Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016

Εκατοντάδες Έλληνες στην εκδήλωση Τιμής για τους πολεμιστές της Κύπρου - Πρώτες εικόνες


Κατάμεστη είναι η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, όπου η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης οργανώνει εκδήλωση Τιμής για τους Έλληνες Ήρωες της Κύπρου.

Στην εκδήλωση όπου κεντρικός ομιλητής είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος θα βραβευθούν οι Ηρωικοί Άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που φύλαξαν τις σύγχρονες Θερμοπύλες...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

NARKWTIKA_LEFTA_LAMIA
Ένα «προσφυγάκι» από το Ιράκ, ηλικίας 44 ετών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να διακινεί ποσότητες χασίς στα Χανιά.
Πάνω του βρέθηκαν 755 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση.
Το «προσφυγάκι» υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του, εκτός από τα χρήματα, κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 94,15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα....

Οι Εθνικιστές τιμούν τους Ήρωες της Κύπρου - Εκδήλωση Σάββατο 23 Ιουλίου 8μμ - Κεντρικός ομιλητής: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος


Οι Εθνικιστές τιμούν τους Ήρωες της Κύπρου - Εκδήλωση Σάββατο 23 Ιουλίου 8μμ - Κεντρικός ομιλητής: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Το Σάββατο 23 Ιουλίου η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης θα τιμήσει τους Έλληνες Πολεμιστές που αντιστάθηκαν στον Αττίλα και παρέμειναν λησμονημένοι από το προδοτικό κράτος της μεταπολίτευσης.

Θα βραβευθούν οι Ηρωικοί Άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που φύλαξαν τις σύγχρονες Θερμοπύλες στην Eλληνική Mεγαλόνησο.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν βουλευτές του κόμματος. Θα προβληθεί επίσης σπάνιο τηλεοπτικό υλικό από.....

Η ΝΔ, το “άσυλο” και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου


Η ΝΔ, το “άσυλο” και το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει το βιολάκι της η Νουδούλα, για τον τομέα της τάξης και ασφάλειας. Έτσι, «έφοδο» στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έκαναν 5 βολευτές της, εις ένδειξη «διαμαρτυρίας» για τη συνεχιζόμενη κατάληψη του ΑΠΘ από τους αλητοκομμουνιστές του No Border Camp. Οι 5 βολευτές (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Καράογλου, Γιωργαντάς και Βαγιωνάς) κατέφτασαν στο υπουργείο και ζήτησαν -με θορυβώδη τρόπο, για να κάνουν σώου – να δουν τον υπουργό Τόσκα και να του πουν τα… παράπονά τους. Αφού τα είπαν, ακολούθησαν οι συνήθεις ανακοινώσεις από.....

ΡΟΜΠΕΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ… ΝΕΟΝΑΖΙ

propaganda5
Γράφει ο Αντίοχος

Μερικές ώρες κράτησε η μεγάλη ξεφτίλα των ελληνόφωνων συστημικών ΜΜΕ, με τον Ιρανό δράστη του μακελειού στην Γερμανία. Και θα κρατούσε ημέρες ολόκληρες η ξεφτίλα τους, αν δεν τους προλάβαινε συνέντευξη τύπου της γερμανικής αστυνομίας, που δόθηκε στις 3 (τη νύχτα) ώρα Ελλάδος.
Πως την πάτησαν οι ξεκούμπωτες ρόμπες; Έπεσαν θύματα της συνήθους τακτικής της γερμανικής αστυνομίας, να αποκρύπτει στοιχεία –τουλάχιστον τις πρώτες ώρες- όταν οι δράστες ειδεχθών εγκλημάτων είναι ξένοι! Την έφαγαν, λοιπόν, την παραμύθα οι… ατσίδες κι έφτιαξαν στο πι και φι σενάριο για… νεοναζί, μπερδεύοντας με την καλπάζουσα φαντασία τους το μακελειό με την υπόθεση… Μπρέιβικ.
Ιδού οι πομπές των ξεφωνημένων – διαλέγουμε τυχαία δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Newsit.gr (Ευαγγελάτος):  

«Τρόμος στο Μόναχο μετά το....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΙΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ»;

Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγουμένη εβδομάδα, σας παρουσιάσαμε τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό του Pew Research Center, τα οποία έδειχναν ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στην Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Γαλλία δεν αποδέχεται τις «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες και επιπλέον είναι και… ισλαμοφοβική.

Τα αποτελέσματα αυτά της έρευνας προκάλεσαν την… ανησυχία του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου), που εξέδωσε ανακοίνωση. Ιδού τα πιο βασικά της σημεία: 

«Στα καθ’ ημάς, τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά. Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις με τα υψηλότερα ποσοστά...