Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων... Ακόμη ένα θύμα στη λίστα θανάτου από λαθρο...!!

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».

Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από.....

Ο Βενιζέλος επιζητεί ποινικοποίηση της σκέψης

Όλο και περισσότερο κατρακυλά στην πλήρη ανυποληψία ο Βενιζέλος. Ενώ ο κόσμος καίγεται, ενώ τα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό συνεχώς αυξάνονται, ο προσωρινός αρχικαρεκλάρχης του ψυχορραγούντος  ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τον χαβά του. Φαίνεται πως.....

Πάλι αντισυγκέντρωση θα κάνουν οι αναρχοάπλυτοι την Κυριακή στη Νίκαια...Υποδεικνύουν όμως μέσα στην αφέλειά τους που θα....καταλήξουν!!!

Όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου 2 εβδομάδες την Κυριακή 16/12 οι Εθνικιστές της Τ.Ο. Νίκαιας έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην περιοχή της "κοκκινιάς" για να διαδηλώσουν "Κατά του ρατσισμού των Ελλήνων" τη "βια", σε όλες της τις μορφές που δέχεται ο λαός μας..

Όπως συνηθίζουν λοιπόν οι γνωστοί παρακρατικοί αναρχοαριστεροί, σε σύμπνοια με τους "προστατευόμενούς" τους λαθρομετανάστες, αποφάσισαν την ίδια ημέρα να κάνουν ακόμη μια....αντισυγκέντρωση νωρίτερα...

Η ανακοίνωσή τους λέει τα εξής:

Ηλίας Κασιδιάτης προς Ρουπακιώτη: "Είναι κομισάριος και έχει λαγνεία με τους λαθρομετανάστες..."

Άψογος για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή:

Στοιχεία της ντροπής!! Ποιοί είναι οι νέοι άστεγοι λόγω κρίσης... Σε ποσοστό 89,7% είναι Έλληνες και 10,3% αλλοδαποί!!

«Το πρόσωπο» της νέας γενιάς αστέγων, δηλαδή των ανθρώπων που έως πρότινος είχαν ένα καλό-επαρκές βιοτικό επίπεδο και τώρα είναι χωρίς στέγη, αποκαλύπτει έρευνα που διενεργήθηκε... από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στήριξης των αστέγων και αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού «ΚΛΙΜΑΚΑ», από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012, στην περιοχή της Αθήνας.

Σε ποσοστό περίπου 80% είναι άτομα παραγωγικών ηλικιών, ενώ παρατηρείται ότι έχουν καλύτερο μορφωτικό επίπεδο σε σχέση με παλαιότερες μελέτες.

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας..

Η ΑΝΤΑΡ-CIA καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό και εύχεται να γίνει η Ελλάδα....πλατεία Ταχρίρ

Οι επιχορηγούμενοι του SOROS εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν τον ελληνικό λαό σε....επανάσταση αλά Αίγυπτο με τη δημιουργία της δικής μας πλατείας Ταχρίρ..

(Σήμερα η Αίγυπτος έχει ηγέτες της μουσουλαμνικής αδελφότητας στην ηγεσία, τον στρατό ξανά στους δρόμους και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμοών συνεχίζονται αμείωτες...Ιδανικό περιβάλλον για τους.....ναρχοαριστερούς)

διαβάστε την ανακοίνωση..

Μετά το πραξικόπημα Μανιτάκη, ώρα για εξέγερση αλά Ταχρίρ με απεργίες και καταλήψεις!

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας με την Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας

Αποστομωτική απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στους "παπαγάλους" του ΔΟΛ

Διαβάζουμε στο parapolitika.gr

Το τσιγάρο … έφερε πιο κοντά τα άκρα
Σε αίθουσα του ΚΚΕ, στη Βουλή, βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, για να… καπνίσει. Ο κ. Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας και εισήλθε βιαστικά σε μία διπλανή αίθουσα για να... καπνίσει. Η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στην αίθουσα του ΚΚΕ, ο κ. Παππάς δεν συνάντησε κανέναν βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά συνάντησε τον κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλο, βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, που μάλλον πήγε και αυτός να καπνίσει. Και έπιασαν κουβέντα. Σε κάποια στιγμή όταν ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον κ. Παππά εάν γνωρίζει ότι βρίσκεται σε αίθουσα που χωροταξικά τουλάχιστον ανήκει στο ΚΚΕ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε με τον πλέον απίθανο τρόπο. Ότι είναι πλέον πολύ κοντά στις θέσεις του... ΚΚΕ!
«Αυτοί, είπε, λένε όχι στο ΝΑΤΟ, το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο μνημόνιο, το ίδιο και εμείς. Και εμείς και αυτοί λέμε όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση», ανέφερε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έμεινε… κόκκαλο.
 
 
Η σημερινή απάντηση του Εθνικιστή βουλευτή υπήρξε άμεση και με αναφορές τόσο στους εθνομηδενιστές - πρόδοτες του ΚΚΕ, στους "ελαφροδεξιούς" (όρος που εισήγαγαγε ο ίδιος ο βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος) της ΝΔ και υπερασπιστές της ιδεολογίας του πολιτικού τους προγόνου ΕΡΕ αλλά και τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ με τη δοσιλογική ιστορία
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  Χ. ΠΑΠΠΑ

Λονδίνο: Μια εβραία γράφει για την επιτυχία του πολυπολιτισμού - πολυφυλετισμού και το γεγονός ότι πλειοψηφία πια στην πρωτεύουσα της Αγγλίας είναι οι Μαύροι....

Αναδημοσιεύσουμε κείμενο εβραίας "αναλύτριας", κατοίκου της Μεγάλης Βρετανίας, που γράφει, με σαφή υπόνοια χαράς και υπερηφάνιας, για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί  στο Λονδίνο μόλις σε μια δεκαετία...
Τι άλλαξε;

- Οι μαύροι αποτελούν πλειοψηφία και οι λευκοί μειονότητα
- Όλο και περισσότεροι γίνονται "άθεοι" και μειώνονται οι Χριστιανοί
- Ο πληθυσμός της πόλης αυξάνεται συνεχώς με το 1/3 να είναι μετανάστες από χώρες της Αφρικής και της Ασίας!!!!
- Το 1/3 των κατοίκων είναι γεννημένοι εκτός εκτός Βρετανίας!!

Διαβάστε τι θα δούμε στο μέλλον και στην.....Αθήνα

Γράφει η Norma Cohen
Οι λευκοί Βρετανοί δεν αποτελούν πλέον την....

ΓΚΑΦΑ ΗΠΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ «Οι αντάρτες χρησιμοποιούν σχολεία για να κρύβονται»!

Τη Συρία κατηγόρησε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση ότι εκτόξευσε πύραυλο Scud εναντίον θέσεων ανταρτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου η κίνηση αυτή αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη κλιμάκωση στον πόλεμο που διεξάγεται στη χώρα η οποία έχει προκαλέσει το θάνατο 40.000 ατόμων στα δύο χρόνια που διαρκεί.
Αμερικανός αξιωματούχος ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του δήλωσε ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τοποθεσία πλησίον της Δαμασκού εναντίον στόχων στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Άλλος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβερνησης ο οποίος και αυτός δεν  θέλησε να....

Ο Μεταξάς, ο Μανιτάκης και η πραγματικότητα


Ο Μεταξάς, ο Μανιτάκης και η πραγματικότητα

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των συνδικαλιστών, για να μην πούμε η συντριπτική πλειοψηφία, δείχνει με τις πράξεις του ότι δεν έχει ουσιαστικά καμία σχέση με τους εργαζομένους, τους οποίους υποτίθεται ότι υπερασπίζεται. Όταν μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς προέρχονται από τον χώρο του «Βαθύ ΠΑΣΟΚ», με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι φανερό πως η άγνοια της Ιστορίας και η σύγχυση εννοιών και αξιών συναντιώνται.
Πρόσφατα, λοιπόν, κάποιοι....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών - λαθρομεταναστών