Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2016

Δημοσκόπηση Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Συνεχής πτώση ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή παλεύει για αξιωματική αντιπολίτευση

Όσο και αν αποκλείουν και αν φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν να διευρύνουν την επιρροή και την απήχησή τους στην Ελληνική κοινωνία. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το επιβεβαιώνουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις που δεν μπορούν να κρύψουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσίασε πριν λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τα κόμματα λαμβάνουν:

Γιάννης Λαγός: Ή με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ή με την Χρυσή Αυγή, την Ελλάδα και την Θρησκεία μας BINTEO

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την εθνομηδενιστική κυβέρνηση για το νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που έφερε προς ψήφιση στην Βουλή, σημειώνοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Πατρίδα μας είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.


Για τις δηλώσεις Μουζάλα που είπε ότι όσοι νησιώτες αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση είναι Χρυσαυγίτες, ο συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως αυτό είναι τίτλος Τιμής, καθώς από την μια υπάρχουν οι ανθελληνικές δυνάμεις της πολυπολιτισμικότητας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και από την άλλη η Χρυσή Αυγή που είναι υπέρ της Ελλάδας και της Θρησκείας μας.

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Ένα σατανικό κόλπο βρήκαν οι… υπερ-σούπερ-ντούπερ «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να πετάξουν από πάνω τους τις ευθύνες για τις δύσκολες ώρες που περνάνε τα «προσφυγάκια» εξ’ αιτίας τους (μέσα στις λάσπες και τα χιόνια, ενώ τους υπόσχονταν ξενοδοχεία και μεγαλεία, για να τους προσελκύσουν…).
 
Στην Χίο, λοιπόν, εκτός απ’ αυτούς που μένουν στο hot spot, υπάρχουν και καμμιά διακοσαριά που δεν δέχτηκαν να μπουν στο hot spot και μένουν –με τη θέλησή τους!- σε εκδρομικές καλοκαιρινές σκηνές, στην παραλία, έξω από τον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Προφανώς, κάποιοι επιτήδειοι τους έβαλαν την ιδέα ότι θα είναι οι πρώτοι που θα… φύγουν από το νησί, μόλις θ’ ανοίξουν τα… σύνορα.

Αλλά, τις τελευταίες ημέρες τραβάνε των παθών τους τον τάραχο, με τους ισχυρούς βοριάδες, τις βροχές και τα θαλάσσια κύματα!

Τι σκέφτηκαν τα καθάρματα, οι «αλληλέγγυοι»; Να υποχρεώσουν την...

Η ψοφοδεξιά ΝουΔούλα δεν τολμάει να πει ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν κομμουνιστής δικτάτορας!

Είθισται, ο πρωθυπουργός μιας χώρας να πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό –δαπάναις των φορολογουμένων της χώρας του- προκειμένου να εξυπηρετήσει τα εθνικά της συμφέροντα, όπως τουλάχιστον τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος…

Στην περίπτωση του τριήμερου ταξιδιού του mister Tsipra στη χώρα των ονείρων του, για να αποχαιρετίσει τον κομαντάντε του, δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό ίχνος εξυπηρέτησης των ελληνικών συμφερόντων. Αλλά προσωπικών (κομμουνιστής γαρ…) και πολιτικών (για να κολλήσει αριστερά… ένσημα).

Η νουδούλα, με κάθε ευκαιρία, τον κατηγορεί για τούτο, για κείνο, για τ’ άλλο, για όλα τέλος πάντων, πολλές φορές υπερβάλλοντας από αντιπολιτευτικό ζήλο. Στην περίπτωση του ταξιδιού στην Κούβα...

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφόνησε 239 Παλαιστίνιους από τον Οκτώβριο του 2015

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ συνεχίζει την τακτική εξόντωσης των Παλαιστινίων, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι διάφορες οργανώσεις ανθρωπίνων (δήθεν) δικαιωμάτων σιωπούν χαρακτηριστικά ως προς τα όσα πράττει αυτό το κράτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα από παλαιστινιακό ειδησεογραφικό δίκτυο, οι δολοφονημένοι από τον Ισραηλινό στρατό Παλαιστίνιοι...