Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Ο αηδιαστικός ανθέλληνας Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά, με αφορμή το χoρό του Ζαλόγγου

Το να προσπαθείς να αποδείξεις τις ανθελληνικές θέσεις και προδοτικές ιδέες των ανθρώπων του Σύριζα είναι σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από νήπιο! Οι άνθρωποι που συγκροτούν το συνονθύλευμα του Alexis και γενικότερα η αριστερά του "αντιρατσισμού" δεν το κρύβει πως οι έννοιες Φυλή, Έθνος, Πατρίδα, Ιστορική Μνήμη τους είναι παντελώς άγνωστες και προωθούν συστηματικά την εξαφάνισή τους. Είναι λογικό λοιπόν να μισούν θανάσιμα την Χρυσή Αυγή, τα Ιδανικά μας και οτιδήποτε έχει σχέση με Ελλάδα. Για κακή τους τύχη όμως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα μείνει για πολλά χρόνια για το δίκαιο των Ελλήνων!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»;

Είναι πολλοί που αναρωτιούνται γιατί δεν επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι στρατιές των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», τώρα που υπάρχει κρίση, μεγάλη ανεργία, φτώχεια, ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης για κάποιους – και για ολοένα και περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας. Ιδού η απάντηση στην περιέργεια:...

Το παραδέχτηκαν τα “Νέα”: Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής προκαλούν πανικό στο καθεστώς!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ρυπαροφυλλάδα ορθά γράφει για "Μάχη κατά του σκότους". Είναι αυτή που διεξάγουν οι Έλληνες Έθνικιστές της Χρυσής Αυγής εναντίον του σιωνιστικού σκότους.


Πέφτουν οι μάσκες του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, καθώς κάθε μέρα που περνά όλοι παραδέχονται, ακόμα και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, πως το μοναδικό εμπόδιο στο ξεπούλημα της χώρας και την προώθησης των μειοδοτικών τους σχεδίων είναι η Χρυσή Αυγή. Όσο μάλιστα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται στην ελληνική κοινωνία και τυγχάνει ευρείας αποδοχής, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν τα φερέφωνα των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων.

Σε μια ακόμα παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής προχώρησαν ακόμα και τα "Νέα" που...

Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες - Εγκρίθηκε η πίστωση για το τζαμί


Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για τους Έλληνες πολίτες, και την ώρα που από τις περικοπές, οι υπηρεσίες του κράτους έχουν ξεχαρβαλωθεί, βρίσκονται λεφτά για να χτιστεί το τέμενος στο Βοτανικό. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.

Η χωροθέτηση του τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η......

Η ΚΝΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

1713527
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απλά να θυμίσουμε ότι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του καθεστώτος όταν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τη Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο είχαν λυσσάξει με τα ρεπορτάζ περί....βίας των "κακών φασιστών" (εδώ και εδώ)

«Τάγματα Εφόδου» για μάχες στο πεζοδρόμιο –όπου τους καλέσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που υπηρετούν και του οποίου αποτελούν το μακρύ χέρι- φτιάχνουν τα… σταλινοτσολιαδάκια της ΚΝΕ! Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση και με το πρόσχημα του… αθλητισμού και της… «γνωριμίας με την πάλη, τα μαχητικά αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες», οι συμμορίτες της ΚΝΕ καλούν σε εκπαίδευση τα μέλη των κόκκινων «Ταγμάτων Εφόδου». Ιδού το σχετικό κάλεσμα:

ΚΝΕ: Διήμερο Γνωριμίας με την πάλη, τα μαχητικά αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες
«Στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» στην Πετρούπολη (Κώστα Βάρναλη 1-13) θα φιλοξενηθεί στις 15 και 16 Ιούνη το διήμερο γνωριμίας με την πάλη, μαχητικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες που διοργανώνει η ΚΝΕ. Και τις δυο μέρες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 11 π.μ.
Οι παρευρισκόμενοι στο διήμερο θα έρθουν σε επαφή με τα εξής αθλήματα: 

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μιλά για τον "αντιρατσιστικό" νόμο και τη Ρεπούσια ιστορία..

Δείτε το βίντεο

Νέα δολοφονία Ελλήνων από λαθροεποίκους...Πακιστανός ο δράστης που το είχαν εργάτη στην οικία τους!!!

 - 56 χρόνων γυναικολόγος ο σύζυγος, 54 χρόνων συνταξιούχος τραπεζικός η γυναίκα..

- Η γυναίκα χτυπήθηκε με τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι, ενώ ο άνδρας πιθανότατα με καποιο ξύλο.

Συνελήφθη πριν από λίγο στην Νέα Λάμψακο ο Πακιστανός εργάτης της οικογένειας για την δολοφονία του ζεύγους. Έχει μεταφερθεί ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας..όπως αναφέρει το eviazoom.

- Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν.....

Επιτέλους ο Έλληνας ξυπνά...Διαδήλωση έξω από την τουρκική πρεσβεία ολίγων αγωνιστών!

...Όχι όμως για την Κύπρο, τους Ποντίους, τη σφαγή της Σμύρνης, την Εθνεγερσία του 21', τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία ή το πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη το 55', αλλά για τους "Αδερφούς και τις αδερφές της Τουρκίας που αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη....δημοκράτια"

Το παρήγορο ωστόσο είναι πως οι νεογενίτσαροι ήταν ελάχιστοι..
 
Είναι άκρως εξευτελιστικό η αγωνία των Ελλήνων να βρίσκεται στο κατά πόσο οι τούρκοι θα πετύχουν να αλλάξει το...σύνταγμα και όχι στο γεγονός ότι την ίδια μέρα παραβιάστηκαν τα σύνορά μας από τους μογγόλους όχι μια, αλλά 20 φορές!
Και να έχουν το θράσος αυτοί οι μαρξιστικά, λοβοτομημένοι εγκέφαλοι και να τους θεωρούν "αδερφούς"!!!!!!!!!!

Τι να περιμένει κανείς όμως όταν οι βουλευτές του όπως ο Παπαδημούλης γράφει στο Twitter:
"Αλληλεγγύη στον αγώνα των τούρκων αδερφών για το δικαίωμα στη δημοκρατία και το πράσινο. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας"

Δείτε φωτογραφίες....

Σαπίλα και Εκφυλισμός στην Ολλανδία...Παρουσιαστές μαγειρεύουν κομμάτια του σώματός τους και στη συνέχεαι τα...τρώνε!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κανιβαλισμός γίνεται της...μόδας μετά το Harlem Shake. Ότι υποκουλτούρα παράγει η υποσαχάρια Αφρική θα πρέπει η λευκή φυλή να την υιοθετήσει!
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, οι παρουσιαστές εκπομπής στο κανάλι BNN της Ολλανδίας τηγάνισαν και έφαγαν ο ένας κομμάτι του σώματος του άλλου.

Οι παρουσιαστές Valerio Zeno και Dennis Storm αποφάσισαν- στα πλαίσια της της εκπομπής τους- να ανταποκριθούν σε μια από τις προκλήσεις του κοινού τους.. Eίχε προηγηθεί μικρή χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του και ο άλλος από την κοιλιά του.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια οι ίδιοι "ήταν λίγο περίεργο να κοιτάς στα μάτια τον άλλον και να τρως το σώμα του αλλά ήταν πολύ μικρό το κομμάτι και τηγανισμένο, αποτελώντας μια μοναδική εμπειρία".

Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη το βράδυ, όπως αναφέρει τοABC News. Σύμφωνα μάλιστα με έναν δικηγόρο, η προβολή του θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα στην παραγωγή.


Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή:

ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΓΙΑ ΝΑ… ΣΚΟΥΡΥΝΕΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ!

3_1_2
Όπως είναι γνωστό, «ενός κακού μύρια έπονται». Έτσι, μετά τη λαίλαπα του «αντιρατσιστικού» νόμου, έρχεται στο καπάκι η απλοποίηση της χορήγησης ιθαγένειας στα παιδιά των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», κι ας πάει να… κουρεύεται το Συμβούλιο της Επικρατείας, που απεφάνθη υπέρ του «δικαίου του αίματος»!

Απαντώντας, λοιπόν, σε… ανησυχούσα βουλευτίνα της ΡΗΜΑΔ, ο υπουργός Εσωτερικών Χ. Αθανασίου είπε τα εξής εξόχως «αντιρατσιστικά»:

Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή

Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.

Τα δύο πλοία την ώρα που μαίνονταν οι ταραχές στην Κωνσταντινούπολη έφυγαν από....