Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Καθεστωτικός δημοσιογράφος σε απόγνωση: Οι «φασίστες» είναι γύρω στο 10% και απολύτως συνειδητοποιημένοι

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί το σύστημα να έχει εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στην Χρυσή Αυγή (με μονταρισμένα βίντεο, συνωμοσία σιωπής, λάσπη με το τσουβάλι, στημένες «δημοσκοπήσεις» και απανωτές επιθέσεις παρακρατικών υποκειμένων…) αλλά το αποτέλεσμα είναι… «μηδέν εις το πηλίκιο» -που’ λεγε κι ο Jeffrey…

Κι αυτό το ομολογούν ακόμα και σεσημασμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Τσιόδρας, σε άρθρο του υπό τον ενδεικτικό τίτλο:

«Ζουν ανάμεσά μας. Είναι περίπου 1 στους 10 Έλληνες» – ήτοι 10% (μα καλά, δεν έμαθε από τις εταίρες «δημοσκοπήσεων» ότι… πέφτουμε; Περίεργο!). Και επιπλέον, καταρρίπτει τη γελοία θεωρία –κυρίως των νουδούληδων- ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι παρασυρμένοι, ενώ στην πραγματικότητα είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι. Ας παραθέσουμε τα κυριότερα σημεία του άρθρου:  

«Ζουν ανάμεσά μας. Τους συναντάς στη γειτονιά, στη δουλειά, στο χώρο που διασκεδάζεις. Είναι περίπου 1 στους 10 Έλληνες. Ο λόγος για τους...

Κασιδιάρης σφυροκοπεί Μουζάλα μέσα στην Βουλή! ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα και στον υπουργό Μουζαλά εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφορικά με την καταστροφική κυβερνητική στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Κατέθεσε ντοκουμέντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και κυβερνητικά έγγραφα που καταρρίπτουν τα προσχήματα του Σύριζα περί "ρατσισμού", καθώς εμπεριέχουν τον όρο λαθρομετανάστες. Ο λόγος που η κυβέρνηση αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, είναι επειδή...

Τρέμουν την Χρυσή Αυγή: Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την απευθείας μετάδοση της ομιλίας του Μιχαλολιάκου

Οι χρυσοπληρωμένοι αργόμισθοι κηφήνες του κρατικοδίαιτου μορφώματος της Συριζ-ΕΡΤ ξαναχτύπησαν με δύο ακόμη άθλιες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε έννοιας πολυφωνίας και τήρησης των βασικών Αρχών του Συντάγματος.

Η συμμορία Τσίπρα-Παππά-Τσακνή-Ταγματάρχη και σία, κλιμακώνοντας τον πόλεμο ενάντια στη μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν:

Α) Να μην μεταδώσουν ζωντανά την σημερινή ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην κοινοοβουλευτική μας ομάδα. Ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας προχώρησαν ακόμα...

Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς, επειδή οι Έλληνες δεν θέλουν πια ούτε να τους βλέπουν

Σε μία παράνομη και πάνω από όλα ανθελληνική κίνηση φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, καθώς σχεδιάζει να δώσει ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στην Χώρα μας, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια. Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε και εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.

Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Έλληνες και ότι απαιτείται...