Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2011

Δίνουμε βροντερό παρών την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή αυτή την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 7μμ. Η συγκέντρωση στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και έχει δύο βασικά συνθήματα: "ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!" και "ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!". 

Καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης. 

Η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, γι' αυτό και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας δε.....

Ο Σιωνισμός έτοιμος για πόλεμο με το ΙΡΑΝ. Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: "Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν"!


Με μια δήλωσή του που ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή τραγικών -όπως ανέφερε ο ίδιος- εξελίξεων στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ξεκαθάρισε σήμερα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα σημείο από άποψη προετοιμασίας ώστε είναι έτοιμες να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν, εάν απαιτηθεί.
Την παραπάνω δήλωση την έκανε ο αμερικανός στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε αμερικανικά μέσα από το Αφγανιστάν όπου βρίσκεται, συμπληρώνοντας: 
«Εξετάζουμε μια δέσμη επιλογών που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι ικανοποιημένος ότι με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε αναπτύξει έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι άμεσα εκτελέσιμες εάν υπάρξει ανάγκη».
Ο στρατηγός Dempsey είπε ακόμη πως....

Ποιός πιστεύετε ότι είναι ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός κόμματος;

Μα φυσικά ο......

Άνεργοι Έλληνες «βαποράκια» Νιγηριανών... Τα "οφέλη" της πολυπολιτισμικότητας και του μνημονίου!!

Ανεργοι Ελληνες γίνονται... «βαποράκια» Νιγηριανών διακινητών ναρκωτικών! Πρόκειται για μία νέα διάσταση της οικονομικής κρίσης που μεταβάλει πλέον τα δεδομένα και στο οργανωμένο έγκλημα. Τουλάχιστον 25 Ελληνες με λευκό ποινικό μητρώο έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε χώρες της νοτίου Αμερικής και στην Πορτογαλία να διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Οπως έχει διαπιστωθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για νεαρά άτομα που έχουν πρόσφατα χάσει τη δουλειά τους και αναζητώντας εισόδημα δικτυώθηκαν με Αφρικανούς εμπόρους κοκαΐνης και πραγματοποιούν υπερατλαντικά ταξίδια για τη μεταφορά ναρκωτικών


Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί οι Έλληνες είναι....

Βιβλία Ελπίδας και Εθνικής Αυτογνωσίας

Κωνσταντίνος ΧολέβαςΠολιτικός Επιστήμων

Το ξέρω, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες. Φέτος δεν περισσεύουν χρήματα ούτε και υπάρχει μεγάλη διάθεση για να αγοράσετε βιβλία για τις γιορτές. Ίσως είστε λιγότεροι οι υποψήφιοι αναγνώστες, όμως κάποιοι αντιστέκεστε. Και παρά την κρίση θα αγοράσετε ένα – δυο βιβλία είτε για σας είτε για να τα δωρίσετε σε συγγενείς και φίλους.
Επειδή, λοιπόν, πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογα βιβλία που λειτουργούν ως αντίδοτο στην εθνική κατάθλιψη και στην απαισιοδοξία σκέφθηκα να σας καταθέσω τις γιορτινές προτάσεις μου. Επέλεξα βιβλία, τα οποία έχουν αναφορά στην Ορθόδοξη πίστη μας, στην ιστορία μας και στην εθνική μας αυτογνωσία. Βιβλία, τα οποία μας θυμίζουν τις πνευματικές και πολιτιστικές μας ρίζες. Όταν γνωρίζεις ποια παράδοση και ποια κληρονομιά έχεις πίσω σου τότε λες ότι αξίζει να αγωνισθείς για τις καλύτερες ημέρες που, πρώτα ο Θεός, θα έλθουν.
Από το Ιερόν Ησυχαστήριον «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» (63088 Μεταμόρφωση Χαλκιδικής) έρχεται το πρώτο βιβλίο στο εορταστικό καλάθι μας. Έχει τίτλο «Από την ησυχαστική και ασκητική Αγιορείτικη παράδοση» . Οι μοναχοί που το έγραψαν θέλουν να μείνουν ανώνυμοι. Συγκέντρωσαν τη σοφία πολλών αγιορειτών πατέρων και χαρισματικών γεροντάδων του προηγουμένου (20 ού) αιώνος. Και εμείς που ζούμε μέσα στον κόσμο και στη....

Ούτε 1000 γυναίκες και κοριτσάκια δε δολοφονήθηκαν το 2011 στο Πακιστάν για "λόγους τιμής"..Φαγωθήκατε με το "κακό Ισλάμ"

Τουλάχιστον 675 γυναίκες και κορίτσια στο Πακιστάν δολοφονήθηκαν τους πρώτους εννιά μήνες του έτους 2011 σε «εγκλήματα τιμής», ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, μια μη κυβερνητική οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι αριθμοί καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος της βίας σε βάρος των γυναικών, που κατηγορούνται ότι θίγουν την υπόληψη των οικογενειών τους στην μουσουλμανική πολύ συντηρητική κοινωνία ή θεωρούνται κάτι σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και η βία σε βάρος τους παραμένει ατιμώρητη.
Παρά το ότι έχει υπάρξει κάποια πρόοδος όσον αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών στο Πακιστάν οι υπέρμαχοί τους τονίζουν ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνει πολλά περισσότερα για να αποδίδεται δικαιοσύνη, ειδικά σε βάρος ενόχων για δολοφονίες γυναικών, οι οποίες σπανίως....

Ο Φον Γερουλάνος έχει 7 λογαριασμούς καταθέσεων αλλά ζητά από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ iphone

Πόσο θα αντέξεις ΡΑΓΙΑ να σκύβεις το κεφάλι....;
Πόσο θα ανεχτείς τους γραικύλους που σε διοικούν και αφού σου πίνουν το αίμα και παίρνουν τα λεφτά σου, να σου υποδεικνύουν και τι πρέπει να κάνεις;
ΠΟΣΟ ακόμα ΡΑΓΙΑ;


Έγκρισης δαπάνης για την προμήθεια iPhone 4S 16GB BLACK για υπουργό
Δείτε τη σχετική απόφαση με ημερομηνία 08/12/2011 στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Διαύγεια.

Τρομοκρατημένος ο τηλεΠρόεδρος ζητά άμεσο έλεγχο των blogs...

Προσέχτε την αγωνία του...Γνωρίζει πως τον έχουν συντρίψει ιδεολογικά οι διαδικτυακοί ανεξάρτητοι bloggers..
Ξέρει πως αν συνεχιστεί η συγκεκριμένη κατάσταση, ούτε ο κομματικός-διαδικτυακός στρατός του μπορεί να τον σώσει από απώλειες αγνών πατριωτών και εθνικιστών!

Το μόνο που μας προκαλεί η στάση του είναι...λύπη

Ένα κείμενο που πρέπει να διαβαστεί...Η ΕΞΟΔΟΣ


«…Η αποστολή που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι η ελεγχόμενη χρεοκοπία, και η ταπεινωτική έξοδος από το ευρώ, ώστε με την ελεγχόμενη χρεοκοπία να συνεχίσουν κανονικά να καταβάλλονται οι δόσεις των τοκοχρεολυσίων στις τράπεζες της παγκόσμιας οικονομικής Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Αυτή είναι η διαφορά χρεοκοπίας της κυβέρνησης Παπαδήμου-Jeffrey από τo πιστωτικό γεγονός της κυβέρνησης Μεταξά. Η χρεοκοπία Μεταξά έσωσε την Ελλάδα, αφού έγινε με στάση εξωτερικών και μόνο πληρωμών.»

Το έτος 2002 επί Σημίτη εισήλθομεν εις την Οικονομική Νομισματική Ένωση (Ο.Ν.Ε.) με χαρές, τελετές, τιμές και δόξες, μετά βαΐων και κλάδων κατά το ιερόν Ευαγγέλιον. Που να ξέραμε οι δυστυχείς σε τι λάκκο των λεόντων πέφταμε. Σαν τον Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων. Εδώ κινδυνεύει η Ιταλία, η Ισπανία, και η Γαλλία, Βιομηχανικές δυνάμεις πρώτου βαθμού, και θα επιβιώναμε εμείς;;; όμως τόσο μυαλό είχαν οι τότε κρατούντες….
Σήμερα μετά παρέλευση 10 ετών, καλούμεθα από τους ισχυρούς της Ο.Ν.Ε. και ωθούμεθα προς....

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΤΕ! ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ (ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΥΓΓΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ)


Μεγάλωσα σε μια σχετικά εύπορη οικογένεια.......θα μπορούσα να ακολουθήσω το εύκολο μονοπάτι,και να είμαι βολεμένος στην οικογενειακή επιχείρηση....θα μπορούσα...ΑΛΛΑ;;;
Στα 17 μου κατατάχτηκα μόνιμος στις Ένοπλες Δυνάμεις....(μικρός,έχοντας κερδίσει χρονιά στο Λύκειο)....Γιατί; Γιατί μεγάλωσα με ιστορίες για τους προ-παππούδες μου που εκτελέστηκαν στην Κάλυμνο από τους Γερμανούς....

Μεγάλωσα με αγάπη για την Πατρίδα μου....
....την Σημαία μου....
....την υπερηφάνεια της Ιστορίας μου!

Τα καλοκαίρια,τα Χριστούγεννα....οι παρέες μου ήταν στα clubs (όντας 17-18 χρονών όλοι)....η οικογένειά μου σπίτι....Εγώ βάρδια...σκοπιά.
Δεν παραπονέθηκα,γιατί το έκανα με ιδανικά!
"Εγώ είμαι εδώ,για να...

Ο Αποστόλου ξεμπροστιάζει ακόμη τον Γεωργίου του ΛΑΟΣ...


  • Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2011, στην τηλεοπτική εκπομπή του kontra channel «μακελειό», ο κ. Στέφανος Χίος παρουσίασε video από ομιλία του σημερινού Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης, κ. Γιώργου Γεωργίου, στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στα τέλη του 2007 όταν ήταν Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και αποκαλεί με περίσσιο θράσος το κράτος της ΠΓΔΜ, «Μακεδονία». Το συγκεκριμένο video με σκοπιανούς υπότιτλους παιζόταν επί μήνες από την σκοπιανή τηλεόραση, προπαγανδίζοντας πως Έλληνας ευρωβουλευτής αποδέχεται το κράτος τους με το όνομα «Μακεδονία».

Στην συνέχεια, ο κ. Χίος με κάλεσε να μιλήσω τηλεφωνικά στην εκπομπή λόγω της ιδιότητος που είχα εκείνη την εποχή, του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ και να παραθέσω επιπλέον στοιχεία.

Από πλευράς μου θύμισα πως....