Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2015

Ο Πειραιάς είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ... Μεγαλειώδης δράση από δεκάδες Χρυσαυγίτες...ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ

Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα - Όχι στο μνημόνιο και στην υποταγή!
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην Σαλαμίνα. Οι Συναγωνιστές έκαναν την έναρξη της δράσης τους από το κέντρο του νησιού, τα Παλούκια. Έπειτα συνέχισαν στην παραλία Κουλούρης, στο εμπορικό κέντρο και τέλος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων με....

ΟΧΤΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

xrysh_aygh
Γράφει ο Νικογιάννης

Άρθρο το οποίο έστειλαν στην εφημερίδα Financial Times με τίτλο «Την ύστατη ώρα, έκκληση για οικονομική λογική και ανθρωπιά» και απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, οκτώ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί, ζητούν από την Ευρώπη να πάρει μέτρα και να στηρίξει τον Τσίπρα γιατί μετά από αυτόν θα έρθει η Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για τον Νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην πρωθυπουργό της....

ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του "Πρώτου Θέματος" γράφουν διθυράμβους για τον Μιχαλολιάκο και την ομιλία του στη Βουλή...

Μπορεί οι δουλοπάροικοι των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων, νταβατζήδες των ΜΜΕ, εσκεμμένα να μην επέτρεψαν να προβληθεί η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, "φιμώνοντάς" τον, και να φθάσει ο λόγος σε κάθε Έλληνα, ωστόσο χιλιάδες ήταν και πάλι αυτοί που τον άκουσαν..

Στο ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" μάλιστα για την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου κυριολεκτικά οι σχολιαστές θριαμβολογούν για τα όσα ανέφερε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για τον "μόνο ειλικρινή άνδρα του Κοινοβουλίου", "τον άνθρωπο που μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει από τους προδότες" αλλά και με τη συνειδητοποίηση του λόγου που το καθεστώς τον έβαλε φυλακή, και τον κρατά μακρυά από το λαό, καθώς είναι ο "μόνος που τους χαλάει τη μανέστρα".

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τα σχόλια των αναγνωστών τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία (πάνω από το 90%) είναι κολακευτικά για τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, καθώς όπως αναμενόταν η συγκλονιστική ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου γέμισε με υπερηφάνεια και πίστη τους Έλληνες, πως μπορούν να περιμένουν κάτι καλύτερο στο μέλλον από τους επαίτες των Βρυξελλών...

Δείτε και τα υπόλοιπα σχόλια...

Ούτε 20 άτομα σε συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή πρώην Υπουργό... Διαλύεται η μασονοδεξιά!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά το ΠΑΣΟΚ (και το ΚΚΕ φυσικά) και η ΝΔ "τελειώνει" στη Θεσσαλονίκη. Μια τεράστια Νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος στο οποίο και θα στραφούν όλοι οι υπερήφανοι Έλληνες, με Τιμή, για να αντισταθούν στην νέα συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, άξιοι συνεχιστές της προηγούμενης, ΣΑΝΕΛ.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ξεκινούσαν οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρός της και αρχισκευωρός Σαμαράς έσπευδε να ανακοινώσει στους σιωνιστές των ΗΠΑ πως «τελείωσε και διέλυσε» την Χρυσή Αυγή.
Στο ίδιο μήκος κύματος εξέπεμπαν και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της Συγγρού, επισημαίνοντας με πρωτοφανή χαιρεκακία και μίσος πως «το καράβι Χρυσή Αυγή βουλιάζει και τα ποντίκια πηδούν στη θάλασσα για να γλιτώσουν».
Σε όλους αυτούς τους ψοφοδεξιούς λακέδες, τους συνεταίρους του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και των σιωνιστών, αφιερώνονται οι παρακάτω φωτογραφίες. Ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, με υψηλό προσκεκλημένο τον ...

Ο Καμμένος χειροκροτά τους νταβατζήδες για την συνωνομοσία της σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής


Ο Καμμένος χειροκροτά τους νταβατζήδες για την συνωνομοσία της σιωπής εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης μοίρασε ενώπιον του Κοινοβουλίου ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Λες και δεν αρκούσε η σιωπηρή συναίνεση στην ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό ή η κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου, ο κ. Καμμένος ανάλωσε σημαντικότατο μέρος της ομιλίας του, προκειμένου να πείσει το «Ποτάμι» ότι δεν είναι «ακροδεξιός».
Βεβαίως, αυτή διακαής προσπάθεια δεν ήταν άνευ αντικειμένου, αφού το κόμμα του Μπόμπολα έχει πολλάκις δηλώσει ότι προτίθεται να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία, αν δεν υπάρχουν «ακροδεξιοί» σε αυτήν. Για αυτούς τους λόγους, ο Καμμένος, έφτασε μέχρι και...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!


Η συμφωνία είναι προ των πυλών και είναι ταυτόχρονα επώδυνη και επονείδιστη, αφού θα διατηρήσει εν ισχύ τους εφαρμοστικούς νόμους που πέρασαν βρόχο στον λαιμό της ελληνικής κοινωνίας. Παραμένει η φορομπηχτική πολιτική, συνεχίζεται η επίθεση στα μικρομεσαία εισοδήματα, αυξάνεται ο ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ή ισοδύναμα μέτρα στο ασφαλιστικό, μεσαίωνας στο εργασιακό, χάος στην υγεία, διεκπεραίωση των υπολοίπων αποκρατικοποιήσεων-στην ουσία ξεπουλημάτων της εθνικής δημόσιας περιουσίας. Για εθνική κυριαρχία δε ούτε λόγος…
<<Όλα αυτά από μία αριστερή κυβέρνηση; πώς είναι δυνατόν;>> ,διαρρηγνύουν υποκριτικά τα ιμάτιά τους τα εξωνημένα ΜΜΕ.
Μα, αυτό ακριβώς είναι η αριστερά. Λόγω και έργω ο κομμουνισμός, ακόμα και....

Το συμπέρασμα μιας δημοσκόπησης...Οι Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι είναι οι μόνοι που είναι έτοιμοι για ρήξη με την Τρόικα

Γράφει ο Αινείας

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση, ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, παρουσιάζει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" που αποδεικνύει ακόμη μια φορά πώς οι μόνοι ψηφοφόροι που είναι συνειδητοποιημένοι αλλά και πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την πολιτικοοικονομική πραγματικότητα είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά είναι αυτοί που σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο κόμμα, ακόμη και από τους "ακραίους" του ΚΚΕ, διαφωνούν με την "ελληνική διαπραγμάτευση", διαπιστώνοντας ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει θέσει κανένα από τα "όπλα" της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άγεται και φέρεται από τους.....

Τον πήρε ο ύπνος τον Τσίπρα χθες στη Βουλή...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοιμισμένος εμφανίστηκε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Τσίπρας όπως φανερώνουν πολλές από τις φωτογραφίες που έχουν αποτυπώσει την βαρεμάρα του κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών σχετικά με τη "διαπραγμάτευση" που οδηγεί οριστικά σε...."τρίτο, αριστεροπατριωτικό, Μνημόνιο".

Σε κάποιες από αυτές μοιάζει να "τον παίρνει" λιγάκι - προφανώς θα άκουγε την ομιλία του "συντρόφου" Κουτσούμπα ή του Μπομπολάνθρωπου/Θεοδωράκη -, ενώ γενικά το μυαλό του αντί για.."διαπραγματεύσεις" είναι βέβαιο ότι σκεφτόταν κρεβατοκάμαρες και μαξιλάρια.

Μάλιστα για να.....

ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ

koutsoumpas-perissos-dog-club
Γράφει ο Αντίοχος

Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας το Μνημόνιο (με την πολύτιμη συνεισφορά των ΚΝΑΤ, που την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου 1, περιφρούρησαν αποτελεσματικότατα τη βουλή από την οργή του λαού…), ανετέθη από το σάπιο σύστημα στο ΚΚΕ και μια άλλη διατεταγμένη υπηρεσία, εκτός από τη φύλαξη της βουλής: το καπέλωμα της λαϊκής αντίδρασης.

Αστείρευτος ανθελληνισμός από τον "μπομπολάνθρωπο" - Θεοδωράκη... "Οι Γερμανοί είναι οι φίλοι μας και όχι οι Ρώσοι"


Ξενόδουλος Θεοδωράκης: Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί...

Εξετάσεις νομιμοφροσύνης απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εταίρους δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Σταύρος Θεοδωράκης και το μόρφωμα που δημιούργησε. Με μια δήλωση, η οποία μπορεί να καταγραφεί κι αυτή στον κατάλογο της εθελοδουλείας του απέναντι στους δυνάστες της Πατρίδας μας, ο Θεοδωράκης δρα, για μια ακόμη φορά, ως μεταφορέας-«χαμάλης» των επιθυμιών τους.
«Αυτό που μπορώ να σας πως όμως, είναι ότι....

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Η Φωτογραφία της Ημέρας


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ζουν ανάμεσά μας...