Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2016

«Τα Νέα»: Η δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες είναι δεδομένη - Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής των εκλογών!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί έφεραν την Ελλάδα στην παρακμή. Μην μασάτε, κάντε τον φόβο τους πραγματικότητα.

Ακόμα και οι πλέον καθεστωτικοί δημοσιογράφοι αναγκάζονται να παραδεχθούν την συνεχόμενη και ασταμάτητη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία  θα φανεί ξεκάθαρα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν αυτή πραγματοποιηθεί.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της παραδοχής αποτελεί το άρθρο του δημοσιογράφου των «Νέων» Δημήτρη Μανιάτη, ο οποίος υπό τον τίτλο «Οι νικητές των εκλογών» γράφει, συν τοις άλλοις, τα εξής: «Βράδυ Σαββάτου στη Βουλή. Συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Οι βουλευτές και οι άνθρωποι όλων των αντιπολιτευόμενων κομμάτων εκτιμούν με καχυποψία: “Εκλογές”.

Κι όμως, αυτοί που δεν ρωτούν ή δεν εκτιμούν πως θα έχουμε άμεσα εκλογές είναι και αυτοί που πραγματικά θα ευνοηθούν από αυτές. Ποιοι είναι; Είναι...

Θρασύτατη η ΝΔ για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου!

Θεωρώντας η ΝΔ ότι ο Ελληνικός Λαός έχει πάθει απώλεια μνήμης, προσπάθησε να αποκτήσει εθνικά εύσημα λόγω της απαράδεκτης δήλωσης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παρασκευόπουλου ότι θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί από αδίκημα το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας. Έτσι, λοιπόν, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε λέει τα εξής:

«Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Για τη Νέα Δημοκρατία, όπως και για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι όσιο και ιερό. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις - παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο».

Το πρωταρχικό περίσσευμα θράσους ανήκει στην ίδια τη ΝΔ, η οποία επιχειρεί να κάνει σπέκουλα γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Η ροή των γεγονότων έχει αποδείξει ότι σε καμία περίπτωση η ΝΔ θεωρεί ότι «η σημαία μας είναι Ιερό και όσιο». Κατ’ αρχάς, είναι γνωστή η δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη...

Πανικός στα φερέφωνα του Ερντογάν από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ

Δεν ήταν μονάχα τα προδοτικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και οι εγχώριοι «νταβατζήδες» που είδαν με «κακό μάτι» την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για την εκδήλωση των τουρκόψυχων του DEB σχετικά με τις δήθεν «μειονότητες» στην Ελλάδα.

Πανικός προκλήθηκε και στα φερέφωνα της Άγκυρας και του Ερντογάν, οι οποίοι γέμισαν τις φυλλάδες τους με ανθελληνικό δηλητήριο, κλαίγοντας γιατί δεν...

Ελάτε κόσμε! Εκτός από Κογκολέζους και Τζαμαϊκανούς, την Ελλάδα προτιμούν Σομαλοί και Καμερουνέζοι

Την τελευταία φορά που έκανε δηλώσεις ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), είχε πει ότι το 80% όσων… προτιμούν την Ελλάδα είναι «μετανάστες» και οι υπόλοιποι «πρόσφυγες».
  
Την επομένη φορά, να φροντίσει να αναθεωρήσει, μιας και έχουν αλλάξει τα δεδομένα, κι έχουν γίνει 90-10…

Έτσι, μετά από τα «προσφυγάκια» εξ’ Κονγκό και Τζαμάικας, που μας είχαν προτιμήσει τις προηγούμενες ημέρες, τώρα πλάκωσαν...