομα νεαρής ηλικίας) αλλά εξόργισε κάποιους αντίθετους που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την θεολογική του στήριξη στον πολωνικό εθνικισμό ως «ψευδο-Χριστιανισμό».
Οι αντιδρώντες «σοκαρίστηκαν» που δεν είδαν τίποτα το «πράο» στον ξανθό νεαρό άνδρα, ο οποίος ντυμένος με μαύρα ιερατικά ρούχα και φούτερ με κουκούλα, φώναζε με πάθος στη λαοθάλασσα με τις πολωνικές σημαίες, «Δόξα στον Ιησού Χριστό και το Άγιο Ευαγγέλιό Του! Τώρα, ο καθένας, δυνατά ας πει: Δόξα στον Ιησού Χριστό»!
«Στους αιώνες των αιώνων αμήν!» φώναξε ο κόσμος.
«Αγαπητοί,» είπε ο νεαρός πάτερ Międlar, «οι εχθροί της πατρίδας και οι....

Πλημμυρίζει πάλι με λαθρομετανάστες το κέντρο των Αθηνών - Τα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει, δεν χωράνε άλλοι!


Πλημμυρίζει πάλι με λαθρομετανάστες το κέντρο των Αθηνών - Τα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει, δεν χωράνε άλλοι!

Σταθερά προσηλωμένη ανάμεσα στις ξεπερασμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες και την συνειδητή αχρηστία και ανικανότητα, η κυβέρνηση φροντίζει με τις ενέργειές της να οξύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Καθημερινή»:
«Σε υπαίθριο χώρο φιλοξενίας μετατρέπεται και πάλι η πλατεία Βικτωρίας, όπου καταλύουν κυρίως οι Βορειοαφρικανοί που δεν γίνονται δεκτοί από τα προσωρινά κέντρα φιλοξενίας στον Ελαιώνα και στο Ελληνικό. Ανεπισήμως, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής διεμήνυσε στον Δήμο Αθηναίων ότι προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος να φιλοξενηθούν, καθώς τα υφιστάμενα κέντρα φιλοξενίας έχουν γεμίσει. Στο μεταξύ, ακόμα 4.000 άτομα έφτασαν χθες στον Πειραιά από Χίο και Μυτιλήνη. Άγνωστος είναι ο....

Καταρρέει η σκευωρία.... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΠΑΓΙΟΣ: «ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ – ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ»

diki_09

Στη σημερινή συνεδρίαση συνεχίστηκε η κατάθεση του Δημήτρη Μπάγιου, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ. Αρχικά, ο μάρτυρας απάντησε σε ερωτήσεις της Προέδρου και των Εισαγγελέων. Στη συνέχεια έκαναν ερωτήσεις οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής. Η αμηχανία των δικηγόρων πολιτικής αγωγής ήταν εμφανής, καθώς παρά τις επίμονες προσπάθειές τους,από την κατάθεση του μάρτυρα δεν...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (μέσω Μπαλτάκου) προαναγγέλει τη διάσπαση της ΝΔ...

baltakos-samaras-660
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον αποκαλούσαν το 1993 οι οπαδοί της νουδούλας) να έπαθε μεγάλο στραπάτσο στις κυριακάτικες εκλογές της νουδούλας –καθώς και οι δύο «λαγοί» του, ο «άφθαρτος Τζίτζι» και ο γραφικός Μπουμπούκος συνετρίβησαν- αλλά δεν το βάνει κάτω!
Έτσι, έβαλε τον άνθρωπό του, Μπαλτάκο, να προαναγγείλει τη διάσπαση του κόμματος που..