Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2011

Έχουν μεγάλο θράσος ορισμένοι γραικύλοι...

Έντυπα ανθελληνικού περιεχομένου έπεσαν πριν από λίγη ώρα στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην είσοδο του χώρου όπου τελείται η έκθεση βιβλίου του Ζαππείου. Στα έντυπα αυτά εμφανίζεται χάρτης (στον οποία η Θεσσαλονίκη ανήκει στο κρατίδιο των σκοπιανών), η σημαία των Σκοπίων (με τον ψευτο-ήλιο της… Βεργίνας), καθώς και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Επίσης αναγράφονται τα εξής....

Διαβάστε....

Σκοπιανή προπαγάνδα στην καρδιά της… Αθήνας!

ΕΝΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ


Μέσω Hellas-Orthodoxy
 
Τι και αν λέγεται κυρία Καλού. Καλό δεν είδαμε. Γιατί Καλού..κακού ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ.

Καλού.. κακού ζήτησε την προφυλάκισή του μην της ξεφύγει και γλιστρήσει το κελεπούρι της, ο Γέροντας μας, που πιθανόν να είναι το σκαλοπάτι για άλλα δωμάτια…και άλλες αρμοδιότητες στο δικαστικό τομέα.

Καλού..κακού ας...

Τιμημένο ΚΚΕ...της Αστυνομίας ο καλύτερος χαφιές!

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις! Είναι η διμηνιαία έκδοση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τυπώνεται στα τυπογραφεία του ΚΚΕ, στην "Τυποεκδοτική" Α.Ε. Τι έγινε συντρόφια εσείς που θέλετε να πέσει αυτό το σάπιο καθεστώς, τυπώνετε το περιοδικό του αστικού μηχανισμού καταστολής; Των εντολοδόχων της κατοχικής κυβέρνησης και της τρόικας που με λύσσα "πολεμάτε"; Άντε βρε με το καλό να..

WIKILEAKS: «ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ»

Τα ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks, που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L' Espresso, ενισχύουν έναν διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παγιδεύονται καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από τηλεφωνήματα, mail και sms, με τη βοήθεια ενός δικτύου ιδιωτικών εταιρειών.
Πρόκειται για μια κολοσσιαία -όπως χαρακτηρίζεται- βάση δεδομένων, που αποδεικνύει πως η ζωή του οποιουδήποτε μπορεί να "κλαπεί", να αντιγραφεί και να αναλυθεί με αυτοματοποιημένο τρόπο. Όπως τονίζεται, τα πάντα βρίσκονται υπό παρακολούθηση: φαξ, σταθερά και κινητά τηλέφωνα, Η/Υ…
Στην κατασκοπεία συνεισφέρουν ιδιωτικές εταιρείες που....

Η Διεθνής πολιτική χειραγώγηση των "δυνάμεων του λαού" και των "πορτοκαλί επαναστάσεων"στην δεκαετία του ΄70

Γράφει ο Νίκος Π.

Σε ένα άρθρο του, “Μεταμφιεσμένο Πραξικόπημα: Νέα Τάξη Πραγμάτων” ο συγγραφέας Jonathan Mowat ασχολείται με την προέλευση του ¨PostModern Coup”, τακτική που χαρακτηρίζεται από την ανάμιξη των ΗΠΑ και των ευρωπαίων συμμάχων τους στις «Πορτοκαλί Επαναστάσεις».

Η χρήση και χειραγώγηση των «δυνάμεων του λαού», είναι ένα γεωπολιτικό όπλο (σε μεγάλο βαθμό με συμμετοχή ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες) που το έχουμε δει από την Χιλή μέχρι την Κίνα και από τις ΗΠΑ μέχρι την Μέση Ανατολή πρόσφατα. Το είδαμε στην Ευρώπη (Μάης 68), αλλά και στην χώρα μας (Δεκεμβριανά του 08). Για την ώρα, η ιστορία ακόμη παρατηρεί τις εξελίξεις αυτού του τελευταίου, και ενδεχόμενα να καταγράψει στο μέλλον. Ας εξετάσουμε κάτι που η ιστορία ξεκάθαρα έγραψε για το τι συνέβει και φθάσαμε στον Μάη του 68 και ας .....

ΗΓΕΜΟΝΕΙΝ Ή ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ – A’ Μέρος


“Η πολιτική, είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα”. Φον Κλαούζεβιτς: Πατέρας της Επιστήμης της Γεωπολιτικής


Λόγω αλλαγής πρωθυπουργού και της νέας συγκυβέρνησης μεταξύ των τριών κομμάτων που υποστηρίζουν ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ στην Ελλάδα, μεταξύ δηλαδή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Καρατζαφερικού κόμματος όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με την πολιτική αυτές τις μέρες…ακόμα και οι πιο αδιάφοροι. Οι πρόσφατες εκλογές που έγιναν έδειξαν πως οι “αδιάφοροι” αποτελούν μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού. Όποιος και να βγει το ίδιο θα ‘ναι…

Παραδοχή του Σιωνιστή Ομπάμα:" Έχω κάνει περισσότερα για την ασφάλεια του Ισραήλ από κάθε άλλη κυβέρνηση"

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει περισσότερα για την ασφάλεια του Ισραήλ από οποιαδήποτε προηγούμενη αμερικάνικη κυβέρνηση.
Ο Ομπάμα δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει κάνει περισσότερα για την ασφάλεια του Ισραήλ από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση και ορκίστηκε ότι κανένας σύμμαχος δεν είναι πιο σημαντικός για τις ΗΠΑ από το Εβραϊκό κράτος.
«Προσπαθώ να....

Εκπληκτικές εικόνες με....νοήμα!


Δείτε και τις υπόλοιπες...........

ΕΙΚΟΝΕΣ

Κατέρρευσε η προπαγάνδα των ΔΟΛιων συγκροτημάτων και των φλούφληδων!Ο Αρχηγός των Ευέλπιδων αθώος...με απώλειες..


Μια «φούσκα» ήταν τα περίφημα «χουντοσταγονίδια» της Σχολής Ευελπίδων, μια συνωμοσία η οποία κατέπεσε μέσα σε λίγες ημέρες, όπως γίνεται σαφές μέσα από το πόρισμα της ΕΔΕ που μόλις χθες κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και φέρνει στην δημοσιότητα του defencenet.gr.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι… πρωταίτιοι της ομάδας των πέντε που υποτίθεται ότι τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου ανήμερα του Πολυτεχνείου (τέτοιoς ύμνος ούτε υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει, παρά μόνο ένα τραγούδι του Κατσαρού της εποχής) τιμωρήθηκαν με την «βαριά» ποινή των… 20 ημερών φυλάκισης, δηλαδή με την ποινή που τιμωρείται ένας απλός φαντάρος στα Τάγματα Εκστρατείας αν π.χ. δεν χαιρετήσει τον διοικητή του.
Ο δήθεν «πραξικοπηματίας» παραπέμπεται περαιτέρω στο πειθαρχικό κατόπιν τεράστιας πίεσης του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Ζιαζιά, γνωστού για τα «πράσινα» αισθήματά του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει απόταξή του από την ΣΣΕ, για τον απλό λόγο ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα αδίκημα για να το επιδικαστεί μια τέτοια ποινή.
Σήμερα θα σταλεί στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου ο φάκελος με την υπόθεση για να εξακριβωθεί ότι δεν τελέστηκαν τα δήθεν «βαριά» αδικήματα που κατηγορούνται, αλλά φυσικά με την ποινή των 20 ημερών λήγει η υπόθεση από μόνη της. 
Αυτό αναφέρει το πόρισμα των δύο Ενόρκων Διοικητικών Εξετάσεων (ΕΔΕ) οι οποίες διενεργήθηκαν παράλληλα και ανεξάρτητα τόσο από την διοίκηση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων όσο και από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).
Είναι πραγματικά γελοίο και εκτίθεται ακόμα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που κάποιοι τον παρέσυραν να εκδώσει την ανακοίνωση του Σαββάτου, το ότι τελικά με όλες αυτές τις πιέσεις για «αποκεφαλισμό» της ομάδας των Ευέλπιδων καταλήξαμε σε «ποινή φυλάκισης 20 ημερών» επειδή δήθεων «με βήμα σημειωτόν απήγγειλαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου» (σιγά μην έκαναν και «το βήμα της χήνας»), ενώ δεν επιβάλλεται καμία ποινή σε πρωτοετείς σπουδαστές και σε αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων:

Εφημερίδα με....χαρακτήρα!

 ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ  - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ - ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ  

- ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!- Η ΑΝΝΑ ΣΑΝΤΙΚΑΪ ΠΗΡΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ... ΠΑΡΟ

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: - ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ!- ΠΑΡΕΑ ΜΕ “ΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ...

- ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΣΤΗΝ....

Ένας “κατάσκοπος” στα κινητά καταγράφει κάθε δραστηριότητά μας


Ο ερευνητής ασφαλείας Trevor Eckhart ανακάλυψε μία καλά κρυμμένη εφαρμογή σε smartphone, η οποία καταγράφει κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιεί ο χρήστης.

Το λογισμικό ονομάζεται Carrier IQ και βρίσκεται εγκατεστημένο στις συσκευές δίχως τη γνώση ή τη συγκατάθεση του χρήστη. Μπορεί να βρεθεί σε συσκευές (τόσο smartphone, όσο και κανονικά κινητά) Android, BlackBerry και Nokia. Ο ερευνητής μάλιστα δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο στο youtube, το οποίο και ακολουθεί, όπου και αποδεικνύει την ύπαρξη του λογισμικού στην συσκευή HTC EVO 3D.

Τα κουμπιά που πατάμε, γραπτά μηνύματα, αναζητήσεις στο... διαδίκτυο ακόμη και....