Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2016

Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Τι την νοιάζει σήμερα την ελληνική οικογένεια; Να μην μειωθεί ο μισθός, να μην μειωθεί η σύνταξη, πόσο ήρθε ο ΕΝΦΙΑ, τι φόρο θα πληρώσει. Για όλα αυτά είμαστε εμείς εδώ, για να σας ενημερώνουμε κυρίες και κύριοι, όπως κάνουμε χρόνια τώρα».

Αυτά ειπώθηκαν από στόματος κ. Αυτιά κατά την τηλεοπτική εκπομπή του, το πρωινό του Σαββάτου.
«Χθες το βράδυ μ’ έπιασε υπέρταση μη τυχόν και μου κόψουν το επικουρικό».
Αυτά ειπώθηκαν σε μένα από γνωστή μου συνταξιούχο, την Παρασκευή.
Κάθε 28 του μήνα, μέχρι και τις πρώτες μέρες του επομένου, βρίσκονται στημένοι έξω από τις τράπεζες οι συνταξιούχοι και μάλιστα από τις 6 τα χαράματα. Λες και άμα πάρουν τα χρήματά τους στις 10 ή στις 12 το μεσημέρι θα πάρουν λιγότερα.

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις δείχνουν με τον πλέον αποδεικτικό τρόπο την τραγική μετάλλαξη της κοινωνίας των πολιτών που αποτελούν το Έθνος μας. Δείχνουν ότι σαν λαός έχουμε φθάσει σε σημείο...

"Νέα Βαϊμάρη": Η Αριστερά τελείωσε, η ΝΔ είναι υπηρέτρια των Βρυξελλών, η Χρυσή Αυγή θα είναι η έκπληξη!

Ξεκάθαρη παραδοχή από την εφημερίδα Παρόν για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και την υποδούλωση των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα και ΝΔ στην Γερμανία της Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης στο άρθρο του, με τίτλο «Νέα Βαϊμάρη» αναλύει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και κρούει παράλληλα τον κώδωνα του κίνδυνο σε ΝΔ και Σύριζα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές όποτε και γίνουν αυτές.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

Η κυριαρχία της Γερμανίας είναι απροκάλυπτη. Στην Ελλάδα δεν υφίσταται Δημοκρατία. Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί και το Κοινοβούλιο περιορίζεται στο να δίνει "δημοκρατικοφάνεια" στις διαταγές των "εταίρων". Ο λαός έχει εξαθλιωθεί οικονομικά. Οι ασταμάτητες παρανοϊκές φοροκαταιγίδες...

Οι κάτοικοι της Χίου στήνουν ομάδες περιφρούρησης ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου τους έκαναν οι απελπισμένοι κάτοικοι της περιοχής Κάστρου της «προσφυγοκρατούμενης» Χίου.

Εκεί, περιέγραψαν την καθημερινότητα που βιώνουν και αναζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα βγουν από τα αδιέξοδα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή τους. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Βουδούρης το «προσφυγικό» πρόβλημα έχει μεγεθυνθεί σε τέτοιο βαθμό...