Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

Κασιδιάρης στον Άκη Παυλόπουλο συντρίβει τα ψέματα του καθεστώτος με τα φαιδρά "στοιχεία" εναντίον της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου διαλύει την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, για τα γελοία «ντοκουμέντα φωτιά» που παρουσιάζουν οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης από παράνομες μάλιστα διαρροές απόρρητου ανακριτικού υλικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Βόμβα από Νικήτα Κακλαμάνη: «Είναι λάθος η τακτική κατά της Χρυσής Αυγής. Την ανεβάζουμε κι άλλο»

Και όμως! Υπάρχει βουλευτής στη ΝΔ ο οποίος βρήκε το θάρρος να πει την Αλήθεια, ότι δηλαδή η ανήθικη και παράνομη τακτική των προφυλακίσεων του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και των βουλευτών της Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά αποτελεί μεγάλο λάθος.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή (συγκεκριμένα στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου) είπε τα εξής: «Είναι λάθος η τακτική προφυλακίσεων στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με την συγκεκριμένη τακτική...

Παρέμβαση νεαρού στην εκπομπή της Τσαπανίδου: "Πολύ Μασονία εδώ πέρα"!

Αμηχανία προκάλεσε η παρέμβαση ενός νεαρού αναπάντεχα σε ζωντανή σύνδεση της εκπομπής της Τσαπανίδου.

Ο νεαρός ενώ αρχικά λέει για ξεκάρφωμα κάτι για τα Χριστούγεννα, προσθέτει "Ωραία είναι εδώ πέρα... αλλά πολύ Μασονία εδώ πέρα ρε παιδιά"!

Και έπειτα λέει ότι "...Μασόνοι, αυτό ήθελα να πώ"!

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κρύψουν με γέλιο την αμηχανία τους, παίρνοντας αφορμή από τον χαριτωμένους τρόπους του νεαρού. Πολλοί νέοι έχουν ξυπνήσει και έχουν καταλάβει τον ρόλο της Μασονίας στον έλεγχο της πολιτικής και των ΜΜΕ. Η Μασονία αποτελεί την πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας, που παίρνει διαταγές από τους σιωνιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο … Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στη Χρυσή Αυγή;

Νέο φιάσκο με τις "διαρροές" των φωτογραφιών

Φωτογραφίες με τον … ηθοποιό Ζαν Κλοντ Βαν Ντάμ (φωτό αριστερά) να υποδύεται τον μεταμφιεσμένο Γερμανό αξιωματικό και οι λοιπές γνωστές φωτογραφίες με τον Η.Κασιδιάρη σε διακοπές να ρίχνει με το κυνηγετικό SAIGA 410 (σε μία φωτό διακρίνονται και τα φυσίγγια από την καραμπίνα) και με ένα αεροβόλο πιστόλι, ρέπλικα, είναι τα νέα “στοιχεία” για την “εγκληματική δράση της ΧΑ” που διέρρευσαν από τις ανακριτικές αρχές.

H φωτογραφία είναι από την ταινία...

«ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Υποτίθεται, ότι ο πρώτος και κύριος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα κόμματα που την αποτελούν. Στην πραγματικότητα, όμως, ο πρώτος και κύριος εχθρός της συνιστώσας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ίδιος που έχουν και οι υπόλοιπες… συνιστώσες του… τόξου: η Χρυσή Αυγή! Και μέσα στον τρόμο και τον πανικό τους για τη συνεχή αύξηση της επιρροής του εθνικιστικού κινήματος, ψάχνουν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης, γιατί οι παλιοί… δεν πιάνουν.
Έτσι,  εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα “Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να απειλεί! Πως να τη σταματήσουμε”, διοργανώνει σήμερα το βράδυ, στα Πατήσια, η συριζέικη “Πρωτοβουλία των 1000″ για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου και την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς. Ιδού η… απορία των συριζαίων διοργανωτών:
«”Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, η Χρυσή Αυγή παραμένει 3ο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Παπούλιας ένοπλος και έτοιμος να καταλύσει την Δημοκρατία!

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ κουβέντα για το άθλημα της σκοποβολής και κατά πόσο αυτό αποτελεί στοιχείο ή ένδειξη για "εγκληματικές πράξεις" ή ακόμα και για "προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος", σήμερα φέρνουμε στο φως ακόμα μία "συνταρακτική αποκάλυψη".
Μετά τον υφυπουργό της ΝΔ, Μιχάλη Παπαδόπουλο που εκπαιδεύεται σε αντάρτικο πόλης, ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 

Για κατοχή βιβλίων απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά - Αποκαλύφθηκε η πολιτική δίωξη!


Για κατοχή βιβλίων απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά - Αποκαλύφθηκε η πολιτική δίωξη!

Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, εναντίον του Γενικού Γραμματέα και βουλευτών της, είναι σαθρές, τα κίνητρά τους αμιγώς πολιτικά και καμία σχέση δεν έχουν με την Δικαιοσύνη και τον Νόμο.
Αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την απόφαση της Ειδικής Ανακρίτριας Εφέτη Ιωάννας Κλάπα - Χριστοδουλέα να απορρίψει την αίτηση αποφυλακίσεως του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Χρήστου Παππά. Τι του καταλογίζει η κυρία ανακρίτρια; Τα …βιβλία που είχε στην βιβλιοθήκη του σπιτιού του δεν ήταν προφανώς του γούστου του δικού της και....

ΑΘΩΟΙ ΟΙ 46 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

syntagma-kadroni-pame-anarxikoi-900
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "αναρχικοί" - "αριστεροκομμουνιστές" δεν είναι τίποτε άλλο από το παρακρατικό - βίαιο βραχίωνα του καθεστώτος που χρησιμοποιείται ενάντια στους Εθνικιστές και για να τρομοκρατηθεί ο υπόλοιπος λαός. 
Έχετε δει άλλωστε πολλές "γνωστούς - αγνώστους" να φυλακίζονται και να περνούν "τηλεδίκες" και να διαπομπεύονται από τα ΜΜΕ;

Αθώοι κρίθηκαν από το Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 46 «οπαδοί του ΠΑΟΚ» (ή οι 46 που εμφανίστηκαν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ…), οι οποίοι κατηγορούνταν για την επίθεση με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013, μετά την εμφάνιση φωτογραφίας στο Facebook του ποδοσφαιριστή Έργκους Κάτσε, να φορά φανέλα με το σήμα του UCK και την αντίδραση της Χρυσής Αυγής.
Οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις....

Εθνική προδοσία: ο Μπουτάρης αναγνώρισε επίσημα τα Σκόπια ως “Μακεδονία”


Εθνική προδοσία: ο Μπουτάρης αναγνώρισε επίσημα τα Σκόπια ως “Μακεδονία”

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι οι μόνοι αυτοαποκαλούμενοι "μακεδόνες" που θα τον έχρηζαν ξανά δήμαρχο...

Το ξέραμε ότι είναι φιλότουρκος και εθνομηδενιστής ο -όχι για πολύ ακόμα- δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης.
Πρόσφατα απέδειξε ότι είναι και μισάνθρωπος, ενώ σήμερα προχώρησε σε μια de facto αναγνώρισης του ψευδοκράτους των Σκοπίων ως "Μακεδονία", καθώς συμμετείχε σε ημερίδα του Econοmic Chamber of Macedonia δηλαδή του.....

Newsbomb.gr: "Τρίτη Δύναμη η Χρυσή Αυγή με τάσεις ανόδου...Καταρρέει η ΝΔ"

Προ ημερών οι σημερινές υβριστές του Εθνικιστικού Κινήματος και ακραιφνείς συκοφάντες και αναπαραγωγοί ψευδών ειδήσεων που το μόνο που προκαλούν είναι χλεύη και γέλιο (φωτογραφίες ΣΟΚ με εικόνες από το... διαδίκτυο) ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους (newsbomb) ένα ρεπορτάζ για που ανέφερε τα δεδομένα των μυστικών δημοσκοπήσεων που έχουν στα χέρια τους στο Μαξίμου...

Τι δείχνουν αυτές οι δημοσκοπήσεις...
Ότι δείχνουν όλες τον τελευταίο καιρό.

Τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται παρά την λυσσαλέα επίθεση του καθεστώτος και την άθλια προπαγάνδα του
Τη ΝΔ και τους Αν.Ελ. να.....

Η Χρυσή Αυγή τίμησε σε ολόκληρη την Ελλάδα τα αδέρφια μας, Γιώργο και Μανώλη

Η Χρυσή Αυγή τίμησε σε ολόκληρη την Ελλάδα τα αδέρφια μας, Γιώργο και Μανώλη
Οι Χρυσαυγίτες σε όλη την Ελλάδα τίμησαν τα αδέρφια μας που έπεσαν από τις σφαίρες των παρακρατικών υπηρετών του συστήματος. Μετά τις διώξεις τους, ήρθανε οι σφαίρες, όμως ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ τους Εθνικιστές.
Σε όλη την Ελλάδα έγιναν εκδηλώσεις για τα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη που το Πνεύμα τους θα μας ακολουθεί μέχρι την Τελική Νίκη!

Θεσσαλονίκη

Τιμώντας τους Ήρωες της Ιδέας Γιώργο και Μάνο... Ολόκληρη η τελετή-πορεία για τους νεκρούς μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο...

Αφιέρωμα στον Ναπολέων Ζέρβα... Τον αρχηγό του ΕΔΕΣ

        " Έχει ο τακτικός στρατός άλλον άντρα σαν κι'αυτόν;" αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο Άρης Βελουχιώτης στους αντάρτες του, για τον στρατηγό Ναπολέοντα Ζέρβα. Η παραδοχή αυτή και μόνο απο τον Άρη, τον μεγαλύτερο πολέμιο του Στρατηγού, είναι αρκετή για να αναιρέσει τις όποιες κατηγορίες-θεωρίες αναπτύχθηκαν απο την αριστερά, απο την μεταπολίτευση και μετά.Ο Ζέρβας γεννήθηκε το 1891 στην Άρτα, πατέρας του ήταν ο Νικόλαος Ζέρβας- πολέμησε το 1897 για την απελευθέρωση της Κρήτης απο τους Τούρκους-και μητέρα του η Ευανθία το γένος Κωνσταντοπούλου. Η οικογένεια των Ζερβαίων, σα γνήσια Σουλιώτικη φάρα, πρωτοστάτησε στους αγώνες κατά του Αλή πασά και πολλοί απο αυτούς υπήρξαν οπλαρχηγοί στα χρόνια της Επανάστασης του 1821.Ο ίδιος ο Ζέρβας υπαινισσόταν την ιστορική καταγωγή του λέγοντας πολλές φορές: "Είμαι Ναπολέων, είμαι και Ζέρβας".
       
 Το 1910 κατατάσσεται ως εθελοντής οπλίτης στο στράτευμα, τα χρόνια είναι δύσκολα απαιτούν αγώνες και θυσίες και ο ίδιος το ξέρει καλά. Επηρεασμένος απο το κίνημα στο Γουδί και τον "Στρατιωτικό σύνδεσμο" είναι φανατικός υποστηρικτής του Ελευθερίου Βενιζέλου. Πολεμά στους Βαλκανικούς και προάγεται τιμητικά στο βαθμό του Ανθυπασπιστή "επ'ανδραγαθία". Το 1914 αποφοιτά απο τη Σχολή Υπαξιωματικών. Σάν γνήσιος Φιλελεύθερος και....