Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2011

Η προκλητική προπαγάνδα των μεγαλοδημοσιογράφων για τα επεισόδια στο Λονδίνο. Το αυγό του φιδιού στα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.



…όταν 20 Πακιστανοί βιάζουν ένα κοριτσάκι Αφρικανικής καταγωγής τα ΜΜ”Ε” της “αυτοκρατορίας” μεταδίδουν πως “Οικονομικοί μετανάστες Ασιατικής καταγωγής συκοφαντούνται από αραπίνα απόγονο σκλάβων”.
Όλοι γνωρίζουμε το συμβάν κατά το οποίο τρεις άνθρωποι “Ασιατικής” καταγωγής, βλέπε Πακιστανοί, έχασαν την ζωή τους όταν ένα ή δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω τους κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
Δείτε τώρα το εξωφρενικό αφιέρωμα του Newsit στο συμβάν:

Τα όρνεα αντιμετωπίζονται με όπλα….


Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη με σειρά αναρτήσεων ότι αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή στο βωμό της εξόφλησης του δημοσίου χρέους, θα επιχειρηθεί να θυσιαστούν και οι ατομικές μας περιουσίες και ειδικότερα η ακίνητη περιουσία μας, γιατί τα χρήματά μας και τα εισοδήματά μας ήδη θυσιάζονται και αυτό θα συνεχιστεί με ακόμα πιο σκληρό τρόπο. Το θέμα του κινδύνου για την ακίνητη περιουσία δεν έχει γίνει όμως αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι νομίζουν ότι το δημόσιο χρέος είναι κάτι που δεν αφορά την δική τους περιουσία, αλλά μόνο τη δημόσια περιουσία.
Όμως ήδη χθες πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι τη  δήλωση που έκανε  ο προέδρος του γερμανικού….. Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle, Ούλριχ Μπλουμ στην εφημερίδα Passauer Neue Presse με τον άκρως ενδεικτικό τίτλο «τα όρνεα δείχνουν πού υπάρχουν πτώματα».
Συγκεκριμένα....

ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑΣ ΚΟΥΦΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Πριν από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή των Ελλήνων, σε άρθρο μου στις 13 Ιουλίου 2011 με τίτλο «Η χαμένη ευκαιρία της Κυβέρνησης» μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Αυτή τη χρονική περίοδο, λοιπόν, η Ελληνική Κυβέρνηση είχε τη μεγάλη ευκαιρία να διορθώσει το λάθος της άρον-άρον ψήφισης του μνημονίου άνευ ουσιαστικής διαπραγμάτευσης, εκβιάζοντας τους τροικανούς για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, επενδύοντας στο φόβο των Ευρωπαίων για την  επικείμενη διάλυση της Ευρωζώνης. Πριν λίγες μέρες,

Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατο Πα.Σο.Κ... Οι ΜΚΟ ζουν και βασιλεύουν και διορίζουν και στο δημόσιο όσους θέλουν..


Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει...(τώρα εξηγούνται όλα)


Από μικρή έψαχνε την συντροφιά. Δεν βρήκε, δεν της έκατσε, της έκατσε άσχημα; Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα...Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας. Μακάρι να είχε βρει τον άντρα που έψαχνε από τότε, για να μας αφήσει στην ησυχία μας. Όλα τελικά είναι θέμα ορμονών...
Η κυρία στην παραπάνω φωτογραφία, δεν είναι άλλη από την...

Η νεοταξική βαρβαρότητα διαλύει τα ονειροπολήματα και τις συκοφαντίες…

  Τα ονειροπολήματα, έλεγε ο Λένιν, είναι προϊόντα της μικροαστικής ανημποριάς,  η μοίρα των ανήμπορων…
Του Θύμιου Παπανικολάου
 
            Ζήσαμε, σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά απανωτά επαναστατικά ονειροπολήματα εκρηκτικών μικροαστικών εξεγέρσεων, δηλαδή ονειροπολήματα της «μικροαστικής ανημποριάς».
            Θα περιοριστούμε στα τρία πιο χαρακτηριστικά:

Αμερικανικό περιοδικό "βλέπει" πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου πριν το 2012


Οι Αμερικάνοι αρέσκονται πρώτα να "δημιουργούν" την ιστορία και μετά να την γράφουν. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα ισχύσει και στην περίπτωση της κυβέρνησης Παπανδρέου η οποία δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον ακόμα. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται σε σημερινό άρθρο του το περιοδικό «The Journal of the American Enterprise Insitute» και ο γνωστός αναλυτής Desmond Lachman, ο οποίος υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει την εξουσία πριν το 2012 εξαιτίας...

Ο Nigel Farage για την παταγώδη αποτυχία της ευρωζώνης

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage είναι από τις λίγες φωνές στην καρδιά της Ευρώπης που όχι μόνο χτύπησε έγκαιρα το καμπανάκι κινδύνου για αυτά που ζούμε σήμερα, αλλά έχει πολλές φορές καταγγείλει την ακρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Ευρώπης εναντίον των λαών που την απαρτίζουν
Δείτε ένα βίντεο με αποσπάσματα ομιλιών του που αναφέρεται στη τεράσται αποτυχία της ΕΕ και της Ευρωζώνης:

Το Μεγαλύτερο κατόρθωμα του ΓΑΠ….



«Ξέρετε καλά ότι δεν ζητώ ούτε χειροκροτήματα, ούτε επευφημίες για όσα έκανα. Έκανα το πατριωτικό μου καθήκον και αυτό κάνω και σήμερα, αψηφώντας το πολιτικό κόστος. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα στην οποία κάθομαι, με ενδιαφέρει ο τόπος να πάει μπροστά, να αλλάξει, να δώσει ελπίδα».
Γιωργάκης Α.Παπανδρέου 
 Διακαναλική Συνέντευξη 25/10/2010
ΦΩΤΟ
antinews.gr