Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

Καρχιμάκης κατά Πάγκαλου

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα 'δηλώσεις Πάγκαλου' ο Καρχιμάκης ανέλαβε πρωτοβουλία συσπείρωσης ηγετικών στελεχών κατά του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης.
Με τηλεφώνημά του στον Γιάννη Ραγκούση και ύστερα στην Βαρτζελή γνωστοποίησε τις προθέσεις του για...

Νέο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ (ξεπέρασαν πάλι τον εαυτόν τους οι γίγαντες): Ιστορικό υψηλό για το spread... και το GAP διακοπές στο Παρίσι!!!

Σε επίπεδο ρεκόρ διαμορφώθηκε το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών το μεσημέρι.
Το spread διαμορφώνεται στις 974 μονάδες (ΣΣ. Τελικά έκλεισε πάνω από τις 990 μονάδες... άντε και στα χίλια Γιωργάκη) βάσης καταγράφοντας άνοδο 0,4%, αγγίζοντας το υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας του, σύμφωνα με τα στοιχεία του πρακτορείου Bloomberg.
Το προηγούμενο ιστορικό υψηλό είχε καταγραφεί στις...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: "Αποσχιστική προσπάθεια από την Οθωμανικκή Αυτοκρατορία η επανάσταση του 21'"


ΠΗΓΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κύριε Πάγκαλε, είμαστε ή δεν είμαστε τελικά απόγονοι του Περικλή;

 Δείτε όσα δεν σας δείχνουν τα κανάλια ...
10 Mαι.2010, ομιλία του κ. Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο του Oxford με θέμα:
"The economic crisis in Greece and its implications for Southern Europe and the Eurozone"
Δείτε σε αποκλειστικότητα απόσπασμα της ομιλίας του, στο video στο τέλος του άρθρου.
Δείτε αυτά που δεν σας παρουσιάζουν στα κανάλι και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος είναι απίστευτα...
"Η ιδέα που είχαν οι...

Ο Νικολόπουλος στο olympia.gr

> Όχι στις απολίτικες συμπεριφορές και τα στρογγυλέματα. Χρειαζόμαστε Ιδεολογικούς Μαχητές.
> Όπως με το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, έτσι και με το Ερζερούμ: Ότι αντιτίθεται στην εθνική κυριαρχία, δεν θα τηρηθεί…
>Υπό έλεγχο ΚΑΙ η δανειακή σύμβαση εκτός από το μνημόνιο.

Εσείς δεν μασάτε τα λόγια σας, οπότε ρωτούμε ευθέως: Συμφωνείτε με την πρόσφατη παρατήρηση του συνεργάτη του Προέδρου της Ν.Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη ότι «η ΝΔ χρειάζεται ιδεολογικούς μαχητές και όχι ντιντήδες»; Το ρωτώ επειδή ήδη έχετε πει επ’ αυτού ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί παρά να ασκείται με λόγο γεμάτο «γωνίες». Άρα, υπάρχουν «ντιντήδες» στη Ν.Δ. που διατυπώνουν ανούσιο, αμβλύ αντιπολιτευτικό λόγο;
Θα σας δώσω κι εγώ μια ευθεία απάντηση.

Από πότε ποινικοποιούνται οι φιλίες;

Τα δύο παιδιά, ο «Σπίθας» και ο Πάρις Κασιδόκωστας, γνωρίζονται από το Λονδίνο, πολύ πριν ο πατέρας του πρώτου, Γιώργος Παπανδρέου, εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας.
Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να προσάψει «δόλο» σε μια φιλία, κυρίως όταν έχουμε να κάνουμε με νέους ανθρώπους, ούτε να τη χρεώσει στο συγγενικό περιβάλλον.
Ο γιος του πρωθυπουργού όπως είναι γνωστό υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις-παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Πεύκο-σαν καταδρομέας. Όταν τον ρωτούσαν στη Μονάδα αν έχει κάποια σχέση με τον πρωθυπουργό, δήλωνε πως πρόκειται για μια συνωνυμία που τον «ταλαιπωρεί».
Ο Ανδρίκος ή «Φαφ» (όπως τον αποκαλούν χαριτολογώντας τα ξαδέλφια του - η λέξη προέρχεται από το ξαδελφούλης) θέλησε  να....

Ολόκληρη η συνέντευξη του Φάηλου Κρανιδιώτη στην "Παρασκευή και 13"

Οι ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ανέλαβαν την ευθύνη για την έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Με προκήρυξή τους, πριν από λίγα λεπτά η τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", ανέλαβε την τον τρομοκρατική επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στις 30 Δεκεμβρίου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΕΔΩ

2 σελίδες από την μελλοντική Ιστορία μας

ΝΔ: "Η κυβέρνηση να προσφύγει στη δικαιοσύνη για δυσφήμιση

 Η Νέα Δημοκρατία με δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου, Πάνου Παναγιωτόπουλου, ζήτησε από τη κυβέρνηση να δράσει ώστε να προστατευτεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

«Η κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει άμεσα, με κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσο, ακόμη και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, που....

Αποκάλυψη: Ο λόγος που ο ΓΑΠ 'έφυγε νύχτα' για Παρίσι

Φαγωθήκατε όλοι...
'Γιατί έφυγε νύχτα' και πιο νωρίς ο Πρωθυπουργός για Παρίσι.
Συνωμοσίες, μυστικοδιπλωματία κτλ..αλλά η αλήθεια είναι άλλη..

ΣΟΚ: Οι ΗΠΑ σχεδίαζαν επίθεση εναντίον της Ρωσίας

Τελικά η wikileaks έβγαλε πολλά στη φόρα. Το 2009 και η Χίλαρυ και ο Ομπάμα είχαν εγκρίνει σχέδιο προετοιμασιών στρατιωτικής παρέμβασης του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας.
Η βρετανική εφημερίδα  Guardian δημοσίευσε τηλεγράφημα από την wikileaks, σύμφωνα με το οποίο, κλείστηκαν συμφωνίες για χρήση των λιμανιών της Γερμανίας και της Πολωνίας για επίθεση αμερικανικών και αγγλικών δυνάμεων κατά της Ρωσίας.
Στην αρχή οι Αμερικανοί διπλωμάτες αρνήθηκαν την ύπαρξη του σχεδίου, αλλά μετά...

Τι έκανε και τι κάνει στο Παρίσι ο κ. Παπανδρέου;

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει, σήμερα κιόλας, να ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις επαφές του πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα.

Υπό άκρα μυστικότητα βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο Παρίσι ο κ. Παπανδρέου και κανείς δεν αναρωτιέται στην Αθήνα γιατί πήγε δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον γάλλο ομόλογο του Φρανσουά Φιγιόν.
Σύμφωνα με πολύ ακριβείς πληροφορίες...

Μάλλον δεν θα προλάβετε να...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
  

...τα μαζέψετε και να εξαφανιστείτε σαν τουρίστες μετά τις θέσεις της Pimco.
Και είστε γελασμένοι αν νομίζετε πως δεν λογοδοτήσετε σε λαϊκά δικαστήρια, για τα χρήματα του ελληνικού λαού που προσφέρατε στις τράπεζες… για τις συντάξεις και τους μισθούς που περικόψατε…
Η Λαϊκή οργή δεν θα είναι σαν αυτή της Αργεντινής…
Κατάντια… ο μεγαλύτερος επενδυτής του καπιταλιστικού συστήματος, να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για...

To δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής συνέντευξης του Πάνου Καμμένου στο anti-ntp.blogspot



το 1ο μέρος

Φάηλος Κρανιδιώτης:"Η ιδεολογία δίνει μπούσουλα"

Στην πρώτη συνέντευξη για το 2011 προχωρά ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην εφημερίδα "Παρασκευή και 13".
Για άλλη μια φορά πιστός στις αρχές του και τις ιδέες του ,δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη Νέα Δημοκράτια, στο δρόμο που κάνει για να επαναθεωρήσει τις σχέσεις της με το λαό αλλά και την εξουσία.

"Η ιδεολογία δίνει μπούσουλα, χαράσσει γραμμές και προοπτικές" θα τονίσει.
"Ο Αντώνης Σαμαράς πιστός στο εθνικό συμφέρον δεν θα παρεκλίνει γιατί κάποιοι θέλουν τη συναίνεση" επισημαίνει για τον πρόεδρο της ΝΔ και τονίζει την ...

"Θα στείλω κι εγω το σώβρακό μου στον Θ.Πάγκαλο"


Για μια ακόμη φορά, οι ενεργοί πολίτες τιμωρούν τη φαυλότητα. Πριν από μερικές ώρες δημιουργήθηκε στο facebook σελίδα με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, οι οποίοι θα "δεσμευτούν" ότι θα απαντήσουν στο "αστείο" του Θόδωρου Πάγκαλου, που έστειλε το σώβρακο του στο Ράδιο Αρβύλα, στέλνοντας στο γραφείο του χιλιάδες εσώρουχα! Φανταστείτε τί θα γίνει αν αυτό το εγχείρημα πετύχει. Θα...

Νέες αυξήσεις στα διόδια + κάμερες...

Το «πράσινο φως» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια έλαβαν οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας. Οι κοινοπραξίες θα μπορούν στο εξής να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής, διαδικασία που χρησιμοποιείται για την είσπραξη οφειλών. Ταυτόχρονα πιέζουν το υπουργείο Υποδομών να βρει λύση στο ζήτημα, προκειμένου να ανακοπεί η αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να καταβάλλουν διόδια. Στο μεταξύ, η Ολυμπία Οδός έγινε η τέταρτη κοινοπραξία που ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια.

Τον τελευταίο μήνα, η άρνηση των οδηγών να...

Σσσ…, το κράτος κοιμάται βαθιά

XΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ο Ελεύθερος Τύπος με φωτογραφικά ντοκουμέντα το διασυρμό της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου, για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να αναζητήσει ευθύνες από το βρετανικό επενδυτικό όμιλο που επέλεξε να «πουλήσει» κύρος διαφημίζοντας τα πτωχευμένα ομόλογά μας.

ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ βρισκόταν η....

Hill & Knowlton: Η εταιρεία που προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, έριξε πρόσφατα μεγάλα ποσά στην περιοχή. Που πήγαν;

(τσάμπα υποστηρικτής του  ψεύδους, δεν υπάρχει. Τα Ερζερούμ χρυσοπληρώνονται)

Η Hill & Knowlton, είναι πασίγνωστη εταιρεία “δημοσίων σχέσεων” με πολυδιάστατη δράση. Ο Johan Carlisle είχε αποκαλύψει μάλιστα συγκεκριμένα νούμερα που έπαιρνε ως αμοιβή για να καλύψει τις θηριωδίες της Τουρκίας, ώστε η τελευταία να συνεχίσει να απολαμβάνει τις κολοσσιαίες ενισχύσεις των ΗΠΑ. (Σχετικό άρθρο)
Ο απόστρατος πράκτορας της CIA Robert T. Crowley μάλιστα ομολόγησε την αγαστή συνεργασία της H&K με την “υπηρεσία”, αφού τα γραφεία της διεθνώς ήταν η τέλεια κάλυψη για την δράση της CIA, ιδιαίτερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Εκτός βέβαια από τους φιλάνθρωπους κεμαλοναζί, η εταιρεία ανέλαβε και...