Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Τηλεφωνική παρέμβαση του Συναγωνιστή Π. Ηλιόπουλου για την ορκωμοσία του στο Περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας - BINTEO

Ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε τηλεφωνικά στο TRT Θεσσαλίας για την μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού και την ορκωμοσία του στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.
Ο συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος είναι έγκλειστος εδώ και 8 ολόκληρους μήνες, χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος του, ενώ έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας στις πρόσφατες εκλογές βρισκόμενος στα κελιά της Τιμής. Στην τηλεφωνική του παρέμβαση κατήγγειλε για ακόμη μια φορά το παραδικαστικό κύκλωμα του Αθανασίου που έχει φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με εντολή Σαμαρά όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος.
Επιπλέον απάντησε στις ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για τους κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αναπαράγουν τα κανάλια της διαπλοκής εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με Παναγιώταρο και Στρατηγό Επιτήδειο

Ο Ηλίας Παναγιώταρος με τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Επιτήδειο σχολιάζουν όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

“Καθημερινή” προς... συνταγματικό τόξο: Αφήστε τα παραμύθια και ενωθείτε όλοι κατά της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο στη ναυαρχίδα του συστήματος «Καθημερινή», με τίτλο «Αλληλεγγύη των δημοκρατικών κομμάτων!», έγραψε καθηγητής πανεπιστημίου. Στο άρθρο αυτό, αναφέρεται το παράδειγμα της δημοκρατίας της Βαϊμάρης και καλούνται όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου να αφήσουν τα παραμύθια περί «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» και να ενωθούν σα μια γροθιά, για να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή, που απειλεί το κλεπτοκρατικό σύστημά τους.

Ιδού: «Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες: όχι τόσο σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς», αφού όλοι εναντίον της λιτότητας είμαστε, αλλά: α) σ’ εκείνους που, από «επίγνωση της αναγκαιότητας», προσαρμόστηκαν -αναγκαστικά- στην πραγματικότητα των μνημονίων για να τα ξεπεράσουμε, όπως έκαναν οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι, και β) σ’ αυτούς που έχουν τον ρόλο των αντιμνημονιακών χωρίς να...

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής” στην Δυτική Ελλάδα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακολουθούν και άλλες ορκομωσίες, με αποκορύφωμα αυτή του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας!

Ορκίστηκαν με δέηση εις τον τριαδικό Θεό δια ανατάσεως της δεξιάς χείρας και την ένωσης των τριών δακτύλων, με πίστη και αφοσίωση προς το σύνταγμα της Ελλάδος και αφοσίωση αλληλεγγύης προς όλο τον Ελληνικό λαό ο οποίος χειμάζεται κάτω από την σκληρή λιτότητα και την μπότα των σκληρών μέτρων της Τρόικα σε συνεργασία με την εντολοδόχο Ελληνική κυβέρνηση.
Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής ο Χρήστος Ρήγας, επικεφαλής του συνδυασμού, και η Γεωργία Αρετή Κοκκότη καταχειροκροτήθηκαν και...

Πλημμύρισαν από Συναγωνιστές οι Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος στις ομιλίες για το αντιρατσιστικό τερατούργημα


Μέτωπο Νεολαίας
Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, κατά την συνάντηση των μελών του Μετώπου Νεολαίας, και με αφορμή το αποκαλούμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός των επόμενων ημερών από την προδοτική κυβέρνηση, η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου Ουρανία πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με το συγκεκριμένο νόμο – έκτρωμα, αναλύοντας όλες τις πτυχές του, καθώς και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου που.....

ΠΛΑΓΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ (ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ)

papamimikos--2-thumb-large
Ως γνωστόν, ο εκλεγμένος βουλευτής ενός κόμματος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να εκφράζει προσωπικές του απόψεις (και ο λαός να κρίνει την ειλικρίνειά τους ή μη, από το τι ψηφίζουν τις κρίσιμες ώρες στη βουλή). Όμως, ο διορισμένος γραμματέας ενός κόμματος εκπροσωπεί το κόμμα κι όχι τον εαυτό του, άρα δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά τις απόψεις του κόμματός του.
Στην εκπομπή «Πρωινό MEGA», λοιπόν, εμφανίστηκε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της νουδούλας Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με....

Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο!


Μόνο... 1000 λαθρομετανάστες εισέβαλαν στη χώρα το Σαββατοκύριακο!

Φανταστείτε τους αντίστοιχους αριθμούς μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος!
Ομολογία-σοκ, η οποία επιβεβαιώνει ξεκάθαρα και δίχως περιστροφές τα όσα η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει για τις σκοπιμότητες πίσω από την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος, έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης. Τα όσα δήλωσε ο υπουργός της Χούντας Σαμαρά για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών είναι συγκλονιστικά και ενδεικτικά της τεράστιας απειλής για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους: «Συζητάμε για 996, δηλαδή 1.000 ανθρώπους, στη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών, από....

Αυτούς τους Ορθόδοξους ψαλμούς θα απαγορεύσει με το “αντιρατσιστικό” ο Σαμαράς κατ΄ εντολήν Σιωνιστών


Αυτούς τους Ορθόδοξους ψαλμούς θα απαγορεύσει με το “αντιρατσιστικό” ο Σαμαράς κατ΄ εντολήν Σιωνιστών

«Με όσα αποτόλμησαν εναντίον του Κυρίου οι Ιουδαίοι, είναι σα να τράβηξαν πάνω τους εκείνη την ημέρα, για την οποία πρόλεγε κι ο προφήτης: μέρα εκδίκησης αυτή θα είναι για τον Κύριο. Αυτά έπαθαν οι Ιουδαίοι, νομίζοντας ότι θα εξοντώσουν τον Κύριο. Αυτά προκάλεσαν σε βάρος τους, φωνάζοντας κατά του Κυρίου. Σ’ αυτά καταδικάστηκαν, θέλοντας να κρίνουν τον Κύριο. Οι Ιουδαίοι με την κακία τους ερήμωσαν τους εαυτούς τους και από την οικουμένη και τώρα είναι χωρίς πόλη. Οι Ιουδαίοι κέρδισαν τη συγκατοίκησή τους με τους δαίμονες».
Μέγας Αθανάσιος
Εδώ και κάμποσα χρόνια, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία από.....

ΙΔΟΥ ΤΟ SUCCESS STORY: 250.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

999235
250.000 Έλληνες δεν πείστηκαν από το… success story και την… ανάπτυξη της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων και πήραν το δρόμο της ξενιτιάς, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία καταγράφουν τους εργαζόμενους και τους ανέργους στη χώρα μας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο του εργατικού δυναμικού προ Μνημονίου (2009) ήταν 5.063.200 Έλληνες και Ελληνίδες (εκ των οποίων οι 477.900 ήταν άνεργοι).
Σήμερα,

Ερώτηση Συναγωνιστή Χρήστου Παππά για την αλλαγή της Σημαίας που προωθεί η ανθελληνική κυβέρνηση


Ερώτηση Συναγωνιστή Χρήστου Παππά για την αλλαγή της Σημαίας που προωθεί η ανθελληνική κυβέρνηση

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε σήμερα από τα κελιά τςη Τιμής ερώτηση για την μεθόδευση από την ανθελληνική κυβέρνηση σχετικά με την αλλαγή της Σημαίας και την κατάργηση του Σταυρού.

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Αθήνα, 25-8-2014
Θέμα: Κατάργηση του σχήματος του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία

Στην ευαίσθητη εθνικά περιοχή της Θράκης παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και φέτος, η χρήση σημαιών οι οποίες δεν φέρουν το σημείο του Σταυρού αλλά οριζόντιες ή κάθετες γραμμές. Επί παραδείγματι, φέτος, κατά την λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου παρευρέθη πλήθος κόσμου, το Μοναστήρι ήταν σημαιοστολισμένο, αλλά στη θέση της Ελληνικής σημαίας υπήρχε ένα πανί με δύο κατακόρυφες λωρίδες, μια μπλε και μια άσπρη, χωρίς το σχήμα του Σταυρού. Το 2013, στις εορταστικές εκδηλώσεις για...

Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα!

Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα!
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Λαό ψοφοδεή, που όνειρό του είναι το βόλεμα στο δημόσιο, ένα Λαό λιγόψυχο, δειλό και διστακτικό. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις μια πολιτική τάξη αντεθνική, της οποίας οι κομματικοί φορείς ανταγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο υποτελής και εξυπηρετικός στους ξένους. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Κράτος το οποίο μισεί τους Έλληνες και παρέχει προνόμια στους αλλοεθνείς προκειμένου να τους καταστήσει πολίτες του ή ακόμη χειρότερα να τους βαφτίζει Έλληνες για να δημιουργήσει τα θεμέλια μιας αισχρής πολυφυλετικής κοινωνίας.
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα..