Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Βγαίνουμε στους δρόμους για άλλη μια φορά... ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00

ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00
Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών
Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»
Όταν οι.....

ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από δύο χρόνια και κάτι… ψιλά, το καθεστωτικό –και ως εκ τούτου άριστα πληροφορημένο- «Βήμα», είχε ένα «καυτό» ρεπορτάζ-κάρφωμα με τίτλο «Με ποιους συνομιλούν οι ξένες πρεσβείες στην Αθήνα». Εκεί, λοιπόν, μεταξύ των άλλων, έγραφε και τα εξής: «Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…».

Διαβάστε τώρα την είδηση που έδωσε χθες το βράδυ στα παπαγαλάκια του το… «πατριωτάκι», ο υπουργοπάνος ο… Κούγγης, η οποία επιβεβαιώνει απολύτως το προαναφερθέν παλαιότερο ρεπορτάζ του «Βήματος»:...

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, θα τους πάρω στο υπουργείο - Με διορισμό;

Περί λαθρομεταναστών η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, υπουργού και συντρόφου υπουργού, σε σχετική εκπομπή που θα προβληθεί, αλλά τα επίμαχα σημεία της έχουν ήδη διαρρεύσει εν είδει διαφήμισης. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα με την αποβίβαση των λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε ότι σχετικά με αυτές τις εξοργιστικές εικόνες, ο νέος υπουργός Πανούσης είχε δηλώσει πλήρη άγνοια, λέγοντας μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης: «Μου το είπατε, να είστε βέβαιοι ότι σε μία ώρα θα το ψάξω, να δω αν πράγματι έχει συμβεί αυτό, δεν διαφωνώ ότι δεν είναι αξιόπιστο αυτό που λέτε, να το δούμε γιατί μαζεύονται στην Ομόνοια. Διότι δεν πρόκειται να μαζευτούν χίλιοι άνθρωποι στην Ομόνοια. Θα είναι καταστροφή. Θα έχω κάνει λάθος. Θα έχουμε κάνει λάθος.»

Ας ενημερωθεί ο Υπουργός, λοιπόν, ότι και η είδηση ισχύει και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει γνώση, διότι η συνεργάτιδά του, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει πλήρη γνώση της καταστάσεως. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, απάντησε: «τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί...

Η τρόικα φεύγει, οι (Bee Gees) Brussels Group έρχονται! Το παιχνίδι των ονομάτων συνεχίζεται...

Αισχρός εμπαιγμός εναντίον του Ελληνικού Λαού διαπράττεται από την κυβέρνηση στο θέμα του οικονομικού μέλλοντος της χώρας. Η παραδοχή που πρέπει, εκ προοιμίου, να κάνουμε είναι ότι η κυβέρνηση εξελέγη με υπόσχεση την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Αυτά έχουν ήδη αποσυρθεί από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πλέον λόγος γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση και την μορφή που θα λάβει αυτή.

Τώρα η συζήτηση γίνεται περί της τρόικα και της μορφής που θα πάρει αυτή κατά τη διάρκεια της αξιολογήσεως. Το όλο ζήτημα έχει αρχίσει και θυμίζει το γνωστό «Βρες τις διαφορές». Σύμφωνα με την κυβέρνηση «η τρόικα τελείωσε» και πλέον οι συζητήσεις θα γίνονται με το «Brussels Group».

Ποιες είναι όμως οι διαφορές μεταξύ των δύο εννοιών;

Καταρχάς η «σημαντικότατη» διαφορά βρίσκεται στο όνομα. Δεν θα την λέμε πλέον τρόικα. Επιπλέον δεν θα αποτελείται από τρία άτομα όπως παλιά, αλλά...

Όταν ο Βαρουφάκης λέει ότι οι επαφές με την Τρόϊκα θα γίνονται σε ξενοδοχείο, προφανώς εννοεί το ΧΧΧ και πεσμένος στα... τέσσερα!

troika_12
Γράφει ο Αντίοχος

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε με τους τροικανούς να μπαίνουν θριαμβευτικά μέσα στα υπουργεία και να τσαλακώνουν την εθνική μας αξιοπρέπεια. Οι «νέοι Καραϊσκάκηδες» που μας κυβερνούν μόχθησαν, κουράστηκαν, ίδρωσαν, αλλά τη βρήκαν τη λύση, για να δώσουν τις πολυπόθητες… ανάσες αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό!
Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο…

Υπουργός καταπολέμησης της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης: Απειλή για το πολίτευμα οι μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Καταρρέει η σκευωρία: Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι «εγκληματική οργάνωση»

Καταπέλτης υπήρξε ο Υπουργός Επικρατείας του Σύριζα, Παναγιώτης Νικολούδης, για τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και μία δράκα επίορκων δικαστικών που πρόσκεινται στην «παράγκα» του «Μπάμπη», εναντίον της Χρυσής Αυγής, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ως «απειλή για τα βασικά στοιχεία και τους πυλώνες του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».
Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Νικολούδης, απαντώντας (γραπτώς) σε ερώτηση δήλωσε ότι...

Ηλίας Κασιδιάρης σε ΜΜΕ: "Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής καταρρέει... Θα είμαστε Νικητές" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Συνέντευξη Τύπου Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy, 19:15


Συνέντευξη Τύπου Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy, 19:15

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:15 στο ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς) θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαβιούν και συνεχίζουν να εισέρχονται παράνομα στην χώρα, αποτελώντας μια πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Σύριζα και ΝΔ κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, αφού και οι δυο μαζί έφεραν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μετατρέπουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.
Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Παναγιώταρος (Βουλευτής Β΄ Αθηνών), Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Βουλευτής Σερρών). Θα μιλήσουν βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κινήματος.
Οι Συναγωνιστές βουλευτές....

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Έγινε, λοιπόν, εχθές το βράδυ στη βουλή η συζήτηση για την επανασύσταση της επιτροπής διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και αποπληρωμής του κατοχικού δανείου, με τον mister Tsipra να υπόσχεται ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα εργαστεί ώστε να τηρηθούν όλες οι ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό…» και «θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις, την πρωτοβουλία για την ανασύσταση, ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της Επιτροπής για την Διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα».

Συμφωνούμε ασφαλώς με τη διεκδίκηση, μιας και πάγια θέση μας ήταν η διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, αλλά πρόκειται βεβαίως για ένα θέμα που η επίλυση του δεν εξαρτάται μόνο από μας, τους Έλληνες και όπως και να το κάνουμε, οι πιθανότητες δικαίωσης είναι λίγες.


Ενώ, λοιπόν, λέγονται πολλά για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έτσι θα λυθεί...

Το «δημοκρατικό»… bullying εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου

«Αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα», λέει μια ελληνική παροιμία που φαίνεται να βγαίνει απόλυτα αληθινή στην περίπτωση του Λαϊκού Συνδέσμου.
Και τι δεν έχουμε ακούσει για τα «εγκλήματα», τους «τραμπουκισμούς», το «μίσος» και τις πάσης φύσεως «παρανομίες» της Χρυσής Αυγής. Κι όμως από τις χιλιάδες αυτές «έκνομες» ενέργειες τίποτε δεν έχει πιστοποιηθεί με τρόπο αντικειμενικό και σύμφωνο με τα διεθνή στάνταρτ της αστυνομικής έρευνας και του ισχύοντος ποινικού δικαίου.
Για αυτό και μέχρι στιγμής, όποια επί μέρους υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει εκδικασθεί, έχει καταδείξει το αυτονόητο: Πως ό,τι ....