Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

Πώς σχολίασε Βρετανός βουλευτής την τελετή έναρξης!

Δεν τα λεμέ εμείς οι "κακοί ρατσιστές" και "εθνικιστές" αλλά ένας ομόφυλος των ανθρώπων που δημιούργησαν αυτό το...έκτρωμα

«Είναι η πιο....

Ο εκφυλισμός των Ολυμπιακών Αγώνων...



Όποιος είχε χθες το βράδυ την ατυχία να μείνει σπίτι και να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των Olympic Games 2012 του Λονδίνου, θα κατάλαβε πολύ καλά πως αυτό το πανηγυράκι χορηγών και πολυεθνικών ουδεμία σχέση έχει με τα αρχαία Ελληνικά αθλητικά ιδεώδη, το "ευ αγωνίζεσθαι", το...

Απάντηση της Χρυσής Αυγής στον φραγκολεβαντίνο ανιστόρητο Ζαν Ρογκ

Διαβάστε τη....

Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση - Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο

"Δεν...δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά αποτελεί τελεσίγραφο στην Δύση μετά το επεισόδιο με στο πλοίο ΑLDAY.
Η δήλωση έρχεται φαινομενικά σε πλήρη αντιδιαστολή με...

Εικόνες σύγκρισης πολιτισμών...ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ vs φράγκων..

Δείτε τις υπόλοιπες...

Διαλύεται το ΛΑΟΣ...Αποχωρεί σύσσωμη η νεολαία του κόμματος


«Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Έθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη».


Περικλής Γιαννόπουλος 
Διαβάστε την ανακοίνωση αποχώρησης των στελεχών της νεολαίας του κόμματος..

Η Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα..Στην περιοχή που η Εθνική Αντίσταση παίρνει κάθε μέρα "σάρκα και οστά"

Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Χριστιανών...το 80% των διώξεων για θρησκευτικά πιστεύω αφορά Χριστιανούς!Θα μιλήσουν άραγε οι "αντιρατσιστές";

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και θα το βουλώσουν οι "επαγγελματίες" αριστεροί - θολοκουλτουριάρηδες καθώς εκτελούν πιστά στο σχέδιο των Πρωτοκόλλων της Σιών και του "περιούσιου Γιαχβέ"

Έρευνες διεθνών οργανώσεων αποδεικνύουν ότι το 80% όσων διώκονται για τα θρησκευτικά τους «πιστεύω» παγκοσμίως είναι χριστιανοί.

Σε περισσότερες από 50 χώρες του πλανήτη οι χριστιανοί βιώνουν την καταπίεση των θρησκευτικών τους ελευθεριών· στη Βόρεια Κορέα επιβάλλεται η σταύρωση των χριστιανών, στη Σαουδική Αραβία η θανατική ποινή σε όσους αποδεχτούν το Χριστιανισμό, στο Ιράκ η μαζική δίωξή τους, στην Τουρκία, Αίγυπτο, Μαρόκο,Πακιστάν, Ινδία κ.α. η καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών τους».

Στη Μεγάλη Βρετανία της «διαφορετικότητας», νοσοκόμα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι ....

Απίστευτο! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πληρώνει εδώ και τρία χρόνια τη ΔΕΗ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν κανένας Έλληνας βιοπαλαιστής καθυστερούσε να πληρώσει έναν λογαριασμό για λιγότερο των 500 ευρώ τότε η ΔΕΗ θα....είχε κάνει το καθήκον της!
Και κάτι άλλο..
Τόσα λεφτά παίρνετε ρε "σύντροφοι" από τις κομματικές επιχορηγήσεις..Τι τα κάνετε;

Τρία χρόνια έχει να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ η Κουμουνδούρου, όπως είδε το φως της δημοσιότητας. Το χρέος είναι δυσθεώρητο μετά από τρία χρόνια, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.
Μέχρι σήμερα.....

Η τελετή έναρξης των Βρετανών, ο "πολιτισμός" και ο Περικλής Γιαννόπουλος

 «Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»

Περικλής Γιαννόπουλος:

Δείτε τις εικόνες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τον..."πολιτισμό" των βρετανό-φραγκολεβαντίνων.
Πόσο δίκιο είχε άραγε ένας εκ των πατέρων του Εθνικισμού;

Πρόταση Ρώσων βουλευτών για νόμο που θα επιτρέπει στους πολίτες να οπλοφορούν για να προστατεύσουν τα σπίτια τους


Μετά το μακελειό στο κινηματογράφο του Ντένβερ του Κολοράντο, Ρώσοι βουλευτές έχουν συντάξει ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τη δημόσια χρήση των πυροβόλων όπλων. Οι χορηγοί του νόμου ελπίζουν να περιορίσουν τα ποσοστά εγκληματικότητας, ενώ οι πολέμιοι λένε ότι τα νόμιμα αεροβόλα όπλα έχουν ήδη προκαλέσει αρκετή ζημιά. Η αρχή πίσω από τη σύνταξη νομοσχεδίου που επιτρέπει την ιδιωτική χρήση των περίστροφων είναι"το σπίτι μου είναι το κάστρο μου", έτσι ώστε οποιαδήποτε εισβολή στον ιδιωτικό χώρο θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί με πυροβολισμούς.
 
Ο Aleksandr Torshin, ο οποίος συνέταξε το νομοσχέδιο, λέει ότι....

Σύντροφοι... αποτύχατε!

Είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΚΚΕ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε ΔΗΜΑΡ η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένα και το αυτό: ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Στην Νίκαια οι Συριζαίοι κοιτούσαν σαν χαζοί την διανομή τροφίμων. Ήταν μια δράση έξω από το πεδίο κατανόησής τους. Γι΄αυτούς όλοι οι αναξιοπαθούντες που περίμεναν στην ουρά για να προμηθευτούν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή ήταν... λούμπεν! Η Χρυσή Αυγή συνεπής στις εξαγγελίες της και πάντα δίπλα στο δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, προχώρησε και έκανε πράξη ό,τι....