Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

Kontra News: "Η δίκη θα είναι ένας υγιεινός περίπατος για τη Χρυσή Αυγή... Θα δικαιωθεί πανηγυρικά..."



Σε υγιεινό περίπατο θα μετατραπεί, όπως εξελίσσεται, για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής η δίκη του Κορυδαλλού αφού οι δικαστές είναι αναγκασμένοι να δικάσουν με βάσει αποφάσεις της προηγουμένης κυβέρνησης που δημιούργησαν νομικά «εμπόδια» που το κράτος δικαίου είναι δύσκολο να υπερβεί.
Χθες έγινε αυτό που όλοι φοβούνταν, αλλά ήταν μονόδρομος για....

ΤΣΙΡΚΟ! ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ… ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

lafaz708
Έχουμε δει στην Ελλάδα πολιτικούς απατεώνες σωρό, αλλά σαν κι αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ξαναπεράσει άλλοι! Ούτε καν η πασοκαρία της ανδρεϊκής εποχής δε συγκρίνεται μαζί τους!
Την ίδια ώρα, λοιπόν, που στην πρόταση για συμφωνία των Τσιπροκαμμένων προς τους λεγόμενους «δανειστές», υπάρχει μεταξύ άλλων και η ιδιωτικοποίηση του λιμένος Πειραιώς (η οποία, για πολλούς και διάφορους λόγους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη), τα αριστερά τσίρκουλα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι θα οργανώσουν… διαδηλώσεις κατά της....

Το τιμολόγιο της ντροπής..1.000 δολλάρια ένα γεύμα του Καμμένου στο Αμέρικα.. Αφιερωμένος ο λογαριασμός στους πατριώτες ψηφόφρους του και τους ανέργους...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "λογαριασμό" των εκλογών θα τον πληρώσει και αυτόν μια και καλή ο άθλιος πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος Καμμένος, από τον προδομένο από τα ψέματά του πατριώτη ψηφοφόρο...
 
Γράφει ο Αντίοχος

Επανήλθε το «Πρώτο Θέμα» στους χρυσούς λογαριασμούς του… φορσιζονάτου υπουργοπάνου Καμμένου στην Αμέρικα, παραθέτοντας και τον λογαριασμό των 920 δολαρίων, που έδωσε ο λεγάμενος για ένα γεύμα, στο υπερπολυτελές “Bourbon Steak”!
Ο λογαριασμός του… αχόρταγου υπουργοπάνου περιελάμβανε ακριβά γαλλικά κρασιά, φιλέτα από...

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Οι αστυνομικοί εμποδίζουν τις ορδές λαθρομεταναστών να φύγουν από το λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Οι αστυνομικοί εμποδίζουν τις ορδές λαθρομεταναστών να φύγουν από το λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή ζώνη: Λαθρομετανάστες επιχειρούν να εισβάλλουν στο λιμάνι για να φύγουν με τα πλοία από την χώρα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίζουν!
Συνεχείς είναι οι εισβολές ομάδων λαθρομεταναστών στο νέο λιμάνι Πατρών με τα περιπολικά της Αστυνομίας και τους άνδρες της ιδιωτικής φύλαξης του ΟΛΠΑ, να προσπαθούν να τους απωθήσουν.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι λαθρομετανάστες, ανά 15 λεπτά περίπου, προσπαθούσαν να εισβάλλουν από την παραλιακή ζώνη, στο εσωτερικό του νέου λιμένα προκειμένου ώστε να κρυφτούν σε κάποια από τα φορτηγά και να επιβιβαστούν στα καράβια της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει το tempo24.gr στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια δεκάδων λαθρομεταναστών με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου του "Λαδόπουλου" στην Ακρή Δυμαίων, να.....

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ… ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια νέα δημοσκόπηση, που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ.
Ιδού τα αποτελέσματα που δίνει (χωρίς αναγωγή επί της αδιευκρίνιστης ψήφου):
ΣΥΡΙΖΑ 34,5%
ΝΔ 16,5%
Χρυσή Αυγή 5,5%
Ποτάμι 5,5%
ΚΚΕ 5%
ΠΑΣΟΚ ...

Άνευ όρων παράδοση στους λαθρομετανάστες: Παρτάκια με γλυκά και αναψυκτικά κάθε φορά που οι καραβιές πιάνουν στεριά - BINTEO

Θέλουν νεκρή την Ελλάδα... Την ώρα που το δημογραφικό οξύνεται, oι μνημονιακές κυβερνήσεις εξοντώνουν τους πολύτεκνους


Την ώρα που το δημογραφικό οξύνεται, oι μνημονιακές κυβερνήσεις εξοντώνουν τους πολύτεκνους

Ζητούν φόρο 10.000 ευρώ από πατέρα με 16 παιδιά!
Έχει 16 παιδιά, αλλά το κράτος τον φορολόγησε σαν να μην έχει κανένα! Ο πολύτεκνος Μιχάλης Σωτηριάδης από το Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης σήκωσε τα χέρια ψηλά και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας από το κράτος να καθορίσει αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η υπόθεσή του έφτασε στο ΣτΕ, που καλείται να κρίνει εάν είναι αντισυνταγματική η μη πρόβλεψη από το κράτος αφορολόγητου ορίου στον φόρο εισοδήματος των πολύτεκνων οικογενειών.
«Τον περυσινό Ιούλιο, μετά την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσής μου, προέκυψε ότι πρέπει να πληρώσω στην Εφορία φόρο ύψους περίπου 10.000 ευρώ για εισοδήματα σχεδόν 38.000 ευρώ. Φορολογήθηκα, δηλαδή, σαν να....

Η "επαναστάτρια" Δούρου της "πρώτης φοράς Αριστερά" έδωσε δουλειά του δημοσίου στη Siemens... Και εσύ Έλληνα συνέχισε να πιστέυεις ότι θα κάνει και εξεταστική για τη Siemens!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αμόλυντη αριστερά που ξιφουλκούσε για την "πασοκοδεξία" της διαπλοκής και της διαφθοράς με την Siemens, ακολουθεί σαν πιστό παιδί του καθεστώτος τα χνάρια τους!
 

Εδώ Siemens, εκεί Siemens, πού είναι η Siemens; Η Siemens είναι παντού, είναι παντός καιρού και υπεράνω κυβερνήσεων. Αυτό αποδεικνύει έγγραφο που αναρτήθηκε στην Δι@υγεια, σύμφωνα με το οποίο η Περιφέρεια Αττικής ανέδειξε ως μειοδότη την αμαρτωλή εταιρεία για το έργο «Συντήρηση Εξοπλισμού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Λειτουργία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας», προϋπολογισμού σχεδόν 4.000.000 ευρώ. Η γερμανική προσφορά ήταν αρχικά 3.105.000 ευρώ, αντί 3.137.000 ευρώ της ΒΙΟΛΙΑΠ ΑΤΕΒΕ. Μετά από αίτημα της Περιφέρειας η Siemens βελτίωσε την προσφορά της, η οποία έκλεισε τελικά στα 2.881.000 ευρώ προ ΦΠΑ.
Έτσι η Περιφέρεια της κυρίας Δούρου για αρχική διαφορά 32.000 ευρώ σε συνολικό ποσό περίπου 4.000.000 δεν έδωσε την δουλειά σε εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, αλλά προτίμησε να...

Η Δίκη κατά των Εθνικών Φρονημάτων


Η Δίκη κατά των Εθνικών Φρονημάτων

Ιστορικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Aπό τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει το 1824, ο Κολοκοτρώνης, μαζί με τον γιο του Γενναίο, τον Πλαπούτα, τον Νικηταρά και άλλους Οπλαρχηγούς, που μέχρι τότε είχαν δώσει Ψυχή και σώμα στον ΑΓΩΝΑ, βρίσκονται φυλακισμένοι στην Ύδρα, στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία. Τους απελευθερώνουν οι άθλιοι πολιτικοί όταν βλέπουν ότι, χωρίς τους Καπεταναίους η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ! Ακολουθεί το 1831 η δολοφονία του Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, διότι τον θεωρούσαν ρωσόφιλο! Στην πραγματικότητα ο Καποδίστριας ήταν απλά ΕΛΛΗΝΑΣ, δηλαδή ήταν μόνο με το μέρος της Ελλάδας και με τα συμφέροντα του νεοσύστατου κράτους, που προσπαθούσε να εδραιώσει.
Ο Κολοκοτρώνης ήταν απόλυτα με....

«Φασιστικό» Λουξεμβούργο: 78,2% ΟΧΙ στα πολιτικά δικαιώματα στους ξένους!


Σε μια χρονική περίοδο στην οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιχειρούν με το έτσι θέλω να «βαφτίσουν» Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, το μικροσκοπικό Λουξεμβούργο διεξήγαγε δημοψήφισμα στο οποίο συμπεριλαμβανόταν κι ένα ερώτημα για τη παραχώρηση ή όχι πολιτικών δικαιωμάτων στους ξένους.
Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, συνιστούν ένα ηχηρό ράπισμα για τους εν Ελλάδι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης: σε ποσοστό 78,2%, οι πολίτες του Λουξεμβούργου απέρριψαν την πρόταση της.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;

EKLOGES-2012
Γράφει ο Αντίοχος

Με ξαφνικές εκλογές «απειλούν» οι υπουργάρες της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ελαφροδεξιά…). Μάλιστα, ο χοντρούλης Βούτσης, ο οποίος τυγχάνει και υπουργός Εσωτερικών (άρα και καθ’ ύλην αρμόδιος για την διεξαγωγή εκλογών), δήλωσε ότι αν διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, θα διεξαχθούν από την τωρινή κυβέρνηση και όχι από υπηρεσιακή και χωρίς να απαιτηθούν διερευνητικές εντολές από τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους.
Οι παραπάνω δηλώσεις του χοντρούλη υπουργού, δείχνουν ότι ούτε καν έχει περάσει από το μυαλό των Τσιπροκαμμένων, το ενδεχόμενο εκλογών. Γιατί αν είχε περάσει από το μυαλό τους, θα είχε φροντίσει να....

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Ξανάλλαξε ο Μανωλιός...