Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Ο γέροντας Παΐσιος για το ΚΚΕ, τη Μασονία και τον Οικουμενισμό

Ένα παραστατικότατο απόφθεγμα του γέροντα Παΐσιου:...

Άρχισαν τα παρατράγουδα με την κλήρωση των σημαιοφόρων στην Κοζάνη - Κατά... σύμπτωση ο κλήρος έπεσε σε Αλβανούς

Από την Κοζάνη ξεκίνησε η εφαρμογή της νέας διαδικασίας επιλογής των σημαιοφόρων των παρελάσεων μέσα από κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία τους, λόγω της επερχόμενης παρέλασης κατά την επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης, που γιορτάζεται στις 11 Οκτωβρίου.

Έτσι, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλεως, έγινε ταυτόχρονα η κλήρωση για τις παρελάσεις της 11ης  και της 28ης Οκτωβρίου (στις οποίες θα είναι ο ίδιος σημαιοφόρος), αλλά και για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Και κατά… διαβολική σύμπτωση και στις δύο περιπτώσεις κληρώθηκαν Αλβανάκια, με πολλούς γονείς μαθητών να μιλάνε για στημένη κλήρωση, προκειμένου...

ΙΤΑΛΙΑ: Αριστερή δήμαρχος που είναι υπέρ των μεταναστών έγινε θηρίο όταν έμαθε ότι η κορούλα της τα έφτιαξε με μαύρο μετανάστη

Η 32χρονη κοπέλα έστειλε επιστολή σε μια ημερήσια εφημερίδα για να μιλήσει για τη σχέση της με έναν μετανάστη που δεν... καλοάρεσε στη μητέρα της: «Καθώς εργαζόμουν ανάμεσα στους μετανάστες ... ερωτεύτηκα τον Jeff. Όταν μίλησα για αυτό στη μητέρα μου, ένα άτομο από την Αριστερά, απογοητεύτηκα από τις αντιδράσεις της. Είπε ότι ήμουν άρρωστη, ότι οι μαύροι αξίζουν μόνο οίκτο, ότι έπρεπε να με συλλάβουν, ότι ήταν μαζί μου μόνο για χρήματα».
 
Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς, όπως ο Cristiano Romani, από το «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα ‘Movimento Sovranista’ που είπε για την σοσιαλίστρια δήμαρχο:
«Αυτά τα λόγια κάνουν κομμάτια...