Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Δονείται όλη η Αθήνα από τα συνθήματα των Εθνικιστών..Πλήρες φωτορεπορτάζ και βίντεο από τη μεγαλειώδη πορεία χιλιάδων Χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας..

Χιλιάδες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έστειλαν το μήνυμα της Νίκης  - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Η πολύπαθη περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης για την Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές....

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και στο Περιστέρι έδωσε το σύνθημα της Νίκης για την Περιφέρεια Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Λαοπλημμύρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στο Περιστέρι - Φωτορεπορτάζ
Εκατοντάδες κάτοικοι των Δυτικών Προαστίων έδωσαν βροντερό παρόν στην πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής, η οποία παρεμπιπτόντως δεν διαφημίστηκε καθόλου. Διαδόθηκε στόμα στόμα και τελικά στην αίθουσα εκδηλώσεων δεν έπεφτε καρφίτσα. Αυτή η ανταπόκριση του κόσμου είναι που δίνει την δύναμη στους....

Χιλιάδες Χρυσαυγίτες παρέλασαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας... Φωτορεπορτάζ από τη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το τέλος της μεγάλης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ακολούθησε μια μεγαλειώδης πορεία των χιλιάδων Εθνικιστών προς τα κεντρικά γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών..

Τα συνθήματα κάλυψαν τον Αττικό Ουρανό και οι ελληνικές σημαίες ελευθέρωσαν, έστω και προσωρινά, τις πολύπαθες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Ενθουσιώδης υπήρξε, για ακόμη μια φορά,η  υποδοχή περαστικών και διερχομένων στην πορεία και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής με την ευχή τους για "συνεχή Αγώνα κατά των κλεφτών και των απατεώνων".

Το πάθος περίσσευε στην αποψινή πολιτική εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής" στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ...

ΒΗΜΑ:"ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί στις ευρωεκλογές παίρνουν κάτων από 15%"

–¡—œ’”…¡”« ‘ŸÕ ‘œÃŸÕ ‘«” …”‘œ—…¡” ‘œ’ –¡Õ√.  ¡Õ≈ÀÀœ–œ’Àœ’ ¡–œ ‘œÕ ≈’¡√√≈Àœ ¬≈Õ…∆≈Àœ, ÷Ÿ‘«  œ’¬≈À«  ¡… ¡Õ‘ŸÕ« ”¡Ã¡—¡
Γράφει ο Αντίοχος. 

Παρά το τεχνητό κλίμα υπεραισιοδοξίας για τις ευρωεκλογές, που καλλιεργούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, με τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια και τις εταίρες (μαϊμού) δημοσκοπήσεων, κάποιες φορές ξεφεύγει η αλήθεια ακόμα και από σεσημασμένα φερέφωνα του καθεστώτος.
Έτσι, σε άρθρο του καθεστωτικού «Βήματος» (μέσα στο οποίο κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι οι κρυφές δημοσκοπήσεις, σαν τις καραμέλες…), υπό τον τίτλο «Η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών», θεωρείται πιθανό τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης να συγκεντρώσουν κάτω ακόμα κι από 15%! Ιδού:
«Τα πιο κρίσιμα σημεία είναι ο....

Τα "γαλάζια παπαγαλάκια" του διαδικτύου (Parapolitika - Antinews) παραδέχονται ότι ο Κουμουτσάκος καταποντίζεται στην Περιφέρεια Αττικής...

Μπορεί να εμφανίστηκαν δημοσκοπήσεις το Σαββατοκύριακο που να έδειχναν τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στην πρώτη θέση πια και να είναι σε θέση ισχύος εν όψει των αυτοδιοικητικών και των ευρωεκλογών ωστόσο η αλήθεια είναι άλλη και την ομολογούν και τα... παπαγαλάκια τους στο διαδίκτυο.

Ειδικά για την περίπτωση Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια της Αττικής τα μελλούμενα δεν είναι απλά δυσοίωνα αλλά... καταστροφικά καθώς η υποψηφιότητα του καταρρέει κάτι που έχουν αντιληφθεί οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και δεν επιθυμούν να συσχετιστούν μαζί του επ' ουδενί..

Το parapolitika.gr γράφει χαρακτηριστικά:

Μουρμούρες ακούγονται στο στρατόπεδο του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κουμουτσάκου για......

Τρέμουν το ΕΛΑΜ στην Κύπρο οι πολιτκάντηδες και θέλουν να το θέσουν...."εκτός νόμου"!

Μπορεί η "αφορμή" για την προσωρινή κράτηση του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικιστικού Κόμματος της Κύπρου - ΕΛΑΜ - , Γ. Γεαδή να μην οδήγησε εν τέλει στην τελική του κράτηση, (με αποτέλεσμα να αποπεμφθεί από τη θέση του ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας) ωστόσο το ανθελληνικό "δεξιό" καθεστώς της μεγαλονήσου ετοιμάζεται να.... προβεί σε πολιτικές διώξεις αντίστοιχες με αυτές των Ελλαδιτών της Χρυσής Αυγής.

Ρεπορτάζ του Matrix24 αναφέρει συγκεκριμένα:
Στην αποκάλυψη ότι μελετάει το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός καταλόγου νόμιμων κομμάτων το ΕΛΑΜ προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Κώστας Κληρίδης.
Η έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και ....

"Ημερησία" του Big Boss Μπόμπολα: "Έρχεται το... τέλος της Χρυσής Αυγής γιατί ο Κασιδιάρης βγάινει Δήμαρχος!!!!!"


Σε ένα ακόμη κείμενο - μανιφέστο εναντίον της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο MEGAλος μας νταβατζής μέσω της φυλλάδας του "Ημερησίας".
Βέβαια ανάμεσα στις γραφικότητες περί... "τέλους" της Χρυσής Αυγής λόγω.... αποκαλύψεων!!! ομολογεί ότι ο κύριος λόγος της επικείμενης νέας σύλληψης και προφυλάκισης των βουλευτών του κόμματος σχετίζεται άμεσα με τη νικηφόρα πορεία που διαγράφει το Κίνημα και ιδιαίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δήμο Αθηναίων που είναι Δήμαρχος εν αναμονή.

Το "καλύτερο" πάντως το φύλαξε για το τέλος ο Μπόμπολας γράφοντας τα εξής:
"Η Χρυσή ετοιμάζεται να μετονομαστεί σε... Ελληνική Αυγή με πρωτοβουλία του Ηλία Κασιδιάρη...". Να θυμίσουμε απλά ότι ΟΛΟΙ οι συνδυασμοί που στηρίζει η Χρυσή Αυγή για Δήμους και Περιφέρειες έχουν τον τίτλο "Ελληνική Αυγή για...." και είναι έμπνευση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το 2010.

Σας το μεταφέρουμε λοιπόν τι γράφει το...Μπομπολιστάν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
«Νάτος νάτος ο δήμαρχος» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι της Χρυσής Αυγής την περασμένη Δευτέρα στον Ηλία Κασιδιάρη, που -όπως έλεγαν φανατικοί οπαδοί του- «θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή».
Ο Ηλ. Κασιδιάρης, ως.....

Οι αληθινές δημοσκοπήσεις για Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής... Εικόνες των Κασιδιάρη - Παναγιώταρου και του Αρούλη - Σγουρού στη Βαρβάκειο Αγορά.. (ΒΙΝΤΕΟ)


Η αληθινή δημοσκόπηση για την Αθήνα: Εικόνες του Ηλία Κασιδιάρη και του... Αρούλη στην κεντρική αγορά


Ούτε ένας Αθηναίος δεν πήγε να χαιρετήσει τον Αρούλη, ο οποίος κυκλοφόρησε ως "ξένο σώμα"μες στην κεντρική αγορά των Αθηνών.

Ακρίβως το ίδιο συνέβη και με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, με ολίγον ΝΔ, Σγουρού που πραγματοποίησε επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία με.... χειραψία ή με πολλούς πολίτες που να σπεύδουν να συγχαρούν τους δύο υποψηφίους της κυβέρνησης της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, που περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στους πολίτες και βρίσκουν υποστήριξη μόνο από μερικούς "εγκάθετους συνδικαλιστές" - καστηματάρχες..


Ο απλός λαός τους γύρισε την πλάτη - όπως στον Αρούλη στη φωτογραφία - και ο Σγουρός αναγκάζεται να.....

ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΚΟΠΑΔΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ – ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ!

SOK2
ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική…

 Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr χθες το πρωί στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν.
Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα με τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.
Άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις με σκοπό τον εντοπισμό και .....

Σήμερα στις 7μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ξαναζούμε στιγμές του 2010... Η Ελλάδα θα ελευθερωθεί όπως και ο Άγιος Παντελεήμονας με τη Χρυσή Αυγή

Το "γαλατικό χωριό" του Εθνικισμού θα μείνει για πάντα αμόλυντο από τους λαθροεισβολείς και τους ανθέλληνες..

Επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκίνησε η "επανάσταση"
Εκεί που η Χρυσή Αυγή "ανδρώθηκε".

Από εκεί που θα ξεκινήσει και πάλι η.....

3 λεπτά αρκούν να κατεδαφίσει ο Κασιδιάρης το καθεστώς...:"Ξεφτύλες δεξιοί χειροκροτάτε το Βενιζέλο και κάνετε τεμενάδες στους νταβτζήδες...Όποιο όνομα και να έχετε στις επόμενες εκλογές θα σας διαλύσουμε"

Δείτε το βίντεο...

Φυλλάδα και site του Μπόμπολα αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη "Ινσταμπούλ"...Αυτοί είναι οι διώκτες - εχθροί της Χρυσής Αυγής...

SYRIZA 
Λέμε συνεχώς, ότι αντίπαλός μας είναι μια ανθελληνική, ξενοκίνητη και ξενόδουλη χουντάρα ξεπεσμένων πολιτικάντηδων, που διαπλέκεται με ολιγάρχες (ή αν η συγκεκριμένη λέξη σας φαίνεται «ξένη», να τους αποκαλέσουμε καλύτερα «εθνικούς εργολάβους»). Και κάθε μέρα που περνάει, όλο και κάτι γίνεται και δικαιωνόμαστε απολύτως για τον ανθελληνισμό των συγκεκριμένων κύκλων.

Η «Ημερησία» του BigBossΜπόμπολα, λοιπόν, σε άρθρο της σχετικό με τις δημοτικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στην Τουρκία  αποκαλεί συνεχώς την Πόλη μας «Ιστανμπούλ». Ιδού:

«ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Ιστανμπούλ και Aγκυρα κρίνουν το μέλλον του Ερντογάν
Πριν από 20 χρόνια, στην Πόλη των......

Ενδο-κομμουνιστικές έριδες... Ο Κουτσούμπας "καρφώνει" τον Τσίπρα: "Ο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλούν τσογλάνι"

Την αρχή έκανε η γνωστή αθυρόστομη, αλαζονική κομμουνίστρια της Εκάλης, Λιάνα Κανέλλη, που στην "αντικαπιταλιστική" εκπομπή του Πρετεντέρη "Ανατροπή" αποκάλεσε τον Τσίπρα ως... "τσογλάνι".

Τότε δήλωσε ο χαρακτηρισμός είναι προσωπικός και αποτελεί δική της γνώμη και όχι κομματική.
Για να έλθει λίγες ώρες αργότερα ο άεργος αρχηγός του ΚΚΕ, Κουτσούμπας, και να προσδώσει και.... θεσμικό χαρακτήρα στον επιθετικό προσδιορισμό που χρησιμοποίησε η βουλευτής του κόμματός του, "καρφώνοντας" ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς έκφραση για τον Τσίπρα και από εκεί την.. "έκλεψε" η Κανέλλη.

Είναι μια ωραία.... ατμόσφαιρα όλοι τους στο "ελληνικό σοβιέτ"!

Διαβάζουμε σχετικό ρεπορτάζ του parapolitika.gr

Εγκαινιάζοντας μια νέου τύπου επικοινωνιακή τακτική, χτες ο Περισσός άνοιξε τις πόρτες του μετά από πολλά χρόνια και.....

Η ιστορία στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η ιστορία στο απόσπασμα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν ήλθε από το πουθενά η ύβρις του Νίκου Δήμου κατά του 1821
Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγγραφέας και στέλεχος του κόμματος «ΠΟΤΑΜΙ» Νίκος Δήμου προκαλεί με δηλώσεις του σχετικές με την ιστορία μας και τα εθνικά θέματα. Για το ζήτημα των Σκοπίων ήταν από τους λίγους, οι οποίοι πήραν θέση βέβηλη και αιρετική, κατηγορώντας για φανατισμό τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βγήκαν σε δρόμους και σε πλατείες για την μια και μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το πρόσφατο κείμενό του ανήμερα της 25ης Μαρτίου πέρα από ανιστόρητο είναι και κατάφορα προκλητικό. Όμως δεν είναι ο μόνος και το άρθρο του είναι μια ακόμη προσπάθεια σε ένα συνολικό σχέδιο πολλών και για πολλά χρόνια, πολλών οι οποίοι με κάθε τρόπο επιχειρούν συστηματικά να ....