Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

Μια συνέντευξη Ψυχής και Τιμής... Γ. Λαγός στο "ΚΑΡΦΙ": "Δεν ντρέπομαι για τίποτα.. Δεν φοβάμαι κανέναν... Θα Αγωνίζομαι όσο ζω"


Γιάννης Λαγός στο “Καρφί”: Δώστε μας βήμα να αποδείξουμε την αθωότητά μας

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Καρφί" και στην δημοσιογράφο Πέννυ Κροντηρά.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης:

"Δεν φοβόμαστε και δεν ντρεπόμαστε για τίποτα που έχουμε κάνει" Ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός μιλά στο "Καρφί" για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με αφορμή τη δίκη της οργάνωσης που συνεχίζεται από την Πέμπτη σε αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού.
Ο κ. Λαγός εξιστορεί την πρώτη επαφή του με την Χρυσή Αυγή: "Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα περίπου στα τέλη του 1999. Πάντα είχα εθνικιστικές απόψεις μέσα μου και αγαπούσα την Πατρίδα μου. Τότε, λοιπόν σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι....

Ρομά (Γύφτους τους αποκαλεί ο λαός) πετροβόλησαν οδηγό ταξί και τον λήστεψαν! Ζήτω ο "πολυπολιτισμός" και η "ενσωμάτωση"

Λίγες μέρες πριν 21χρονη φοιτήτρια βιάστηκε ομαδικά από Ρομά κοντά στον ίδιο οικισμό

Το περιστατικό ενός συναδέλφου τους, που έπεσε θύμα επίθεσης από Ρομά κατοίκους του Δροσερού, γνωστοποίησαν στο blog τους οι οδηγοί της Ξάνθης.
Ο άτυχος οδηγός καταγγέλλει ότι δέχθηκε την επίθεση όταν αποβίβασε πελάτισσά του στα όρια του οικισμού. Η επιβάτης, που υπέδειξε στον οδηγό το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αποβιβάστηκε και είπε στον οδηγό ότι θα επιστρέψει με τα χρήματα της κούρσας. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τέσσερα άτομα, τα οποία με πέτρες και χτυπήματα κατάφεραν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σπάζοντας το παρμπρίζ του ΤΑΞΙ και χτυπώντας το όχημα, πριν ο οδηγός αναγκαστεί να εξαφανιστεί για να γλυτώσει τα χειρότερα.
Οι οδηγοί ΤΑΞΙ της Ξάνθης, μετά και τη νέα επίθεση όπως είναι φυσικό αισθάνονται έντονη....

Η Μυρτώ 3 χρόνια μετά την κτηνωδία του πακιστανού...ζει και η μάνα της εξομολογείται..."δεν θέλω να βγει ποτέ ο πακιστανός από την φυλακή"

Συγκλονίζει η μητέρα της μυρτως…3 χρόνια μετά: “δεν θέλω να βγει ποτέ ο πακιστανός από την φυλακή! Ήταν εντελώς παραμορφωμένη μετά την επίθεση…δεν έχω δει άνθρωπο έτσι!!”

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η μητέρα της Μυρτώς, τρία χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση που… δέχτηκε η κόρη της στην Πάρο, από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος αφού την κακοποίησε, σχεδόν «πολτοποίησε» το κεφάλι της χτυπώντας το άγρια στα βράχια.
Η Μαρία Κοτρώτσου, γυρίζει τον χρόνο πίσω στον Ιούλιο του 2012 και θυμάται τις στιγμές εκείνες που ποτέ δεν θα σβήσουν από τη μνήμη της.Η Μυρτώ με την μητέρα της βρίσκονται σε μια παραλία και ο δράστης που εργαζόταν σε κοντινή τουριστική επιχείρηση έκανε βόλτες στην περιοχή:
«Τον είχα δει από την ώρα που ερχόταν. Ήρθε και στάθηκε ακριβώς απέναντι μου στα....

Δύο συγκεντρώσεις - Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας


Δύο συγκεντρώσεις - Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας

Ήταν Μάιος του 2013 όταν πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν, κατόπιν εντολής του λαθροδήμαρχου Καμίνη και του τότε υπουργού ΠΡΟΠΟ και αρχισκευωρού, Δένδια, προκειμένου να απαγορεύσουν διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στους δοκιμαζόμενους, από την...

Η ζωή του παΤΕΡΑ που δολοφόνησε τη μικρή Άννυ... "ζιγκολό", "πρεζάκιας", και σε σχέση με μια τρανσέξουαλ!!

Γράφει ο Αινείας

Ο παιδοκτόνος αιμοδιψής βούλγαρος, πρώην "κατατρεγμένος μετανάστης", που τεμάχισε, έβρασε και δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί - βρέφος δεν έχει από πίσω του "απλά μια ιστορία".

Στο ιστορικό που τον συνοδεύει συγκαταλέγονται τα εξής:
- 3 χρονη σχέση με μια τρανσέξουαλ με την οποία συγκατοικούσε στο κέντρο της Αθήνας.
- "Δουλειά" ως ζιγκολό στο κέντρο της Αθήνας και βαποράκι εμπόρων ναρκωτικών
- Κακοποίηση κουταβιών και χρησιμοποίησή τους ως τροφή
- "Πιάτσα" στη Συγγρού για εύρεση πελατείας
- Εθισμός στην πρέζα
- "Συνοδός" και "εραστής" ακόμη και 70χρονων που του έστελναν εμβάσματα στην Ελλάδα.

Όλα αυτά δεν τα λέει ένας "κακός φασίστας" αλλά η πρώην σχέση του (το τρανσέξουαλ) στην εφημερίδα "Αγορά" του Ν. Χατζηνικολάου.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της huffingtonpost.gr

Τα ναρκωτικά, η επιθετική συμπεριφορά και η πορνεία. Έτσι περιγράφει τη ζωή του 27χρονου Σάββα, το φερόμενου παιδοκτόνου της μικρής Άννυς.
Η εφημερίδα Αγορά φιλοξενεί συνέντευξη της Άσια, της τρανσέξουαλ που.....

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΚΑΤΑ 467% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η… ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αύξηση περίπου 500% σε σχέση με πέρυσι επιβεβαιώνεται και από το αμερικάνικο πρακτορείο ειδήσεων NBC που με ρεπορτάζ του αναφέρει ότι οι λαθρομετανάστες με "έγγραφα" είναι 5πλάσιοι σε σχέση με το 2014. Είδατε τι κάνουν τα συνθήματα της Αριστεράς όπως: "Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά".

Ένα από τα πιο σπουδαία «επιτεύγματα» της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένους ελαφροδεξιούς… κοκκινογραμμίτες), είναι η προσέλκυση μεγάλου πλήθους λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν (και εντός διημέρου αφέθησαν ελεύθεροι να… λιαστούν στις πλατείες μας) περίπου 12.000 λαθρομετανάστες (μόνο στα νησιά του Αιγαίου…). Το δε ποσοστό της αύξησης των… προτιμήσεων των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα κατά το....

ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ;

Γράφει ο Σταύρος Κρίκος Πύραρχος ε.α.

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες περίπου στις 08.20 το πρωί στις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΠΕ αφού προηγήθηκαν αρκετές εκρήξεις κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ο σοβαρός τραυματισμός έξι εργαζομένων με κάποιους εκ των τραυματιών να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, έχοντας υποστεί καθολικά εγκαύματα.
Το πρωτοφανές για το παραπάνω περιστατικό είναι ότι η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ απαγόρευσε την είσοδο σε Δημόσια Δύναμη, η οποία προσέτρεξε να επιληφθεί του συμβάντος και μάλιστα με αναγγελία που έγινε διερχόμενους οδηγούς που είδαν τους πυκνούς καπνούς.Συγκεκριμένα το Πυροσβεστικό Σώμα προσπάθησε να....

"Κατατρεγμένοι" λαθρομετανάστες από το ΣΟΥΔΑΝ με tablet και iphone...!!

Καταρρέουν καθημερινά οι μύθοι των "καημένων" και κατατρεγμένων μεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας και είναι υποτίθεται αβοήθητοι, χωρίς ρούχα, λεφτά και γνωριμίες σε ένα "αφιλόξενο" περιβάλλον.

Αυτή τη φορά είναι το αμερικανικό δίκτυο NBC που σε ρεπορτάζ του για τους μετανάστες που φθάνουν στην Ελλάδα, παρουσιάζοντάς τους ως "απελπισμένους να προσπαθούν διέξοδο διαφυγής προς την υπόλοιπη Ευρώπη", ανάμεσα στις φωτογραφίες - συμπόνοιας υπάρχει και μια που αποδεικνύει ότι μάλλον δεν είναι και τόσο "απελπισμένοι".

Εκεί λοιπόν που διαβάζει κάποιος για έλλειψη νερού - ηλεκτρισμού - φαγητού - ρουχισμού κτλ, που αυτομάτως τον φορτίζουν συναισθηματικά και του δημιουργούν αίσθημα συμπόνιας να σου και η φωτογραφία με τα εξελιγμένα - τελευταίας τεχνολογίας smartphones - κινητά, iphones και tablet που ανήκουν στους "κατατρεγμένους μετανάστες".

Αρκεί αυτή και μόνο η φωτογραφία για να αναιρέσει όλα τα προηγούμενα και να επιβεβαιώσει ταυτόχρονα την άποψη ότ.....

Πού είναι οι "αντιφασίστες" τώρα...;! Το Ισραήλ επαναφέρει νομοσχέδιο με το οποίο θα αυτοχαρακτηρίζεται ως «εβραϊκό κράτος - έθνος»


Το Ισραήλ επαναφέρει νομοσχέδιο με το οποίο θα αυτοχαρακτηρίζεται ως «εβραϊκό κράτος - έθνος»

«Η μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής», όπως χαρακτηρίζουν το Ισραήλ αρκετοί φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, συχνά – πυκνά δικαιώνει όλους εκείνους που το περιγράφουν ως ένα κράτος το οποίο χρησιμοποιεί τον ρατσισμό στην ατζέντα του.
Όμηρος των σκληροπυρηνικών κυβερνητικών του εταίρων βρίσκεται ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την διερευνητική εντολή από τον πρόεδρο του Ισραήλ Ρέουβεν Ρίβλιν αναγκάστηκε στο παρά ένα να συνθηκολογήσει στις εκβιαστικές απαιτήσεις του Ναφτάλι Μπένετ, επικεφαλής του ακροδεξιού κοσμικού κόμματος Εβραϊκός Οίκος, προκειμένου να εξασφαλίσει τις ζωτικές 8 έδρες του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Στο νέο σχήμα συμμετέχουν πέντε κόμματα. Τρία κοσμικά, το....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;


Πανηγυρίζουν αυτές τις ημέρες οι κυβερνητικοί κομισάριοι και οι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι τους, γιατί η Μόσχα είπε… «ντα» (όπως γράφουν με… καμάρι) στην διάθεση των σοβιετικών κρατικών αρχείων, που αφορούν την περίοδο της γερμανικής, ιταλικής και βουλγαρικής (για να μην ξεχνιόμαστε…) κατοχής στην Ελλάδα. Το σχετικό αίτημα, είχε κάνει ο… κομαντάντε Ήσυχος (ο μπολσεβίκος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης, που δεν έχει υπηρετήσει την θητεία του στον ελληνικό στρατό…), κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Μόσχα.
Όμως, ας μην πανηγυρίζουν τα μπολσεβικοειδή και οι παπαγάλοι τους! Διότι, στα σοβιετικά αρχεία θα υπάρχουν πιθανότατα και οι εκθέσεις των σοβιετικών στρατιωτικών αποστολών στην Ελλάδα (υπό τον συνταγματάρχη Ποπώφ), οι οποίες σίγουρα δεν περιέχουν κολακευτικές αναφορές στους κατσαπλιάδες της δήθεν «εθνικής αντίστασης». Και το λέω αυτό με....

Ευρώ πάση θυσία:75%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ευρώ πάση θυσία:75%!  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από τις Θερμοπύλες στα Μνημόνια

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αρ.φ. 927 και σ’ αυτήν ακριβώς την σελίδα της εφημερίδας μας έχω γράψει 927 άρθρα, εκφράζοντας πάντα αυτό που πιστεύω κι όχι αυτό που είναι "πολιτικώς ορθό" σύμφωνα με το κυρίαρχο σύστημα. Ο Θεός θέλησε και ο Λαός αποφάσισε η Χρυσή Αυγή να είναι από τις 6 Μαΐου 2012 στην Βουλή των Ελλήνων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λεχθεί ότι είμαι και εγώ ένας πολιτικός… Όμως, οι πολιτικοί πρέπει να είναι αρεστοί στον λαό, πρέπει να πηγαίνουν σύμφωνα με το ρεύμα, όπως αυτό διαμορφώνεται από τους μεγάλους δημαγωγούς των ΜΜΕ, οι οποίοι με την σειρά τους διαμορφώνουν την άποψή τους σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους. Τόσο εγώ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να....