Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Χρυσή Αυγή...... Ισπανίας!

Φαίνεται τελικά ότι η Χρυσή Αυγή εμπνέει πολλές δυνάμεις ανά την Ευρώπη και αποτελεί το φάρο δράσης και κινητοποίησης.

Μετά την Ιταλία λοιπόν, σειρά είχε ένα κόμμα στην Ισπανία που ζήτησε και πήρε το ίδιο όνομα (Amanecer Dorado) με το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και μάλιστα έχει και τα ίδια σύμβολα.

Ο εγχώριος και ξένος τύπος φυσικά υποδέχθηκε το νέο πολιτικό κίνημα με την ανάλογη... "δημοκρατικότητα" κάνοντας λόγω για "εξτρεμιστές" και "παραρτήματα" με τις γνωστές γραφικότητες περί "ναζιστικών συμβόλων", που είναι φυσικά ανάξια σχολιασμού.

Από όλα αυτά απορρέει μονάχα μια αλήθεια που είχε πει ο μεγάλος φιλόσοφος Νίτσε:

"Οι Ηνίοχοι κάθε.....

Antinews: "Στη ΝΔ ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ψηφοδέλτια...Πάμε σε εκλογές"

Το έλεγαν όλο αυτόν τον καιρό, απ' έξω, απ' έξω... Τώρα πια ήρθε η ώρα να το ομολογήσουν ακόμη και οι "τελευταίοι των... σαμαροφρουρών". Πάμε σε εκλογές και ήδη έχει ξεκινήσει η στελέχωση των ψηφοδελτίων και από τη ΝΔ.

Βέβαια επειδή η εκπρόσωπος της "ψοφοδεξιάς" πάει από το "καλό στο καλύτερο" η εύρεση....προθύμων που θα δεχθούν τη γιούχα και τα.. μαρούλια από τους πολίτες προχωρά αρκετά αργά και με αρκετές δυσκολίες. Ειδικά στη Β' Αθηνών δεν υπάρχει υποψήφιος ούτε για δείγμα!!

Αυτό αναφέρει το επίσημο πρακτορείο... προπαγάνδας του Σαμαρά στο διαδίκτυο "Antinews" που απροκάλυπτα πια δηλώνει ότι έχουμε εκλογές και τιτλοφορεί άρθρο ως "Ψηφοδέλτια «ψήνονται» στη ΝΔ".

Σας το μεταφέρουμε για να πάρετε κλίμα από τη.... Συγγρού που ετοιμάζεται για.... πιάτσα υποψήφιων βουλευτών:
 
Τα ψηφοδέλτιά της φτιάχνει σιγά-σιγά η Νέα Δημοκρατία και ηγετικά στελέχη της προσπαθούν να.....

ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ!

poster_081114_final_2
Γράφει ο Αντίοχος

Κάλεσμα για… αντιφασιστική συναυλία που θα γίνει σήμερα στο κλειστό του Σπόρτινγκ, κάνει η παρδαλή νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, με το σύνθημα: «Όλοι μαζί, να σβήσουν οι Ναζί». Προφανώς, όταν λέει «όλοι» εννοεί και τα ψοφοδεξιά σαμαρόσκυλα και τους πορτοφολάδες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τους ζητωστάλινους του ΚΚΕ και τους ψεκασμένους του Καμμένου και τα… υπόλοιπα του Κουβέλη. Με λίγα λόγια, το «όλον»… συνταγματικό τόξο. Ιδού:
«Το Σάββατο 8 Νοέμβρη παραμονή της παγκόσμιας μέρας κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού θα είναι μια πανευρωπαϊκή μέρα αντιφασιστικής δράσης. Στην Αθήνα, οι δράσεις θα....

Οι μαύροι στην ΑΣΟΕΕ δε θα έδιναν τόσες "μαΐμουδες" σε ένα Σαββατοκύριακο... Καταιγισμός από μαϊμού - δημοσκοπήσεις με ...."περιούσιο" άρωμα!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια από τις χειρότερες για την Κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς που δέχθηκε το ένα χαστούκι, πίσω από το άλλο, τόσο από τους εγχώριους, όσο και τους εξωτερικούς νταβατζήδες.

Σαν μην έφτανε αυτό βγήκε και μια δημοσκόπηση που εμφάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 10 μονάδες διαφορά, τη ΝΔ να διολισθαίνει και τη Χρυσή Αυγή να ακμάζει υφαρπάζοντας όλες τις ψήφους της.

Στο τέλος της εβδομάδος ήρθε και χαστούκι με την αποπομπή Στύλιου λόγω.... θαυμασμού Κασιδιάρη και "τελείωσε" το Σαμαρά και τους ψοφοδεξιούς!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έπρεπε να μας κάνει... ζούγκλα και.....

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ένοπλων Δυνάμεων: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ένοπλων Δυνάμεων: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

«Πιστεύουμε εξαρχής ότι τα θέματα που αφορούν την Εθνική Άμυνα και την Δημόσια Τάξη θα έπρεπε να έχουν εξαιρεθεί από τους περιορισμούς του μνημονίου, γιατί χωρίς ισχυρή εθνική άμυνα και χωρίς κοινωνική ασφάλεια, δεν υπάρχει Εθνική ελευθερία.»
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος –  7 Ιουλίου 2012 – Συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Λαϊκού Συνδέσμου και εκπροσώπων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Ανχης ε.α.  κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι Ευρωβουλευτές Αντγοι ε.α. κκ. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός , και ο κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος.
Η συζήτηση με τους εκπροσώπους της Ε.Α.Α.Σ. περιστράφηκε γύρω από.....

Ο Χρυσοχοΐδης "τελειώνει" το Βενιζέλο και την Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη...

 Ο διασυρμός της Κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο τις τελευταίες ημέρες καθώς δεν είναι μόνο εξωτερικός (υποδείξεις από τους τοκογλύφους τι θα ψηφίζουν, οι τούρκοι κάνουν "πλάκα" στο Αιγαίο και την Κύπρο) αλλά και εσωτερικός. Οι Υπουργοί και τα βασικά στελέχη των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απαιτούν να "πέσει" την Κυβέρνηση με έμμεσο ή άμεσο τρόπο..

Σειρά αυτή την εβδομάδα είχε ο Μ. Χρυσοχοΐδης που από την Κρήτη (την περασμένη εβδομάδα πάλι από την Κρήτη τα ίδια είπε και ο ΓΑΠ) έβαλε ακόμη ένα καρφί στο πολιτικό φέρετρο της συγκυβέρνησης κάνοντας λόγο για άμεση αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που εμμέσως φέρνει πτώση της Κυβέρνησης και εκλογές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα περνάει μέσα από τις αλλαγές.
Όχι μέσα από....

4 Αλβανοί "οικονομικοί μετανάστες" παρ'ολίγον να σκοτώσουν 2 Έλληνες στην Ηγουμένιτσα για να τους πάρουν τα κινητά... Είδατε "πολυπολιτισμός";!

Συνεχίζεται το "θεάρεστο" έργο των κατσαπλιάδων στην Ελλάδα!

Συμπλοκή μεταξύ αλβανών κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών έγινε σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος και ένας 70χρονος να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ και σύμφωνα με....

Καμία Θυσία δεν πάει χαμένη στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Καμία Θυσία δεν πάει χαμένη στον Αγώνα για την Ελευθερία της Πατρίδας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σάββατο 1η Νοεμβρίου του 2014 και οι μαχόμενοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τίμησαν με μία εντυπωσιακή τελετή την μνήμη των δύο παλληκαριών που δολοφονήθηκαν από άνανδρους και θρασύδειλους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές. Αυτή η γη, η Ιερή Γη των Ελλήνων, δεν έχει σταματήσει να γεννά μάρτυρες, σύμβολα, Ιδέες όσο κι αν αγωνίζονται για να εξαφανιστούν αυτά, για να εξαφανιστεί κάθε Ιδανικό οι μοιραίοι “λογιστές” της εξουσίας, οι οποίοι έχουν παραδώσει την Πατρίδα μας στους ξένους είτε αυτοί είναι διεθνείς τοκογλύφοι, είτε λαθρομετανάστες εγκληματίες.
Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας τον χώρο του Μνημείου, ο οποίος θα....

Προς συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων


Προς συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων

Ξανακτύπησε ο κυνηγημένος από το ΚΚΕ σύντροφος Μπογιόπουλος, που βρήκε ασφαλές καταφύγιο στα μέσα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του συστήματος Χατζηνικολάου . Ετσι στην χθεσινή εκπομπή στον real fm σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δήλωσε:

Πρόκειται για μία υπόθεση την οποία από κοινού παλεύουν όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι μία, η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έθεσε θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων.
Εξάλλου το θέμα περιγράφεται στο πρόγραμμά μας:

"Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο".

Και επειδή εμείς όταν μιλάμε, μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις, ιδού μερικά από αυτά:
Για το θέμα μίλησε πρώτος ο Αρχηγός μας στην ολομέλεια, στην ομιλία για τον προϋπολογισμό στις 11/11/ 2012

Αναφερθήκαμε στο θέμα ξανά στην διαμαρτυρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Γερμανική Πρεσβεία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2013 έξω από το κανάλι του MEGA. 
Έχουμε μιλήσει για το ίδιο θέμα στην Βουλή στις 3 Δεκεμβρίου του 2013 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό:

Έχει μιλήσει για το θέμα κατ' επανάληψη σε σειρά άρθρων, βιβλίων κλπ. ο Πολιτικός Κρατούμενος της χούντας Σαμαρά, ο Χρήστος Παππάς:
Και πολλοί άλλοι!
Εννοείται, φυσικά ότι δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον Μπογιόπουλο και τον κάθε Μπογιόπουλο.Υπενθυμίζουμε απλά, και για πολλοστή φορά, σε αυτόν και τους ομοίους του που ξερνάνε εμετό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι ΠΡΩΤΟΙ εμείς κινήσαμε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Εντάξει, το ξέρουμε ότι το να ασχολείσαι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σας προσφέρει έξτρα ακροαματικότητα. Εκτός από αυτό όμως, δεν είναι ικανός να εκτοξεύει λάσπη εναντίον μας ο Μπογιόπουλος, που στο πρόσφατο παρελθόν έχει γράψει κείμενα επιπέδου " «όταν είναι μέρα είναι μέρα. Όταν είναι νύχτα είναι νύχτα. Ότι η Γη γυρίζει. Και ότι οι μήνες του χρόνου είναι δώδεκα».
Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και ο εμετός που εκτοξεύεις δεν έχει αντίκτυπο σε κανέναν. Γνωρίζει πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που λέει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο λαός και ο λαός είναι η Χρυσή Αυγή...
Ηλίας Παναγιώταρος
πηγή

Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

tsipras-samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Τον τελευταίο καιρό, ο ολιγάρχης Ψυχάρης έχει… λυσσάξει να γίνει… κουμπάρος στον επικείμενο (μετεκλογικό) πολιτικό γάμο («μεγάλη συγκυβέρνηση») νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Κι έχει απευθύνει ουκ ολίγες δημόσιες εκκλήσεις προς τον φον Αντωνάκη και τον mister Tsipra για «να τα βρούνε». Αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα… Τώρα, όμως, επιτέλους βλέπει «αχτίδα φωτός», λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη ελληνο-τουρκική κρίση (την οποία περιγράψαμε ως εξής: «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ: ΚΥΡΙΕΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ Ο ΣΥΡΙΖ). Ιδού και οι.....

“Πρετεντέρικα...” Του Ηλία Κασιδιάρη


“Πρετεντέρικα...” Του Ηλία Κασιδιάρη

Το σημερινό άρθρο του Πρετεντέρη στα κατοχικά "Νέα" φέρει τον εύγλωττο τίτλο "Χρυσαυγίτικα". Θα του απαντήσω λοιπόν χρησιμοποιώντας ανάλογη ονοματοδοσία για το κείμενό μου. Όχι όμως για να διαφωνήσω, να ψέξω ή να αποδοκιμάσω το πουλέν του Μπόμπολα και του Ψυχάρη. Άλλωστε ο εν λόγω τύπος έγινε κάτι σαν οσιομάρτυρας του Μνημονίου, όταν ο ίδιος ο Σαμαράς του έκανε promotion (ελληνιστί διαφημιστική προβολή) μέσα στη Βουλή.
Όταν ένα ολόκληρο έθνος συρρικνώνεται, χιλιάδες πολίτες πεθαίνουν και ένας πρωθυπουργός, έστω και μαριονέτα, αναγάγει σε μείζον ζήτημα την προστασία του Πρετεντέρη (κάτι σαν την χελώνα Καρέτα - Καρέτα) τότε οφείλουμε σεβασμό σε αυτόν τον....

Η ποινικοποίηση της Ελληνικής σημαίας


Η ποινικοποίηση της Ελληνικής σημαίας

Στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας "Καθημερινή" στην σελίδα 2 σε περίοπτη θέση δημοσιεύεται μια φωτογραφία μελών της ΚΝΕ έξω από την Βουλή να κρατάνε κόκκινες σημαίες καρφωμένες σε ξύλινα κοντάρια. Τα μέλη του ΚΚΕ βαδίζουν συντεταγμένα σαν σε στρατιωτικό άγημα σε παρέλαση γι΄ αυτό και η σχετική λεζάντα κάτω από την φωτογραφία: "Ποιος είπε ότι στους νέους δεν αρέσουν οι παρελάσεις; (Αν θεωρηθεί βέβαια ότι οι κνίτες λογίζονται ως νέοι).
Προφανώς για τους "δημοκράτες" των διεφθαρμένων ΜΜΕ, αλλά και.....