Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

Βούλγαρος καθηγητής: Όλοι γνωρίζουν ότι οι «Μακεδόνες» των Σκοπίων στερούνται μεσαιωνικής παρουσίας...!!


«Μεσαιωνικά χειρόγραφα, εφ’ όσον υπάρχουν, είναι φυλαγμένα στην περιοχή της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας των Σκοπίων».

Τα παραπάνω δήλωσε στο πρακτορείο Φόκους, ο Χρίστο Ματάνοφ, καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Σόφιας, «Άγιος Κλήμης της Αχρίδας», με την ευκαιρία της έκθεσης «Τα μακεδονικά χειρόγραφα -πλούτος δια μέσου των αιώνων» που θα παρουσιαστεί στο Βασιλικό Μουσείο των Βρυξελλών, τον Οκτώβριο.

Είναι σαφές ότι.....

Δένδιας για Δουβλίνο ΙΙΙ: ''Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!'' Και γιατί δεν το λέγατε προεκλογικά ρε αποτυχημένοι;;;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ωστόσο για τον Δένδια το σημαντικότερο παραμένει η....."ρατσιστική" βία!

Ομολογία σοκ από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, αναφορικά με τη νέα συνθήκη για τη μετανάστευση Δουβλίνο ΙΙΙ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να πράξουμε τίποτα για μια συνθήκη η οποία πλήττει τα συμφέροντα της Ελλάδας και όμως πρέπει να την υπογράψουμε!

Έτσι ως ζοφερό περιέγραψε το σκηνικό στο μέτωπο της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης αναφορικά με την προετοιμαζόμενη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙΙ» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Ό ίδιος επεσήμανε –χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους- ότι η διαπραγματευτική θέση της χώρας – έτσι όπως την παρέλαβε – είναι μη αναστρέψιμη.

Ειδικότερα,

Οριστικά εκτός South Stream η Ελλάδα!!!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα (σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε και στην Ισβέστια), η απόφαση σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι οριστική αφού ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά έδειξαν ενδιαφέρον αναθέρμανσης των σχεδίων που πολεμήθηκαν από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξει άλλη μία αλλαγή στον σχεδιασμό, με την Ουγγαρία να μένει εκτός και την Κροατία να εισέρχεται στην κοινοπραξία.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΛΩTΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ...!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙA.
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Πόσος γραικυλισμός πια..Πόσος;Ο Μπουτάρης στέλνει στα δικαστήρια τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τη γενοκτονία των Ποντίων.

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά δεν πρόκειται να κάνει κάτι αντίστοιχο για τα αναρχομίασματα που βεβήλωσαν το μνημείο των Ποντίων στο κέντρο της πόλης...

Το ΄πε και το κανε, ο τουρκόφιλος Μπουτάρης. Στέλνει στα δικαστήρια τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, που διοργάνωσαν την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων, στις 19-5-2012, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας. Τι να πεί κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια.


Δείτε το "κλητήριο θέσπισμα":

Ο Ίων Δραγούμης για τις κοινωνικές τάξεις και την Ιδέα του Έθνους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Ο μεγάλος Ίων Δραγούμης, ο "πατέρας" του Ελληνικού Εθνικισμού απαντά στη νέα κομμουνιστική λαίλαπα που εμφανίζεται στην Ευρώπη...και πως μπορεί ο καθέ ένας μας ξεχωριστά να "σώσει" το Έθνος του.

Κάθε τάξη που κυβερνά ένα κράτος, πρέπει μεταξύ στα ιδανικά της, να έχει και την εικόνα του κράτους, την συνείδηση πως κάτι τι κοινό έχουν όλοι όσοι κάνουν το κράτος, και ότι και οι άλλες τάξεις με όλες τους τις διαφορές, έχουν κάποια κοινά συναισθήματα, κοινές ιδέες, κοινές παραδόσεις, κοινά συμφέροντα, κοινές ανάγκες και την μεγάλη ανάγκη της αλληλεγγύης μεταξύ τους. Δεν μπορεί να τα παραγνωρίσει αυτά η τάξη που κυβερνά, γιατί αλλιώς δεν στέκεται…

Τη μεγάλη δύναμη που μια εξαιρετική ιδιοφυία μπορεί να μαζέψει στα χέρια της, δεν φαίνεται να τη διακρίνουν καλά, ούτε την υπερβολική σπρωξιά που μπορεί την κατάληλη στιγμή να δώσει σε ένα έθνος ολάκερο-όχι μονάχα σε μια τάξη- μια ιδέα, και όταν δεν προέρχεται από το στομάχι

Εγώ για βάση της σκέψης μου βάζω το.....

Δεν έχουν τελειωμό τα "ρατσιστικά" εγκλήματα...Πακιστανοί συνελήφθησαν για απόπειρα βιασμού και κατοχής ναρκωτικών στην Κύθνο!Δένδια ακούς;

Ένας 22χρονος πακιστανός συνελήφθη χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Λαυρίου, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρεις πακιστανοί ηλικίας 20, 20 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην παραλία Φυκιάδα Κύθνου, ο 22χρονος αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία μια 60χρονη αλλοδαπή υπήκοο Γαλλίας, η οποία αντέδρασε και καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.
Στην συνέχεια ο δράστης με την βοήθεια των τριών ομοεθνών του, που ......

Κι άλλος πολυπολιτισμός!! Δημόσιος αποκεφαλισμός μέσα σε τρένο στην Ινδία...!!

Η ινδική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό συμμορίας νεαρών, οπλισμένων με μαχαίρια, που πιστεύεται ότι αποκεφάλισαν έναν άντρα μέσα σε τρένο μπροστά στα μάτια των έντρομων επιβατών.

Το θύμα, ο....

Ποιός είχε βάλει τους μουσουλμάνους σε ειδική κατηγοράι για να περνάνε στην Ιατρική με 9 και στο Φυσικομαθηματικό με 4;

Ελάτε....
Δεν είναι τόσο δύσκολο..
Σκεφτείτε απλά τον μεγαλύτερο γραικύλο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, με εβραία μάνα, και αδερφό με "αμερικάνικη καρδιά"..

Φυσικά και είναι ο......

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το vounisios.pblogs.gr

P8250401.JPG
vitsi 2012 (1).JPG
Μνημείο Ελλήνων ηρώων πεσόντων στο Βίτσι και στον Γράμμο 1949 ενάντια στον ξενοκίνητο ληστροκομουνισμό

Μέτρα-σοκ και αφαίμαξης του ελληνικού πλούτου...

Διαβάστε και.....προετοιμαστείτε....

Επελαύνει ο Συριακός Εθνικός Στρατός...Διαλύουν σε όλα τα μέτωπα τους "αντικαθεστωτικούς"

Στην αντεπίθεση και με εμφανή αποτελέσματα σε όλα σχεδόν τα μέτωπα των συγκρούσεων έχει περάσει ο Στρατός της Συρίας αφού νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας ξεκαθάρισαν από τους χορηγούμενους από το εξωτερικό αντάρτες την βορειοδυτική περιοχή του Χαλεπίου.
 
Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν επικεντρωθεί στην εξουδετέρωση των δυνάμεων των ανταρτών στην κεντρική περιοχή της πόλης την Seif al-Dowla από το Σάββατο όπου βρίσκεται και ο σιδηροδρομικό σταθμός της πόλης, αναγκάζοντας τους αντάρτες να αποσυρθούν.
Ο Στρατός της Συρίας έχει εκκαθαρίσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τις.....

Όταν τα Σκόπια έγιναν ''Μακεδονία'' και σε διεθνές ιατρικό συνέδριο!! Πως αντέδρασαν οι Έλληνες γιατροί...

Έτριβαν τα μάτια του οι καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας όταν είδαν το πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Καρδιολογίας που είναι ήδη σε εξέλιξη στο Μόναχο παρουσία χιλιάδων επιστημόνων.

Τα Σκόπια αθόρυβα και χωρίς να ενημερωθεί ποτέ η ελληνική πλευρά, έγιναν Μακεδονία σε κάθε αφίσα και σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί στη Γερμανική πόλη. Πως αντέδρασαν οι Έλληνες γιατροί;
Αφού ξεπέρασαν τον.....