Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

Η. Κασιδιάρης και Κ. Μπαρμπαρούσης σε μια μοναδική εκπομπή για το 1821

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε μια εκπομπή αφιέρωμα στο ηρωικό 1821 και στους αγώνες για την Ελευθερία.

Δείτε το βίντεο...

Και στις Βρυξέλλες δεν πειράχτηκε τρίχα ...«περιούσιου»!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου περίεργο, αφού οι σιωνιστές δημιούργησαν το ISIS. Προφανώς ενημερώθηκαν άπαντες οι "περιούσιοι" πριν το χτύπημα.

Η εβραϊκη κοινότητα, ως πιο σημαντική των υπολοίπων, είχε όντως ενημερωθεί έγκαιρα για το επικείμενο κτύπημα,  λίγες ημέρες πριν, από δύο «επαγγελματίες» της ασφαλείας…
Δηλαδή από δύο πράκτορες.
 
Και τελικά, όπως και με την επίθεση στο Bataclan στο Παρίσι,...

Κραυγή αγωνίας στο Κιλκίς: Οι λαθρομετανάστες παρενοχλούν τις γυναίκες και τα παιδιά μας - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι είπαμε ότι ψηφίσατε;

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς, οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα παιδιά τους, για το πότε θα μπορέσουν να πάνε στην πλατεία και στο σχολείο χωρίς φόβο.
Ακούγονται δε και σοβαρότατες καταγγελίες για παρενόχληση γυναικών και παιδιών από τους «πρόσφυγες». Αυτές οι καταγγελίες ουδέποτε έχουν προβληθεί από τα αργυρώνητα ΜΜΕ. Και ούτε πρόκειται.

Δείτε το βίντεο...

ΣΛΑΒΟΙ ΖΙΖΕΚ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Σε μια από διάλειψη ειλικρίνειας ο φιλόσοφος της Νέας Αριστεράς και μέντορας πολλών αριστεροειδών (όπως του ριζοσπάστη Αριστερού Τσίπρα) παραδέχεται την πικρή πραγματικότητα και δηλώνει ότι είναι καταθλιπτικός για το μέλλον (τους)!

Παρά την κτηνώδη προπαγάνδα που ξεκινά από το νηπιαγωγείο και την συνεχή εκπαίδευση/λοβοτομή μέσω των ΜΜΕ και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για την δημιουργία «πολεμιστών της κοινωνικής δικαιοσύνης» (αριστεροειδή/φιλελευθεροειδή, αντιρατσιστές κτλ) οι οποίοι φιμώνουν τους διαφωνούντες τσιρίζοντας παράλογες κατηγορίες περί ολοκαυτωμάτων, ρατσισμού, μίσους, μαχαιροβγαλτών κτλ...

Χάος στην Ειδομένη: Οι “πρόσφυγες” συμπλέκονται μεταξύ τους


Χάος στην Ειδομένη: Οι “πρόσφυγες” συμπλέκονται μεταξύ τους

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση στην Ειδομένη, καθώς μόνο η λέξη χάος μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, η οποία υπό τον τίτλο “Ειδομένη: Συμπλοκές προσφύγων για λίγο ψωμί!” και υπότιτλο “Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση στον καταυλισμό. Καθημερινά είναι τα βίαια επεισόδια. Αναχώρησαν λόγω φόβου οι ΜΚΟ. Τρόμος και στους κατοίκους” αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
“Με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη. Ομάδες προσφύγων προπηλακίζονται μεταξύ τους, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις φοβούνται για τη...

Μάγκας Σφακιανάκης: "Μια φορά ψήφισα και αυτή ήταν για να τη ρίξω στη Χρυσή Αυγή"

Και τάβλα οι....ανθέλληνες...

Πρόταση Νόμου στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου που προβλέπει ποινές χωρίς αναστολή για όσους λαθρομετανάστες εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα και ισόβια δεσμά για τους δουλεμπόρους.
Οι εν λόγω ποινές δεν θα εκτίονται σε hot spots, αλλά σε ειδικές φυλακές που παράλληλα θα παρέχεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
Ακολουθεί αναλυτικά ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής:

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Στην πρόταση νόμου για την «Πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
Προς τη Βουλή των Ελλήνων
Α. Επί της αρχής
i. Σκοπός της παρούσας νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι η....

Associated Press: Τουλάχιστον 400 τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να περάσουν ως «πρόσφυγες» και να χτυπήσουν στην Ευρώπη


Associated Press: Τουλάχιστον 400 τζιχαντιστές είναι έτοιμοι να περάσουν ως «πρόσφυγες» και να χτυπήσουν στην Ευρώπη

Την επαύριο του νέου πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος που έλαβε χώρα αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες, το πρακτορείo Associated Press ανέφερε ότι, σύμφωνα με ανώτατες πηγές μυστικών υπηρεσιών, υπάρχουν ήδη 400 εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές, προκειμένου να επιφέρουν παρόμοια τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Πρόκειται είτε για άτομα που έχουν περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος ως «πρόσφυγες», είτε για άτομα που ήταν «ενσωματωμένοι» έχουν λάβει ιθαγένεια ή υπηκοότητα κάποιου ευρωπαϊκού κράτους. Αυτοί έχουν σχηματίσει ημιαυτόνομους πυρήνες σε ολόκληρη την Ευρώπη και αναμένουν το σήμα του κεντρικού εγκεφάλου, προκειμένου να επιφέρουν άλλο ένα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα.
Σύμφωνα με....

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ

dhmo_kke
Μιὰ νέα δημοσκόπηση, ἀπὸ τὴν Public Issue, ἦλθε στὸ φῶς τῆς δημοσιότητος, σήμερα Τετάρτη 23/3/2016. Πολλές οἱ παράμετροι τῆς ἐν λόγῳ δημοσκόπησης, ἀλλὰ ἐμεῖς θὰ ἑστιάσουμε στὰ συγκριτικὰ ἀποτελέσματα δύο συγκεκριμένων ἐρωτήσεων. Οἱ ἀπαντήσεις σὲ αὐτὲς τὶς ἐρωτήσεις ἀποδεικνύουν περίτρανα ὅτι ὁ Ἑλληνικὸς λαός βρίσκεται στὸ ἔσχατο στάδιο τῆς ἀποβλάκωσης καὶ τῆς ἀπόλυτης παρακμῆς.
Ἔτσι, στὴν ἐρώτηση γιὰ τὸ ἄν οἱ πρόσφυγες ἀποτελοῦν ἀπειλὴ γιὰ τὴν ἀσφάλεια τῆς Ἑλλάδας, οἱ ἀπόψεις εἶναι σχεδὸν μοιρασμένες! Ποιοὶ εἶναι ἐκεῖνοι ποὺ ἀπαντοῦν «Μᾶλλον δὲν ἀποτελοῦν ἀπειλή»; Προφανῶς, πρόκειται γιὰ....

Δούρου: "Η Χρυσή Αυγή έχει διψήφιο ποσοστό..." ΒΙΝΤΕΟ

Η περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην Ολομέλεια του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και με αφορμή των χθεσινών πολύνεκρων επιθέσεων στις Βρυξέλλες δήλωσε: "Συζητάμε σήμερα έχοντας μπροστά μας την υποχρέωση να ορθώσουμε τείχος κατά της ισλαμοφοβίας, αλλά και του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού. Μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, αλλά έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό".

Δείτε το βίντεο..

Αποθρασύνθηκαν οι λαθρομετανάστες: Απαιτούν ανέσεις ξενοδοχείων 5 αστέρων!


Αποθρασύνθηκαν οι λαθρομετανάστες: Απαιτούν ανέσεις ξενοδοχείων 5 αστέρων!

Μεταφέρουμε την είδηση όπως ακριβώς την διαβάσαμε στην εφημερίδα “Δημοκρατία, για να μην θεωρηθεί ότι τα όσα συμβαίνουν είναι προϊόν παραπληροφόρησης των “κακών φασιστών”.
Υπό τον τίτλο “Λάρισα: Μπαϊράκι από Αφγανούς που ζητούν ανέσεις!” , αναφέρονται τα εξής: «Περίσσιο θράσος επιδεικνύουν οι παράτυποι Αφγανοί μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό του πρώην εργοστασίου Ρόκα στη Λάρισα, καθώς παρά τις τιτάνιες προσπάθειες του Στρατού και των εθελοντών που φροντίζουν καθημερινά για τη σίτιση και τη φιλοξενία τους, “κουνούν το δάχτυλο” και προβάλλουν παράλογες απαιτήσεις, ζητώντας σύνδεση στο ίντερνετ και πολύπριζα για τα κινητά τους τηλέφωνα!
Οι μετανάστες, οι οποίοι... σήκωσαν μπαϊράκι όταν....

Η εκ προθέσεως γενοκτονία των Ευρωπαϊκών λαών

Άρθρο του Guillaume Faye / ΚΟ

Η Γενοκτονία είναι μια μέθοδος που ασκείται από τους αρχαίους χρόνους. Από το πρόσφατο παρελθόν, μας έρχονται στο μυαλό το Ολοκαύτωμα, η Γενοκτονία των Αρμενίων (και των Ποντίων), η Ρουάντα και η Καμπότζη υπό τον Πολ Ποτ (γενοκτονία του ίδιου του λαού του). Η Γενοκτονία μπορεί να έχει δύο μορφές: είτε εξαλείφοντας έναν στοχευμένο πληθυσμό άμεσα, είτε εκθέτοντάς τον σε εξαφάνιση έμμεσα με άλλα είδη εγκληματικών ενεργειών. Η έμμεση γενοκτονία έχει διαπραχθεί πολλές φορές στην ιστορία. Η σημερινή «μεταναστευτική κρίση» είναι μέρος ενός τέτοιου έργου: μέσω της μεταναστευτικής πλημμυρίδας επιχειρείται να αλλοιωθούν δημογραφικά οι ευρωπαϊκοί λαοί.

Η Μαλακή Γενοκτονία: Εθελοντική και Μηδενιστική
Τα ευρωπαϊκά έθνη είναι θύματα μιας συγκαλυμμένης απόπειρας γενοκτονίας, μιας δημογραφικής και πολιτιστικής εξάλειψης, που καθοδηγείται από...

ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!

Viktor_Orban
Θα σας παραθέσουμε ολόκληρη την ομιλία του λαοφιλούς Ούγγρου πρωθυπουργού Ορμπάν, που έγινε με την ευκαιρία της 168ης επετείου της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Ουγγαρίας. Μια ομιλία που έγινε στους Ούγγρους, αλλά απευθύνεται σ’ όλους τους Ευρωπαίους κι έκανε έξαλλα τα τσουτσέκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων: 

«Η μοίρα των Ούγγρων έχει γίνει συνυφασμένη με εκείνη των εθνών της Ευρώπης και έχει εξελιχθεί να είναι τόσο πολύ μέρος της Ένωσης ώστε σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας λαός – συμπεριλαμβανομένου του ουγγρικού λαού – που να μπορεί να είναι ελεύθερος, αν η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Και σήμερα η Ευρώπη είναι τόσο....