Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

Η δημοσκόπηση του zougla επιβεβαιώνει την άνοδο των εθνικιστών: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε η Νέα Δημοκρατία να γίνει παρελθόν από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Λίγες μέρες μετά τα εγκεφαλικά που προκάλεσε η δημοσκόπηση «δυτικής» πρεσβείας στην εφημερίδα «Ακρόπολη», έρχεται η δημοσκόπηση του zougla.gr να επιβεβαιώσει τα δεδομένα, κάνοντας τον πρωθυπουργό να… ανοίξει το συρτάρι με τα φάρμακα για την… ισχιαλγία.

Η δημοσκόπηση του zougla.gr που έχει διαχρονικά δείξει την εγγύτητα που εμφανίζει με τα πραγματικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνει τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους της δημοσκόπησης που δημοσίευσε η «Ακρόπολη»:

YMNOI TOY “THE VOICE OF AMERICA” ΣΤΗΝ YESMENΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ MISTER TSIPRA

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως και στη ζωή, έτσι και στην πολιτική οι καλοί αμείβονται. Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, λοιπόν, έχει προκαλέσει στους πέραν του Ατλαντικού… φίλους μας, η «υπεύθυνη» -σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα- πολιτική του mister Tsipra στα εθνικά θέματα. Που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει ο –κατά τα άλλα- λαλίστατος! Γεγονός που οπωσδήποτε εγγράφεται στα συν του αμερικανοκομμουνιστή, για να του επιτρέψουν οι Αμερικανοσιωνιστές να γενεί πρωθυπουργός!

Τη στάση του mister Tsipra, λοιπόν, εγκωμιάζει με άρθρο του στην καθεστωτική «Καθημερινή» ο Αθανάσιος Έλλις, γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως...

Οι Έλληνες αγρότες στηρίζουν Χρυσή Αυγή! Μαζική συμμετοχή σε εκδήλωση της Τ.Ο. Πέλλας

 

Μαζική ήταν η συμμετοχή των παραγωγών του Νομού Πέλλας στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα «Αγροτική Παραγωγή – Μοναδική διέξοδος από την κρίση», που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας του Νομού Πέλλας.
Την εκδήλωση και τους ομιλητές παρουσίασε ο Συναγωνιστής Μπαμπαλής Νικόλαος, παραγωγός στο επάγγελμα, ο οποίος...

Παραπολιτικά zougla.gr: Οι Χρυσαυγίτες είναι οι μόνοι που δεν χρωστούν και αφήνουν και φιλοδώρημα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τα ψέματα για ρουκέτες, τάνκς και όπλα σε μοναστήρια, οι καθεστωτικοί έχουν καταπέσει πλέον στα γκαρσόνια. Θλιβεροί...

Η στήλη "Παραπολιτικά" του zougla μετέφερε διάλογο μεταξύ ενός σερβιτόρου και της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια που αποδεικνύει τα ψέμματα των συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

"Για καλό πήγε ένας εκ των σερβιτόρων του καφενείου της Βουλής, αλλά μόνο που δεν βρήκε το μπελά του. Η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια έβγαινε από την Ολομέλεια και παραλίγο να πέσει πάνω στο συγκεκριμένο γκαρσόν.
«Καλησπέρα σας κυρία Ζαρούλια, τι κάνουμε, πως είμαστε;» είπε ο σερβιτόρος γεμάτος ευγένεια, υποβοηθούμενος από τον κοινωνικό του πληθυντικό. Η κυρία Ζαρούλια όμως δεν έδειξε την ίδια ψυχραιμία, απεναντίας έβγαλε και μία επιθετικότητα.
«Τι καλά να είμαστε με αυτά που...

Ξεφτίλας, παλιάνθρωπος απατεώνας και... πλούσιος... Αυτός είναι ο Καμμένος που είχε το θράσος να διαβάσει επιστολή του Στρατηγού Γράψα στο συνέδριό του ενώ είχε φάει... χυλόπιτα από τον Στρατηγό!

grapsas
Γράφει ο Αντίοχος

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους ο κοτερόβιος προεδροπάνος, που βλέπει να χάνει το έδαφος από τα πόδια του και τη μεγίστη ευκαιρία να γίνει υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, σοφίζεται διάφορα κόλπα, για να δείξει ότι το (πεθαμένο κι άταφο…) κόμμα του έχει… πέραση. Όπως έκανε με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Γράψα, στο πολυδιαφημισμένο απ’ όλα τα ΜΜΕ των ολιγαρχών συνέδριό του. Προφανώς, ο προεδροπάνος κάλεσε τον στρατηγό Γράψα στο συνέδριό του, αυτός τον… έγραψε κανονικά και τότε ο....

Αλβανικές αθλιότητες σε φιλικό αγώνα της Εθνικής: Καμία αντίδραση από το αντεθνικό κράτος - ΒΙΝΤΕΟ


Αλβανικές αθλιότητες σε φιλικό αγώνα της Εθνικής: Καμία αντίδραση από το αντεθνικό κράτος

Νέα Αλβανική πρόκληση σε Ελληνικό έδαφος
Σε ευθεία πρόκληση προχώρησαν Αλβανοί κατά την διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας-Σερβίας που έγινε στην πόλη των Χανίων. Κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Σερβίας, τρία παιδιά αλβανικής καταγωγής που ήταν παρατεταγμένα μπροστά από τους Σέρβους ποδοσφαιριστές, σχημάτισαν με τα χέρια τους το γνωστό σύμβολο που παραπέμπει στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό.
Μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται οι Αλβανοί την ελληνική φιλοξενία: Προσβολές και προκλήσεις μέσα στην χώρα που.....

Προφυλακίστηκε ο σοσιαλιστής τέως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας - Άντε και στα δικά μας!


Προφυλακίστηκε ο σοσιαλιστής τέως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας - Άντε και στα δικά μας!

Χοντρές δουλειές έκαναν οι σοσιαλιστές σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο, μόνο που στα σοβαρά κράτη εφαρμόζεται απαρέγκλιτα ο Νόμος. Συνεπεία τούτου, ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος Ζοζέ Σόκρατες, κρίθηκε προφυλακιστέος με βαρύτατες κατηγορίες για διαφθορά και φοροδιαφυγή.
Πρόκειται για τον σοσιαλιστή ηγέτη και τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας ο οποίος και έσυρε τον λαό του στο μηχανισμό στήριξης, όπως συνέβη πριν από την Πορτογαλία και στην Ελλάδα. Εν αντιθέσει όμως προς την μπανανία που ακούει στο όνομα Μπομπολιστάν, στην Πορτογαλία η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της: ερεύνησε τις καταγγελίες εις βάρος του Σόκρατες και διαπιστώθηκε σωρεία σκανδάλων: φορολογική απάτη,  ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά.
Όσοι συμπατριώτες μας διερωτούνται για ποιο λόγο δεν....

Αποκλειστικό “ΕΜΠΡΟΣ”: Μεταμφιεσμένος σε Βούλγαρο, αλώνιζε στην Μακεδονία ο επικεφαλής της ΜΙΤ


Αποκλειστικό “ΕΜΠΡΟΣ”: Μεταμφιεσμένος σε Βούλγαρο, αλώνιζε στην Μακεδονία ο επικεφαλής της ΜΙΤ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Κυψέλη - Παγκράτι έχουν κάνει την διαδρομή Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη οι πράκτορες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, γνωστή περισσότερο ως ΜΙΤ, συλλέγοντας οτιδήποτε μπορεί να αξιοποιηθεί από το καθεστώς της Άγκυρας. Είναι τόση μάλιστα η συχνότητα των επισκέψεών τους στην Βόρεια Ελλάδα (και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου) και η… πολυκοσμία, που οι επισκέψεις στην χώρα μας παραπέμπουν σε οργανωμένες εκδρομές τουριστικών γραφείων, όπως γίνεται εν μέρει και στην πραγματικότητα.
Αν αληθεύουν δε οι πληροφορίες μεγάλης ξένης πρεσβείας, μια βόλτα ίσως και...

Τολμούν οι κτηνοτρόφοι να αμφισβητούν την «ανάπτυξη»; Ξύλο από τα ΜΑΤ με εντολή Σαμαρά!


Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με το καλό, θα την αντιληφθεί με το άσχημο! Αυτό φαίνεται είναι το νέο δόγμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και εφαρμόζεται από σήμερα, με πρώτα θύματα τους Έλληνες κτηνοτρόφους.

Σε συγκέντρωση και πορεία στον ΟΠΕΚΕΠΕ και προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησε η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, ζητώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της. Έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι κτηνοτρόφοι...