Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Δείτε το βίντεο...

Προτάσεις του Σόρος για λαθρομετανάστευση: Ανοίξτε τα σύνορα και μη διαμαρτύρεστε!

Βαρυσήμαντο άρθρο περί της λαθρομετανάστευσης έγραψε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζορτζ Σόρος, σκιαγραφώντας ουσιαστικά την άποψη του καθεστώτος των διεθνών τοκογλύφων για το όλο ζήτημα. Το άρθρο του, που περιλαμβάνει έξι προτάσεις, δεν μιλάει ουσιαστικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αφού κουβέντα δεν γίνεται για τον αμερικανικό επεκτατισμό, το Ισλαμικό Χαλιφάτο κ.ο.κ. Οι προτάσεις του ουσιαστικά ξεκινούν και σταματούν στην διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Συγκεκριμένα αυτό που προτείνει είναι το άνοιγμα των συνόρων, η χρηματοδότηση της Τουρκίας (δηλαδή των δουλεμπόρων) καθώς και των ΜΚΟ (δηλαδή των...

Ο Πούτιν έδωσε εντολή και εγένετο: Aεροπορικά χτυπήματα κατά των τζιχαντιστών από τα Ρωσικά mαχητικά - ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρώτες ρωσικές αεροπορικές επεμβάσεις στη Συρία είναι γεγονός

Αφού εξασφάλισε την ομόφωνη έγκριση του Κοινοβουλίου του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν προχώρησε στην ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων, ανταποκρινόμενος θετικά σε σχετικό αίτημα του Σύρου ομολόγου του.

Η Μόσχα ειδοποίησε μάλιστα την Ουάσινγκτον για την επικείμενη επίθεση των μαχητικών της μία ώρα πριν. Αμερικανικές πηγές κατηγορούν τη Ρωσία πως στοχεύει...

Γη και ύδωρ στους τούρκους από Τσίπρα: Προδοσία της Κύπρου και συνεργασία με τους δουλέμπορους συμφωνήθηκε με τον Νταβούτογλου


Γη και ύδωρ στους τούρκους από Τσίπρα: Προδοσία της Κύπρου και συνεργασία με τους δουλέμπορους συμφωνήθηκε με τον Νταβούτογλου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ στις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό κατάφερε να συνοψίσει την έννοια της εθνοπροδοσίας σε μείζονα ζητήματα.
Μιλώντας για το θέμα της Κύπρου ο Τσίπρας κάλεσε την Τουρκία να στηρίξει τις συνομιλίες προς την κατεύθυνση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, δεδομένης, ειδικά, της δυναμικής υπέρ της λύσης, που έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο.
Πρόκειται, φυσικά, για....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ

russian-troops__article

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν απευθυνόμενος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προς όλα τα μέλη αυτού του οργανισμού δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι μόνοι που πολεμούν τους τζιχαντιστές στην Συρία είναι οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ και οι Κούρδοι, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα συνεχίσει την στρατιωτική υλικοτεχνική της βοήθεια προς την Δαμασκό.
Συμπληρωματικά να....

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ, Ο «ΜΑΚΑΡΟΣ» ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ… «ΔΕΞΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ»!

voridhs-georgiadhs
Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεικτικό του ήθους που κομίζει ο (και εκ των πρωταγωνιστών της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής…) δελφίνος Μάκης Βορίδης, είναι το πούλημα που επιφύλαξε στον Άδωνι Γεωργιάδη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τελευταίου για την αρχηγία της νουδούλας.
Τις προηγούμενες μέρες -πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του- ο φωνακλάς «Μπουμπούκος» άφηνε να εννοηθεί ότι πράττουν από κοινού, λέγοντας ότι θα δει πρώτα τι θα πράξει ο «φίλος» του (να τον χαίρεται!) ο Μάκης και πως οπωσδήποτε ένας από τους δύο… Mykonians θα είναι υποψήφιος της… «δεξιάς πλατφόρμας». Αλλά, τώρα που βγήκε μπροστά, ο «φίλος» του τον άδειασε μεγαλοπρεπώς!
Έτσι, μιλώντας για....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΚΟΦΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!

kammenos
Συνάντηση με τον διοικητή των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην Ευρώπη, αντιστράτηγο Φρέντρικ Μπεν Χότζις, είχε ο υπουργοπάνος Καμμένος.  
Δεν έχει σημασία τι συζήτησαν, για πόση ώρα κ.τ.λ. Όλα φαίνονται σε...

Αργοπεθαίνει η Ελλάδα: Δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε ηλικιωμένους η Πατρίδα μας!


Αργοπεθαίνει η Ελλάδα: Δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε ηλικιωμένους η Πατρίδα μας!

Ακόμη κι αν τα Μνημόνια μπορούσαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα σωζόταν διότι απλούστατα δεν θα υπήρχε Ελλάδα!
Είτε το θέλουμε είτε όχι, το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα είναι το δημογραφικό. Στοιχεία που σοκάρουν δημοσιεύτηκαν από την Eurostat και αφορούν το έτος 2014, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι η δεύτερη στην Ε.Ε. χώρα ηλικιωμένων!
Ενώ ο ευρωπαϊκός μέσος όρος για τους ανθρώπους άνω των 80 ετών είναι 5%, για την Ελλάδα το ποσοστό της κατηγορίας ηλικιωμένων άνω των 80 ετών αγγίζει το 6%.
Αντίστοιχα για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών, το ποσοστό στην Ελλάδα φτάνει το 20,5% την στιγμή που ο μέσος όρος των κρατών της Ε.Ε. είναι 18,5%.
Με απλά λόγια, οι....

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ»

pagosmiopioish
Άρθρο της  Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «Εμπρός»

Στην έδρα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη οι ηγέτες του κόσμου υιοθέτησαν την περασμένη Παρασκευή ένα πρόγραμμα που θα «μεταμορφώσει τον κόσμο μας» μέχρι το 2030. Περιλαμβάνει την εξάλειψη της ακραίας φτώχειας, την προαγωγή της υγείας και της εκπαίδευσης, και τον έλεγχο της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτό το σχέδιο δράσης ακολουθεί τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας (ΑΣΧ), που ξεκίνησε το 2000 και λήγει φέτος.
Ποιοι είναι οι στόχοι
Οι 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ αναγνώρισαν 17 σκοπούς της αειφόρου ανάπτυξης  κατανεμημένους σε 169 «στόχους». Ο πρώτος είναι «η...