Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015

41 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 41 χρόνια προδοσίας - ΒΙΝΤΕΟ


41 χρόνια Νέα Δημοκρατία, 41 χρόνια προδοσίας

Επ’ ευκαιρίας των γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας για τα 41 χρόνια της ψοφοδεξιάς, του κόμματος της προδοσίας, αξίζει να δούμε μερικές από τις κύριες στιγμές της διαρκούς εθνοπροδοτικής δράσης της, η οποία ξεκίνησε την πρώτη μέρα λειτουργίας της και κρατά μέχρι σήμερα.
Κ. Καραμανλής – 1974: Η Κύπρος κείται μακράν
Ήταν παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου. Οι τριμερείς διαπραγματεύσεις είχαν ναυαγήσει από τα ξημερώματα στις 3:30 π.μ.. Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, όλα αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα, αφού συνέβησαν στις 20 Ιουλίου, πριν επιστρέψει ο Καραμανλής. Όμως στην πραγματικότητα συμβαίνουν. Μάλιστα μία μόλις ώρα μετά, τα τουρκικά αεροσκάφη θα βομβαρδίζουν την....

Αποκαλύφθηκε και ο Λεβέντης: "Στηρίζω Σύριζα και ΝΔ - ΟΧΙ στην Χρυσή Αυγή!" - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι όσοι πιστέψατε ότι με την ψήφο σας στο Λεβέντη ψηφίζετε....αντισυστημικά και αντιμνημονιακά μπορείτε να πείτε με σθένος ότι... κάνατε το τελευταίο λάθος...που ας ελπίσουμε να μην αποβεί μοιραίο..

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο του Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα - 2 ΒΙΝΤΕΟ


ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο του Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου στην Πάτρα

Οι μνήμες ξύπνησαν σήμερα  Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για το χαμό του έφεδρου πατρινού πεζοναύτη επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, όταν σε άσκηση που συμμετείχε στο πεδίο βολής του Βόλου, εξερράγη όλμος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Στις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Μαυρομανδήλας – Πετρωτού Πατρών για την ....

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

RODOPH_1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα τα κόμματα του "αντισυνταγματικού τόξου" φρόντισαν ώστε να εκλεγούν οι τουρκοπράκτορες στη Βουλή. Την ίδια ώρα που μέμφονται τους Εθνικιστές που σε ένδειξη σεβασμού και μνήμης στα εκατομμύρια θύματα των Ελλήνων από τους μουσουλμάνους, αρνήθηκαν να σηκωθούν από τα έδρανά τους για να τους νομιμοποιήσουν. 

Εκτός ελέγχου βρίσκεται απ΄ό,τι φαίνεται πλέον η κατάσταση στην Κομοτηνή,  την οποία ελέγχουν τουρκόφιλοι μηχανισμοί, αφού πριν από λίγες ημέρες οι τούρκοι διένειμαν κρέατα στο χωριό Πάτερμα του νομού Ροδόπης. Πρόκειται για μια δράση την οποία διοργάνωσε η Διέυθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (από πού κι ως πού;) σε συνεργασία με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.
Δεν πρόκειται, φυσικά για....

Σαν σήμερα το 1955 περνά στην αιωνιότητα ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος


Σαν σήμερα το 1955 περνά στην αιωνιότητα ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος

Γεννηθείς στις 9 Δεκεμβρίου του 1883, ο Αρχιστράτηγος Παπάγος υπήρξε στρατιωτικός και πολιτικός στις κρισιμότερες ώρες του Ελληνικού Έθνους, στεκόμενος πάντα όρθιος στο ύψος των περιστάσεων.
Ο Παπάγος συμμετείχε στους Βαλκανικούς Πολέμους ως Υπίλαρχος κι έλαβε μέρος στις επιχειρήσεις για την κατάληψη των Ιωαννίνων. Λίγα χρόνια αργότερα συμμετείχε στη Μικρασιατική Εκστρατεία ως Επιτελάρχης σε μονάδες του Ιππικού, όπου και παρέμεινε μέχρι την κατάρρευση του Μετώπου τον Αύγουστο του 1922.
Υπήρξε πάντα....

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

tzitzikostas_samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο στον εμφύλιο πόλεμο για την αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλας και να αποκαλύπτεται ο ρόλος του καθενός εκ των διεκδικητών-δελφίνων, αλλά και των… πρώην.
Έτσι, από τη συνάντηση Σαμαρά-Τζιτζικώστα, που έγινε την Παρασκευή, προέκυψε συμφωνία των δύο πλευρών. Προφανώς, η συμφωνία προβλέπει ότι αν....

Έτσι έγινε η Ελλάδα... πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση μέσα σε λίγους μήνες!


Έτσι έγινε η Ελλάδα... πρωταθλήτρια Ευρώπης στην λαθρομετανάστευση μέσα σε λίγους μήνες!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) ανακοίνωσε τα μέχρι τότε στοιχεία για την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη, δια μέσω της Μεσογείου, αναδεικνύοντας την Ελλάδα μας… πρωταθλήτρια!
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα στοιχεία, από τις αρχές του έτους μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου, οι εισερχόμενοι λαθρομετανάστες ανά ευρωπαϊκή χώρα της Μεσογείου είναι οι εξής:
Ελλάδα 388.324
Ιταλία  130.891
Ισπανία 2.819
Μάλτα 100
Αφήνουμε στην άκρη την Μάλτα και την Ισπανία, στις οποίες η λαθρομετανάστευση είναι ελαχιστότατη (γιατί άραγε, όταν μάλιστα τα σύνορα της Ισπανίας με την Αφρική είναι τόσο κοντινά;) και πάμε στην Ιταλία. Η Ιταλία, λοιπόν, των 60 εκατομμυρίων παρακαλώ, ήταν πρώτη στη Μεσόγειο σε....

"Καθημερινή": Η πλατεία Βικτωρίας εκκενώθηκε από τους λαθροεποικίκους λόγω.... Κασιδιάρη!!!! - ΒΙΝΤΕΟ


“Καθημερινή” για εκκένωση πλατείας Βικτωρίας: “Όλη η κίνηση έγινε όταν απείλησε ότι θα αναλάβει δράση ο Κασιδιάρης”

Τους πραγματικούς λόγους που ο Καμίνης πρόστρεξε να καθαρίσει άρον - άρον την πλατεία Βικτωρίας από τις ορδές των λαθρομεταναστών και να μεταφέρει το πρόβλημα στο Ολυμπιακό γυμναστήριο του Γαλατσίου αποκάλυψε η καθεστωτική "Καθημερινή".
Με ένα άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου που εμπεριέχει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους κατοίκους και την Χρυσή Αυγή (δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους) αποκαλύπτεται και ο πραγματικός λόγος που ο λαθροδήμαρχος Καμίνης με την αρωγή του Μουζάλα ανέλαβαν δράση στο κέντρο της Αθήνας: Για τον φόβο της Χρυσής Αυγής!
Το ίδιο παρατηρήθηκε βέβαια προεκλογικά και στα νησιά του Αιγαίου που....

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ» ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

afghanistan_msf1_631_355
16 άνθρωποι είναι νεκροί και 37 τραυματίες κατά λάθος όπως κυνικά παραδέχθηκε ο επικεφαλής των υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών δυνάμεων στο Αφγανιστάν ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της χώρας έπειτα από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου το οποίο διαχειρίζονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.Ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου συνεχίστηκε «για περισσότερο από 30 λεπτά» αφότου η οργάνωση είχε ειδοποιήσει τον αμερικανικό και τον αφγανικό στρατό πως το νοσοκομείο είχε πληγεί από μία πρώτη αεροπορική επιδρομή στη διάρκεια της νύχτας, δήλωσαν σήμερα οι...

ΤΑ… ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»

anarxokomounistes

«Θαύματα» κάνει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη της μνημονιακής Μπανανίας μας. Έτσι, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθη ελεύθερος ο «νεαρός» (19χρονος) αναρχοκομμουνιστής –και κάτοικος Γλυφάδας παρακαλώ…- που πέταξε βόμβα μολότοφ κατά αστυνομικού σε επεισόδια που έγιναν προ εβδομάδος, με συνέπεια να υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο αριστερό του χέρι. Τονίζουμε, ότι η ρίψη βόμβας μολότοφ είναι κακούργημα, αλλά αυτές οι… λεπτομέρειες δε φαίνεται να ισχύουν για τους «κοινωνικούς αγωνιστές» του κόκκινου παρακράτους.
Το δεύτερο… θαύμα, έγινε με....

Μετά τις εκλογές


Μετά τις εκλογές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Εθνικιστές στην Ελλάδα του 2015

Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη
ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια
η Αλήθεια τόπο να σταθή για μια στιγμή δε θάβρη.
Αλάργα. Νέκρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.
Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει το Νου,
το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη
κάθε σπαθί κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι στη λάσπη.
Σταύλος ο ναός, μπουντρούμι και το σπίτι.
Από θαμπούς δερβίσηδες και στέρφους μαναταρίνους,
κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται…

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Ένα νέο πολιτικό τοπίο διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015, οι οποίες ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κατάσταση όμως είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν του Ιανουαρίου του 2015, όταν ανάλογο εκλογικό αποτέλεσμα υπήρξε. Η πλειοψηφία των αρθρογράφων των εφημερίδων και των σχολιαστών του συστήματος ούτε λίγο, ούτε πολύ, ισχυρίζονται ότι το θέμα του μνημονίου… έληξε (!) με τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Βασίζουν τον ισχυρισμό τους αυτόν στο γεγονός ότι πράγματι το....