Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

Το Κάλεσμα ισχύει: Όλοι οι Πατριώτες στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου !!

Κάθε μέρα τελικά θα διαπιστώνεται και μια ακόμη ανοησία.

Άντε λοιπόν, ας διαψευστεί κι αυτό...

Εντοπίστηκε η παρακάτω αφελής και αστεία προπαγάνδα σε κάποιες σελίδες («αναρχοαριστερού προσανατολισμού βεβαίως):

«….αναστέλλεται η λειτουργία της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μη γίνει αιτία πρόκλησης επεισοδίων την 25η Μαρτίου και να μη χυθεί αίμα μεταξύ Ελλήνων…»

Θα τονίσω ότι το Πνεύμα και η Ιδέα της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» εκπορεύεται από εμένα προσωπικά. Και θα μου επιτραπεί να διευκρινήσω - έστω "λακωνικά" - ότι ακολουθεί ένα ιδιαίτερο κανάλι διαδικτυακής γενικής δημόσιας επικοινωνίας/ανταπόκρισης από πλευράς των Πατριωτών φίλων και υποστηρικτών αυτής της Πατριωτικής Ιδέας.

Για παράδειγμα,

Αντάμωσαν πάλι οι… παλιόφιλοι (Π. Καμμένος και Χ. Ζώης) !! «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ». Pano, parlez vous francais?

Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης. Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου. Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη. 
Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω.

Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα! Άντε μετά να.....

Το ΔΝΤ απαιτεί να μας "ξετινάξουν" με περικοπές τουλάχιστον ως το 2016!


Τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε βασικές κατευθύνσεις, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τους μισθούς και την ανεργία, μετά το Μάιο έχουν επισημάνει στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα στα μεγάλα κόμματα. Ο διεθνής οργανισμός τονίζει πως οι αλλαγές θα πρέπει να εστιάσουν στις εξής βασικές κατευθύνσεις:

-Ο δημόσιος τομέας είναι μεγάλος και προσφέρει «γενναιόδωρες» αποδοχές σε σύγκριση με τον ιδιωτικό τομέα.
-Στον ιδιωτικό τομέα ο βασικός μισθός είναι.....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕΣ

Καταργεί τις προεκλογικές συγκεντρώσεις η ΝΔ...Γιατί άραγε...;

Ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε:«Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο "πνεύμα", μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές, που, ενδεχομένως, σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν, να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ
Μήπως στη ΝΔ γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που βγουν σε δρόμους και πλατείες για συγκεντρώσιες το πιο πιθανό είναι να φάνε γιαούρτια ή πολύ περισσότερο, θα φανεί η απήχηση στο λαό...;

Κόπηκε ακόμη μια αντιμνημονιακή εκπομπή...Το αισχότερο όμως είναι η δικαιολογία της Διοίκησης: "Δεν αντέχουμε προς τις εκλογές τέτοιο αντιμνημονιακό λόγο"

Εξευτελισιτκό πρώτα από όλα για τη νοημοσύνη των Ελλήνων...
Δεν καταλαβαίνετε άραγε ούτε και τώρα ότι τα ΜΜΕ είνια το όχημα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης/χειραγώγησης του καθεστώτος;
Αν δεν έχετε το σθένος να το παραδεχτείτε, τότε μόνο "γκόϊμ" σας αξίζει να λέγεστε...Δούλοι των ΜΜΕ και του Σιωνισμού.

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος στο blog της εκπομπής..

Κάθε φορά που τελειώνει μία διαδρομή, η τελευταία γεύση είναι σαν την πικρή αίσθηση του τσιγάρου που πολλές φορές το καπνίζεις και με λίγη γόπα μαζί. Αυτή τη φορά όμως, η γεύση δεν ήταν πικρή. Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ένα από.....

ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ


Η Αριστερά κάθε αποχρώσεως, συνεπής στην παρωχημένη και τραγικά διαψευσμένη μαρξιστική ιδεοληψία της ταξικής συνείδησης, την οποία επιμένει να επικαλείται ως εργαλείο ερμηνείας και εξέλιξης της ιστορίας, μισεί τον Έλληνα εργάτη, διότι δεν τον αντιμετωπίζει ως ισότιμο Έλληνα πολίτη, αλλά ως εξαθλιωμένο προλετάριο, δηλαδή ιστορικό δούλο της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι, σε κάθε σχετική συζήτηση, αναφορά, έντυπο και προπαγανδιστική αφίσα, σύμπαν το φάσμα της Αριστεράς, από την δημοκρατική μέχρι την.....

Η ανθελληνική τουρκική παραγωγή έρχεται στην Ελλάδα το Μάη...Ε, λοιπόν "Μολών Λαβέ"

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όποτε και να έρθει αυτή η ταινία-έκτρωμα-προπαγάνδα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, εμείς θα είμαστε όπου το απαιτήσουν οι συνθήκες και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι για να να ματαιωθεί η ποροβολή της...
Ελπίζουμε ότι και οι περισσότεροι Έλληνες θα πράξουν το καθήκον τους...
Η Πόλη είναι η "Αιώνια" Πρωτεύουσα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας..Δεν θα επιτρέψουμε στη συνείδησή των Ελλήνων να χαθεί ή να θεωρηθεί μογγολική.

διαβάζουμε στο "ΣΤΟΧΟ"
Ο «Στόχος» πληροφορήθηκε ότι γνωστός Έλλην εισαγωγεύς κινηματογραφικών ταινιών «έκλεισε» την δυσφημιστική για την Ορθόδοξη Εκκλησία «Άλωση 1453» και θα την προβάλει στις αθηναϊκές αίθουσες τέλη Μαΐου που θα συμπληρώνονται 559 χρόνια από την Πτώση της Πρωτευούσης του Ελληνισμού στις Τουρκικές ορδές… Βάζετε στοίχημα; Χιλιάδες αριστεροκουλτουριάρηδες Έλληνες θα τρέξουν να δούν την ταινία και οι μεγαλοδημοσιογράφοι θα βρίζουν τον «Στόχο» που θα καλεί σε σαμποτάζ. Και βέβαια, μη περιμένετε αντιδράσεις από την Εκκλησία της Ελλάδος, όταν θα προβάλλεται στην Αθήνα η «Άλωση 1453»: Αν επρόκειτο για καμμιά ταινία που θίγει τους Εβραίους, πρώτος και καλύτερος θα έσπευδε να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο Ιερώνυμος Λιάπης…Ο «Στόχος» πληροφορήθηκε ότι.....

ΣΟΚ!! To YΠEΞ ανοίγει τα σύνορα!! – Αυτοκατάργηση της Σένγκεν!!

Την ώρα που το ρεύμα εισόδου των λαθρομεταναστών στη χώρα θεριεύει και το σύστημα ασφαλείας στα σύνορα καταρρέει το υπουργείο Εξωτερικών, αποφάσισε στο όνομα του ελληνικού τουρισμού, να ανοίξει πρακτικά τα σύνορα καταργώντας πάγιες διαδικασίες που προβλέπονται από τη συνθήκη Σένγκεν επιτρέποντας σε πολίτες τρίτων χωρών να έρχονται στη χώρα με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Πιο συγκεκριμένα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΞ αναφέρεται πως στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη δυναμική προώθηση του ελληνικού τουρισμού, την ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, και εν όψει της έναρξης της θερινής περιόδου, ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας απηύθυνε εγκύκλιο προς όλες τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές στο εξωτερικό, ζητώντας τη μέγιστη δυνατή διευκόλυνση προς υπηκόους τρίτων χωρών, που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας, μέσω της παροχής ταχύτατων, αποτελεσματικών και φιλικών διαδικασιών χορήγησης θεωρήσεων.

Στη σχετική εγκύκλιο γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στις.....