Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014

Αντώνη Σαμαρά μην έχεις καμμία αμφιβολία: Η Φυλακή είναι δική σου!


Αντώνη Σαμαρά μην έχεις καμμία αμφιβολία: Η Φυλακή είναι δική σου!

Μετά από δυόμιση έτη εθνοκτόνων μέτρων, με την εξαθλίωση και τη φτώχεια να σκεπάζει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του δοκιμαζόμενου Λαού μας, με την εθνική μας περιουσία να ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής σε εγχώριους και ξένους ολιγάρχες του πλούτου, με μια πολιτική σκευωρία η οποία κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου, περιφρονώντας το Σύνταγμα της Πατρίδος και την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού, η επάρατος, αντεθνική και προδοτική Χούντα Σαμαρά κείται σε συντρίμμια, χάρη στα συντριπτικά πλήγματα τα οποία δέχθηκε από τους Αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
Εν μέσω του τρόμου που γεννά ο....

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

SAMARAS-epimikinsi

Γράφει ο Αντίοχος

Πως τον συμφέρουν οι εκλογές, αποκάλυψε προχθές στην ΝΕΡΙΤ ο φον Αντωνάκης, γιατί θα τις… κερδίσει (αν στ’ αλήθεια το πιστεύει, είναι ο μόνος Έλληνας που το πιστεύει…). Αλλά, δεν τις επιδίωξε, γιατί «θα κάνουν κακό στον τόπο», «θα φέρουν την καταστροφή», κ.τ.λ.…
Ωστόσο, οι εκλογές θα γίνουν σε λιγότερο από έναν μήνα. Που το πρόβλημα; Αφού θα ξαναβγεί η ΝΔ –όπως βεβαιώνει ο Αντωνάκης- θα ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση και θα… σώσει οριστικά τη χώρα…
Έπειτα, είναι και το άλλο… Πως γίνεται μέχρι πριν από έναν μήνα η κυβέρνηση να είναι έτοιμη να....

Μαϊμούδες μέχρι την τελευταία στιγμή... 4o κόμμα (!) η Χρυσή Αυγή, αλλά με άνοδο 1,5%


Μαϊμούδες μέχρι την τελευταία στιγμή... 4o κόμμα (!) η Χρυσή Αυγή, αλλά με άνοδο 1,5%

Έχουμε επισημάνει πολλάκις πως μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου οι διαπλεκόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων θα κάνουν το παν για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να δώσουν μια στρεβλή εικόνα για την πολιτική κατάσταση και τα ποσοστά των κομμάτων.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διψήφια ποσοστά, αλλά τα χαλκεία του Μαξίμου θα επιχειρήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ο,τι και να κάνουν όμως το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα ψάχνουν το βαθύ λαγούμι να κρυφτούν!
Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η....

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙNΟΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ….

DSCN0005
Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Ίσως αυτή τη ρήση του Ναπολέοντα είχαν στο μυαλό τους οι δύο Νενέκοι – αρνησιπάτριδες της συγκυβέρνησης – μορφώματος Σαμαρά και Βενιζέλου, όταν παντελώς καθεστωτικά και αριβιστικά εξαθλίωναν τον Ελληνικό λαό, φυλάκιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και υποθήκευαν το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Δεν ήμουν και ούτε είμαι θιασώτης της ρήσης «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Οι σαμαροβενιζέλοι πέρασαν επιτέλους στην «πολιτική ιστορία» και τους εύχομαι, ολόψυχα, μετεκλογικά να κληθούν, αυτοί και τα δοσίλογα τσιράκια τους, από μία Εθνική και Πατριωτική κυβέρνηση να λογοδοτήσουν για τα....

Βενιζέλος: "Έχουμε μόνο ένα στόχο... Να μην λάβει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Στην Εκλογική Επιτροπή του κόμματός του μίλησε ο Β. Βενιζέλος εγκαινιάζοντας και αυτός με τη σειρά του την προεκλογική περίοδο και την έναρξη της προσπάθειας των στελεχών του να σώσουν το ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα στις διάφορες θυμοσοφίες και τον ακατάληπτο οίστρο του, ο Βενιζέλος φανέρωσε και τον πραγματικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως έχει οριοθετηθεί από τους "αφέντες" του, και δεν είναι άλλος από το να αποτρέψει τη Χρυσή Αυγή να πάρει τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό Κυβέρνησης, που θα σήμαινε αυτομάτως ότι είναι 3ο κόμμα και εν δυνάμει Κυβέρνηση.

Είπε λοιπόν:
"Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να είναι το τρίτο κόμμα. Να λάβει την.....

Το MEGA και ο Μπόμπολας αναλαμβάνουν επίσημα την προεκλογική προπαγάνδα του Σαμαρά...

Γράφει ο Αινείας

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα και όλοι έχουν πάρει θέση μάχης. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε "όλοι" όσοι θα στηρίξουν το καθεστώς (και από τη μια και από την άλλη πλευρά).

Θα μπορούσε ο Μπόμπολας να μείνει αμέτοχος από μια τέτοια "μάχη";!
Προφανώς και όχι. Έτσι ο Big Boss που προσφάτως έριξε δίχτυα και στο ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζει να κρατά σφιχτά τα....λουριά του άρματος της ΝΔ και να την ελέγχει πλήρως.
Και πώς θα το κάνει αυτό;!
Να ελέγχει την προπαγάνδα της.

Ποιος λέτε ότι αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Σαμαρά κατά την προεκλογική περίοδο;!
Αφήνουμε τον ίδιο τον Μπόμπολα μέσα από το site του imiresia να μας το ανακοινώσει:

 Στο πρόσωπο της....

Kontra Channel: "Αντισυνταγματικό και παράνομο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να διεκδικούν την ψήφο από τη φυλακή... Πρέπει να αποφυλακιστούν" - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη λήξη της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κατ' επέκταση τη διαφαινόμενη προκήρυξη εθνικών εκλογών το Kontra Channel έθιξε ένα ουσιώδες ζήτημα δημοκρατίας.

Το γεγονός του εγκλεισμού του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την ώρα που θα είναι ταυτόχρονα και υποψήφιοι και θα πρέπει να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού. Πρακτικά το παραπάνω δεν μπορεί να εφαρμοστεί καθώς μέσα από τη φυλακή δεν μπορούν να προσεγγίσουν και να εκθέσουν στους Έλληνες πολίτες το πρόγραμμά τους, με σκοπό τη διεκδίκηση την ψήφο τους.
Άρα τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας και ανελευθερίας, και ουσιαστικά έρχεται σε βάρος της διαδικασίας εκλογών που προβλέπει το Σύνταγμα!

Αυτό σχολιάζεται στο βίντεο από τον παρουσιαστή του Kontra, Γ. Παπαγιάννη και τον σχολιαστή Ν. Βέλιο...

Π.Παυλόπουλος(ΝΔ): "Δε με θέλει ο λαός..Εγκαταλείπω τη μάχη των εκλογών"

Εγκαταλείπουν το σαπιοκάραβο της ΝΔ, ένας - ένας οι βουλευτές της και δηλώνουν "Απών" στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά εν όψει εθνικών εκλογών.

Ειδικά οι "καραμανλικοί" βουλευτές και στελέχη, από την πρώτη στιγμή δείχνουν την απροθυμία τους να συμμετάσχουν μαζί με το Σαμαρά και να πνιγούν στην οργή του λαού, καθώς όπως αποδέχονται ο κόσμος αν μη τι άλλο τους αποστρέφεται και δε θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούν.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Π. Παυλόπουλος που μιλώντας στο newpost.gr είπε τα εξής:
"Κρεμάω τα παπούτσια μου...Πέρασε η μπογιά μου. Αποφάσισα να....

"Έτσουξε" πολύ ΣΚΑΙ και MEGA το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή "έριξε" το Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Έτσουξε πάρα πολύ το καθεστώς η χθεσινή στάση της Χρυσής Αυγής, που μετά την ομολογία του Σαμαρά ότι οι Εθνικιστές "έριξαν" τη χούντα του, τα μίσθαρνα όργανά του - ΜΜΕ - ξεκίνησαν τη ρυπαρή προπαγάνδα τους...

Δείτε τα ρεπορτάζ του MEGA και του ΣΚΑΙ...

Bankingnews: Ιστορική νίκη της Χρυσής Αυγής έναντι του Σαμαρά - Πλησιάζει η εκλογική και δικαστική δικαίωση


Bankingnews: Ιστορική νίκη της Χρυσής Αυγής έναντι του Σαμαρά - Πλησιάζει η εκλογική και δικαστική δικαίωση

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η Χρυσή Αυγή δικαιούται να αντιδρά, καθώς με εντολή Σαμαρά βρέθηκαν οι βουλευτές και ο Αρχηγός στην φυλακή.
Μεγάλη σημειολογική, πολιτική και ηθική νίκη πέτυχε η Χρυσή Αυγή η οποία με την στάση της οδήγησε στην ήττα τον Αντώνη Σαμαρά που ενορχήστρωσε μαζί με μια κλίκα στην δικαιοσύνη την προφυλάκιση της Χρυσής Αυγής.
Οι σημερινές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής ήταν φυσιολογικές έναντι των όσων πραξικοπηματικών, παράνομων, ανήθικων και αντισυνταγματικών έχει πράξει ο Σαμαράς. Η Χρυσή Αυγή κράτησε μια σταθερή, αταλάντευτη στάση με....

O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ . ΓΙΑΤΙ;

kalantzis-813512540

 Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλατζής – γιδοβοσκός των ανεξάρτητων που ψήφισαν «Σ. Δήμα» – υποβολέας του άλλου, του Σ. Μπούκουρα, που τον είχε από κοντά μην τυχόν και μπερδευτεί και πει τίποτε άλλο, αντί εν μέσω προεδρικής εκλογής και εν μέσω θύελλας διαφθοράς αντί να δώσει στη δημοσιότητα τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων που δημοσιοποιούνται αρχές Δεκέμβρη κάθε έτους, έφυγε για....

Όμηρος, ο ποιητής των Ελλήνων


Στις απαρχές του γραπτού λόγου, ένα αριστούργημα. Η Ιλιάς του Ομήρου. Είτε ερασιτεχνικά είτε επιστημονικά, όλοι οι Έλληνες (αλλά και το σύνολο των λαών της Οικουμένης ) έχουμε «πιάσει στα χέρια μας» τον Όμηρο. Πολλοί εν είδη βιβλίου μαγειρικής και όχι ως ιερό έπος. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα δεν θα μας απασχολήσει επί του παρόντος.
Εισαγωγικά θα ήταν σκόπιμο ν’ αναλύσουμε εν τάχει την ερμηνεία του ονόματος Όμηρος (αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις, κατά τον Αντισθένη). Πολλές ερμηνείες έχουν προταθεί. Η πρώτη αναλύει το όνομα Όμηρος ως εξής: «ὁ μὴ ὁρῶν» (= ο τυφλός). Η  σύγχρονη φιλολογική έρευνα όμως έχει καταρρίψει αυτό το συλλογισμό. Η δεύτερη εκδοχή προβάλλει το όνομα ως σύνθετο  : ὁμοῦ + ἀραρίσκω (συντροφεύω, κρατώ συντροφιά, ταιριάζω σε μια συντροφιά) και αυτή η....