Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 11, 2014

Ο Ίων Δραγούμης για τη χρησιμότητα του κράτους

Το κράτος χρησιμεύει διά...

Δένδιας σε παράκρουση: Δεν είμαστε και Τζέημς Μποντ να πιάνουμε τρομοκράτες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γελοιότητα αισχίστου μεγέθους... Βέβαια από την άλλη, είναι ιδιαίτερα ικανοί στο να τους αποφυλακίζουν ή να τους "ξεφεύγουν"...

Η όποια κριτική απέναντι στον τραγέλαφο της μνημονιακής κυβέρνησης των υποτακτικών είναι πια εκ του περισσού. Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην έχει αντιληφθεί πως οι τραγικοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων είναι παντελώς άχρηστοι και το μόνο καλό που μπορούν να προσφέρουν στην χώρα είναι να φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Ο κ. "ευνομία παντού" Νίκος Δένδιας που επί υπουργίας του η χώρα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι εγκληματιών, τρομοκρατών και λαθρομεταναστών μίλησε ξανά για τα... επιτεύγματά του, ένα από τα οποία υπήρξε και η απελευθέρωση Ξηρού.

Έδωσε συνέντευξη στην καθεστωτική εφημερίδα "Ημερήσια" όπου δήλωσε χαρακτηριστικά...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ «ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Πέρυσι, έγινε μεγάλη φασαρία διεθνώς, από ντόπιους και ξένους κουλτουριαραίους, γιατί χρυσαυγίτες εμπόδισαν το βλάσφημο ανοσιούργημα («θεατρικό έργο») με τον τίτλο Corpus Christi.

Αυτές τις μέρες, στην Γαλλία είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα «σήριαλ» για την παράσταση του σατυρικού (μαύρου) ηθοποιού Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους γνωστούς κύκλους των διεθνών ιεροεξεταστών «ρατσιστική», «φιλοναζιστική» και «αντισημιτική».

 Έτσι, οι γαλλικές αρχές αρχικά απαγόρευσαν...

Έστειλαν ειδικές δυνάμεις για να κατεβάσουν πανό της Χρυσής Αυγής!!! - ΒΙΝΤΕΟ



Πανό με το σύνθημα "Λευτεριά στους Εθνικιστές" ανάρτησαν σήμερα το πρωί στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Ναύπλιο μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την απολογία των τριών Συναγωνιστών - βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα ενώπιον των εφετών-ανακριτών.

Τα μέλη της Τ.Ο. Αργολίδας παρέμειναν στο σημείο για μια ώρα περίπου, όπου ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας και με εντολή...

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 – ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 – ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ψηφίζοντας τη ΝΔούλα, παίρνετε δώρο ένα ΠΑΣΟΚ. Αυτά μέχρι πρότινος, γιατί το ΠΑΣΟΚ μας άφησε χρόνους... Τώρα πλέον, ψηφίζοντας ΝΔούλα παίρνετε δώρο έναν ΣΥΡΙΖΑ! 
Γι' αυτό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!


Με πυρετό ήταν ο φον Αντωνάκης, αλλά δέχτηκε ερωτήσεις διαπιστευμένων δημοσιογράφων στην ΕΕ, οι οποίοι προσκλήθηκαν στην Αθήνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας.
1ον) Απόκλεισε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «αμοιβαίως αποκλειόμενα αποκλειόμενα σενάρια». Πόση αξία έχει η παραπάνω δήλωση; Θα σας θυμίσουμε μια άλλη δήλωση του φον Αντωνάκη, που έγινε σε προεκλογική του ομιλία στις 7 Απριλίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω: «Δε θα συνεργαστούμε ποτέ με το ΠΑΣΟΚ»…

2ον) Οι εκλογές που θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το καλοκαίρι του 2016 (σύμφωνα με όσα έλεγε παγίως ο φον), μπορεί να γίνουν και λιγάκι… νωρίτερα: «Δεν πρόκειται να γίνουν τουλάχιστον...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής ενάντια στην σκευωρία στις 17:00 στον Άρειο Πάγο - ΒΙΝΤΕΟ


Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί δυναμική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τον Άρειο Πάγο.

Από νωρίς το πρωί φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή βρίσκονται στον Άρειο Πάγο ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας απολογούνται για κατηγορίες βασισμένες σε ψευδομάρτυρες που μιλούν για σφαγές αμνοεριφίων, ρουκέτες που χτυπούσαν μετανάστες και τανκς που θα έμπαιναν στη Βουλή!

Δηλώσεις των διωκόμενων βουλευτών Ηλιόπουλου-Μπούκουρα, καθώς και δήλωση Ηλία Κασιδιάρη:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι Πυρήνες της Φωτιάς - σύντροφοι του τρομοκράτη, προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σακκά τον "καρφώνουν" για την υποτιθέμενη "απεργία πείνας"!

sakkas
  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν σε "δίνουν" τα "αδέρφια" σου εμείς τι παραπάνω να πούμε... 
Και να φανταστείτε ότι ο υπόδικος -  προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται ερωτικά και με αδερφή μέλους της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς"...
 
Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του αναρχοκομμουνιστή Κώστα Σακκά, κατηγορουμένου για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και επισήμου προστατευομένου του ΣΥΡΙΖΑ, με την σύλληψή του για παραβίαση των περιοριστικών όρων αποφυλάκισής του και την εν συνεχεία (συνήθη…) αθώωσή του από το δικαστήριο. Ο Σακκάς, λοιπόν, βρίσκεται εκτός φυλακών μετά από «απεργία πείνας» διάρκειας 38 ημερών. Όμως, ήταν πραγματική η απεργία του Σακκά, ή μαϊμού;

Για να μη λέμε μεγάλες κουβέντες, σας μεταφέρουμε απόσπασμα από ανακοίνωση του «Πυρήνα Φυλακών» της ΣΠΦ, στην οποία αναφέρεται πεντακάθαρα ότι η «απεργία πείνας» του Σακκά ήταν… μαϊμού, γι’ αυτό τη βάζουν σε εισαγωγικά: «Ακόμα, έχει σημασία η στιγμή που κάνεις την κριτική σου, ακόμα κι αν αυτή είναι....

Συνεχίζει τις δηλώσεις υποστήριξης των Εθνικιστών ο Βορίδης: «Προσβολή η φίμωση των απόψεων και οι ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»


Βορίδης: «Προσβολή η φίμωση των απόψεων και οι ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»

Τις τελευταίες ημέρες αναδημοσιεύουμε παλαιότερες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη. Δηλώσεις, μάλιστα, οι οποίες δεν προέρχονται από την δεκαετία του ΄80, όπως με τόση θέρμη σπεύδουν τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ να το κάνουν με  κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το 1980, το 1982 και το 1987, αλλά είναι αρκετά πιο πρόσφατες.
Είδαμε, μέχρι στιγμής, απόψεις του Βορίδη από το 1999 και το 2004. Σ΄αυτό το έτος (το 2004) θα μείνουμε και στην σημερινή μας αναφορά στον εξωμότη του Εθνικισμού. Αφορά, ξανά, την συνέντευξη που είχε δώσει ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου τον Απρίλιο του 2004 στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές». Αναφερόμενος στην συστηματική δίωξη που δέχονται οι Εθνικιστικές Ιδέες στην Ελλάδα «από τα ΜΜΕ, την κατεστημένη “διανόηση”, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κυβερνήσεις», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, στην ερώτηση της εφημερίδας «Δεν θα θελήσουν όμως να.....

Ποιός είπε για τον Τ(Σ)ατσόπουλο ότι είναι "Κορυφαίος Έλληνας;!;! ιστορικός"...

Η απάντηση στη φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί....

Ιρλανδική εφημερίδα: "Η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις εκλογές που έρχονται.... Θα πάρει το Δήμο της Αθήνας"

Άρθρο - σοκ για το καθεστώς από την Ιρλανδική εφημερίδα "Irish Examiner" δημοσιεύτηκε χθες έχοντας εκτενή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στεκόμενη βεβαίως στο θέμα που "καίει" το διεθνές και εγχώριο κατεστημένο και δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.

Η δημοσιογράφος Αν Κάχιλ σε ολοσέλιδο άρθρο της με τον σημειολογικό τίτλο "Περιμένοντας την Αλλαγή" περιγράφει τα πολιτικά δεδομένα της Ελλάδος αυτή τη χρονική στιγμή και αποφαίνεται τα εξής όσο αναφορά τις ευρωεκλογές:
"Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αφού πρόδωσαν τους ψηφοφόρους και τους πολίτες προς όφελος των δικών τους συμφερόντων αναμένεται να υποστούν πανωλεθρία στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή να γίνονται οι βασικοί διεκδικητές των εδρών που θα χάσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο".

Στη συνέχεια και αφού γίνεται η γνωστή προπαγάνδα περί "ναζιστικής ιδεολογίας" της Χρυσής Αυγής παραδέχεται η αρθρογράφος ότι:
"Η Χρυσή Αυγή έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία με τις δράσεις και όλο και περισσότεροι Έλληνες την εμπιστεύονται και έρχονται κοντά της"

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και το κομμάτι των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου αποσαφηνίζεται πλήρως ο ΤΡΟΜΟΣ του καθεστώτος που βλέπει την Πρωτεύουσα της Χώρας να ....

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής για την προσφυγή στο Ειδικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Αύριο Σάββατο 11/01, 8:30 π.μ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Αύριο Σάββατο 11/01, 8:30 π.μ.
Σήμερα 11 Ιανουαρίου στις 8.30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας απολογούνται για....