Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Οι δοσίλογοι κυβερνώντες αρνούνται την ευημερία μας. Προδοτική συμπεριφορά

Απίστευτες αποκαλύψεις στο ΚΟΝΤΡΑ TV από τον καθηγητή Γεωλογίας, Ζελιλίδη.

Αναφέρει πως όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν πως σε 3 μέρη της Ελλάδας υπάρχουν τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου, που θα μπορούσαν αν τις εκμεταλλευόμασταν να ευημερούσαμε και να ήμασταν αυτάρκεις οικονομικά και ενεργειακά.

Οι δοσίλογοι όμως των ελληνικών κυβερνήσεων, οι υποτελείς και υποτακτικοί των Αμερικάνων, δεν...

Απαλλαγείτε από τους τοκογλύφους!

Συνομιλώντας με τον μελετητή της κρίσης της Αργεντινής, οικονομολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες, Κλαούντιο Κατς, αποκομίζει κανείς την πεποίθηση ότι υπάρχει ζωή μετά τον (οικονομικό) θάνατο.
Ο Κατς ήρθε στην Αθήνα της μιζέριας, της οικονομικής ασφυξίας και της ..αυτομαστίγωσης για να μας θυμίσει ότι όσα ζούμε, τα έζησαν κι άλλοι. και επιβίωσαν.
Ότι μπορούμε να βγούμε από το τέλμα πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε. Οτι η οικονομία της Αργεντινής είδε άσπρη μέρα μόνον όταν σταμάτησε να κάνει ό,τι της ζητούσαν οι πιστωτές.
Όπως η Ελλάδα σήμερα, έτσι και η Αργεντινή στα τέλη της δεκαετίας του ’90 όφειλε πολύ περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να αποπληρώσει. «Δεν έχετε να πληρώσετε; Δώστε μας τα πετρέλαια.
Πουλήστε τις τηλεπικοινωνίες, την ύδρευση, τις αερογραμμές, τη συγκοινωνία, το φυσικό αέριο.
Η κυβέρνηση Μένεμ τούς τα έδωσε όλα. Και βρέθηκε η Αργεντινή στην παράδοξη κατάσταση να έχει πουλήσει τα πάντα και το χρέος της να αυξάνεται αντί να μειώνεται» λέει, χειρονομώντας ζωηρά.
«Μας έστυψαν όσο μπορούσαν, το ίδιο κάνουν τώρα μ’ εσάς. Ηξεραν ότι η αποπληρωμή είναι αδύνατη, αλλά η στρατηγική τους ήταν μη σκέφτεστε, δώστε». Ο Kατς είναι οικονομολόγος, αλλά θεωρεί ότι σε προβλήματα όπως αυτά, τον πρώτο λόγο έχει η πολιτική.
«Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό», επισημαίνει. «Πρέπει πρώτα να...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΠΑ.ΣΟ.Κ

Μέγιστο στοίχημα για την Κοινωνία μας συνιστούν οι επαναληπτικές Εκλογές για την περιφέρεια της Αττικής την 14η Νοεμβρίου, διακύβευμα για την ΑΝΑΝΕΩΣΗ του πολιτικού προσωπικού, για το αν επιθυμούμε νέους ως πρωταγωνιστές και όχι ως ουραγούς και κομπάρσους, για τον αν θέλουμε τους αυτοδημιούργητους και τους άξιους στο προσκήνιο, για το αν θα επενδύσουμε στο Μέλλον σε αυτόφωτες προσωπικότητες και όχι σε προϊόντα του κατεστημένου.

Ο Βασίλης Κικίλιας έχοντας προδιαγραφές και χαρακτηριστικά ανατρεπτικά, ενοχλεί και ταράζει το πολιτικό, οικονομικό και εκδοτικό Καθεστώς. Γι’ αυτό το λόγο τον πολέμησαν, τον πολεμούν και θα τον πολεμούν. Δεν ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Δε του χάρισε ούτε του δώρισε κανείς τίποτα. Αντιθέτως μόχθησε, αγωνίσθηκε και συνεχώς αφουγκράζεται τους Πολίτες, διότι είναι ένας από εμάς. Δεν είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κανενός, γι’ αυτό και ενοχλεί το Σύστημα.

Η Επιλογή του θα...

"Εμού και...του ιδίου"

ΤΕΛΙΚΑ η στήλη… έλυσε το μυστήριο του «είπα – ξείπα» για τις εκλογές… Ο Γιώργος ως γνωστό, ήταν αποφασισμένος ΝΑ ΚΑΝΕΙ εκλογές μετά… τις εκλογές τούτες. Διότι, όπως αποκάλυψε στον Ραγκούση και στον Λοβέρδο, είχε δεί όραμα τον αείμνηστο που τον παρότρυνε για εκλογές.

Αλλά αυτοί οι δύο άνοιξαν ονειροκρίτες, πήγαν σε ονειρολόγους, κάλεσαν… ονειροπαρμένους της κυβέρνησης και όλοι μαζί αποφάνθηκαν ότι πρέπει να γίνει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που προστάζουν τα όνειρα… Και αφού το όραμα έλεγε για...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Καμίνη και τους λαθρομετανάστες. Βίντεο

"Η αδερφή μου η Αφροξυλάνθη"

Το γελοιοποίησε λίγο το θέμα ο Πρετεντέρης σήμερα..
Θέλοντας να θέσει το ερώτημα της εφαρμογής του μνημονίου από τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη ,αναφέρθηκε στην "αδερφή του την Αφροξυλάνθη" , και ότι όποιος και αν εκλεγεί θα πρέπει να το εφαρμόσει.

Δυστυχώς τα ίδια και τα ίδια ακούσαμε..
Τίποτα το νεότερο

Αν  κρατάμε κάτι είναι...

Το κέρδισε το στοίχημα ο Χατζηνικολάου

Τελικά ο τηλεπρόεδρος στηρίζει Σγουρό στην Αττική..

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ (Αθήνα, Πειραιά, Μακεδονία και Θεσσαλονίκη)

"Σφουγγάρι" και ο Μαντούβαλος

Τον 'χάλασε' τον Γκούφυ (Παυλόπουλος από το ΑΛΤΕΡ) που ο Μαντούβαλος στήριζει τον Μιχαλολιάκο.
Άρχισε να προσπαθεί να θυμίσει στον Μαντούβαλο κάτι για 'ρουκέτες' και ψυχροπολεμικό κλίμα με τη Ρηγίλλης και τον Μιχαλολιάκο..

Του το είπε ωραία ο Μαντούβαλος
"Όπως και ο...

Το στοίχημα του Χατζηνικολάου

Ο Καρατζαφέρης θα στηρίξει έμμεσα τον Σγουρό!
Για να δούμε...

Πολυγλωσσία στο MEGA

Με αφορμή τα νέα μέτρα που έρχονται με την αναθεώρηση του ελλείμματος οι σχολιαστές του MEGA είπαν και ο καθένας την άποψή του

Καψής (Κυβερνητικός εκπρόσωπος)
"Δεν θα παρθούν νέα μέτρα"
"Η κυβέρνηση θα μιλήσει με την Commission και τους εξηγήσει ότι έχει τα μαξιλαράκια για να καλύψει την αύξηση του ελλείμματος χωρίς να παρθούν νέα μέτρα"

Πρετεντέρης
"Δε γίνεται να μην παρθούν νέα επώδυνα μέτρα"
"Πρέπει να...

Πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων

Με οικονομία σα βασικό θέμα ξεκίνησαν όλα τα δελτία ειδήσεων τη θεματολογία τους και με τις περικοπές που έρχονται σε επιδόματα αλλά και στην κρατική σπατάλη.
Ενώ υπήρχε και η προαναγγελία του τηλεοπτικού ντιμπειτ Σγουρού- Κικίλια στο MEGA

Webster Tarpley: O EΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ...


O Webster Tarpley δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά για όσους δεν γνωρίζουν, είναι συγγραφέας, ερευνητής και πτυχιούχος Ιστορικός και Οικονομολόγος,
Αναλύει με εξαιρετικό, εκτενή και κατανοητό τρόπο, τα εγκλήματα της νεοταξίτικης ολιγαρχίας, αφ'ενός μέσα από το δόγμα του υπερπληθυσμού και το ψευτο-οικολογικό εφεύρημα, που θέλει την καταστροφή των βιομηχανιών αλλά και την πληθυσμιακή μείωση (εξόντωση) για την «προστασία» του δήθεν υπερθερμαινόμενου πλανήτη, αφ'ετέρου με τη δαμόκλειο σπάθη που λέγεται ΔΝΤ η οποία αιωρείται απειλητικά πάνω από τα κράτη στον πλανήτη, και την εθνική τους κυριαρχία.
Αυτό το βίντεο πρέπει να διαδοθεί ΠΑΝΤΟΥ. Δώστε το όπου μπορείτε, διότι αφορά ΑΜΕΣΑ τη χώρα μας, και τις αποφάσεις που πήρε ο κύριος ΓΑΠ πριν απο μας για μας, ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πηγή: peripatris.blogspot.com

Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν: Και τώρα η Τρόικα

Μαντούβαλος: "Στηρίζω Μιχαλολιάκο"

Ο επικαφαλής του συνδυασμού "Πειραιά πόλη θρύλος", Μαντούβαλος ανακοίνωσε επίσημα την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, υποψήφιου της ΝΔ, για τον Δήμο Πειραιά.

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

"Στηρίζω αυτόν που στηρίζει η παράταξη...Εγώ και οι συνεργάτες μου τασσόμαστε στο πλευρό του Μιχαλολιάκου και του Κικίλια"

 "Απέδειξε ότι διαθέτει παραταξιακή συνείδηση" σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας εκεί το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του πρώην πολιτευτή, στο κόμαμ της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μαντούβαλος με την κίνηση του αυτή,

2500 ευρώ το μήνα πληρώνουμε για τον Πάγκαλο

Λογαρισμοί - πρόκληση για τα κινητό τηλέφωνο του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που χρεώνει το ελληνικό δημόσιο με 2.500 ευρώ κάθε μήνα.

'Οπως προκύπτει από τα διαβιβαστικά σημειώματα που έφτασαν σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών ο κ. Πάγκαλος χρέωσε το υπηρεσιακό του κινητό με 2.531 ευρώ για το διάστημα από 8 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου. Οι λογαριασμοί του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στάλθηκαν στις...

Οι πρώτες ενδείξεις σε 2 περιφέρειες

Συνεχίζοντας από εκεί που ξεκινήσαμε, όταν και κατορθώσαμε να προβλέψουμε επιτυχώς τα τελικά αποτελέσματα στις περισσότερες των περιφερειών με τις οποίες και ασχοληθήκαμε, θα κάνουμε μια απόπειρα σήμερα, με τις ενδείξεις που έχουμε, για να 'αποκρυπτογραφήσουμε' την στάση των πολιτών στις περιφέρειες Ιονίου και Βορείου Αιγαίου.

Στο Ιόνιο όσο περνούν οι μέρες φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αναφορά τον τελικό νικητή για την περιφέρεια.
Ο υποψήφιος του...

Έτοιμος ο μηχανισμός στην Τουρκία για τις εκλογές στη Θράκη. Δαγκωτό ΠΑΣΟΚάρα ε Πεταλωτή;

Ξεκινούν τα λεωφορεία την Παρασκευή

Έτοιμος είναι όπως όλα δείχνουν, ο μηχανισμός του Συλλόγου Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.
Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσας, για μετακίνηση 8 χιλιάδων «ψήφων», σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντρωση των ψηφοφόρων.

Όπως δημοσίευσαν τα..

Το διαδίκτυο ως εργαλείο χειραγώγησης

Με τη χώρα τους να ταλανίζεται από αστυνομική διαφθορά και σκάνδαλα σε όλα τα επίπεδα, οι ηγέτες του Κρεμλίνου αποφάσισαν να αντιδράσουν. Ετοίμασαν ένα νομοσχέδιο για την αστυνομία, το οποίο και ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: 20.000 Ρώσοι το διάβασαν και το σχολίασαν, ενώ πολλοί από αυτούς πρόσφεραν εποικοδομητικές κριτικές και σχόλια.
Αυτό είναι το μέλλον της διακυβέρνησης  στη Ρωσία, σύμφωνα με το Κρεμλίνο. Όπως είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος Medvedev: «Είμαι πεπεισμένος πως σύντομα θα περάσουμε από την αντιπροσωπευτική στην άμεση δημοκρατία, με τη βοήθεια του διαδικτύου».
Με μια πρώτη ματιά,  τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορεί να μοιάζουν προοδευτικές, φιλελεύθερες, και να βοηθούν στην εικόνα μιας τεχνολογικά «σύγχρονης» κυβέρνησης. Στη πραγματικότητα όμως...

"Ξύλο" στην εκπομπή της Τατιάνας

Γκρίνια στον ΑΝΤ1 για τη Χούκλη

Κάτι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ,που αναγκάζουν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 να βρίσκεται μερικές φορές μέχρι και στην 5η θέση της τηλεθεάσης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων στις 8, κάτι η στάση της ίδιας της παρουσιάστριας, που αποτρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο πολιτικό κομμάτι του δελτίου, έχουν φέρει τις πρώτες 'μουρμούρες' στα ανώτατα κλιμάκια της διοίκησης του σταθμού του Αμαρουσίου.

Ο σταθμός στήριξε πολλά στη Χούκλη για την 'ανάσταση' του δελτίου, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πενιχρά.
Ελάχιστη διαφοροποιήση σε σχέση με την περσινή κατάσταση και με μικρή παρεμβατικότητα, όπως αποδεικνύουν έρευνες που έχει κάνει το τμήμα δημοσίων σχέσεων.

Δεν συζητάμε για...

Ανήκουστο: Διπλοψηφίες και αλλοπδάποι αλλοιώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών; Βίντεο

Δημοκρατική ανυπακοή.....

http://topsaxtiri.blogspot.com/
Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Αφού «καρπώθηκαν» κατά φαντασία τη συντριβή ως νίκη οι πολιτικοί Αρχηγοί και ερμήνευσαν με το κομματικό τους θολό πρίσμα κατά το δοκούν την «επιτυχία» πουσημείωσαν τώρα αποφάσισαν ότι ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά….
Αυτή είναι η Δημοκρατία τους…..Ορίζουν τα κριτήρια των Εκλογών, τα ερμηνεύουνλάθος γιατί ήταν σαφέστατο το μήνυμα του λαού και..... συνεχίζουν τη «δουλειά» τους…
Το ζήτημα είναι ότι αυτή η φαύλη τακτική που συνεχίζεται από τη Μεταπολίτευση πρέπει να σταματήσει τώρα….Μοιάζουν με τους πνιγμένους που πιάνονται από τα μαλλιά τους σε μια ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη πολιτική τους επιβίωση…Ζήτησαν όλοι...

Με 10ευρα εξαγόραζαν σταυροδοσίες

Συνέβη κι αυτό.
Σε ορισμένα εκλογικά τμήματα εντοπίστηκαν ψηφοδέλτια όπου όταν τα ξεδίπλωναν για την καταμέτρηση με έκπληξη έβλεπαν ότι μέσα ήταν διπλωμένα 10ευρα.
Προφανώς κάποιος υποψήφιος δώριζε τα ευρώ προκειμένου έτσι να αποσπάσει τη ψήφο του Λεσβιακού κοινού.
Δεν ενημέρωνε όμως τους ψηφοφόρους και κάποιοι από αυτούς...

Τελικά ποιός κάνει κουμάντο στο συνδυασμό του Μαντούβαλου;

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Και ο ενώ Πέτρος Μαντούβαλος είχε δηλώσει ότι σιωπηρά θα πρέπει ο συνδυασμός του να δώσει πολιτική στήριξη στον Βασίλη Μιχαλολιάκο για να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους τους που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την κεντροδεξία δεξαμενή, ήρθε ο 'κομματάρχης' Φίλιππος Καμπούρης να 'αντιταχθεί' στην πρόταση τους επικαφής του συνδυασμού, λέγοντας πως στήριξη στον Μιχαλολιάκο είναι "ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!.

Το παιδί της trash TV, με τις τραγελαφικές εκπομπές στην τηλεόραση, αποδεικνύεται ότι έχει την ισχύ να επιβάλλει την άποψή του και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους και...

SOS: Το τέλος της σοκολάτας πλησιάζει...

ΛΟΝΔΙΝΟ Η σοκολάτα ποτέ δεν μας φτάνει. Πάντα θέλουμε περισσότερη. Ορισμένοι όμως ειδικοί της αγοράς εκφράζουν φόβο ότι η γευστική αυτή απόλαυση μπορεί σε λίγα χρόνια να καταστεί πανάκριβη για τον μέσο καταναλωτή. Την αιτία αναζητήστε την κάπου στην Αφρική: η παραγωγή κακάου στη Δυτική Μαύρη Ηπειρο συνεχώς μειώνεται, λόγω νέων ασθενειών από τις οποίες προσβάλλονται τα κακαόδεντρα και της μη αναπλήρωσης των γερασμένων δένδρων. Το αποτέλεσμα; Η τιμή του κακάου σημειώνει αλλεπάλληλα ρεκόρ όλων των εποχών.

«Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, σε 20 χρόνια η αυθεντική σοκολάτα από κακάο θα κοστίζει όσο και το χαβιάρι:από 2.000 ευρώ το κιλό και πάνω. Θα είναι τόσο δυσεύρετη και ακριβή ώστε ο μέσος καταναλωτής απλώς δεν θα μπορεί να την αγοράσει» εκτιμά ο Τζον Μέισον, εκτελεστικός διευθυντής και ιδρυτής του Συμβουλίου Ερευνών για την Προστασία της Φύσης, με έδρα την Γκάνα.

Η έλλειψη έχει μια απλή αιτία. Οι αγρότες στις χώρες που παράγουν το κακάο, το οποίο αγοράζεται από τις πολυεθνικές που ελέγχουν την αγορά, βρίσκουν ασύμφορη και δύσκολη την συνέχιση της καλλιέργειάς του. Η ελάχιστη αμοιβή που...

Η μετανάστευση των ελληνικών επιχειρήσεων προς τα Βαλκάνια συνεχίζεται...

Ένα γεγονός που όσες φορές και να αναδειχθεί δεν παύει να προκαλεί σοκ.
Επιχειρήσεις κλείνουν ή επιλέγουν να μεταναστεύσουν σε βαλακανικές χώρες, όπου το κόστος εργασίας είναι πολύ φθηνότερο και τα φορολογικά κίνητρα ισχυρότερα.

Μπορεί το εμπορικό περιβάλλον και η ανταγωνιστικότητα να μην είναι το ίδιο ελκυστική, αλλά σε καιρούς κρίσης και οικονομικής αφαίμαξης των κερδών από το κρατος- μπαμπούλα, η λύση μιας...

Εθνική προδοσία με τα ελληνικά πετρέλαια

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα άμεσα εκμεταλλεύσιμα φυσικού αερίου και κοιτάσματα πετρελαίου (κυρίως στο βόρειο Αιγαίο και τη δυτική Ελλάδα) που θα απέδιδαν στα κρατικά ταμεία ετησίως 250 -300 δισ. ευρώ. Δηλαδή η Ελλάδα θα ήταν μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης αντί να είναι αιχμάλωτη του Δ.Ν.Τ.
Όμως η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και η πορεία προς μια συνδιαχείριση του Αιγαίου απαγορεύουν κάθε προσπάθεια αυτή την στιγμή εκμετάλλευσης του ελληνικού υπόγειου θησαυρού.
Οι φοβερές αυτές αποκαλύψεις έγιναν...

Ο δικομματισμός θα επιβιώσει...

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότεο με τον "κοριό" του "Έθνους"...
Τα ίδια και ίδια με τον δικομμματισμό αλλά πάντα επιβιώνει.

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση αλλά και επειδή ...

Αλήθεια ή άλλη μια προπαγάνδα από το "ΒΗΜΑ"

 Διαβάζουμε τα εξής στο σημερινό "ΒΗΜΑ"

«Ψηφίζουμε αντιμνημονιακά αλλά και αντικακλαμανικά» έλεγε χαρακτηριστικά παράγοντας του συνδυασμού της κυρίας Ελένης Πορτάλιου
 
Η Ελένη Πορτάλιου, ήταν η επίσημη χρισμένη από ΣΥΝ, για να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας..
Θα επαναλάβουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Τσίπρας, τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν θα δώσουμε 'γραμμή' για το δεύτερο γύρο.
Όπως επίσης θα επισημάνουμε..
Είναι δυνατόν...

Γιατί δεν πρέπει να ψηφιστεί ο Μιχαλολιάκος; Κατα τα λεγόμενα του Μίχα...

Φοβερό πολιτικό επιχείρημα του Μίχα κατά του Μιχαλολιάκου...

"Είσαι Ολυμπιακός ή ποδοσφαιρικά προτιμάς το 'πράσινο'; "

Αλλάζει όλο τα δεδομένα και εκλέγεται δήμαρχος Πειραιά με διαφορά 30% ο υποψήφιος του Πα.Σο.Κ. μεά από αυτή την αποκάλυψη...

Για να σοβαρευτούμε, μάλλον έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα στο Πα.Σο.Κ. από...

Πρώτη η 'θεά' Ψινάκης στο 60%..

Όσο και αν φαίνεται τραγικό, o Ηλίας Ψινάκης είναι βέβαιο, ότι καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε σταυρούς ,από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που έθεσαν υποψηφιότητα στην Αθήνα.

Με καταμετρημένο το 60% περίπου, η "θεά" έρχεται πρώτος σε σταυρούς προτίμησης..

Τι να πούμε;
Μπράβο... Τα...

Το 'βρώμικο'89' και "Τα ΝΕΑ"

Πότε έγινε αυτό και εμείς δεν το καταλάβαμε;

Η Παπαρήγα δεν έκανε δηλώσεις και προέτρεψε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ σε λευκό και αποχή στο β'γύρο των αυτοδιοικητικών;

Ο Τσίπρας στον Πρετεντέρη, στην εκπομπή "Ανατροπή," δεν είπε ότι δεν στηρίζουμε κανέναν στο β΄γύρο των εκλογών;

Τώρα που στο καλό "Τα ΝΕΑ" διαπίστωσαν νέο 'βρώμικο 89' και συννεοήση Αριστεράς με ΝΔ στον δεύτερο γύρο, δεν πολυκαταλαβαίνουμε;

Να θυμίσει κάποιος στους γκαιμπελίσκους ότι...

Μπουτάρη ψηφίζουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι (Τρεμόπουλος);

Έτσι λέει η Ελευθεροτυπία.
«Καταψηφίστε το καθεστώς Ψωμιάδη» προτρέπουν οι Οικολόγοι για Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη


Κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη τάσσονται οι οικολόγοι πράσινοι όσον αφορά στην εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην κεντρική Μακεδονία.

"Καλούμε τους πολίτες, απελευθερωμένοι πλέον από τα διλήμματα που έθεσαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να συμμετάσχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών και, με αυτοδιοικητικά κριτήρια, να καταψηφίσουν το καθεστώς Ψωμιάδη" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο δήμο της Θεσσαλονίκης αρκέστηκαν να....

Στρατηγική για γέλια

AΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ στο κυβερνών κόμμα κρατούν πλέον αποστάσεις από τα αστεία επιχειρήματα που άκουσαν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ότι «την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για τον “Καλλικράτη”»…Η δήθεν στροφή των 180 μοιρών της κυβέρνησης διά στόματος Ραγκούση έχει ενοχλήσει πολλούς εντός της κυβέρνησης. Διότι, φυσικά, εκτός αυτής είναι όλοι έξω φρενών. Το αστείο αυτή τη φορά ήταν πολύ χοντροκομμένο. Η πρώτη Κυριακή ήταν Εκβιασμός, η δεύτερη είναι «Καλλικράτης»;



Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι...