Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2011

Και επειδή σαν σήμερα οι Κρητικοί δείχνουν στους επίλεκτους των SS ότι "Η Ελληνική Ψυχή ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"


Ένας άλλος Έλληνας Κρητικός αφιερώνει το παρακάτω τραγουδί στους σημερινές κατοχικούς ΔυΝάσΤες μας...

Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Βαρθολομαίος στην Καβάλα

 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ...
Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται την Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Κατά τις πρώτες ώρες της παραμονής του, στη μακεδονική πόλη, ευρισκόμενος στην πλατεία της Καβάλας, ένας άνδρας, που βρισκόταν, μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος, τον αποκάλεσε "αιρετικό" και πως "εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Τούρκων"...
Για θαυμάστε τον 'πατριάρχη' μας σε μια ομιλία του...

Επιστήμονες «αθωώνουν» τον ΠΟΥ για την γρίπη Η1Ν1

Περιμένατε δηλαδή να κλείσουν στη φυλακή τις φαρμακευτικές που θησαύρισαν από την παραγωγή εμβολιών;
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για τον οποίο είχαν διατυπωθεί κατηγορίες ότι επηρεάστηκε από τις φαρμακοβιομηχανίες στον τρόπο που χειρίστηκε την πανδημία της γρίπης Η1Ν1, βγαίνει «καθαρός» από την έκθεση των ειδικών για την υπόθεση, στην οποία ωστόσο γίνεται λόγος για «ορισμένες αδυναμίες».
Η έκθεση κάνει μια σειρά από...

Ο ένας από τους φονιάδες της Πλατείας Βικτωρίας είχε αποφυλακιστεί με τις… ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη!

Ηθικοί αυτουργoί για τον φόνο του 44χρονου και για εκατοντάδες άλλα εγκλήματα. Σε ειδικό δικαστήριο να οδηγηθούν οι πολιτικοί, που έπνιξαν τη χώρα στο αίμα, εισάγοντας και υποθάλποντας ένα σωρό εγκληματίες!

Όπως είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή, οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη ήταν ήδη σεσημασμένοι εγκληματίες. Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες μάλιστα βρισκόταν στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, ήρθε όμως μία ωραία μέρα ο Καστανίδης και τον επέστρεψε πακέτο στην ελληνική κοινωνία – ελεύθερο και ωραίο – για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Θεωρείται δεδομένο πλέον ότι οι λεγόμενες…

Σκηνικό πολέμου στήνεται στο Αιγαίο από την Άγκυρα

Σκηνικό υψηλής έντασης στήνουν οι Τούρκοι από την Έβρο μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην γειτονική χώρα και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο είναι οι συνήθεις τουρκικοί λεονταρισμοίο (οι οποίοι όμως την νύχτα παραλίγο να είχαν θύματα από ελληνική πλευράς στο επεισόδιο του Έβρου) ή "σπρώχνουν" σε μείζον "θερμό" επεισόδιο. Το νυχτερινό επεισόδιο στον Έβρο, παρά το γεγονός ότι είχε να κάνει με λαθρεμπόρους και συνοριοφύλακες, κλιμακώθηκε άμεσα με την εμπλοκή τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων. Άρα πάνε γυρεύοντας...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, η Τουρκία αποφάσισε να "κοντράρει" την ελληνική μείζονα αεροναυτική άσκηση SAR μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζου) και να προχωρήσουν σε δική τους άσκηση, ανακοινώνοντας ότι η περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου είναι τουρκικής αρμοδιότητας για αποστολές SAR και όποιος πλεύσει ή πετάξει μέσα σε αυτές τις περιοχές οφείλει να λάβει έγκριση και άδεια από την Τουρκία.

Η σχετική ΝΟΤΑΜ που περιήλθε στην κατοχή μας και δείχνει ότι η Άγκυρα είναι διατεθειμένη "να τραβήξει το σχοινί στα άκρα", εκδόθηκε προχθες και έχει ως εξής:

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας.

Πατριωτικό Μέτωπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την εφαρμογή στην πράξη, διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας στο Αίγιο, το Πατριωτικό Μέτωπο, υλοποιεί και την πρότασή του, για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης.

Έτοιμο θα είναι σε λίγες μέρες και το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων, που οργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο...

«O μύθος των τεμπέληδων του Νότου»

«O μύθος των τεμπέληδων του Νότου» τιτλοφορείται άρθρο στην πρώτη θέση της ηλεκτρονικής έκδοσης του Spiegel που αμφισβητεί ότι οι Ισπανοί, Πορτογάλοι και Έλληνες είναι οι τεμπέληδες της ΕΕ. Το άρθρο απαντά στην ουσία στην Αγκελα Μέρκελ, η οποία μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είχε ζητήσει από τους νοτιοευρωπαίους να κόψουν άδειες και διακοπές.
Συγκρίνοντας τα στοιχεία του ΟΟΣΑ και της Κομισιόν για τις τρεις χώρες και για τη Γερμανία, το αρθρο του Spiegel καταλήγει:Ναι μεν οι οικονομίες των τριών χωρών έχουν δομικά προβλήματα αλλά δεν κάθονται και απλώς απολαμβάνουν τον ήλιο της Μεσογείου.
Στην Ελλάδα, ο μέσος όρος ηλικίας συνταξιοδότησης βρίσκεται στα...

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 ο Γεώργιος Παπανδρέου με στόχο την κατάληψη της εξουσίας είχε πολλές φορές προεκλογικό παραλήρημα και έταζε στον Ελληνικό λαό «λαγούς και πετραχήλια».
Με σημαία το σύνθημα «λεπτά υπάρχουν» δεσμεύθηκε πως οι συντάξεις και οι μισθοί των εργαζομένων δεν θα μειωθούν αλλά θα γίνουν αυξήσεις που θα ακολουθούν τους δείκτες του πληθωρισμού.
Επίσης εγγυήθηκε πως...

Στην πορνεία οι φοιτητές λόγω υψηλών διδάκτρων!

Την... πορνεία σκέφτεται ένας στους τρεις φοιτητές του Βερολίνου ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα για τις σπουδές του, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18.05).
Οι τρεις πόλεις οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα ήταν το Βερολίνο, το Παρίσι και το Κίεβο.
Όπως φανερώνουν τα ποσοστά,

Οι ΗΠΑ πίεζαν την Ευρώπη για άμεση ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. από το 2006.

Τι αποκαλύπτουν έγγραφα των wikileaks που δημοσιεύουν "Τα ΝΕΑ"
Επίµονο «κορτάρισµα» στον Ολι Ρεν – επίτροπογια τη ∆ιεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης από το 2004 έως το 2009 – έκαναν οι Αµερικανοί το 2007, χρονιά κατά την οποία διαφαινόταν το ναυάγιο της ευρωπαϊκήςπορείας της Τουρκίας. Λίγονωρίτερα, ήταν η φινλανδική προεδρία της Ε.Ε.που είχε διασώσει την Τουρκία από την επιβολή κυρώσεων. Οπωςπροκύπτει από εµπιστευτικό τηλεγράφηµα της τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζας Ράις που διέρρευσε από το Wikileaks, οι Αµερικανοί είχαν οδηγίες να προσεγγίσουν τον «ήρεµο Φινλανδό», ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι στήριζε την άνευ όρων ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ο φινλανδός επίτροπος που σήµερα....

Ποιά είναι η μόνη εφημερίδα που "τόλμησε" να αναφέρει η δολοφονική επίθεση σε αστυνομικούς στην Πεύκη σχετίζοταν με....

...με απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Γ.Γ. της "Χρυσής Αυγής", Νίκου Μιχαλολιάκου;
Δείτε τη...

"Όχι" από το Ισραήλ στην πρόταση Ομπάμα για δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους

 Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απέρριψε τη θέση που διατύπωσε χθες ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα για τη δημιουργία ενός αποστρατιωτικοποιημένου παλαιστινιακού κράτους με βάση τα σύνορα του 1967, ενώ οι Παλαιστίνιοι αντέδρασαν επιφυλακτικά.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απέκλεισε την πιθανότητα αναδίπλωσης στις γραμμές του 1967, αποφεύγοντας ωστόσο...

Συγκλονιστικός Νίκος Λυγερός για τη γενοκτονία των Ποντίων

O Καμμένος, τα CDS, οι μυστικές υπηρεσίες και τα μυστήρια της σουίτας "2806" του νεουορκέζικου "Sofitel"

Ας  πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Τον Αύγουστο του 2009, ο πανικόβλητος Καραμανλής ανακοινώνει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Τον ίδιο μήνα ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διαμένει πλέον σ ένα υπέροχο νεοκλασικό απέναντι από τη  Βουλή των Ελλήνων, δίνει σαν πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 950 εκατομμύρια ευρώ (!)και αγοράζει, ενόψει χρεοκοπίας(!), ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) όταν το πενταετές spread των CDS ήταν στις 135 μονάδες βάσης, όπως απεκάλυψε η Σοφία Παπαιωάννου-αρχισυντάκτρια των «Φακέλλων»: «Η νέα διοίκηση (Κλέων Παπαδόπουλος) πουλά τα CDS τον Δεκέμβριο του 2009 στις 235 μονάδες βάσης. Η παγκόσμια αγορά των CDS το καλοκαίρι του 2009 κυμαινόταν στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Αγοράζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) κατέχει μία θέση που....

14 μονάδες υποδοχής λαθρομεταναστών ανακοίνωσε ο Παπουτσής

Με ποιανού τα λεφτά θα γίνουν όλα αυτά τα κέντρα;
Ε, δε θέλει και πολύ μυαλό για να το φανταστείτε
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία και λειτουργία 14 μονάδων που θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο της νέας Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής μεταναστών. Οι μονάδες θα βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, στη νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής μεταναστών που δημιουργήθηκε με το Ν3907/11, θα λειτουργούν οι παρακάτω μονάδες:

Να μην το ξεχάσουμε.... Αύριο είναι "η Ημέρα της Κρίσης" και το "Τέλος του Κόσμου" σύμφωνα με τον Harold Camping

Δεν θα το πιστεύετε τι διαφημιστική εκστρατεία έχουν κάνει οι άνθρωποι και πόσοι ευκολόπιστοι υπάρχουν....
Δείτε..

Ελεύθερος με εγγυήσεις ο Στρος Καν


Με ένα εκατομμύριο δολάρια εγγύηση και περαιτέρω ειδικές εξασφαλίσεις 5.000.000 δολαρίων, κατ' οίκον περιορισμό και ηλεκτρονική παρακολούθηση, θα αποφυλακιστεί ο Ντομινίκ Στρος Καν.
Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν θα ανακτήσει σήμερα την ελευθερία του αφού καταβάλει μια εγγύηση, όμως η εμπλοκή του με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία απήγγειλε σε βάρος του επισήμως κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα, θα παραταθεί για πολλούς μήνες.
Κατηγορίες απαγγέλθηκαν χθες επισήμως εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για...

Βρε μπας και συναίνεσαν και δεν το κατάλαβαν...;



Επειδή πίσω από τις λέξεις κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και οι πιο απεχθείς πράξεις,για να δούμε τι είπαν πίσω από τις ΑΡΝΗΣΕΙΣ....
Kυβέρνηση:"Θα....υιοθετήσουμε προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..."
Αξιωματική Αντιπολίτευση:"Θα ψηφίσουμε ναι σε όσα συμφωνούμε"
Μνημονιακές Πατερίτσες:Εθνική Συνενόηση
Ευρύτερη Αριστερά:Άρνηση για να επιβεβαιώνει την ύπαρξη αντίδρασης,τη λειτουργία της "Δημοκρατίας" τους...
Αυτό λέγεται...

Οι Έλληνες μεταβαίνουν στα Σκόπια μέχρι και για κούρεμα




  Τα χωράφια μας τα καλλιεργούν Αλβανοί και Πακιστανοί... Τις χειρονακτικές δουλειές κάνουν όλοι οι αλλοδαποί εκτός από τους Έλληνες (μη χαλάσουν και το μανικιούρ) και εμείς τα λεφτά μας τα δίνουμε στους Σκοπιανούς....Και μετά θέλουμε και να σωθούμε...!
Περίπου 1.200 με 1.700 άτομα μεταβαίνουν καθημερινά από την Ελλάδα στη γειτονική πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, μέσω του μεθοριακού σταθμού των Ευζώνων, για την παροχή διαφόρων ειδών υπηρεσιών, για παράδειγμα επίσκεψη σε ορθοδοντικό ή οφθαλμίατρο,  αλλά και για...