Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

Βουλευτής ΝΔ: Μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους (και με τον ΣΥΡΙΖΑ) πλην Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν πολλοί, που λένε πως σε κάθε περίπτωση –είτε παραμείνουν στην εξουσία οι συριζοψεκασμένοι, είτε γίνουν πρόωρες εκλογές και βγει η νουδούλα- οι δύο βασικοί πυλώνες του κατεστημένου είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν, επειδή κανένας μόνος του δε θα μπορέσει να σηκώσει στους ώμους του το 4ο Μνημόνιο, που είναι καθ’ οδόν.

Δεν είναι καθόλου περίεργο, λοιπόν, που κατά καιρούς εμφανίζονται στελέχη των δύο κομμάτων και μιλάνε για «μεγάλη συγκυβέρνηση»!

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην (προσωρινός) πρόεδρος της νουδούλας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος με συνέντευξή του στην «Ημερησία» μιλάει καθαρά για την προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», μηδέ του… τιμημένου κουκουέ εξαιρουμένου – άλλωστε, εδώ υπάρχει και το προηγούμενο...

Χριστούγεννα στη Συρία παρουσία του προέδρου Άσαντ… Αλήθεια, γιατί δεν υπάρχουν χριστιανοί ανάμεσα στα «προσφυγάκια»;


Μπορεί ο πόλεμος που προκάλεσαν οι χαϊδεμένοι της Δύσεως και του διεθνούς σιωνισμού, τζιχαντιστές, να μαίνεται στην Συρία, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάστηκαν κανονικά από τα περίπου 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων της χώρας.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, παρότι μουσουλμάνος, επισκέφθηκε μια γυναικεία μονή στην πόλη Σεϊντνάγια, βορείως της Δαμασκού και γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με...