Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 31, 2012

Αγώνας....μέχρι τέλους για τη Μακεδονία μας

Στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών...

Ένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος μιας διαπλεκόμενης εφημερίδας και ένα ρεπορτάζ για τα σκουπίδια!!

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», της 29 Ιουλίου 2012, ένα από τα «ρεπορτάζ» αναφέρεται στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, έχοντας την φωτογραφία της, το όνομα της και τον τίτλο «Στραβοπάτημα εις τριπλούν για τη Βούλα».

Στο ίδιο «τετράγωνο», δίπλα ακριβώς από την φωτογραφία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, υπάρχει μια φωτογραφία από μια ανοιχτή συσκευασία με χάπια αναβολικών, συνοδευόμενο από τον υπότιτλο «το κύκλωμα της ντόπας που δηλητηριάζει τους Έλληνες αθλητές».

Βλέποντας το, ο....

Όρκο πίστης και υποταγής στους εβραίους έδωσε ο Ρόμνει, δίνοντας τις "ευλογίες" του για καθιέρωση της Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα του...Σιωνισμού!



In.gr: Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
Συγκινημένος που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, «πρωτεύουσα του Ισραήλ», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ με το βλέμμα στις ψήφους της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ. Η «ανακήρυξη» της Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα του Ισραήλ συνοδεύτηκε από κορόνες για το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν και δεσμεύσεις για ισχυρότερους δεσμούς με το Ισραήλ -ακόμη και στήριξη σε ενδεχόμενη ισραηλινή απόφαση ανάληψης στρατιωτικής δράσης για να εμποδιστεί η Τεχεράνη να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, όπως δήλωσε σύμβουλός του.
Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης που...

"Ρατσισμός" κατά των λευκών στη Βρετανία...Στα σιωνιστικά ΜΜΕ όμως ΔΕΝ είδαν, ΔΕΝ άκουσαν


Ρατσιστικά γκράφιτι κατά των λευκών που τους λένε να φύγουν από την πόλη, βρέθηκαν πάνω σε τοίχους ένα ήσυχο δρομάκι του Dewsbury στο Δυτικό Γιορκσάιρ.
Οι λέξεις ‘white slags’ (λευκά σκουπίδια), ‘old white basterds’ (sic) και «λευκοί άνθρωποι φύγετε από τo Ravy!» βρέθηκαν γραμμένα στην οδό Crawshaw στην περιοχή Ravensthorpe.
Ένα άλλο σύνθημα έγραφε «RTS» και έχει κάνει τους κατοίκους να ανησυχούν, καθώς θεωρήθηκε ότι παραπέμπει στην τοπική συμμορία Ασιατών που αυτοαποκαλούνται ‘Ravey Terror Squad’ (‘Ομάδα Τρόμου Ravey’).
Η συμμορία αυτή ήταν πίσω από μια σειρά απρόκλητων επιθέσεων κατά λευκών  κοντά στο Calder Valley Greenway το 2007.
Τα γκράφιτι έκαναν ένα κάτοικο να.....

Σύντευξη ράπισμα που ξεσκεπάζει τις τακτικές του Σιωνισμού στη Συρία και την ελεείνή προπαγάνδα τους..

Συνέντευξη ποταμός από την Ankhar Kochneva, ρωσίδα δημοσιογράφο που έζησε και περιγράφει, την φρίκη του πολέμου!

Κύρια σημεία της συνέντευξης.

        Ο,τι ακούτε από τα ΜΜΕ είναι ψέμματα. Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα υπάρξει εισβολή των “δυτικών”.
        Υπάρχει μεγάλος αριθμός βίντεο που αποδεικνύει ότι,

Για τους Σύριους πρόσφυγες και τα μέτρα φύλαξης του Έβρου, τη στρατιωτική θητεία και την ανασύσταση της Οικονομίας

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει σε σουρωτήρι τα σύνορά μας στον Έβρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν και το έργο της φύλαξής τους πρέπει να αναλάβει άμεσα ο Ελληνικός Στρατός. Η Ελλάς δεν θα γίνει χώρος υποδοχής για τους χιλιάδες πρόσφυγες ενός ακόμη πολέμου που δεν την αφορά.

 Τα πλαίσια της.....

Όταν η (σημερινή) βασίλισσα της Αγγλίας έστελνε τους νέους της ΕΟΚΑ στην ΑΓΧΟΝΗ


Είδαμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο να κατέχει ξεχωριστή θέση η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Ας πάμε όμως λίγες δεκαετίες πίσω, στην μαρτυρική Κύπρο (βρετανική αποικία τότε), στα 1955-59. Λίγα χρόνια μετά τη στέψη της σημερινής βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ (1953).



Τότε που οι γονείς των νέων παλικαριών της ΕΟΚΑ, την επισκέφθηκαν και της ζήτησαν να δώσει χάρη για να μην εκτελεστούν τα παιδιά τους στην αγχόνη.

Όμως η....

Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER;


Ο Άρης Χατζηστεφάνου, "ανεξάρτητος" παραγωγός ταινιών και μόνιμος θαμώνας των μαρξιστικών "συνεδρίων" (στην φωτογραφία τον βλέπουμε πρώτο αριστερά παρεούλα με τον προδότη Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και άλλα...μπουμπούκια), έκανε παράπονα στην εταιρεία Procter & Gamble στις 25 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν αποκλειστεί η Παπαχρήστου από το Λονδίνο:
Όπως βλέπουμε, λειτουργώντας ως κοινός ρουφιάνος, ο ....

"Έρχεται η περίοδος της σφαίρας"

"Τελείωσε η περίοδος της αγανάκτησης, ο κόσμος έφυγε από την πλατεία Συντάγματος, βαρέθηκε να τρώει χημικά και να διαλύεται. Διανύουμε την περίοδο της αυτοκτονίας και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι σύντομα θα περάσουμε στην περίοδο της σφαίρας. Πολύ σύντομα κάποιος Έλληνας θα πει: δεν αυτοκτονώ, θα πάρω και κάποιον άλλο μαζί μου, θα στρέψω το όπλο ενάντια σε αυτόν που ευθύνεται για την κατάστασή μου".
Απόσπασμα από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα.

Τιμούμε τον Ίων Δραγούμη...Τον "πατέρα" του Ελληνικού Εθνικισμού που δολοφονήθηκε από τους "δημοκράτες" πριν 92 χρόνια


Ο Ίων Δραγούμης δολοφονήθηκε από τα Βενιζελικά «Δημοκρατικά Τάγματα» του Παύλου Γύπαρη στις 30 Ιουλίου 1920, απέναντι από το σημερινό Χίλτον, εκεί όπου βρίσκεται και η επιτύμβια στήλη του. Η δολοφονία του ήταν απόρροια του εθνικού διχασμού και αποστέρησε την πατρίδα μας από ένα σπουδαίο πολιτικό και διανοούμενο, ο οποίος πάλεψε για μία Μεγάλη Ελλάδα με το όπλο και την πένα του. Ο Ίων Δραγούμης είναι για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές ένας από τους κυριώτερους εκφραστές της εθνικής ιδεολογίας. Οι σκέψεις, οι προβληματισμοί και η στάση ζωής του αποτελούν, ακόμη και σήμερα, πηγή για περαιτέρω επεξεργασία.
Η μεγάλη πολιτική σημασία της σκέψεως και των θέσεων του Δραγούμη είναι ότι εκφράζει ένα.....

10 Πακιστανια προσπαθησαν να σκοτωσουν ζευγαρι Ελλήνων στο Περιστερι

ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΑΝ την ΕΙΔΗΣΗ..
Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων "δεν πουλάει" γι' αυτό και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν έβγαλαν ανακοινώσεις κλπ για το συμβάν.

Ρατσιστική επίθεση Πακιστανών σε βάρος δύο Ελλήνων είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι. Πιο συγκεκριμένα ομάδα δέκα Πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκε αναίτια σε δύο Έλληνες, αγόρι και κορίτσι, που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Από την επίθεση των Πακιστανών η 19χρονη και ο 20χρονος τραυματίστηκαν και.....

ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!!

Υπερασπίστηκε τη ζωή του παιδιού του πυροβολώντας τους αλλοδαπούς που απειλούσαν να τον σκοτώσουν και βρέθηκε… κατηγορούμενος ένας πατέρας στην Αργολίδα! Η Αστυνομία τον αναζητά παντού για να τον συλλάβει με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας!

Ο 60χρονος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του στην περιοχή.....