Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Χρυσή Αυγή και λοιπά Εθνικά κόμματα της Ευρωβουλής γιούχαραν τον Σουλτς φώναξαν "Shame on you" ΒΙΝΤΕΟ



Δυναμική αντίδραση ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. στο λαθρομεταναστευτικό - Στήριγμα του ανθέλληνα προέδρου της ευρωβουλής ο Αβραμόπουλος!
 
Δυναμική παρέμβαση που ενόχλησε πολλούς, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Θέμα της συζήτησης ήταν το....

Για ποιους πολιτικούς λόγους οι λαθρομετανάστες τελευταία δεν πάνε στη Γαλλία και στην Αγγλία;

Γράφει ο Αντίοχος

Ακούμε ότι οι απρόσκλητοι κατευθύνονται –κατά κύριο λόγο- στην Γερμανία και την Αυστρία (μέχρι πρότινος) και δευτερευόντως στις σκανδιναβικές χώρες. Κατά Γαλλία μεριά πάνε λίγοι, ελάχιστοι, σχεδόν κανείς. Γιατί άραγε… περιφρονούν την Γαλλία, την βαθιά πολυεθνική, πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική –και δε συμμαζεύεται- Γαλλία, οι απρόσκλητοι; Μεγάλη χώρα είναι, ισχυρή οικονομικά, ευκαιρίες πολλές προσφέρει, έχει και την πολυπληθέστερη μουσουλμανική μειονότητα στην Ευρώπη. Τι καλύτερο θα έψαχνε ένα «προσφυγάκι»; Κι όμως, δεν πάνε. Και για να ακριβολογούμε, δεν τους κατευθύνουν προς τα κει τα κυκλώματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Του χρόνου γίνονται στην Γαλλία...

Η κορύφωση της δημοσιογραφικής καριέρας του Χατζηνικολάου: Η συνέντευξη με τον Λεβέντη...


Η κορύφωση της δημοσιογραφικής καριέρας του Χατζηνικολάου: Η συνέντευξη με τον Λεβέντη...

Γράφει ο Αντίοχος

Μια μεγάλη δημοσιογραφική καριέρα που ξεκίνησε προ 30ετίας περίπου, του Νικολάκη Χατζηνικολέτου, έφτασε χθες το βράδυ στην… κορύφωσή της, με την συνέντευξη Λεβέντη.
Που αν έλεγες σε κανά καφενείο πριν από 2-3 χρόνια ότι θα έμπαινε στα… σαλόνια των καναλιών ως αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, θα σε κερνάγανε… λουκούμι – με μπόλικη… λουκουμόσκονη. Αν δε έλεγες το ίδιο και πριν από μια εικοσαετία, δεν το γλίτωνες το «φατούρο» (ομαδικό καρπάζωμα) με τίποτα!
Επί της ουσίας, ο άλλοτε γραφικός (με τους φραπέδες που έπινε κάθε βράδυ ζωντανά στο κανάλι 67 και με τις πίτσες που τον φίλευε ο άλλοτε «κόκκινος Πάνος» Παναγιωτόπουλος στον ΑΝΤ 1) και σήμερα… περιζήτητος πρόεδρος Βασίλης, εκτός από....

Η Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε τη...

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ: ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

εφετ
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ολοένα και περισσότερες καντίνες, παιδικοί σταθμοί και σχολεία στην Γερμανία της (πρώην κομσομόλας…) φράου Μέρκελ, βγάζουν από το μενού τους κάθε τι χοιρινό (μπριζόλες, λουκάνικα, μπέικον, κ.τ.λ.), στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να μην… προσβάλλουν τα «προσφυγάκια» που καταφτάνουν στην χώρα!
Τι πρέπει να κάνουν εν τέλει οι…

Η ΕΡΤ, το «προσφυγικό» και η κυβερνητική προπαγάνδα


Η ΕΡΤ, το «προσφυγικό» και η κυβερνητική προπαγάνδα

Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι ακόμη και η ΕΡΤ συμμετέχει στην επιχείρηση παραπληροφόρησης γύρω από το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα. Μετά τις απαράδεκτες προσωπικές τοποθετήσεις κάποιου παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, ο οποίος επί της ουσίας επιτέθηκε (!) στις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν στην δημιουργία hot spots στην περιοχή τους, τώρα έρχεται μια άλλου είδους επικοινωνιακή προπαγάνδα επί του συγκεκριμένου θέματος. Να τι γράφει για το ζήτημα αυτό ημερήσιο καθεστωτικό έντυπο:
«Να βρεθούν πιο κοντά στους πρόσφυγες επιχειρούν τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης, που σε μια κίνηση στήριξης και ευαισθητοποίησης για το συγκεκριμένο θέμα αποφάσισαν απόψε να μεταδώσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Χαρίτο απευθείας (21:00) από την Ειδομένη, ενώ το ίδιο θα γίνει μία ώρα μετά με....

Η ανοχή προς την λαθρομετανάστευση είναι δείγμα πνευματικού ξεπεσμού


Η ανοχή προς την λαθρομετανάστευση είναι δείγμα πνευματικού ξεπεσμού

Η ανοχή ή ανεκτικότητα υποτίθεται ότι είναι ένα από τα βασικά ιδεώδη της Ευρώπης και των αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Όποιος δεν είναι ανεκτικός θεωρείται ότι είναι οπισθοδρομικός, βλάξ ή ακόμη και κακός φασίστας. Όποιος δεν υποκύπτει στις αξίες μιας ανεκτικής κοινωνίας απαξιώνεται, διασύρεται και οδηγείται στο πυρ το εξώτερον. Ας εξετάσουμε όμως αν είναι όντως έτσι τα πράγματα.
Ετυμολογικά ανοχή σημαίνει να υποφέρω, να υπομένω, να δέχομαι. Μια υγιής κοινωνία όμως δεν βασίζεται στην αμοιβαία υπομονή ή δεκτικότητα, αλλά στον αμοιβαίο σεβασμό και στην αναγνώριση. Η ανοχή δεν έχει σχέση με σεβασμό και αναγνώριση, διότι ο σεβασμός και η αναγνώριση θεμελιώνονται με την εκπλήρωση κοινών κριτηρίων και κανόνων. Η ανοχή δεν συμβολίζεται με τον σεβασμό, αλλά με την υπομονή. Ανοχή λοιπόν προς ένα άτομο σημαίνει παράλληλα και την κρυφή υποτίμηση αυτού.
Η ανεκτικότητα που επιδεικνύει η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι μια....

ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ

tsipr-lathroi
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κόπτονται οι αριστεροί για ανθρωπιά και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο «μετανάστη», την ίδια ώρα που η χλεύη τους και ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει στους γηγενείς της Χώρας μας είναι άνευ προηγουμένου, όσων αφορά των ενεργειών της εκλεγμένης (ανθ)Ελληνικής κυβέρνησης. Τις προάλλες ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε με έγγραφό του, την παραχώρηση των κατασκηνώσεων, που ανήκουν σε τραπεζικά και κοινωφελή ιδρύματα, ώστε να στεγάσει η πολιτεία τα εισερχόμενα από ανατολάς καραβάνια. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να εξευτελίσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όσο γίνεται περισσότερο και εξηγούμαι. Τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, η κατασκήνωση αποτελεί μία διέξοδο για τα Ελληνόπουλα, μιας και....